Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον review.

wow! :w00t: Πρώτη φορά είδα αυτό το topic, και έπεσα πάνω στο λινκ! Είναι πολύ ωραία συσκευούλα! Μήπως υπάρχει περίπτωση να το δούμε σε κάνα Πλαίσιο κατά το Πάσχα που σκοπεύω να πάρω ppc? (λέω τώρα...) :O

:pig:

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

wow! :w00t: Πρώτη φορά είδα αυτό το topic, και έπεσα πάνω στο λινκ! Είναι πολύ ωραία συσκευούλα! Μήπως υπάρχει περίπτωση να το δούμε σε κάνα Πλαίσιο κατά το Πάσχα που σκοπεύω να πάρω ppc? (λέω τώρα...) :O

Πολυ πριν απο το Πασχα θα το δεις στην Ελλαδα. Καπου μεσα του επομενου μηνα, μπορει να κυκλοφορισει! ;)

Εδω και αρκετες μερες, δεν μου χτυπανε τα reminders... :mad:

Ξερει κανεις κατι...?

Εδω και αρκετες μερες, δεν μου χτυπανε τα reminders... :mad:

Ξερει κανεις κατι...?

γιωργο αν δεν εβαλες καποιο προγραμμα pim το οποιο σου 'εκανε' τη δουλεια, τσεκαρε μηπως ξετσεκαριστικε στο sounds&notifications, το enable sounds for notifications (alarms.reminders) η στην καρτελα events στα reminders παλι μηπως εχει ξετσεκαριστει το play sound

Πολυ πριν απο το Πασχα θα το δεις στην Ελλαδα. Καπου μεσα του επομενου μηνα, μπορει να κυκλοφορισει! ;)

woooooot!!! :w00t: Μακάρι! :D Υπάρχει περίπτωση να έχει και ελληνικό keyboard?

EDIT: Ως το Πάσχα μπορώ να ελπίζω να πέσει λιγάκι η τιμή...? :rolleyes:

Voldemort, 1) parto apo e-shop... ayrio :p

Με τι λεφτά; :O :lol:

2) to mege8os toy to exeis dei? :p

Λίγο μεγαλούτσικο το ότι είναι, είναι, αλλά που το πρόβλημα; :worry:

γιωργο αν δεν εβαλες καποιο προγραμμα pim το οποιο σου 'εκανε' τη δουλεια, τσεκαρε μηπως ξετσεκαριστικε στο sounds&notifications, το enable sounds for notifications (alarms.reminders) η στην καρτελα events στα reminders παλι μηπως εχει ξετσεκαριστει το play sound

Η καρτελα στα events ειναι ΟΚ. Το εχω τσεκαρει. Κατι πρεπει να εστεισα και σταματησε να λειτουργει.

Θα αρχισω να κανω unistall Μου φαινεται σιγα σιγα ενα ενα... :(

Υπάρχει περίπτωση να έχει και ελληνικό keyboard?

Υπαρχει Ελληνικο πληκτρολογιο ηδη ! ;)

Pantos h timh tou mono ka8odikh den einai... Tis stigmh afth pou grafw kai koita3a sto Expansys... exei 1029,29.. Tyxeroi malon asoi to apektisan prwtoi...

"Ολυμπιακός τε και αιγάλεω αεί νικάν, έτεροι δε γαμησθώσιν" :D

Μητροπουλέων ο Παράγκιος 330 BC

Επειδη εκνευριστικα που δεν δουλευαν τα reminders, εκανα hard reset. Ολα παιζανε μια χαρα.

Τωρα παλι δεν παιζει!

Τι συμβαινει?

Στο σπιτι εχω Office 2003! Στο γραφείο Office XP ! εεεε μολις εκανα sync με το office του γραφειου, σταματησαν τα reminders ! :mad: MS... :cry:

Παιδια ριξτε μια ματια στα ppc μου :p :p :p

Αυτο στα αριστερα ειναι το qtek? :confused:

kali foto ta 8elo ki ego
Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

Επειδη εκνευριστικα που δεν δουλευαν τα reminders, εκανα hard reset. Ολα παιζανε μια χαρα.

Τωρα παλι δεν παιζει!

Τι συμβαινει?

Στο σπιτι εχω Office 2003! Στο γραφείο Office XP ! εεεε μολις εκανα sync με το office του γραφειου, σταματησαν τα reminders ! :mad: MS... :cry:

8a ellega balo ki sto spiti to office XP gia na min exis problimata !!!
Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

Μια ερωτηση προς τους κατοχους του Imate.Οι ελληνικοι χαρακτηρες στο Word ,excel εμφανιζονται;Ευχαριστω
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Μια ερωτηση προς τους κατοχους του Imate.Οι ελληνικοι χαρακτηρες στο Word ,excel εμφανιζονται;Ευχαριστω

Φυσικά και εμφανίζονται...

Για όποιον θέλει να γράφει ελληνικά SMS με 160 χαρακτήρες στο Jasjar: :)

Δημιουργημένο από εμένα για όλους του φίλους με Jasjar... :O

Για χρήση με το AEKMap για το H/W keyboard.

Κατεβάστε αυτό το αρχείο κα βάλτε το στο Program Files/AEKMap. Διαλέξτε και 3η διάταξη για SMS.

Αν δε σας δουλεύει ξανακατεβάστε το αρχείο-το έκανα update.

Για χρήση με το AEKMap.

Μπράβο αυτό χρειαζόμαστε :D , είναι για το hardware πληκτρολόγιο ή για το screen keyboard? που το βάζουμε το αρχειάκι?

είναι για το hardware πληκτρολόγιο ή για το screen keyboard?

που το βάζουμε το αρχειάκι?
βάλτε το στο Program Files/AEKMap. Διαλέξτε και 3η διάταξη για SMS.

;) ;) ;) ;) ;)

Δεν δουλεύει το αρχειάκι βρε παιδιά, τόβαλα στο στο program files / aekmap αλλά στα settings του προγράμματος δεν φαίνεται καθόλου για να επιλεγεί

Δεν δουλεύει το αρχειάκι βρε παιδιά, τόβαλα στο στο program files / aekmap αλλά στα settings του προγράμματος δεν φαίνεται καθόλου για να επιλεγεί

Αν έχεις κατεβάσει το πιο πρόσφατο attachment λογικά θα το δεις αν τρέξεις το AEKMap Settings σαν Greek - HTC BlueAngel SMS. Το επιλέγεις σαν τρίτο πληκτρολόγιο και το εναλλάσεις με το πλήκτρο που έχεις δηλώσει.

Αν έχεις κατεβάσει το πιο πρόσφατο attachment λογικά θα το δεις αν τρέξεις το AEKMap Settings σαν Greek - HTC BlueAngel SMS. Το επιλέγεις σαν τρίτο πληκτρολόγιο και το εναλλάσεις με το πλήκτρο που έχεις δηλώσει.

Μιά ερώτηση, μια και εσείς έχετε το i-mate... 1)Οι χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο είναι στα ελληνικά; Δηλαδή στο γράμμα (G) υπάρχει αποκάτω και το γράμμα (Γ) ?

και 2) τα μενού και τα παράθυρα είναι ελληνικά ή αγγλικά; :rolleyes:

Μιά ερώτηση, μια και εσείς έχετε το i-mate... 1)Οι χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο είναι στα ελληνικά; Δηλαδή στο γράμμα (G) υπάρχει αποκάτω και το γράμμα (Γ) ?

και 2) τα μενού και τα παράθυρα είναι ελληνικά ή αγγλικά; :rolleyes:

ΜΕΝΟΥ και πληκτρολογιο (το G π.χ. δεν εχει Γ απο κατω) ειναι στα αγγλικα.

Κατεβάστε αυτό το αρχείο κα βάλτε το στο Program Files/AEKMap. Διαλέξτε και 3η διάταξη για SMS.

Αν δε σας δουλεύει ξανακατεβάστε το αρχείο-το έκανα update.

ΑΨΟΓΟΣ !!! ;)

Kati den katalabaino, exo 2 arxeiakia sto fakello aek map tou file explorer to Greek - HTC BlueAngel ( ayto pou postaran stin arxi) kai to Greek - HTC BlueAngel SMS pou einai to prosfato, alla otan trexo ta settings tou aek map gia epilekso to arxeio moy briskei mono to proto. Mou fainetai oti tha prepei na kano unistall kai install ksana to programma. Mipos kano kati lathos;