Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πήρα χτές και ξενέρωσα.Ρε παιδιά τι ασυμβατότητα τρελή είναι αυτή που έχουν τα WM5; :protest: Μόνο ένα 10% περίπου των appz τρέχει σωστά ή ιδέα μου;

Μάλλον πρέπει να κάνουμε υπομονή μερικούς μήνες :(

http://www.wm5fixsite.com

Κάνεις λάθος φίλε μου. Το 90% των εφαρμογών στην αγορά είναι συμβατές. Μιλάμε για τις γνωστές εφαρμογές οι οποίες είναι δημοφιλείς και αναγνωρισμένες. Πες ποιες χρησιμοποίησες να δούμε τι πρόβλημα είχες... :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερωτηση πολυ απλη, κυκλοφορησε το 9000 με ελληνικο hardware πληκτρολογιο κ ελληνικα windows?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως βλέπουμε τις αναφορές παράδοσης στα sms και mms. Εννοείται ότι έχει γίνει η κατάλληλη ρύθμιση. Η ερώτηση αφορά το 9000.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ερωτηση πολυ απλη, κυκλοφορησε το 9000 με ελληνικο hardware πληκτρολογιο κ ελληνικα windows?

Με ελληνικα κανονικα απο ace hellas

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Πως βλέπουμε τις αναφορές παράδοσης στα sms και mms. Εννοείται ότι έχει γίνει η κατάλληλη ρύθμιση. Η ερώτηση αφορά το 9000.

Στα εισερχομενα ερχεται η αναφορα.

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Βρε παιδία ξαναρωτάω : Ξέρει κανείς κάτι για τη Vodafone και το ποτε θα το κυκλοφορίσει. (μιλάω για το V1640)???? :( ;) :( ;)

(Επίσης από γνωστό μου έμαθα οτι μέσα στην vodafone στα test που κάνουν το αναφέρουν σαν Qtek.)

--- SUZUKI IGNIS Sport ---

------ 4 ever ------

Λοιπον...ψαχνω το καλυτερο προηγμενο bluetooth car kit που υπαρχει στην αγορα το οποιο συνεργαζεται αψογα με το QTEK 9000!!! Με ενδιαφερει η πληρη αυτοματοποιηση των πραγματων...δηλαδη...να μην ασχολουμαι με το 9000 μου, που θα ειναι στην βαση του....απλα...να κανω και να δεχομαι κλησεις, και αν γινεται προφερωντας το νουμερο μονο...Υπαρχει καποιος που εχει δοκιμασει κατι..???

Λοιπον...ψαχνω το καλυτερο προηγμενο bluetooth car kit που υπαρχει στην αγορα το οποιο συνεργαζεται αψογα με το QTEK 9000!!! Με ενδιαφερει η πληρη αυτοματοποιηση των πραγματων...δηλαδη...να μην ασχολουμαι με το 9000 μου, που θα ειναι στην βαση του....απλα...να κανω και να δεχομαι κλησεις, και αν γινεται προφερωντας το νουμερο μονο...Υπαρχει καποιος που εχει δοκιμασει κατι..???

SE Bluetooth™ Car Handsfree HCB-300

Παιζει τελεια, δεν εχει ηχό και δουλευει αψογα με Voice dialing !!!:happy:

http://www.sonyericsson.com/images/spgc/GPD_9729high_27_0_4001.jpg

Χρησιμοποιώ το carkit της Nokia CK-7W με το 9000 και μπορώ να πώ ότι δουλεύει άψογα. Δεν έχει βέβαια την δυνατότητα να προφέρεις το νούμερο για κλήση...αλλά λειτουργεί με φωνητικές εντολές, δηλαδή εάν έχεις αντιστοιχίσει μία φωνητικη εντολή σε κάποιο όνομα του καταλόγου σου τότε λές το όνομα και γίνεται η κλήση..με μεγάλη ακρίβεια σε αντίθεση με το nokia 6260 που είχα πριν και έπρεπε να πεις 2-3 φορές το όνομα για να το πετυχει.

Η αποδοχή και απόριψη μιάς κλήσης γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού που τοποθετήτε σε κάποιο μέρος του αυτοκινήτου. Φυσικά η σύνδεση με το 9000 γίνεται με Bluetooth

Χρησιμοποιώ το carkit της Nokia CK-7W με το 9000 και μπορώ να πώ ότι δουλεύει άψογα. Δεν έχει βέβαια την δυνατότητα να προφέρεις το νούμερο για κλήση...αλλά λειτουργεί με φωνητικές εντολές, δηλαδή εάν έχεις αντιστοιχίσει μία φωνητικη εντολή σε κάποιο όνομα του καταλόγου σου τότε λές το όνομα και γίνεται η κλήση..με μεγάλη ακρίβεια σε αντίθεση με το nokia 6260 που είχα πριν και έπρεπε να πεις 2-3 φορές το όνομα για να το πετυχει.

Η αποδοχή και απόριψη μιάς κλήσης γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού που τοποθετήτε σε κάποιο μέρος του αυτοκινήτου. Φυσικά η σύνδεση με το 9000 γίνεται με Bluetooth

Εγω το ειχα (νομιζω αυτο το μοντελο) και εκανε ηχό για αυτον που με καλουσε. (πολυ ενοχλητικο).

Του εδωσα ποδι και πηρα το SE.

Προσοχη - ουτε στο SE δεν εχει την δυνατότητα να προφέρεις το νούμερο για κλήση.

Προσπαθω να βαλω το DestinatorPN στο Imate και παντοτε μου λεει οτι η εγκατασταση ειναι ανεπιτυχης και οταν κοιταζω στο φακελο βλεπω οτι λειπουν αρχεια.Εχει κανεις παρομοιο προβλημα;
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

αυτό που θα ήθελα να μου πείτε είναι πια βάση έχετε για το αυτοκίνητο και τις εντυπώσεις σας.

Προσωπικα εχω αυτη την βαση που αγορασα απο το play247 και μπορειτε να την δειτε απο εδω http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_100&products_id=2289

σε συνδυασμο μαλιστα με την αλουμινενια θηκη που πηρα επισης...απο το ιδιο shop, και μπορειτε να την δειτε εδω http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_98_104&products_id=2271

Υποψην οτι δεν χρειαζεται να βγαλω το 9000 απο αυτην την θηκη, απλα το τοποθετω πανω στη βαση...και πιεζω τα πτερυγια και το κρατανε !!! Ετσι αν αλλαξω στο μελλον PDA δεν θα αλλαξω και βαση...αφου ειναι universal !!!!

:yahoo: :yahoo: :yahoo: Αντε να δουμε ποτε θα πεσει η τιμη:)
otan pagosei h kolash LOL
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Κάνεις λάθος φίλε μου. Το 90% των εφαρμογών στην αγορά είναι συμβατές. Μιλάμε για τις γνωστές εφαρμογές οι οποίες είναι δημοφιλείς και αναγνωρισμένες. Πες ποιες χρησιμοποίησες να δούμε τι πρόβλημα είχες... :)

Δέν έχεις κι άδικο (όλη μέρα μ αυτό ασχολούμαι..).Πάντως ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ (δημοφηλή κ αναγνωρισμένα) games δέν τρέχουν π.χ.Atomic Cannon,Shark Attack,My Little tank,Jack the UniPsychle 2 κ.λ.π.Εκτός αν πάλι κανω εγώ κάτι λάθος :ninja:

Προσπαθω να βαλω το DestinatorPN στο Imate και παντοτε μου λεει οτι η εγκατασταση ειναι ανεπιτυχης και οταν κοιταζω στο φακελο βλεπω οτι λειπουν αρχεια.Εχει κανεις παρομοιο προβλημα;

Μονο εγω εχω αυτο το προβλημα παιδια;Καμια βοηθεια;

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Λοιπόν έστειλα email στην Qtek ρωτόντας τα παρακάτω:

Γειά σας, και χρονια πολλά Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βρώ το Qtek 9000 σε κατάστημα της vodafone (επειδή αναφ;eρεται στην σελίδα σας οτι τα προιόντα μπορούμε να τα βρούμε και στη vodafone);;;; Ρωτάω, γιατί η vodafone, ξέρω ότι θα βγάλει και αυτή το ιδιο κινητό της HTC αλλά με άλλο ονομα. Ευχαριστώ και αναμένω την απάντηση σας γιατι ενδιαφέρομαι άμεσα.

και μου απάντησαν τα παρακάτω:

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Η Vodafone θα κυκλοφορήσει το Qtek 9000 ως V1640 και θα είναι σε λευκό χρώμα. Για την ημερομηνία κυκλοφορίας του θα πρέπει να απευθυνθείτε στη Vodafone.

Με εκτίμηση,

Qtek Support Team

Ρωτάω τώρα λοιπόν, μήπως, αφού ξέρουν για vodafone, θα μπορείς να αναβαθμίσεις το κινητό από την Qtek;;; ή δεν πάιζει κάτι τέτοιο.

--- SUZUKI IGNIS Sport ---

------ 4 ever ------

Ρωτάω τώρα λοιπόν, μήπως, αφού ξέρουν για vodafone, θα μπορείς να αναβαθμίσεις το κινητό από την Qtek;;; ή δεν πάιζει κάτι τέτοιο.

Αν εννοείς αν θα μπορείς να αναβαθμίσεις ένα universal που δεν είναι της Ace Hellas (πχ. Jasjar, XDA Exec κλπ) με την rom της Ace Hellas τότε δεν παίζει κάτι τέτοιο.

Δείτε εδώ http://www.mobilefun.co.uk/product/8078.htm, για θήκη μεταφοράς (την παρέλαβα - και πολύ κυριλέ, αντίστοιχη της τιμής του τηλεφώνου) και εδώ για βάση αυτοκινήτου (ακόμη πιο κυριλέ, καθώς μπορείς να το τοποθετήσεις και οριζόντια με ανοικτό το πληκτρολόγιο!!!): http://mobile.brando.com.hk/WindshieldHolderC.php. Α, και εδώ για cradle USB: http://shop.brando.com.hk/imatejasjarcradle.php
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Καλημερα και χρονια πολλα,εγω του πηρα μια καλη προστασια ;)

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_98_104&products_id=2271

Ειναι αρκετα βολικη και μου παρεχει μια ασφαλεια Το μονο μειον ειναι οτι δεν εχεις touch screen οταν ειναι κλειστο γιατι εχει τζαμακι.

Ολίγον τι άκυρο, αλλά μήπως ξέρει κανείς αν θα έχει handwriting/αναγνώριση γραφής (όπως πχ το 910, απλά γράφεις στην οθόνη και τα μετατρέπει σε text) :D

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Ολίγον τι άκυρο, αλλά μήπως ξέρει κανείς αν θα έχει handwriting/αναγνώριση γραφής (όπως πχ το 910, απλά γράφεις στην οθόνη και τα μετατρέπει σε text) :D

Καλημερα και καλη χρονια,φυσικα και εχει αναγνωριση γραφης.Pocket PC ειναι.

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!