ioanna70 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 και εγω μαζι σας παιδες!!απλα το καλοκαιρι ειναι λιγο δυσκολο στην μεταφορα λογω ογκου,δεν σκεφτηκες καποια στιγμη να ειχα ενα ppc πιο μικρο ιωαννα;ναι αλλα θα ειχα και μικροτερη οθονη και δεν θελω:Dκαι θα μου ελειπε αυτο το πληκτρολογιο που εχει το 9000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 ναι αλλα θα ειχα και μικροτερη οθονη και δεν θελω:Dκαι θα μου ελειπε αυτο το πληκτρολογιο που εχει το 9000σε αυτο εχεις δικιο:Oαλλωστε με τα 6.1 η συσκευη εχει παρει πολυ τα πανω της:rolleyes:οσο θυμαμε τι ζορι τραβαγε η συγκεκριμενη συσκευη με τα 5:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 και εγω,αλλα φυσικα θα εχω και το 9000 μου:happy: αυτο εννοειτε... το 9000 δεν το ακουμπαμε τα αλλα θα πηγαινουν και θα ερχονται...το 9000 σταθερη αξια οθονη μα πιο πολυ πληκτρολογιο σαν του 9000 δυσκολα να ξαναβγει σε συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 ετσι και αλλιως jim δεν αξιζει να το δωσεις για 150-200 ευρω το κρατας οσο αντεξει ακομα,αν και καποιος εχει απο οτι ξερω ενα σφραγισμενο 9000 στο κουτι του:p(πρεπει να ειναι το μοναδικο 9000 καινουργιο στην ελλαδα) καληνυχτα σε ολα τα παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 ετσι και αλλιως jim δεν αξιζει να το δωσεις για 150-200 ευρω το κρατας οσο αντεξει ακομα,αν και καποιος εχει απο οτι ξερω ενα σφραγισμενο 9000 στο κουτι του:p(πρεπει να ειναι το μοναδικο 9000 καινουργιο στην ελλαδα) καληνυχτα σε ολα τα παιδια και πολυ καλα ξερεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 ετσι και αλλιως jim δεν αξιζει να το δωσεις για 150-200 ευρω το κρατας οσο αντεξει ακομα,αν και καποιος εχει απο οτι ξερω ενα σφραγισμενο 9000 στο κουτι του:p(πρεπει να ειναι το μοναδικο 9000 καινουργιο στην ελλαδα) καληνυχτα σε ολα τα παιδια:lol:μιλαμε οτι ειναι ακομα με τα αυτοκολλητα τις ace,το ειδα και δεν το πιστευα:Dσυμφωνω απολυτα,σιγα μην το πουλησω!!! σε αυτο εχεις δικιο:Oαλλωστε με τα 6.1 η συσκευη εχει παρει πολυ τα πανω της:rolleyes:οσο θυμαμε τι ζορι τραβαγε η συγκεκριμενη συσκευη με τα 5:(μονο ζορι;μιλαμε για την μερα με την νυχτα σε ολους τους τομεις,και να σκεφτεις οτι δεν ηθελα να βαλω 6αρια με τιποτα,αλλα μου το βιασε καποιος χωρις να το ξερω,10' το αφησα απο τα ματια μου και το βρηκα με 6αρια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 αν και καποιος εχει απο οτι ξερω ενα σφραγισμενο 9000 στο κουτι του:p Το πουλάει αυτός ο κάποιος; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 μπα το πηρε στα 400 γιουργιαα δυσκολα να το δωσει φαντασου τωρα να τοβαλει και κατι να μη δουλευει αντε να βγαλει ακρη με την ace χαχα αμα εισαι γυνεκα και κουβαλας τσανταρες μια χαρα καθετε το 9000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Το πουλάει αυτός ο κάποιος; :rolleyes:απο οτι ειμαι σε θεση να γνωριζω οχι:p μπα το πηρε στα 400 γιουργιαα δυσκολα να το δωσει φαντασου τωρα να τοβαλει και κατι να μη δουλευει αντε να βγαλει ακρη με την ace χαχα αμα εισαι γυνεκα και κουβαλας τσανταρες μια χαρα καθετε το 9000μην μου λες τετοια!!!:cry:ακου εχει 2 χρονια εγγυηση,λογικα μεσα σε 1.5 χρονο που εχω θα το εχω βαλει μπρος(δεν μπορει καποια στιγμη θα τα τιναξει το jasjar με αυτα που του κανω:lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 χαχα μολις το αναβαθμησα και εγω στο λαπτοπ μια φιλης σε βιστα μεν 32βιτ ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Το πουλάει αυτός ο κάποιος; :rolleyes:ουτε για αστειο:pειναι εντελως αρρωστος με την συγκεκριμενη συσκευη μπα το πηρε στα 400 γιουργιαα δυσκολα να το δωσει φαντασου τωρα να τοβαλει και κατι να μη δουλευει αντε να βγαλει ακρη με την ace χαχα αμα εισαι γυνεκα και κουβαλας τσανταρες μια χαρα καθετε το 9000δικιο εχεις με την τσανταρα:rolleyes: χαχα μολις το αναβαθμησα και εγω στο λαπτοπ μια φιλης σε βιστα μεν 32βιτ ομωςκαλοριζικο,θελουν αλλο τροπο με τα vista;ναι ε;πιο δυσκολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 δεν ειναι δυσκολο εναν driver περνας και ολα οκ!απλα για 64αμπτιο λογισμικο δεν βρηκα καποιον driver p να δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 παιδιά εκανα μ@λ@κι@. άλλαξα μόνος μου τα καπάκια στο κινητάκι και η οθόνη δεν αλλάζει όταν περιστρέφεται.τι έχω χαλάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 δεν ειναι δυσκολο εναν driver περνας και ολα οκ!απλα για 64αμπτιο λογισμικο δεν βρηκα καποιον driver p να δουλευεισου ειναι ευκολο να μου δωσεις link να τον κατεβασω γιατι σε καμμια βδομαδα θα εχω vista παιδιά εκανα μ@λ@κι@. άλλαξα μόνος μου τα καπάκια στο κινητάκι και η οθόνη δεν αλλάζει όταν περιστρέφεται.τι έχω χαλάσει?ισως το flex τις οθονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 http://rapidshare.com/files/144349521/Manual_and_files.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 thanks φιλε μου,ακολουθω τα βηματα που λεει το manual ενω εχω συνδεδεμενο το 9000 στον υπολογιστη;η το εχω βαλει σε bootloader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 συνδεμενο σε βοοτloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 ευχαριστω φιλε για την ενημερωση,καποια στιγμη θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 tpt οτι 8ες εδω ειμαι επαιξε αμεσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 σου ειναι ευκολο να μου δωσεις link να τον κατεβασω γιατι σε καμμια βδομαδα θα εχω vista ισως το flex τις οθονης το φλεξ το έχω χαλάσει ή δεν έχει κουμπώσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 δυσκολα να σου πει καποιος με σιγουρια:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 παιδια εδω και 2 φορες με το που εφτασε η μπαταρια στο 35% εσβησε η συσκευη!!!!φταιει η μπαταρια η ειναι κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 παιδια εδω και 2 φορες με το που εφτασε η μπαταρια στο 35% εσβησε η συσκευη!!!!φταιει η μπαταρια η ειναι κατι αλλο; Yπαρχει τετοιο προβλημα με τις μπαταριες του jasjar.Το ειχα αντιμετωπισει και εγω.Εμενα εκλεινε οταν πηγαινε στο 28%. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 ακριβως,ειναι γνωστο αυτο το προβλημα με τα 9000 μετα τους 10 μηνες,μου το εκανε και μενα οποτε πας για αλλη μπαταρια,αν θελεις την γνησια η καλυτερη τιμη της αγορας ειναι εδω http://www.moderntalking.gr/index.php?target=products&product_id=30496 αν θελεις την μεγαλη εδω http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=139188&sbadd=139188 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Ευχαριστω παιδια,μακαρι να μην ειναι προβλημα της συσκευης,θα δω ποια θα παρω,εσυ γιαννη αν θυμαμε καλα εχεις την μεγαλη,ποσες μερες σου κραταει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts