hellinas Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Έφτιαξα ένα keyboard map για να στελνεις ελληνικα SMS 160 χαρακτήρων με το RESCO KEYBOARD (μόνο κεφαλαία) όποιος το θέλει ας βάλει email να του το στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Κάνε τον κόπο στο ssarl at otenet.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Kalhmera kai apo emena shmera to proi phra kai ego to QTEK 9000 apo plaisio. ontos einai fantasthko ..... Se parakalo hellinas sthlto moy kai se mena : sv2bzq@yahoo.com.... se eyxaristo ek ton proteron...... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Έφτιαξα ένα keyboard map για να στελνεις ελληνικα SMS 160 χαρακτήρων με το RESCO KEYBOARD (μόνο κεφαλαία) όποιος το θέλει ας βάλει email να του το στείλω. Αυτός ο keyboard map δεν πρέπει να χρειάζεται στο "Ελληνικό" QTEK 9000, δηλ. αυτό που έχει αγοραστεί από την Ελλάδα και προέρχεται από την εδώ αντιπροσωπεία. Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Πράγματι σε ελληνικό qtek δεν χρειάζεται, η qtek gr έχει φτιάξει προγραμματάκι που κάνει αυτήν την δουλεία όπως και στο s-100 που έχω. Αν κάνω λάθος πείτε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amexas Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 pedia me to aek map pos girizoume apo ellinika se agglika to pliktrologio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 pedia me to aek map pos girizoume apo ellinika se agglika to pliktrologio? Mεσα απο το προγραμμα οριζουμε εμεις το πληκτρο που μας βολευει Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Το hardware keyboard της Qtek (ACE-Hellas) έχει μια χαρά υποστήριξη ελληνικών, με Ctrl+C, Ctrl+V μάλιστα!! :) Για software πληκτρολόγιο με ελληνικά, υπάρχει και ελληνικό με 160 χαρακτήρες σε ένα SMS, πάλι από την ACE. Και τα δύο λειτουργούν μια χαρά. Το hardware ειδικά με ελληνικά λύνει τα χέρια. Για software πληκτρολόγιο και ελληνικά χρησιμοποιώ το Resco και εγώ πάντως. Όταν είναι να στείλω SMS όμως το γυρνάω σε QWERTY και εχω τελειώσει σε λιγότερο από ένα λεπτό ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 pos mporo na balo hxo klhshs mp3 sto ppc?exo brei kati christmas songs kai thelo na ta ap oposdhpote. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 pos mporo na balo hxo klhshs mp3 sto ppc?exo brei kati christmas songs kai thelo na ta ap oposdhpote. Ναι, βαλε τα μεσα στο φακελο /windows/rings ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Ναι, βαλε τα μεσα στο φακελο /windows/rings ;) Emm akoma den to mathate? Mporeis na ta valeis pleon kai xyma stin SD karta :) Tha ta anagnwrisoun ta Windows :) Terma to xwsimo tis mnimis me ringtones, OLA stin SD :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Emm akoma den to mathate? Mporeis na ta valeis pleon kai xyma stin SD karta :) Tha ta anagnwrisoun ta Windows :) Terma to xwsimo tis mnimis me ringtones, OLA stin SD :) Εχεις απολυτο δικιο! Δεν το ειχα παρει πρεφα ! ;) Ευγε νεε μου ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Λοιπόν, το πήρα και εγώ τελικά σήμερα από Πλαίσιο, που έχει φέρει πολλά κομμάτια! Όσοι πιστοί προσέλθετε!!! Νομίζω ότι καλά έκανα και περίμενα, καθώς η ACE το έχει ελληνικοποιήσει πλήρως και έχω και 2 χρόνια εγγύηση. Για την ώρα φορτίζει, αλλά ήδη παρήγγειλα από Hong Kong 2 USB cradles (σπίτι-γραφείο) και ειδική - για το μοντέλο - ταινία προστασίας για την οθόνη. Κάθε cradle έκανε $22 μόνο! Έχω ήδη μια ερώτηση: Μπορώ να χρησιμοποιήσω τους φορτιστές του Motorola V3, που έχουν το ίδιο βύσμα; Επίσης, λογικά θα μπορώ να χρησιμοποιώ άλλα παρεμφερή καλώδια συγχρονισμού USB, έτσι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 to thema den einai na tairiazoun ta bismata alla ta volts.mipos to barethikes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Χα, χα...! Θα πάρω την Ace να ρωτήσω (απλά έχω στα αυτοκίητα φορτιστές για το V3 και έλεγα μήπως γλυτώσω την αγορά νέων). Αλήθεια, γιατί το ActiveSync κάνει 1 ώρα να συγχρονήσει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 ....mipos to barethikes? Μπορείς να πείς μερικούς λόγους...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Paidia Bgike h proth anaBafmhsh apo tin ACE Hellas (QTEK.GR) gia to Qtek 9000. Ante na doyme... Filika........ Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Paidia Bgike h proth anaBafmhsh apo tin ACE Hellas (QTEK.GR) gia to Qtek 9000. Ante na doyme... Filika........ Τίποτα το ιδιαίτερο. Διόρθωση ορθογραφικών λαθών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpg Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Καλησπέρα σε όλους και χρονια πολλα Παρακαλώ οποιον μπορεί να βοηθήσει Οταν πάω να κάνω συγχρονισμό μετά την οθόνη που διαλέγεις πια στοιχεία θα συγχρονίσεις και πατ'αω τέλος γιανα ξεκινήσει μου βγάζει το μήνυμα " Δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση του συγχρονισμού με επιτυχία επανασυνδέστε τη συσκευή και ξαναδοκιμάστε" Το μηχάνημα είναι το QTEK 9000 Ελληνικό και το λειτουργό του PC win2000 greek εχω εγκαταστήσει το outlook 2002 και το activesync 4 από το CD της ACE κατα τα άλλα το PC βλέπει το qtek (για μεταφορά αρχειων κλπ.) Καμιά ιδέα γιατί κοντεύω να το σπάσω δεν είναι δυνατόν να γράψω 250 τηλέφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Καλησπέρα σε όλους και χρονια πολλα Παρακαλώ οποιον μπορεί να βοηθήσει Οταν πάω να κάνω συγχρονισμό μετά την οθόνη που διαλέγεις πια στοιχεία θα συγχρονίσεις και πατ'αω τέλος γιανα ξεκινήσει μου βγάζει το μήνυμα " Δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση του συγχρονισμού με επιτυχία επανασυνδέστε τη συσκευή και ξαναδοκιμάστε" Το μηχάνημα είναι το QTEK 9000 Ελληνικό και το λειτουργό του PC win2000 greek εχω εγκαταστήσει το outlook 2002 και το activesync 4 από το CD της ACE κατα τα άλλα το PC βλέπει το qtek (για μεταφορά αρχειων κλπ.) Καμιά ιδέα γιατί κοντεύω να το σπάσω δεν είναι δυνατόν να γράψω 250 τηλέφωνα Πρώτα απ' όλα σιγουρέψου ότι δεν συνδέεις το pda με το pc από την αρχη που ρυθμίζεις το activesync. Πάτα File / delete mobile device και μετά κάνε από την αρχή το setting. Σύνδεσε το pda μόνο όταν στο ζητήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpg Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Πρώτα απ' όλα σιγουρέψου ότι δεν συνδέεις το pda με το pc από την αρχη που ρυθμίζεις το activesync. Πάτα File / delete mobile device και μετά κάνε από την αρχή το setting. Σύνδεσε το pda μόνο όταν στο ζητήσει. Ευχαριστώ για την απάντηση και χρόνια σου πολλά τελικά κατέβασα το activesync από το site της microsoft (την αγγλική έκδοση) και δούλεψε Ο συγχγρονισμός ( 250 επαφές) έγινε σε λιγότερο από ένα λεπτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Ο συγχρονισμός τελικά ήταν πολύ αργός μόνο την πρώτη φορά (είχε να περάσει 1625 επαφές συν 265 ημερολογιακές καταχωρήσεις συν καμμιά 30αρια notes). Πάντως, η συσκευή είναι αργή, ενώ κάποιες φορές χρειάστηκε να κάνω soft reset προκειμένου να ανοίξει την επιλογή μου, ή να δεχτεί κλήσεις. Συγκεκριμένα, μία φορά έκανα reset όταν δοκίμασα να καλέσω από άλλη συσκευή και ενώ σε εκείνη έδειχνε ότι καλούσε, στο 9000 δεν έκανε τίποτα! Επίσης χρειάστηκε να κάνω 2 φορές reset όταν προσπαθούσα να προσθέσω 2ο και 3ο λογαριασμό e-mail! Αυτά δεν μου πολυάρεσαν. Ελπίζω να μη συνεχιστούν, Κατά τα άλλα δε μπορείς παρά να το ερωτευτείς παρά τον όγκο του. Έβαλα και τη σπέσιαλ βάση αυτοκινήτου που το δέχεται τόσο κάθετα όσο και οριζόντια (με ανοιχτό το πληκτρολόγιο), το σύνδεσα και με ένα bluetooth car kit αυτοκινήτου και αρχίζω να περνάω προγράμματα! Αλήθεια, αυτά που με ενδιαφέρουν περισσότερο είναι ο Opera Browser και τo World Mate Pro. Υπάρχει συμβατότητα ή όχι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Επίσης, μπορώ να περάσω java εφαρμογές, όπως το WorldMate Lite; Και τέλος, πώς το κλείνω εντελώς, για να βγάλω τη μπαταρία και να αλλάξω κάρτα SIM; Ξέρω, RTFM!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Καταρχήν Χρονια πολλα σε όλο το forum. Θα ηθελα να παρακαλέσω οποιονδηποτε μπορει να γραψει ολα τα βηματα εγκαταστασης του Destinator 3 στο XDA exec (Qtek 9000). Ευχαριστώ πολύ:D Παράθεση LIVE LONG AND PROSPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Καταρχήν Χρονια πολλα σε όλο το forum. Θα ηθελα να παρακαλέσω οποιονδηποτε μπορει να γραψει ολα τα βηματα εγκαταστασης του Destinator 3 στο XDA exec (Qtek 9000). Ευχαριστώ πολύ:Dxronia pola ki apo emena :) the kitousa kai tha rotousa sto idi iparxon thread gia destinator3 Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts