ioanna70 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 τι στο καλο επαθε απο χτες και δεν μπορω να κανω συνχρονισμο;δεν εβαλα καποιο προγραμμα ουτε εχω πειραξει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 αστα αυτα!!!τι πειραξες;λοιπον κανε απεγκατασταση-εγκατασταση του active,δοκιμασε σε αλλη θυρα usb,επισης κλεισε antivirus-firewall,το καλωδιο το εχεις συνδεδεμενο στην motherboard στο pc και οχι σε hub ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Καταπληκτική συσκευή και σίγουρα μοναδική.Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε η htc να έχει ήδη ανακοινώσει το hd pro για αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα με το μέγεθος μιας συσκευής και θέλουν hardware πληκτρολόγιο.Το μοναδικό μείον η 64 ram.Και ίδιο μέγεθος με το hp 214.Πιο παχύ και πιο βαρύ βέβαια,αλλά who cares...Googlαρισα την υπογραφή του lagoudakis και πέρασα την tomal 8.2. Ευχαριστώ :cool: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 συμφωνω φιλε μου,λιγη μνημη να ειχε μονο!!!!το hd ειναι αστερι αν ειχε πληκτρολογιο θα το ειχα παρει χαλαρα,αλλα θελω μεγαλη οθονη και πληκτρολογιο και δεν υπαρχει τιποτα αλλο(μονο το 7500 αλλα ειναι τεραστιο)οποτε με βλεπω να μενω για πολυ ακομα με την γρια:p προσωπικα πιστευω οτι η τομαλ 7.7 ειναι καλυτερη σε γενικες γραμμες,αλλα δουλεψε την 8.2 και αν σου αρεσει κρατα την;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=367448 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 αστα αυτα!!!τι πειραξες;λοιπον κανε απεγκατασταση-εγκατασταση του active,δοκιμασε σε αλλη θυρα usb,επισης κλεισε antivirus-firewall,το καλωδιο το εχεις συνδεδεμενο στην motherboard στο pc και οχι σε hub ε;δοκιμασα τα παντα γιαννη αλλα τιποτα:(αααα ξεχασα να πω οτι αλλαξα το καλωδιο μονο υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 αμα το καλωδιο ειναι πεγμενο :S otan το συνδεεις τι σου λεει?αγνωστη συσκευη?δε στο βλεπει καθολου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 δοκιμασα τα παντα γιαννη αλλα τιποτα:(αααα ξεχασα να πω οτι αλλαξα το καλωδιο μονο υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο;με ultrex λουστηκες;:lol:τι μας λες ρε κοπελα μου οτι δεν πειραξες τιποτα;αντε παρε ενα σωστο καλωδιο και θα δουλεψουν ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Mπορώ να βάλω κάποια εικονίδια στο system tray;H υπάρχει κάποιο today plugin που να μην τρώει πολύ μνήμη; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 αμα το καλωδιο ειναι πεγμενο :S otan το συνδεεις τι σου λεει?αγνωστη συσκευη?δε στο βλεπει καθολου?δεν το βλεπει,πιθανοτατα ειναι το καλωδιο προβληματικο οπως λεει ο γιαννης:O με ultrex λουστηκες;:lol:τι μας λες ρε κοπελα μου οτι δεν πειραξες τιποτα;αντε παρε ενα σωστο καλωδιο και θα δουλεψουν ολατελικα σχεδον δεν πειραξα τιποτα:rolleyes:αυριο θα παρω αλλο καλωδιο και θα δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 τελικα το καλωδιο ηταν!!!και το θεμα ειναι οτι δεν εδειχνε να εχει καποιο προβλημα εξωτερικα οπως κοψιμο η τσακισμα:confused:καιρο δεν εχει να βγει καποια ρομ να δοκιμασουμε ετσι για αλλαγη;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 τελικα το καλωδιο ηταν ε;:chair:για ρομ περιμενουμε λιγες μερες μεχρι να δωσει ο τομαλ την καινουργια να την δουμε και αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=454906 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 τελικα το καλωδιο ηταν!!!και το θεμα ειναι οτι δεν εδειχνε να εχει καποιο προβλημα εξωτερικα οπως κοψιμο η τσακισμα:confused:καιρο δεν εχει να βγει καποια ρομ να δοκιμασουμε ετσι για αλλαγη;:DΓιατι δεν ακους τον γιατρο;:p τελικα το καλωδιο ηταν ε;:chair:για ρομ περιμενουμε λιγες μερες μεχρι να δωσει ο τομαλ την καινουργια να την δουμε και αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=454906μια χαρα,λοιπον με το που θα βγει την ριχνεις γιαννη και μας λες,μην τραβιωμαστε τζαμπα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 καλημερα ανακαληψα οτι το 9000 μου εχει γινει υπερβολικα αργο σε οτι εχει να κανει με το ανοιγμα του cοmn manager και την επιλογη του wi-fi.δεν το εχω πειραξει ουτε του εχω κανενα περιεργο προγραμμα.φοραω την 7.7 rom . φενετε σαν να κολαει τι λετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 μονο στον cοmn manager στο κανει;δηλαδη αργει να ανοιξει το προγραμμα η αργει να σου βρει την συνδεση με το wifi;και εγω την ιδια ρομ εχω αλλα ολα ειναι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Exει καταφέρει κάποιος να τρέξει το igo 8.3.1? Eχω την tomal 8.2 και μετά από λίγο μου πετάει μήνυμα χαμηλής μνήμης. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 εχω την 8.3.2 βασικα δοκιμασε να μην το τρεχεις σε 3d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Πως γίνεται στο 2d να δείχνει την πορεία μου εμπρός? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 μονο στον cοmn manager στο κανει;δηλαδη αργει να ανοιξει το προγραμμα η αργει να σου βρει την συνδεση με το wifi;και εγω την ιδια ρομ εχω αλλα ολα ειναι μια χαρα οχι δεν το κανει μονο στο comn manager,εχει πολυ αργες αποκρυσεις σε οτι και να κανω.σαν να κολαει να ακολουθησει μια οδηγεια. αργει να ανοιξει το wi-fi οχι να το εντοπησει,αργει να το κλεισει ,αργει πολυ στο να ανοιξει προγραμματα,ρυθμησεις. τι να πω μαλλον hard reset θελει και το βαριεμε ιδιαιτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Πως γίνεται στο 2d να δείχνει την πορεία μου εμπρός?δεν ξερω αν μπορει,ισως εχει καποια ρυθμιση,δεν το εχω ψαξει να σου πω την αληθεια:O οχι δεν το κανει μονο στο comn manager,εχει πολυ αργες αποκρυσεις σε οτι και να κανω.σαν να κολαει να ακολουθησει μια οδηγεια. αργει να ανοιξει το wi-fi οχι να το εντοπησει,αργει να το κλεισει ,αργει πολυ στο να ανοιξει προγραμματα,ρυθμησεις. τι να πω μαλλον hard reset θελει και το βαριεμε ιδιαιτερατο πιθανοτερο,αν ειναι ερπετο το 9000:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Tελικά κατάφερα να το τρέξω σε 3d βάζοντας στο sys.txt vga=0.Mε αυτόν τον τρόπο φαίνονται κάπως πιξελιασμένα τα εικονίδια,αλλά επιτέλους το πρόγραμμα τρέχει ικανοποιητικά.Δε μπορεί κάποιος να βγάλει μια rom με...wm 2003se όπου υπήρχε η πολύ χρήσιμη δυνατότητα να αυξομειώνεις την μνήμη rom/ram; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Ρε παιδια μηπως κανεις εχει τα cabs του Bubble Breaker & Microsoft Solitaire για QVGA PPC? Τα κλασσικα που εχει προεγκατεστημενα εννοω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Ρε παιδια μηπως κανεις εχει τα cabs του Bubble Breaker & Microsoft Solitaire για QVGA PPC? Τα κλασσικα που εχει προεγκατεστημενα εννοω... http://rapidshare.com/files/156056230/Standard_Games.cab.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Ναι σαι καλα ρε φιλε γιατι εβαλα μια ROM στο PPC της κοπελας μου που δεν τα ειχε και με ειχε φαει 2 μερες τωρα.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Tελικά κατάφερα να το τρέξω σε 3d βάζοντας στο sys.txt vga=0.Mε αυτόν τον τρόπο φαίνονται κάπως πιξελιασμένα τα εικονίδια,αλλά επιτέλους το πρόγραμμα τρέχει ικανοποιητικά.Δε μπορεί κάποιος να βγάλει μια rom με...wm 2003se όπου υπήρχε η πολύ χρήσιμη δυνατότητα να αυξομειώνεις την μνήμη rom/ram;δεν εχεις αδικο,ειδικα για οσους εχουν αρχαια ppc ειναι πολυ καλο αυτο Ναι σαι καλα ρε φιλε γιατι εβαλα μια ROM στο PPC της κοπελας μου που δεν τα ειχε και με ειχε φαει 2 μερες τωρα.... :)μην δωσεις ppc σε γυναικα που λειπει η πασιεντζα,την εβαψες:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Δε μπορεί κάποιος να βγάλει μια rom με...wm 2003se όπου υπήρχε η πολύ χρήσιμη δυνατότητα να αυξομειώνεις την μνήμη rom/ram; Den arkei i ROM... prokeitai gia diaforetiki texnologia sto hardwariko komati tis ekastote syskevis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts