domal Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 εγω στα vista εκανα update και ολα ρολοι (βεβαιa θελει κατι drivers 1a για να το δει σε bootloader ) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 ναι απλα εγω δεν το εχω ψαξει το θεμα,λογω οτι εχω και ενα λαπτοπ με xp οποτε κανω την δουλεια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokavou Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 kalispera re paides :) exei kanei prob me tin Tomal's - v8.0: WM6.1 Pro. den mou douleuei o msn kai poles fores skaloni sta minimata.den ta anigi(oxi panta) 8a h8ela na ksero an to kanei kai se kanenan alon.alios na tin ksanarikso mia na do mipos kai fixaristi.kai palu thenks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 αυτο που λες ηταν απο τους βασικους λογους που γυρισα στην 7.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 τελικα νομιζω οτι η καλυτερη πρεπει να ειναι η 7.7 απο αυτα που ακουω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 αυτο πιστευω και εγω,βεβαια ειναι και τι θελει και τι του αρεσει του καθενα(εκτος αν ειναι για κλωτσιες εντελως η ρομ σε λειτουργιες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 H 7.7 υποστηρίζει video κλήση; Ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης; Χρειάζεται να μπει σε bootloader το 9000; Χάνεται η εγγύσηση αν το πάω στην αντιπροσωπεία με την 7.7; Θα το πάω τον Σεπτέμβριο για αλλαγή οθόνης στην εγγύηση(έχει μερικά προβληματικά πίξελ στην πάνω γωνία), μην χάσω την εγγύηση! Αξίζει η αναβάθμιση; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 οχι βιντεοκληση δεν υποστηριζουν οι 6-6.1,η εγγυηση χανεται αν το πας με αλλη ρομ,γνωμη περιμενε αν ειναι να πας στην ace και την βαζεις οταν το παρεις,η μεταβαση απο τα 5 στα 6 στην συγκεκριμενη συσκευη ειναι η μερα με την νυχτα,καλο ειναι να το βαζεις εσυ χειροκινητα σε bootloader οταν περνας cook rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 παιδια ποια εκδοση οπερα να βαλω;εχω χαθει!!εχω βρει 10 διαφορετικες:blink:ποια δουλευει καλυτερα στο 9000; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 εμενα προσωπικα μου αρεσει ο 9.5 βεβαια δεν ειναι τοσο γρηγορος και τρωει μνημη,βαλε την εκδοση 1409 η 1522 απο το γνωστο μαγαζι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Απ οτι εχω ακουσει το qtek 9000 θεωρηται απο τα καλυτερα pda που υπαρχουν... Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν γνωριζετε βεβαια, ποιος ειναι ο πιθανος αντικαταστατης του 9000. Μηπως το htc omni; θελω παρα πολυ ν αγορασω ενα pda αλλα αυτα που κυκλοφορουνε δεν μ εντυπωσιαζουν (εκτος απο το htc advantage το οποιο αν ειχε ενσωματομενο το πληκτρολογιο του θα το επαιρνα)και λεω να περιμενω κατι αλλο.Λοιπον, εχουμε ακουσει τπτ για τον αντικαταστατη του 9000; Ευχαριστω Βαγγέλης Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 δεν νομιζω να βγει αντικαταστατης του το omni δεν το βλεπω να βγαινει απλα φημες αλλα τιποτα....και το 9000 εχει ενα χρονο που σταματησε η παραγωγη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 διαβασα καπου οτι θα κυκλοφορησει το omni κατα τον σεπτεμβρη...******** γραφουν για να ενθουσιαζουν τον κοσμο ε; Και μια και σας βλεπω τρελαμενους εδω με το 9000 ποια συσκευη θα προτεινατε με παρομοιες δυνατοτες ; Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 το omni δεν θα κυκλοφορησει μαλλον ποτε. τον σεπτεμβρη θα κυκλοφορησει το samsung i900 omnia. μηπως το μπερδεψες με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 βασικα το θεμα ειναι τι θελεις να εχει μια συσκευη,εγω πχ εχω αραξει στο 9000 γιατι θελω οπωσδηποτε οθονη 3,6 και vga για να μην μου βγαινουν τα ματια σε πλοηγηση και ιντερνετ-msn,και ενα πολυ καλο πληκτρολογιο(εκανα αποπειρες με 3300-3600-tytn-3650 αλλα δεν.....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 τα εχουμε πει παλι γιαννη. περιμενε μεχρι τον σεπτεμβρη που βγαινει το touch pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 βασικα το θεμα ειναι τι θελεις να εχει μια συσκευη,εγω πχ εχω αραξει στο 9000 γιατι θελω οπωσδηποτε οθονη 3,6 και vga για να μην μου βγαινουν τα ματια σε πλοηγηση και ιντερνετ-msn,και ενα πολυ καλο πληκτρολογιο(εκανα αποπειρες με 3300-3600-tytn-3650 αλλα δεν.....)+10000000:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 το omni δεν θα κυκλοφορησει μαλλον ποτε. τον σεπτεμβρη θα κυκλοφορησει το samsung i900 omnia. μηπως το μπερδεψες με αυτο? Μπα δεν το μπερδεψα Το ομνι εννουσα γιατι το περιγραφουν ως τον αντικαταστατη του 9000 βασικα το θεμα ειναι τι θελεις να εχει μια συσκευη,εγω πχ εχω αραξει στο 9000 γιατι θελω οπωσδηποτε οθονη 3,6 και vga για να μην μου βγαινουν τα ματια σε πλοηγηση και ιντερνετ-msn,και ενα πολυ καλο πληκτρολογιο(εκανα αποπειρες με 3300-3600-tytn-3650 αλλα δεν.....) θελω δυνατο cpu οθονη Vga εως 4 ιντσων και πληκτρολογιο!τα υπολοιπα δεν τα αναφερω γιατι ειναι standar σε ολα τα pda πλεον... τα εχουμε πει παλι γιαννη. περιμενε μεχρι τον σεπτεμβρη που βγαινει το touch pro. Με πολλες επιφυλαξεις... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 τα εχουμε πει παλι γιαννη. περιμενε μεχρι τον σεπτεμβρη που βγαινει το touch pro.μαλλον θα το παρω αλλα δεν εχω τον ενθουσιασμο που ειχα οταν περιμενα το 9000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Μπα δεν το μπερδεψα Το ομνι εννουσα γιατι το περιγραφουν ως τον αντικαταστατη του 9000 θελω δυνατο cpu οθονη Vga εως 4 ιντσων και πληκτρολογιο!τα υπολοιπα δεν τα αναφερω γιατι ειναι standar σε ολα τα pda πλεον... Με πολλες επιφυλαξεις...οποτε δεν εχεις και πολλες επιλογες:(δεν βλεπω τιποτα αλλο απο 9000 και 7500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 9000 και ξερο ψωμι για μενα,το εχω 2 χρονια και ουτε που μου περναει η σκεψη να το αφησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Μπα δεν το μπερδεψα Το ομνι εννουσα γιατι το περιγραφουν ως τον αντικαταστατη του 9000 θελω δυνατο cpu οθονη Vga εως 4 ιντσων και πληκτρολογιο!τα υπολοιπα δεν τα αναφερω γιατι ειναι standar σε ολα τα pda πλεον... Με πολλες επιφυλαξεις... παντος δεν εχω διαβασει για το omni τιποτα εδω και καιρο. αυτα που γραφεις ειναι πολυ δυσκολα να τα δεις σε ενα pda θα βγει σεπτεμβρη θα δεις μαλλον θα το παρω αλλα δεν εχω τον ενθουσιασμο που ειχα οταν περιμενα το 9000 δυσκολα πια ενθουσιαζομαστε απο καποια συσκευη ειναι αληθεια αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 9000 και ξερο ψωμι για μενα,το εχω 2 χρονια και ουτε που μου περναει η σκεψη να το αφησω +100000 αλλα μερικες φορες δεν βολευει για κυρια συσκευη. ευτηχως εχω το 3600 για κυρια συσκευη,και φυσικα περιμενω το touch pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ισως γιατι δεν βλεπουμε τι παραπανω θα κανουμε με την νεα συσκευη απο αυτα που κανουμε τωρα(εκτος τα 600 που θα κανουνε φτερα απο την τσεπη μας) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 +100000 αλλα μερικες φορες δεν βολευει για κυρια συσκευη. ευτηχως εχω το 3600 για κυρια συσκευη,και φυσικα περιμενω το touch pro.σιγουρα!!!δεν ειναι και το πιο ευχρηστο στον τομεα τηλ,απλα εγω το εχω συνεχεια με bt και με φωνητικη κληση οποτε δεν το ακουμπαω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts