Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest lagoudakis
προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου να μεινω με την 7.7 απο την στιγμη που δουλευει αψογα,τωρα φυσικα αν βγει κατι καλυτερο δεν θα πουμε οχι βεβαια:)

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σήμερα δεν είχα χρόνο να ασχοκηθώ να δω αν μπορώ να στρώσω το δικό μου, αν δεν τα καταφέρώ λέω να κάνω μια βόλτα από το 9volto φαντάζομαι οτι θα μπορούν να μου το στρώσουν:) χεχε

• Administrators
σήμερα δεν είχα χρόνο να ασχοκηθώ να δω αν μπορώ να στρώσω το δικό μου, αν δεν τα καταφέρώ λέω να κάνω μια βόλτα από το 9volto φαντάζομαι οτι θα μπορούν να μου το στρώσουν:) χεχε

Τι εννοείς αλήθεια με το να το στρώσεις; :confused:

Modpic.gif

Τι εννοείς αλήθεια με το να το στρώσεις; :confused:

α μάλλον έχασες τα χτεσινά επεισόδια:) χεχε !! πήγα να κάνω update από vista και μου κόλλησε και έχει μείνει στο bootloader ότι και να του κάνω δεν βγαίνει , και δεν έχω καποιο pc με xp τώρα για να δοκιμάσω να κάνω update. Ασε πίκρα!!

οκ αν δεν βγάλω άκρη να βρεθούμε μέσα στο Σ/Κ να το δοκιμάσουμε. Σκέφτηκα να πάω στου Θανάση αλλά εκεί τα χρησιμοποιούν συνέχεια τα pc κι εγώ θα πρέπει να το δουλέψω ώρα μέχρι να βγάλω άκρη.

1000 φορές προτείνω Γιάννη πάντως από 9volto! :rolleyes:

θα δοκιμάσω και τις δυο λύσεις και όποια δουλέψει καλύτερα!! χαχααχαχ:)

Guest lagoudakis
1000 φορές προτείνω Γιάννη πάντως από 9volto! :rolleyes:
αστο γιαννη μετα απο αυτο που επαθα με αυτους!!!!εστειλα ενα γνωστο εκει και του πηραν 60 ευρω εργασια για να του αλλαξουν τα καπακια στο 9000!!!:mad:τον εκαψα τον ανθρωπο!!

αστο γιαννη μετα απο αυτο που επαθα με αυτους!!!!εστειλα ενα γνωστο εκει και του πηραν 60 ευρω εργασια για να του αλλαξουν τα καπακια στο 9000!!!:mad:τον εκαψα τον ανθρωπο!!

οοοοοοοο τον έγδαραν :)

• Administrators
θα δοκιμάσω και τις δυο λύσεις και όποια δουλέψει καλύτερα!! χαχααχαχ:)

ΟΚ.... αλλά άσε το 9volto για τελευταία λύση. ;)

Modpic.gif

• Administrators

Τα ξέρω Γιάννη... γιαυτό το λέω! ;)

Modpic.gif

Guest lagoudakis
Τα ξέρω Γιάννη... γιαυτό το λέω! ;)
ενταξει δεν ειπαμε και τζαμπα,μαγαζι εχουν,αλλα οχι και 60!!!η συσκευη ουτε 200 δεν πιανει

οοοοοοοο τον έγδαραν :)
μονο;τον σκισαν και τον εγδαραν μετα!!!

Guest lagoudakis
ασε ειχα ρωτησει εγω και μου ειπαν 20 ευρω εργασια,το πηγε ο ανθρωπος το αφησε και του λενε 60!!!τους παιρνω μετα και τους αρχιζω στα καντηλια και μου λενε οτι δεν καταλαβε καλα ο τυπος που μιλησα για ποιο μοντελο του ειπα,το θεμα ηταν που ελειπα εκτος αθηνων αλλιως θα ειχα κατεβει πειραια εγω

καινούριο μπορούσε να πάρει :) Πάντως δύσκολα το αποχωρίζεσαι το 9000 κι εγώ τοσες φορές είπα να το δώσω αλλά δεν το δωσα.

αμαν tasovel σου ετυχε στραβη με την ρομ ε;αυτα τρεμω και εγω:(πιστευω θα την βρεις την ακρη δεν νομιζω να μην ξαναζωντανεψει,εχει τυχει και σε αλλους απο οτι ακουω

έκανα τα στεπ 1-2-3-4 και μεταά πήγε να του περάσει την ρομ αλλά κόλλησε και έχει μείνει σε bootloader, ότι και να του κάνω δεν βγαίνει, δεν μπορώ να του περάσω και άλλη ρομ γμτ γιατί έχω μόνο βίστα.

για update απο vista μια φορα που εκανα την εξυπναδα και δουλεψε περασα τους usb drivers απο xp 64bit(64bit vista ειχα) και νομιζω ξε-κλικαρα το allow usb settings.θυμαμαι τοτε κ εγω με τα vista μια φορα αυτη μου δουλεψε μαλλον στην τυχη:p και μετα ετρεχα να βρω καθε φορα pc με xp.:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Χαιρετω παιδες!Ολα καλα;Ρε παιδια εχω ενα προβληματακι με το qtek μου και δεν μπορω να το λυσω... Μολις η μπαταρια πεσει κατω απο 40% και παω να κανω μια κληση ή να στειλω ενα μηνυμα, ή ν ανοιξω το μπλε δοντι ( οτιδηποτε σχετικο με σημα ) το κινητο κλεινει ανεξηγητα...Λετε να ναι προβλημα μπαταριας;