Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

την ξαναφλασαρα και το προβλημα με τα μηνυματα εστρωσε αλλα το προβλημα με το μπλε δοντι παραμενει! δηλαδη ολοι εσεις με την ρομ του ranju μπορειτε να λαβετε αρχεια απο αλλα κινητα-μπλε δοντια γιατι εγω μονο να στειλω μπορω! να λαβω οχι. Πεταγεται μηνυμα στην συσκευη που μου στελνει και μου λεει οτι η συνδεση απετυχε παρολο που εχω κανει add την συσκευη.μηπως εχω ξεχασει καμια ρυθμιση;

EDIT: οκ και το μπλε δοντι! συγγνωμη για το πρηξιμο κοπελια!

την ξαναφλασαρα και το προβλημα με τα μηνυματα εστρωσε αλλα το προβλημα με το μπλε δοντι παραμενει! δηλαδη ολοι εσεις με την ρομ του ranju μπορειτε να λαβετε αρχεια απο αλλα κινητα-μπλε δοντια γιατι εγω μονο να στειλω μπορω! να λαβω οχι. Πεταγεται μηνυμα στην συσκευη που μου στελνει και μου λεει οτι η συνδεση απετυχε παρολο που εχω κανει add την συσκευη.μηπως εχω ξεχασει καμια ρυθμιση;

νομίζω οτι πρέπει να ανοίξεις και ένα που λέει beam. Δεν έχω τώρα το κινητό μαζί μου για να σου πώ σίγουρα. Αλλά δες το κι αυτό.

Guest lagoudakis
- Ο κύριος Γιάννης; Γεια σας... έχω βρει το νούμερο σας στην καινούργια μου συσκευή!

:lol::lol::lol:

φαντασου να δω και αυτο:lol::lol:

Guest lagoudakis

EDIT: οκ και το μπλε δοντι! συγγνωμη για το πρηξιμο κοπελια!

κανε αυτο που σου ειπε ο τασος και επισης απο τον comm manager ενεργοποιησε το beam,για το tray που ρωτησες, πας στον φακελο windows-startup και διαγραφεις το systray

Παιδες!Τεσταρω νεα Rom!!

Αυτην συγκεκριμενα : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=412830

ΟΤι ακριβως ηθελα.Ολη η σαβουρα πεταμενη εξω.Εξωπραγματικα γρηγορη, 21MB περιπου flashdisk + 10 extended storage και κοντα στα 28ΜΒ RAM ελευθερα στην εκκινηση!

Θα επιστρεψω με νεοτερα...

Παιδες!Τεσταρω νεα Rom!!

ΟΤι ακριβως ηθελα.Ολη η σαβουρα πεταμενη εξω.Εξωπραγματικα γρηγορη, 21MB περιπου flashdisk + 10 extended storage και κοντα στα 28ΜΒ RAM ελευθερα στην εκκινηση!

περιμενουμε εντυπωσεις:):):)

Poia kopelia? :confused:

οχι κοπελιά αλλα κοπέλια!!! Αν προσεξεις απο που ειμαι θα καταλαβεις!χαχαχαχαχαχαχαχ!

Παιδες!Τεσταρω νεα Rom!!

μην αργησεις!!! εξαρτηση θα παθω παλι μου φενεται!!!:lol::lol::lol:

• Administrators
οχι κοπελιά αλλα κοπέλια!!! Αν προσεξεις απο που ειμαι θα καταλαβεις!χαχαχαχαχαχαχαχ!

Σεβαστό τότε! :rolleyes: :lol:

Modpic.gif

περιμενουμε εντυπωσεις:):):)

Μεχρι στιγμης ολα καλα. Κανενα κολλημα, συνδεση με PC & GPRS OK,Αποστολη και ληψη μεσω ΒΤ και υπερυθρων οκ, συνδεση με GPS οκ, εισοδος στο msn ok.WIFI ok.

Tηλεφωνο και μηνυματα δεν εχω στειλει αλλα εχω λαβει email :p

Επιτελους μπορω να δω videos απο youtube γιατι με τον tcpmp παντα μου εγαζε σφαλμα για RSTP PROTOCOL ενω πλεον με τον CORE ολα πανε καλα.

Η μνημη μετα απο επανεκκινηση κυμαινεται στα 25,5ΜΒ - 26ΜΒ εχοντας απενεργοποιησει το system caxhe.

Αυτη κανει τιποτα?Απο οτι εχω δει μονο μνημη δεσμευει και δεν βλεπω αλλες αξιοσημειωτες διαφορες...

Μεχρι στιγμης ολα καλα. Κανενα κολλημα, συνδεση με PC & GPRS OK,Αποστολη και ληψη μεσω ΒΤ και υπερυθρων οκ, συνδεση με GPS οκ, εισοδος στο msn ok.WIFI ok.

Tηλεφωνο και μηνυματα δεν εχω στειλει αλλα εχω λαβει email :p

Επιτελους μπορω να δω videos απο youtube γιατι με τον tcpmp παντα μου εγαζε σφαλμα για RSTP PROTOCOL ενω πλεον με τον CORE ολα πανε καλα.

Η μνημη μετα απο επανεκκινηση κυμαινεται στα 25,5ΜΒ - 26ΜΒ εχοντας απενεργοποιησει το system caxhe.

Αυτη κανει τιποτα?Απο οτι εχω δει μονο μνημη δεσμευει και δεν βλεπω αλλες αξιοσημειωτες διαφορες...

τσεκαρε και τα τηλεφωνα-μηνυματα και αν ειναι σταθερη πες μας... Παντα οι αγαπημενες μου ρομ ειναι οι αδειες...

μια ερωτησουλα... οταν στο μαιλ μου μου στειλουν καποια φοτο η οποια ειναι μεγαλη και θελω να την κατεβασω μου λεει οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος διαθεσιμος... Υπαρχει τροπος να κατεβαινουν τα αρχεια στην storage card;

φιλε βαγγελη καλοριζικο,οχι η συγκεκριμενη ρομ δεν μου εχει κανει ποτε αυτο που λες με τα μηνυματα και τις επαφες,οι επαφες σου ειναι στην εσωτερικη μνημη ε;(οχι στην sim)για τα tray πρεπει να διαγραψεις μια επιλογη απο τον φακελο windows θα σπυ πω ποια ειναι καποια αλλη στιγμη γιατι δεν εχω το 9000 τωρα διπλα μου,επισης εκανες αυτο που σου ειπε ο γιαννης(athanaso) δηλαδη να ξαναπερασεις την ρομ;αν θελεις την τελευταια ελληνικη με 5 μου λες

την τελευταια αγγλικη με 5 αν γινεται και για το συγκεκριμενο μοντελο (O2 Xda Exec):O Αλλιως αν δεν εχει σημασια το μοντελο δωσε λινκ να κατεβασω την τελευταια αγγλικη...

Ευχαριστω

• Administrators
την τελευταια αγγλικη με 5 αν γινεται και για το συγκεκριμενο μοντελο (O2 Xda Exec):O

Mpes edw, kane registration prwta kai katebase tin Xda_Exec_Upgrade_v113188.exe.

Exei gia oles tis ekdoseis tis sygkekrimenis syskevis.

Modpic.gif

Ασε! Κατεβασα αυτην που λες και την φλασαρα 2 φορες και τις 2 φορες δεν μπουταρε και η οθονη ηταν πιξελιασμενη με διαφορα χρωματα...

αφου δεν brickαρε κανενα προβλημα... Περιμενω πιο αναλυτικο review για να βαλω την ρομ που δοκιμαζει ο Leolipop...

Παιδες!Τεσταρω νεα Rom!!

προσπαθησα 2 φορες να την βαλω αλλα ενω η εγκατασταση γινεται με επιτυχια

η συσκευη κολλαει στο λογοτυπο της qtek. Κι ηθελα να βαλω μια αδεια ρομ.... Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι τα windows crossbow; Ειναι επισημο release της microsoft με WM6 ή ειναι καποια developed ρομ; Αν ειναι επισημο release και το εχει χρησιμοποιησει καποιος μπορει να μου πει την γνωμη του και να δωσει αν γνωριζει κανα λινκ να τα δοκιμασω;

EDIT: Γιατι ειναι για G3 συσκευες ενω η δικια μου ειναι G4. Καμια αδεια ρομ σταθερη ομως ξερουμε; Με wm6;

χωρις να εχω πολλες γνωσεις απλα απο αυτα που λενε τα παιδια εδω θα σου ελεγα να μεινεις με την 7.7 τα windows crossbow ειναι επισημα 6 που οπως ξερεις δεν βγηκαν ποτε για την συσκευη μας