Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικα εχει κατι το ιδιαιτερο αυτη η συσκευη,ισως γιατι δεν βγηκε ποτε αντικαταστατης της,παλιομοντελο αλλα κραταει ακομα,θελω να σας ρωτησω αν υπαρχει κανενας browser καλυτερος απο τον οπερα γιατι η εκδοση 9,5 μπορει να ειναι ωραια αλλα αργει λιγο και τρωει και πολυ μνημη

• Administrators
θελω να σας ρωτησω αν υπαρχει κανενας browser καλυτερος απο τον οπερα γιατι η εκδοση 9,5 μπορει να ειναι ωραια αλλα αργει λιγο και τρωει και πολυ μνημη

O Opera mini είναι αρκετά πιο ελαφρύς.

Modpic.gif

Όντως ο 9.5 αργεί αρκετά, αλλά είνια πολύ ωραίος. Νομίζω έχει βγάλει και μα άλλη εταιρία browser αλλά τώρα δεν θυμάμαι πια, θα το ψάξω λίγο και θα σας ενημερώσω.

Guest lagoudakis
ο net frond 3.5 παιδια ειναι στο στυλ του οπερα 9.5 τον εχω βαλει εδω και 2 μερες και νομιζω οτι ειναι πιο ελαφρυς απο τον 9.5 δοκιμαστε τον και πειτε μου την γνωμη σας,ειναι στο γνωστο μαγαζι,και για να μην ψαχνετε ειναι στην δευτερη σελιδα τωρα,βαζουμε φυσικα την εκδοση για vga

Εγω το εβαλα στην καρτα

Μπηκε κανονικα, εκανα ρυθμισεις και μετα καθε φορα που ηθελα να ανοιξω σελιδα ,δεν ανοιγε καμια, εβγαζε ενα μηνυμα , δεν θυμαμαι τι ελεγε...

Guest lagoudakis
Στην καρτα μητσαρα,και εμενα μου εβγαλε το μηνυμα που λες λεωνιδα,απλα πρεπει την πρωτη φορα να ανοιξεις καποια σελιδα οπως εισαι συνδεδεμενος με το καλωδιο μεσω active,μετα θα σου ανοιγει κανονικα

To δοκιμαζω τωρα και επανερχομαι...

Φυσικα ειχες δικιο :lol:

Mιλαμε, σαρωνει απο ταχυτητα.10 φορες πιο γρηγορα απο ΡΙΕ!

παιδιά είμαι λίγο άτυχος με το 9000 μου , έπεσε χθές μέσα στο αυτοκίνητο και έσπασε η οθόνη του γμτ. δεν νομίζω να το φτιάξω γιατί αν θυμάμαι καλά θέλει αρκετά λεφτά.

μιας και το 9000 μας άφησε χρόνους, είπα να ενεργοποιήσω ένα παλιο 2020ι που έχω, μόνο που δεν έχω πενάκι γι αυτό , μήπως υπάρχει κανένας αρχαιοκάπηλος που να έχει πενάκι για το 2020ι ; χεχε!!

Guest lagoudakis
παιδιά είμαι λίγο άτυχος με το 9000 μου , έπεσε χθές μέσα στο αυτοκίνητο και έσπασε η οθόνη του γμτ. δεν νομίζω να το φτιάξω γιατί αν θυμάμαι καλά θέλει αρκετά λεφτά.
δυστυχως στα 9000 η οθονη εσπαγε ευκολα:(μεγαλη οθονη(επιφανεια) και βαρος συσκευης ο λογος

μιας και το 9000 μας άφησε χρόνους, είπα να ενεργοποιήσω ένα παλιο 2020ι που έχω, μόνο που δεν έχω πενάκι γι αυτό , μήπως υπάρχει κανένας αρχαιοκάπηλος που να έχει πενάκι για το 2020ι ; χεχε!!
τασο θα ψαξω γιατι και εγω εχω μονο 1 για το 2020i μου,αν βρω το δευτερο σου λεω;)

δες αν βρείς με σώζεις¨:) ναι ρε γμτ στεναχωρεθηκα με την οθόνη και αμαρτία να την φτιαξω, εκτός και βρά από κανένα ebay οθόνη

Guest lagoudakis
οντως ειναι πολλα τα λεφτα για μια οθονη,για την συγκεκριμενη συσκευη που η τιμη της δυσκολα φτανει πανω απο 180-200 ευρω,εκτος αν βρεις καμμια συσκευη χαλασμενη αλλα με καλη οθονη,για πενακια δες στο ebay με 4-5 ευρω κανεις την δουλεια σου

είχα πολύ καιρό να δουλέψω το 2020ι και μου φαίνεται πολύ παράξενο, θα ψάξω μήπως βρω και κανένα χαλασμένο 9000 να οτυ πάρω την οθόνη. μπορώ να την αλλάζω και μόνος μου;

είχα πολύ καιρό να δουλέψω το 2020ι και μου φαίνεται πολύ παράξενο, θα ψάξω μήπως βρω και κανένα χαλασμένο 9000 να οτυ πάρω την οθόνη. μπορώ να την αλλάζω και μόνος μου;

εχω αλλαξει 3 οθονες σto qtek μου(ειμαι απο τους τυχερους την εχω σπασει με πολλους τροπους:p:lol::lol:)αλλα ειμαι απο καβαλα καντο ενα πακετο αν δεν την παλεψεις την αλλαζω και στο στελνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·