Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω παιδια,μακαρι να μην ειναι προβλημα της συσκευης,θα δω ποια θα παρω,εσυ γιαννη αν θυμαμε καλα εχεις την μεγαλη,ποσες μερες σου κραταει;

εμενα η 3200 εχει αυτονομια περιπου 7 μερες με ελαχιστη χρηση , με κανονικη εχει γυρω στις 4 με υπερβολικη περιπου στις 2,5

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
Ευχαριστω παιδια,μακαρι να μην ειναι προβλημα της συσκευης,θα δω ποια θα παρω,εσυ γιαννη αν θυμαμε καλα εχεις την μεγαλη,ποσες μερες σου κραταει;
ναι την 3.800 εχω,κραταει με υπερβολικη χρηση 3 μερες,η μπαταρια της συσκευασιας με την ιδια χρηση μου βγαζει με δυσκολια 1,5 μερα

Iasas pedia.

tha ithela na matho pos boro na vlepo tv,exo ta wm6.iBlack.

Paradigma sto http://pda.mobiletopsoft.com/ ine to STAR CHANEL, ala to TCPMP den to anagnorizi panda.

TI PREPI NA KANO?

HitechDoctor Service and Shopping Gadgets

εγώ που σκέφτομαι να αλλάξω την μπαταρία του, πάλι κανονικού μεγέθους λέω να πάρω ή κάποια με λίγο περισσότερα mah που να χωράει όμως στην συσκευή και να μην την μεγαλώνει.

υπάρχει κάποιο keybord με μεγαλύτερα γράμαμτα για να μπορώ να γράφω με τα δάχτυλα; χωρίς το πενάκι ;

Guest lagoudakis
νομιζω οτι μονο στο ebay θα βρεις μπαταρια ανω των 1600(συγκεκριμενα 1800)που να μην αυξανει τον ογκο,για πληκτρολογιο με τοσο μεγαλα πληκτρα δεν εχω κατι υπ οψιν μου,απλα το resco keyboard εχει ενα skin το iphone που ειναι καπως μεγαλο

• Administrators
υπάρχει κάποιο keybord με μεγαλύτερα γράμαμτα για να μπορώ να γράφω με τα δάχτυλα; χωρίς το πενάκι ;

To Pocket CM Keyboard δεν σου κάνει; (Είναι και free!)

Modpic.gif

Για μενα το καλυτερο γι αυτη τη δουλεια το Spb full screen keyboard. Πολυ ευχρηστο και οτι πρεπει για μεγαλες οθονες.Θα το βρεις στο γνωστο μαγαζακι...

Καλησπέρα παιδιά,

Εχω ενα Qtek 9000 εδω και πάρα πολύ καιρό...με την μαμα ROM WM5 της Ace hellas!

Ακούω για ταχύτητες με τις πειραγμένες ROM και τα WM6. Αξίζει η αναβάθμιση στα WM6? ή τα προβλήματα είναι πολλά και δεν βολεύει?

Επίσης η διαδικασία είναι δύσκολη? δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα...ωστόσο γνώσεις πληροφορικής έχω αρκετές :rolleyes:

D.G.

Guest lagoudakis
μαμα ρομ 5;;;ντροπη σου,αυτο εχω μονο να σου πω:pπροσωπικα θα σου προτεινα αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=367448 περνα την 7.7 που εχει τα βασικα προγραμματακια μεσα και δεν θα ασχοληθεις με πολλα;) η διαδικασια ειναι να το βαλεις σε bootloader και να τρεξεις το αρχειο,η μπαταρια σου να ειναι στο 60% τουλαχιστον,καλυτερα περασε την σε pc με xp οτι αλλο θελεις εδω ειμαστε;)θα δεις τεραστια διαφορα στα παντα,δεν υπαρχει κανενα προβλημα(μονο οι βιντεοκλησεις δεν δουλευουν σε καμμια με 6)

Οι βιντεοκλήσεις με με ενδιαφέρουν....χεχε...

εχω μερικές απορίες

1)Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να μπαίνει σε bootloader η συσκευή? της ace απλά την σύνδεα και έτραχα το ανάλογο exe

2)Μήπως θέλει κάποιο ξεκλείδωμα επειδή είναι απο ελληνική αντιπροσωπία? Μετά αν χρειαστεί μπορώ να γυρίσω στη μαμά ROM?

3)Το GPRS δουλεύει μετά?

4)Μετα ελληνικά τι γίνεται?

5)Θα μπορώ να κάνω search με ελληνικά γράμματα?

6) Διορθώθηκε η καθυστέρηση στην απάντηση της κλήσης όπως γράφει?

D.G.

Guest lagoudakis
Οι βιντεοκλήσεις με με ενδιαφέρουν....χεχε...

εχω μερικές απορίες

1)Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να μπαίνει σε bootloader η συσκευή? της ace απλά την σύνδεα και έτραχα το ανάλογο exe

2)Μήπως θέλει κάποιο ξεκλείδωμα επειδή είναι απο ελληνική αντιπροσωπία? Μετά αν χρειαστεί μπορώ να γυρίσω στη μαμά ROM?

3)Το GPRS δουλεύει μετά?

4)Μετα ελληνικά τι γίνεται?

5)Θα μπορώ να κάνω search με ελληνικά γράμματα?

6) Διορθώθηκε η καθυστέρηση στην απάντηση της κλήσης όπως γράφει?

1.πατας συνχρονως το κουμπι power-off-το κουμπι με το λαμπακι-reset 2.μπορεις να ξαναγυρισεις οποτε θελεις,οχι δεν θελει ξεκλειδωμα 3.ναι 4.εχεις ελληνικα με το resco keyboard και με το ΑΕΚ Keyboard για το hardware keyboard 5.ναι 6.εχει βελτιωση

Πρέπει να διαβάσω κάτι πρωτού κάνω τπτ για να περάσω την νέα ROM?

Radio version και η extended ROM ενημερώνονται αυτόματα?

γιατι είχα ακούσει οτι απαιτεί πολύ προσοχή και διάβασμα και έλεγα να μην το σκαλίσω το θέμα :blink:

D.G.

Guest lagoudakis
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Universal radio δεν εχει θα μεινεις με αυτο που εχεις τωρα το 1.09 αν θυμαμε καλα,ειναι σκετη χωρις extended rom,αν θελεις να δοκιμασεις καποιο αλλο radio εδω http://www.darkforcesteam.com/showthread.php?t=117 μια μικρη προσοχη την θελει γιατι γενικα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να παει στραβα,και σιγουρα οτι κανει καποιος το κανει με δικη του ευθυνη(αν και προσωπικα καμμια 20αρια φλασαρισματα που εχω κανει στο δικο μου και σε φιλους ολα πηγαν καλα)επισης ενα πολυ καλο site ειναι το http://buzzdev.net/list.php?40 θα διαβασεις ενδιαφεροντα πραγματα

με φόβο μετα απο όλα τα προβλήματα που διάβασα και μπορεί να εμφανιστούν πήγα να την περάσω. Αρχισα την διαδικασία όπως περιγράφεται στο buzdev όμως δεν με άφηνε να κάνω backup την ROM, την extended και τον bootloader... και δεν συνέχισα...:lol:
D.G.

Guest lagoudakis
ωραια!!!προφανως ειναι κλειδωμενη η extended απο την ace.στο buzdev θα βρεις το αρχειο και τις οδηγιες για να την ξεκλειδωσεις,για δοκιμασε το

Παιδια , εχετε τσεκαρει το ifonz;

Το ειδα στο κιν. ενος φιλου μου (S200) και φαινοταν πολυ καλο.Σημερα το εβαλα και μπορω να πω οτι ειναι πολυ βολικο...

Κανενα προβλημα!Παρολα τα εφε που χρησιμοποιει δεν ειναι τοσο "βαρυ"

Το εχει και στο γνωστο μερος αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι freeware, μια απλη αναζητηση στο google εκανα. :)

Παιδια καλημερα,θα ηεθελα να κανω μια γρηγορη ερωτηση:

Για καποιον που εχει το 9000 και το γουσταρει τρελα αλλα δεν τον βολευει για κυρια συσκευη θα ηταν σοφο να τα παρει το Diamond?Υπαρχει καποιο ζητημα που μπορει να τον ξενερωσει?Και απο ταχυτητα πως τα πηγαινει συγκριτικα με το 9000?

Σκεφτομαι να ξεκουρασω για λιγο το δεινοσαυρο και να χτυπησω αυτο,και θα ηθελα τα φωτα σας!!!

Ευχαριστω προκαταβολικα.

• Administrators
Για καποιον που εχει το 9000 και το γουσταρει τρελα αλλα δεν τον βολευει για κυρια συσκευη θα ηταν σοφο να τα παρει το Diamond?

Poly sofi kinisi! Na ksekourasei ta xeria tou apo to baros! :p

Pera apo to xioumor... to Diamond einai mia poly kali epilogi simera.

Modpic.gif

Guest lagoudakis
Παιδια καλημερα,θα ηεθελα να κανω μια γρηγορη ερωτηση:

Για καποιον που εχει το 9000 και το γουσταρει τρελα αλλα δεν τον βολευει για κυρια συσκευη θα ηταν σοφο να τα παρει το Diamond?Υπαρχει καποιο ζητημα που μπορει να τον ξενερωσει?Και απο ταχυτητα πως τα πηγαινει συγκριτικα με το 9000?

Σκεφτομαι να ξεκουρασω για λιγο το δεινοσαυρο και να χτυπησω αυτο,και θα ηθελα τα φωτα σας!!!

Ευχαριστω προκαταβολικα.

επειδη το ειχα για 10 μερες η γνωμη μου ειναι οτι ειναι πολυ πιο ευχρηστο ειδικα στον τομεα τηλεφωνο-φορητοτητα απο το 9000,απο ταχυτητα το βρηκα λιγο πιο αργο απο το 9000 μου(βεβαια ειχα την original πρωτη ρομ) αν δεν σε ενοχλει η μικροτερη οθονη και η απουσια πληκτρολογιου θα ελεγα να το παρεις αν σου αρεσει;)