Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ασχετο....που ειναι?γιατι sto σιτε της qtek εχει ακομη την παλια.

Κι εγώ πανικοβλήθηκα (από χαρά...) και πήγα να μπω στην Qtek να το βρω... Αλλά φυσικά είδα ότι δεν (?) αφορά εμάς...

Θα βγεί;;; Δε θα βγει;;;...

:cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα...

Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις.

Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα!

Ευχαριστα νεα για αυτους που το εχουν αγορασει απο expansys (πχ εγω)

με ενημερωσανε απο το μαγαζι οτι το site που θα εχουμε και εμεις επισημο support ειναι το http://www.qtekcorp.com/products.aspx

Ακομα δεν το εχω δει αλλα μου ειπανε οτι το πολυ σε 2 βδομαδες θα εχουν και τα updates πανω :):)

(για τα sms με ελληνικα πανω απο 70 χαρακτηρες θα με βοηθησει κανεις?)

Ερωτησουλες

1.Το εχει δουλεψει κανεις με destinator pn να μας πει πως τα παει...

2.Εχει βαση ...τυπου 2020 να μπορεις να φορτιζεις 2 μπαταριες ταυτοχρονα?

3.Η camera του 1,3 τραβαει καλύτερα απο αυτη του 2020i Που ηταν χαλια κυριως σε φωτεινότητα

1) Ναι και εινα μια χαρα(Επιτελους το αγορασα και η νεα version δεν εχει κανενα απολυτος προβλημα με vga)

2)δεν ξερω

3)Η καμερα του ειναι φανταστικη και με το software η φωτο φτανει τα 2mp

Αυτα...

Κι εγώ πανικοβλήθηκα (από χαρά...) και πήγα να μπω στην Qtek να το βρω... Αλλά φυσικά είδα ότι δεν (?) αφορά εμάς...

Θα βγεί;;; Δε θα βγει;;;...

Χλομο το κοβω να την βγαλει η Qtek (Ace Hellas) τωρα. Περιμενετε κανενα 2 μηνες και ισως...:lol: :lol: :lol:

Χλομο το κοβω να την βγαλει η Qtek (Ace Hellas) τωρα. Περιμενετε κανενα 2 μηνες και ισως...:lol: :lol: :lol:

Δε διαφωνώ... την Radio όμως πάνω στο «κεφάλι» σου την κάνουν beta testing και στο δικό μου... Τι να την κάνω αν η 1.09 είναι σαν την 1.08? Γιαυτό βγήκε άλλωστε τόσο σύντομα.

Να μην αναφέρω το πρόβλημα της 1.06 που έχουμε όλοι, κατά το handover. Εν κινήσει (με αυτοκίνητο) τηλεφωνήματα δεν μπορείς να κάνεις πρακτικά.

Τέσπα, έβαλα την 1.0.5.2 την ελληνική έκδοση της ACE και είναι ΟΚ μέχρι στιγμής. Διορθώθηκαν όλα τα ελληνικά, προστέθηκε η δυνατότητα να επιλέγεις ποια από τα Input Methods θέλεις να εμφανίζονται. Εγώ π.χ. έχω απενεργοποιήσει transcriber και τις λοιπές μαμακίες...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Δε διαφωνώ... την Radio όμως πάνω στο «κεφάλι» σου την κάνουν beta testing και στο δικό μου... Τι να την κάνω αν η 1.09 είναι σαν την 1.08? Γιαυτό βγήκε άλλωστε τόσο σύντομα.

Να μην αναφέρω το πρόβλημα της 1.06 που έχουμε όλοι, κατά το handover. Εν κινήσει (με αυτοκίνητο) τηλεφωνήματα δεν μπορείς να κάνεις πρακτικά.

Τέσπα, έβαλα την 1.0.5.2 την ελληνική έκδοση της ACE και είναι ΟΚ μέχρι στιγμής. Διορθώθηκαν όλα τα ελληνικά, προστέθηκε η δυνατότητα να επιλέγεις ποια από τα Input Methods θέλεις να εμφανίζονται. Εγώ π.χ. έχω απενεργοποιήσει transcriber και τις λοιπές μαμακίες...

Το ποια "εκδοση" θα ονομασουν "BETA" ειναι καθαρα θεμα εταιριας. Να σου θυμισω οτι η 1.0.8 ειναι στην official ROM της T-Mobile (Γερμανικη) που κυκλοφορισε μεσα Ιανουαριου 2006.

Εκδοσεις οι εταιριες βγαζουν συνεχεια, οποτε ποτε δεν μπορεις να πεις οτι κανουν "beta" testing στο κεφαλι σου! Αν ηξερες σε τι ηλεκτρομαγνητικα κυματα ειμαστε εκτεθημενοι καθε μερα, δεν θα ασχολιοσουν για την 1.08 ή την 1.0.9 :lol: :lol: :lol:

Το ποια "εκδοση" θα ονομασουν "BETA" ειναι καθαρα θεμα εταιριας. Να σου θυμισω οτι η 1.0.8 ειναι στην official ROM της T-Mobile (Γερμανικη) που κυκλοφορισε μεσα Ιανουαριου 2006.

Εκδοσεις οι εταιριες βγαζουν συνεχεια, οποτε ποτε δεν μπορεις να πεις οτι κανουν "beta" testing στο κεφαλι σου! Αν ηξερες σε τι ηλεκτρομαγνητικα κυματα ειμαστε εκτεθημενοι καθε μερα, δεν θα ασχολιοσουν για την 1.08 ή την 1.0.9 :lol: :lol: :lol:

Δεν κατάλαβες. Όταν η 1.08 απορρίπτεται από όλους τους χρήστες σε χρόνο dt, και η Τ-Mobile την αλλάζει μέσα σε 15 μέρες τότε δουλεύουν τους χρήστες τους, όπως κάνει και η ACE. Εσύ, εγώ και οι υπόλοιποι είμαστε beta testers για αυτούς επειδή καθόμαστε και βάζουμε όποια rom λάχει, χωρίς να ξέρουμε τι φέρνει. Οι 1.04 και 1.08 το επιβεβαίωσαν αυτό. Άρα μην τρελλαίνεσαι με τα 1.0xxx μέχρι να επιβεβαιωθεί οτι προσφέρουν κάτι εν τέλει.

Όσο για τα ΗΜ/RF κύματα, βρίσκω το σχόλιο άστοχο απλά :p Η επιστήμη μου είναι αυτά τα κύματα... οπότε παλεύω μαζί τους εδώ και χρόνια και όμως ασχολούμαι με τις roms. :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

:lol: Εχω προσεξει οτι ενω μεσα στις εικονες υπαρχουν και καποιες με animation

το 9000 δεν τις παιζει .τις δοκιμασα σε αλλο κινητο και παιζουν.

το εχει δει κανεις?

η κανω κατι λαθος εγω.

:ninja:

tnx

*ανεβηκε στο site τις ace beta version με διαφορες αλλαγες στο ελληνικο μενου

Samsung Note II

:lol: Εχω προσεξει οτι ενω μεσα στις εικονες υπαρχουν και καποιες με animation

το 9000 δεν τις παιζει .τις δοκιμασα σε αλλο κινητο και παιζουν.

το εχει δει κανεις?

η κανω κατι λαθος εγω.

:ninja:

tnx

*ανεβηκε στο site τις ace beta version με διαφορες αλλαγες στο ελληνικο μενου

Που είδες τη BETA;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Oti evala tin 1.0.5.2 kai to Radio 1.09 (apo xda)... vgazoune 1.0.5.6...

Den paizei, kathe mera H/R... kanoume kai douleia me ta kinita eleos.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Υπάρχει κάποιο link να κατεβάσω τα linux; Το site που δίνεις είναι στα Γαλλικά και δε βγάζω άκρη... :O

Υπάρχει κάποιο link να κατεβάσω τα linux; Το site που δίνεις είναι στα Γαλλικά και δε βγάζω άκρη... :O

Αυτό που γράφει το άρθρο είναι (από μεταφραστή): It is funny but the Linux community has so much few machines to put itself under the tooth that one of the master keys preferred times is to carry Linux on all hardware which they find. And that goes! The last in date is the bearing of Linux (Kernel and GUI) on a HTC Universal (you know Qtek 9000).

Το pdafrance δεν δίνει κάποιο link ή κάτι άλλο...

:(

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Re seis, apo to xda-developers exei ksekinisei to thema. Ta paidia ekei to epixeiroun kai synergazontai me alla sites...

http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=35972

Min perimenete polla pantws. Ta misa de leitourgoun akoma... :p

Νεα ROM official !!!

f@p://ftp.clubimate.com/JASJAR_WWE_13076_164_10900_wwe_ship.zip

:) :) :) :) :) :)

Rom: 1.30.76 WWE

Rom date: 02/20/06

Radio: 1.09.00

ExROM: 1.30.164 WWE

Νεα ROM official !!!

f@p://ftp.clubimate.com/JASJAR_WWE_13076_164_10900_wwe_ship.zip

:) :) :) :) :) :)

Rom: 1.30.76 WWE

Rom date: 02/20/06

Radio: 1.09.00

ExROM: 1.30.164 WWE

Φτιάξανε και το shortcut για τον Comminications manager που ήταν πολύ σπαστικό στην beta...

Sorry oi tou JasJar exete beta firmware kai twra sas to evalan episimo?

Btw i 1.09 einai ena klik ligoteri statheri apo tin 1.08... Anameikta synaisthimata...

Sorry oi tou JasJar exete beta firmware kai twra sas to evalan episimo?

Btw i 1.09 einai ena klik ligoteri statheri apo tin 1.08... Anameikta synaisthimata...

Είχαμε κανονικό firmware. Beta με υποστήριξη push email βγήκε πριν 1 εβδομάδα και τώρα η τελική έκδοση είναι στο site της imate. Το καινούργιο firmware πάντως πετάει και έχει και push email. Όλες οι λειτουργείες του PDA έχουν γίνει σαφώς πιο γρήγορες.

Ααααα... πέστο βρε, Beta για AKU 2.0. Άψογοι είστε... Εμείς ακόμα περιμένουμε. :p Ούτε στο XDA υπάρχει για Qtek ROM με AKU 2.0 :( Και δεν αντέχω να περνάω JasJar ROM... πριν τρεις μέρες πέρασα την τελική της Qtek που διόρθωνε κάτι ψιλο bugs και έκανα και αναβάθμιση στο Radio.