Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δηλαδη ?? για δωσε μας ινφο :)

http://rapidshare.com/files/56115446/broadcomm_bt_stack.CAB.html

Αντικαταστει την bt_stack της MS, για να γυρισεις στην MS πρεπει να κανεις format, ή να βρεις το cab, δυστηχως δεν το εχω.

Για μενα καλυτερη bt_stack. :)

Τα ακουστηκα δουλευουν στερεο, το gps δεν θελει συνεχεια pairing. :)

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν θελει κοπο θελει τροπο ;)QUOTE]

Αν ξέρεις τρόπο μοιράσε την γνώση γιατι είναι πολύ χρήσιμο.

------------------------------------------------------------------------

Iphone 3GS... Άξιζε τον κόπο

kalispera kai apo mena.na kano mia erotisi pou me basanizi meres tora psaxnontas na bro apantisi monos mou.

mporo na alakso tin bootscreen tou qtek 9000 me mia diki mou kai an nai pos re paidia.

To exei kanei kaneis auto?plz an kseri kapoios as helpari ligo

@RaZoR333 σκαβει το BT αλλα τρωι τρελη μνημη ρε γμτ..απο 21μβ εχω πεσει στα 17..εσυ??

@geokavou αυτο πρεπει να εχει να κανει με τη ΡΟΜ για δες στο XDA

@b_bil2 βεβαιως και μπορεις περνα και εσυ απο XDA :)

http://www.xda-developers.com

kalispera kai apo mena.na kano mia erotisi pou me basanizi meres tora psaxnontas na bro apantisi monos mou.

mporo na alakso tin bootscreen tou qtek 9000 me mia diki mou kai an nai pos re paidia.

To exei kanei kaneis auto?plz an kseri kapoios as helpari ligo

εκει που βολταρα στο νετ τσουπ να σου αυτο μπροστα μου ....

http://buzzdev.net/index.php?option=com_content&task=view&id=69&Itemid=1

;););)

και για να μην το παιζω και τσαμπα μαγκας

http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Universal

απιστευτα ενδιαφερον!!!

@RaZoR333 εβγαλα το προγραμμα και δεν ανοιγει πια καθολου το BT ..μηπως εχεις καμοια ιδεα ή να αρχισω να το ψαχνω!!!

επισης να αναφερω οτι δεν παιζει με το i-tech το hands free

Οκ hard reset Και εφτιαξε χαχα αλλα δεν ξαναβαζω αλλο προγραμμα για ΒΤ πηρα το μαθημα μου!!!

lepes πια ρομ εχεις περασει στο κινητο ? εντυπωσεις? σκεφτομαι μηπως αλλαξω αυτη που εχω περασμενη μεσα !!

εχει ενα θεμα η καμερα και σημερα που ξαναεκανα hard reset κανει κατι χαζα η φορτιση απο Pc ..

υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορω να δω μια ταινια μαζι με τους υποτιτλους? το tcpmp τρεχει τα avi . αλλα τα srt ?

υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορω να δω μια ταινια μαζι με τους υποτιτλους? το tcpmp τρεχει τα avi . αλλα τα srt ?

Για δες το παρακατω...

http://www.mobiletopsoft.com/board/1769/watch-movies-with-subtitles-on-your-pocket-pc-with-tcpmp.html

ευχαριστωωωω!!:) θα κατεβασω τα Plugins και θα ακολουθησω αυτα που λεει !! θα σας πω εντυπωσεις απο αυριο :)

Lepes, ειναι πιο γρηγορη αυτη η ROM που εχεις απο την NEW WM6 PRO Business V7 VIDEOCALL; Γενικως τι υπερ και τι κατα εχει η δικια σου σε σχεση με αυτην που φοραω εγω τωρα(αυτη που ανεφερα πιο πανω)

Lepes, ειναι πιο γρηγορη αυτη η ROM που εχεις απο την NEW WM6 PRO Business V7 VIDEOCALL; Γενικως τι υπερ και τι κατα εχει η δικια σου σε σχεση με αυτην που φοραω εγω τωρα(αυτη που ανεφερα πιο πανω)

ειναι πιο γρηγορη σαφεστατα(τη φοραγα πριν τη V7) εχει για τα contacts touch μενου.

δεν μου κανει χαζα κολληματα,κατι αλλο ιδιαιτερο δεν εχει.

Και εχει 3 παιχνιδια παραπανω(pac-man,mastermind,soduku)

Στα κατα ειναι η καμερα που λειπουν καποιες λειτουργιες.

πιστευω οτι ολες εχουν τα κολληματα τους !! οσο πιο πολυ τις ψαχνεις τοσο πιο πολλα βρισκεις :)

που να δειτε που εχει βγει και application που το κανει σαν touch...(καλο αλλα μονο λιγο ομορφια του δεινει και πολλα κολληματα χαχα)

που να δειτε που εχει βγει και application που το κανει σαν touch...(καλο αλλα μονο λιγο ομορφια του δεινει και πολλα κολληματα χαχα)

αρκετα κολληματα εχω και τωρα χαχα !! να πω την αληθεια με την v7 παει αρκετα καλα !! δεν κολλαει συχνα !!

Κοιτα ειναι μη το εχεις στο αιμα σου(τους πειραματισμους!!) αμα το εχεις... γμτ..εγω εχω μεινει και μια βδομαδα χωρις κινητο (οταν ξεκινησα να βαζω ρομς) ;);)

παρολο που ειχα αρκετα win mobile συνηθως δεν τους αλλαζα ρομ !!:) τωρα με το 9000 ειπα να κανω την αρχη !! με τα 06 παντως παει πολυ καλυτερα και τα μενου ειναι πολυ πιο ωραια !!

Γενικά από όλες τις 5αρες και 6αρες roms που έχω δοκιμάσει η NEW WM6 PRO Business V7VIDEOCAL είναι η πιο σταθερή (εκτός από την BSTYL26_WM6PRO_Bussiness_VC update_1 του Laurentius που δεν εχω βαλει καθώς βγήκε και άλλο update 1α) και αποτελεί το project του Σ/Κ οπότε θα πω και εντυπώσεις.