DIO_G Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Είναι απαράδεκτο να έχω πληρώσει €1050, και να αγοράζω ένα τηλέφωνο με τόσα πολλά προβλήματα: 1. Πολλές φορές δεν απαντάει καθόλου στην κλήση με τα εξωτερικά κουμπιά 2. Πολλές φορές δεν καλεί καθόλου 3. Η μνήμη του είναι στο 80+ % με εγκατεστημένα (στην SD) worldmate, Spb Pocket Plus, Resco Explorer, Pocket Weather. Αν ήθελα να προσθέσω και κανένα Navigation πρόγραμμα, αμφιβάλω αν θα μπορούσε να δουλέψει. 4. Ο μέσος χρόνος απόκρισης όταν το ανάψω για να μπώ πχ στα μηνύματα είναι 35" - απαράδεκτο. 5. Η συνεργασία του με το Parott του αυτοκίνητου είναι χάλια. Στέλνει τα contacts με κινέζικα! Και δεν φταίει το Parott γιατί με τα υπόλοιπα κινητά παίζει μια χαρά. 6. H συνεργασία του με τα BT ακουστικά φρίκη. Κάποιες φορές δουλεύει κάποιες όχι. 7. Η φωνητική κλήση κάποιες φορές δουλεύει κάποιες όχι. Standard πράγματα για άλλες εταιρίες όπως η NOKIA. Τι να πώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Είναι απαράδεκτο να έχω πληρώσει €1050, και να αγοράζω ένα τηλέφωνο με τόσα πολλά προβλήματα: 1. Πολλές φορές δεν απαντάει καθόλου στην κλήση με τα εξωτερικά κουμπιά 2. Πολλές φορές δεν καλεί καθόλου 3. Η μνήμη του είναι στο 80+ % με εγκατεστημένα (στην SD) worldmate, Spb Pocket Plus, Resco Explorer, Pocket Weather. Αν ήθελα να προσθέσω και κανένα Navigation πρόγραμμα, αμφιβάλω αν θα μπορούσε να δουλέψει. 4. Ο μέσος χρόνος απόκρισης όταν το ανάψω για να μπώ πχ στα μηνύματα είναι 35" - απαράδεκτο. 5. Η συνεργασία του με το Parott του αυτοκίνητου είναι χάλια. Στέλνει τα contacts με κινέζικα! Και δεν φταίει το Parott γιατί με τα υπόλοιπα κινητά παίζει μια χαρά. 6. H συνεργασία του με τα BT ακουστικά φρίκη. Κάποιες φορές δουλεύει κάποιες όχι. 7. Η φωνητική κλήση κάποιες φορές δουλεύει κάποιες όχι. Standard πράγματα για άλλες εταιρίες όπως η NOKIA. Τι να πώ... :wacko::wacko:to diko mou 1 & 2. apanta kai kalei pantote 4. o mesos xronos ine 5 defterolepta 6.telia sinergasia me jabra 800 7.pantote doulevi mipos me ena hardreset eftiaxne???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 μαλλον δεν εχεισ δει κ το σερβισ της sony ericsson......ειναι και αυτοι παρα πολυ καλοι στην δουλεια τουσ κ σερβισ !!!!!!!!!!!! Ναι, δε διαφωνώ. Ίσα ίσα μου είπαν ότι είναι άψογοι. Υπονοούσα ότι οποιοσδήποτε άλλος είναι υψηλότερα από τη Nokia σε αυτό το θέμα. Και στην ποιότητα. Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Είναι απαράδεκτο να έχω πληρώσει €1050, και να αγοράζω ένα τηλέφωνο με τόσα πολλά προβλήματα: 1. Πολλές φορές δεν απαντάει καθόλου στην κλήση με τα εξωτερικά κουμπιά 2. Πολλές φορές δεν καλεί καθόλου 3. Η μνήμη του είναι στο 80+ % με εγκατεστημένα (στην SD) worldmate, Spb Pocket Plus, Resco Explorer, Pocket Weather. Αν ήθελα να προσθέσω και κανένα Navigation πρόγραμμα, αμφιβάλω αν θα μπορούσε να δουλέψει. 4. Ο μέσος χρόνος απόκρισης όταν το ανάψω για να μπώ πχ στα μηνύματα είναι 35" - απαράδεκτο. 5. Η συνεργασία του με το Parott του αυτοκίνητου είναι χάλια. Στέλνει τα contacts με κινέζικα! Και δεν φταίει το Parott γιατί με τα υπόλοιπα κινητά παίζει μια χαρά. 6. H συνεργασία του με τα BT ακουστικά φρίκη. Κάποιες φορές δουλεύει κάποιες όχι. 7. Η φωνητική κλήση κάποιες φορές δουλεύει κάποιες όχι. Standard πράγματα για άλλες εταιρίες όπως η NOKIA. Τι να πώ... Μα εκείνα δεν κάνουν Τίποτα άλλο. Κάποιες χαμηλού επιπέδου εφαρμογές, και αυτό είναι όλο. Πάντως κοίταξε αν έχεις την τελευταία (έστω Beta) αναβάθμιση από το http://www.qtek.gr FORUM, γιατί τα περισσότερα από αυτά που αναφέρεις δεν υπάρχουν στην Ελληνική 1.0.5.6... Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 :wacko::wacko:to diko mou 1 & 2. apanta kai kalei pantote 4. o mesos xronos ine 5 defterolepta 6.telia sinergasia me jabra 800 7.pantote doulevi mipos me ena hardreset eftiaxne???? Και σε εμενα δουλευουν ολα. Μηπως καποιο απο τα προγραμματα που εχεις βαλει δημιουργει προβλημα?Για δοκιμασε hard reset και μετα με εγκατασταση ενα - ενα και δοκιμη μεχρι να βρεις πιο προγραμμα σου δημιουργει προβλημα. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Είναι απαράδεκτο να έχω πληρώσει €1050, και να αγοράζω ένα τηλέφωνο με τόσα πολλά προβλήματα: 1. Πολλές φορές δεν απαντάει καθόλου στην κλήση με τα εξωτερικά κουμπιά 2. Πολλές φορές δεν καλεί καθόλου 3. Η μνήμη του είναι στο 80+ % με εγκατεστημένα (στην SD) worldmate, Spb Pocket Plus, Resco Explorer, Pocket Weather. Αν ήθελα να προσθέσω και κανένα Navigation πρόγραμμα, αμφιβάλω αν θα μπορούσε να δουλέψει. 4. Ο μέσος χρόνος απόκρισης όταν το ανάψω για να μπώ πχ στα μηνύματα είναι 35" - απαράδεκτο. 5. Η συνεργασία του με το Parott του αυτοκίνητου είναι χάλια. Στέλνει τα contacts με κινέζικα! Και δεν φταίει το Parott γιατί με τα υπόλοιπα κινητά παίζει μια χαρά. 6. H συνεργασία του με τα BT ακουστικά φρίκη. Κάποιες φορές δουλεύει κάποιες όχι. 7. Η φωνητική κλήση κάποιες φορές δουλεύει κάποιες όχι. Standard πράγματα για άλλες εταιρίες όπως η NOKIA. Τι να πώ... πιστευω οτι τα παραλεσ λιγο.καταρχην το spb poc=ket plus k to pocket weather den einai simbata pliros με το 9000 αν εχεις στο spb τις μπαρες για μπαταρια καθως κ αυτα που μετρανε storage /ram κτλ. βγαλτα γιατι το μηχανακι σερνεται. ασε μονο shortcuts an 8εσ αλλιως βγαλτο. οσο για το pocket weather βγαλτο κ βαλε το spb weather. με αυτα που σου λεω θα δεις μεγαλη διαφορα εως κ 8α λυσεις τα προβληματα που λες. κ κανε κ κανα ρεσταρτ που κ που ;-) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 και επισης main programta οπως spb kai γενικοτερα ολα που εχεις στην today screen μην τα βαζεις ποτε στη sd γιατι οταν μπαινει το κινητο σε υπνο αργει να ξαναδιαβασει την sd με αποτελεσμα να σου αργει. το 9000 εχει μεγαλη μνημη. βαλτα στην κεντρικη. μονο δευτερευοντα προγραμτα βαλε στην sd ka8ow k games Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Παιδια τελικα δε μου απαντησατε.Αν το παρω απο αγγλια ως O2 Exec,θα μπορω μετα να του βαλω οποια ρομ θελω; Τα ελληνικα με ενδιαφερουν μονο να υποστηριζονται απο τα προγραμματα(word,excel,klp),τις επαφες και τα sms να ειναι 160 χαρακτηρων(δε με νοιαζει το τ9).Πολλα δεν ειναι τα 520 σε σχεση με τα 1050 της ace; Οσον αφορα την αναβαθμιση,ποτε την περιμενετε; Θα ειναι για ολες τις εκδοσεις που κυκλοφορουν ή μονο για την ελληνικη; Το λεω γιατι ξερω εκ πειρας οτι η O2 εχει πολυ καλο service και support. Γενικα πιστευετε οτι αξιζει η αγορα του σε σχεση με το eten;Δε λεω οτι εχουν καμια σχεση οι 2 συσκευες αλλα μιλαω για το Overall score.Παντως ειναι κριμα να εχει τοσο γρηγορο επεξεργαστη και να ειναι αργο.Σημαινει οτι δεν εχει γινει καλη δουλεια απο την εταιρια. Φιλικα Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Παιδια τελικα δε μου απαντησατε.Αν το παρω απο αγγλια ως O2 Exec,θα μπορω μετα να του βαλω οποια ρομ θελω; Τα ελληνικα με ενδιαφερουν μονο να υποστηριζονται απο τα προγραμματα(word,excel,klp),τις επαφες και τα sms να ειναι 160 χαρακτηρων(δε με νοιαζει το τ9).Πολλα δεν ειναι τα 520 σε σχεση με τα 1050 της ace; Οσον αφορα την αναβαθμιση,ποτε την περιμενετε; Θα ειναι για ολες τις εκδοσεις που κυκλοφορουν ή μονο για την ελληνικη; Το λεω γιατι ξερω εκ πειρας οτι η O2 εχει πολυ καλο service και support. Γενικα πιστευετε οτι αξιζει η αγορα του σε σχεση με το eten;Δε λεω οτι εχουν καμια σχεση οι 2 συσκευες αλλα μιλαω για το Overall score.Παντως ειναι κριμα να εχει τοσο γρηγορο επεξεργαστη και να ειναι αργο.Σημαινει οτι δεν εχει γινει καλη δουλεια απο την εταιρια. Φιλικα Αν το πάρεις από Αγγλία, θα μπορείς να βάλεις όποια ROM θέλεις, αλλά όχι της ACE την Ελληνική. Τα Ελληνικά θα υποστηρίζονται από ότι ξέρω, είτε απ'ευθείας (ανάγνωση) είτε με άλλα προγράμματα (GR Keyboards - AEKMap κλπ) για εγγραφή κλπ. SMS δεν ξέρω αν υποστηρίζονται στα 160 με τα προγράμματα αυτά, λογικά ΝΑΙ αν φροντίζεις ΟΛΑ τα γράμματα σου να είναι κεφαλαία, χωρίς τόνους κλπ. Πολλά είναι τα 1050 σε σχέση με τα 520, όχι τα 520 σε σχέση με τα 1050! ;) Η αναβάθμιση αναμένεται τέλη Μαρτίου, και πάλι όμως μιλάμε για την Ελληνική με AKU2, των άλλων εταιριών λογικά αντίστοιχες ημερομηνίες (AKU2). Γενικά πιστεύω ότι αξίζει η αγορά του σε σχέση με το Eten. Όπως είπες κι εσύ δε συγκρίνονται, πιστεύω δε ότι το τελικό σκορ συνδυαστικά κλίνει υπέρ του 9000. Ο γρήγορος επεξεργαστής μένει να δείξει τις ικανότητες του σε 3D παιχνίδια κλπ, σε βαριές εφαρμογές, και στο ίδιο το λειτουργικό μετά από 1-2 αναβαθμίσεις των WM5. :) Η εταιρία πιστεύω έκανε καλή δουλειά, γιατι το 9000 είναι στην κατασκευή από το 2004 (Κι Όμως), αναθεωρήθηκε, δε, αρκετές φορές. Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Αυτό που έμαθα εγώ, είναι οτι το 9000 θα συνεχίσει να υποστηρίζεται δυναμικά και το 2007, με νέες αναβαθμίσεις από όλες τις εταιρίες. Στα επόμενα σχέδια της HTC δεν υπάρχει αντίστοιχο heavy duty μοντέλο, γιατί πιστεύουν σε αυτό και τις δυνατότητές του. Η AKU 2.0 αυξάνει κατά πολύ την ταχύτητα πλοήγησης, όπως έκανε και στο 9100. Πρακτικά όμως δεν πρόκειται για αργή πλοήγηση. Ούτε αργό φόρτωμα εφαρμογών. Στο δικό μου το μοναδικό σπαστικό είναι στην διαχείριση κλήσεων. Αργεί να απαντήσει, αργεί να τερματίσει την κλήση και μια στις τόσες την απορρίπτει μόνο του. Σε κανέναν άλλο τομέα δεν έχω πρόβλημα και έχω την 1.0.5.6 της ACE... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Ean kano backup...kai kano hard reset peraso tin kkainouria rom...meta 8a mporo na kano restore apo to buckup??? Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Ean kano backup...kai kano hard reset peraso tin kkainouria rom...meta 8a mporo na kano restore apo to buckup??? ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ !!!!! μακρια απο αυτη τη λυση. ειναι 100% βεβαιο πως δε 8α λειτουργουνε σωστα !!!παντα καινουρια ολα απο την αρχη. χρονοβορο αλλα it the only way !!αντε μονο μεσω Outlook επαφες απο κανενα αρχειακι αν εχεις φτιαξει ....;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ !!!!! μακρια απο αυτη τη λυση. ειναι 100% βεβαιο πως δε 8α λειτουργουνε σωστα !!!παντα καινουρια ολα απο την αρχη. χρονοβορο αλλα it the only way !!αντε μονο μεσω Outlook επαφες απο κανενα αρχειακι αν εχεις φτιαξει ....;) Thanks...;) Yparxei to eksis paralogo...otan kano sunxronismo...molis ftasei stis epafes o upologistis kleinei:wacko: Pos to ekseigeite????(ActiveSync 4.1) Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Thanks...;) Yparxei to eksis paralogo...otan kano sunxronismo...molis ftasei stis epafes o upologistis kleinei:wacko: Pos to ekseigeite????(ActiveSync 4.1) Ζηλεύει................................... Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 δεν σου βγαζει καποιο error? τιποτα ? ετσι απλα κλεινει ? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Thanks...;) Yparxei to eksis paralogo...otan kano sunxronismo...molis ftasei stis epafes o upologistis kleinei:wacko: Pos to ekseigeite????(ActiveSync 4.1) disable firewall και try again! Υπαρχει προβλξμα με την εκδοση 1.0.9 radio. Τρωει την μπαταρια σαν παλαβο! Πισω στην 1.0.6 γρηγορα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Παιδιά, μου σπάσανε το αμάξι και μου πήραν το Mio168 με το Destinator PN. Τι μου προτείνετε, να πάρω καινούργιο ή να πάρω ένα πακέτο GPS δέκτη με το Destinator για να το δουλέψω με το Qtek 9000; Με προβληματίζει το γεγονός ότι το Qtek έχει οθόνη VGA και επίσης το ότι θα είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο με bluetooth car kit. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Παιδιά, μου σπάσανε το αμάξι και μου πήραν το Mio168 με το Destinator PN. Τι μου προτείνετε, να πάρω καινούργιο ή να πάρω ένα πακέτο GPS δέκτη με το Destinator για να το δουλέψω με το Qtek 9000; Με προβληματίζει το γεγονός ότι το Qtek έχει οθόνη VGA και επίσης το ότι θα είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο με bluetooth car kit. Ωχ... λυπαμαι που το ακουω αυτο:( Εγω εχω το 9000 με GPS δεκτη και DEST PN και ταυτοχρονα συνδεδεμενο BT Car KIT και παιζει αψογα! Προχωρα ! μην το σκεφτεσαι !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Ωχ... λυπαμαι που το ακουω αυτο:( Εγω εχω το 9000 με GPS δεκτη και DEST PN και ταυτοχρονα συνδεδεμενο BT Car KIT και παιζει αψογα! Προχωρα ! μην το σκεφτεσαι !:) Φίλε μου, τι δέκτη έχεις (κάποιον από τα πακέτα που πουλάει η NGI;) και πώς αντιμετώπισες το πρόβλημα της οθόνης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Φίλε μου, τι δέκτη έχεις (κάποιον από τα πακέτα που πουλάει η NGI;) και πώς αντιμετώπισες το πρόβλημα της οθόνης; Εχω ενα BT Receiver της Teletype. Ποιο προβλημα της οθονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Το ότι το Destinator δεν είναι για VGA οθόνες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Το ότι το Destinator δεν είναι για VGA οθόνες. Μπορεί να μην είναι, αλλά παίζει κανονικά. ;) Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Ωραία, και μια τελευταία ερώτηση: Αυτoί οι bluetooth δέκτες πέρνουν εξωτερική κεραία (ρωτάω γιατί έχω ήδη στα 2 αυτοκίνητα και ειδικά στο δεύτερο είναι απαραίτητη λόγω μεμβράνης στο παρμπρίζ). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Α, και από αυτούς που έχει το Πλαίσιο, ποιόν προτείνετε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Ζηλεύει................................... Poio na xoriso apo ta duo????:O δεν σου βγαζει καποιο error? τιποτα ? ετσι απλα κλεινει ? San na bgazeis ton upologisti apo tin mpriza....Den moro na to kano kala me tipota....:( disable firewall και try again! Υπαρχει προβλξμα με την εκδοση 1.0.9 radio. Τρωει την μπαταρια σαν παλαβο! Πισω στην 1.0.6 γρηγορα!!! Den eimai sigouros alla nomizo i tin 1.0.3 exo i tin 1.0.6....Den exo proxoreisei se anaba8nisi... Exo ksilosei firewalll...antivirus...ta panta oloi tin souita!!!!:cry: Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts