vga Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 To IGO 8 μπορεί να τρέξει στο 9000 υπό όρους. Δηλαδή το Dastinator αυστηρά στην SD και μεγάλη οικονομία σε όλα τα υπόλοιπα.... Λογισμικό πολύ καλό όμως οι χάρτες γιά Ελλάδα δεν λένε... Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 99.99% θα δουλεψει,(εχω το 2006 στο 9000 και μου δουλευει αψογα)φυσικα θα την βαλεις στον ανταπτορα sd που υπαρχει μεσα στο πακετο γιατι η καρτα ειναι microsd,αν δεν τον εχει μου λες να σου δωσω εναν μια και εχω 2-3;)γιαννη τελικα δεν ειχε τον ανταπτορα για sd οποτε να σου ......φαω εναν δικο σου;:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 την ειχα βαλει αλλα μετα απο 10' μου εβγαζε οτι δεν εχω μνημη,βεβαια μπορει να μην ειχα περασει καλη version,οποτε ειμαι με την 2006 που παει μια χαρα,αν και μου αρεσει η 2006 πιο πολυ γενικατελικα εβαλα αυτη μου εδωσες γιαννη,οντως δουλευει πολυ καλα και χωρις κανενα προβλημα,οποτε δεν το ψαχνω και πολυ,thankssssss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Και μενα δουλευει πολυ καλα μετα την ευγενικη χορηγια του γιαννη για τον ανταπτορα:Dτι καλα που θα ηταν να ειχαμε ενα 9000 με ενσωματωμενο gps:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 τελικα εβαλα αυτη μου εδωσες γιαννη,οντως δουλευει πολυ καλα και χωρις κανενα προβλημα,οποτε δεν το ψαχνω και πολυ,thankssssssκαι πολυ καλα θα κανεις:pτι εχουμε πει;οτι δουλευει καλα δεν το πειραζουμε;) Και μενα δουλευει πολυ καλα μετα την ευγενικη χορηγια του γιαννη για τον ανταπτορα:Dτι καλα που θα ηταν να ειχαμε ενα 9000 με ενσωματωμενο gps:rolleyes:εγω θα ελεγα τι καλα που δεν εχω gps στο 9000:Dγιατι;απλα σε οσες συσκευες ειχα 3300-3600-3650-dianond ηταν πανω κατω μετριο,εχω το slim fortuna οπου βεβαια καμμια σχεση σε σημα-ακριβεια-ταχυτητα κλειδωματος με αυτα που ειχα,ασε που δεν ξεσκιζωτην μπαταρια(δεν θελω να την εχω μονιμα στον φορτιστη αυτοκινητου)θα μου πεις τωρα οτι κουβαλας 2 συσκευες ε;δεν το κουβαλαω μαζι μου γιατι το εχω μονιμα παρατημενο στο αυτοκινητο αλλωστε εκει το θελω,οποτε θα ελεγα το αλλο, τι καλα να ειχαμε μνημη στο 9000;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechnoPrisoner Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Γεια χαρα! εχω ενα σοβαρο νομιζω προβλημα με την οθονη κ τη συμπεριφορα του touch screen. για την ακριβεια δεν δεχεται καμια εντολη απο αγγιγμα η οθονη παρα μονο κ εαν παταω με λιγη δυναμη το πλαστικο τμημα πανω απο το joystic. υπαρχει καμια λυση?ειναι γνωστο προβλημα?ή να παω για αλλη συσκευη γιατι τελευταια ζαχαρωνω OMNIA k Touch HD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 θες αλλο touch screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 ή να παω για αλλη συσκευη γιατι τελευταια ζαχαρωνω OMNIA k Touch HD Μάλλον δεν θα αργήσεις να πας στις συσκευές που ζαχαρώνεις μιας και φαίνεται να είναι πρόβλημα της οθόνης σου αυτό που έχεις και πιο συγκεκριμένα του digitizer. Εκτός και αν αποφασίσεις να πας για αλλαγή οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Γεια χαρα! εχω ενα σοβαρο νομιζω προβλημα με την οθονη κ τη συμπεριφορα του touch screen. για την ακριβεια δεν δεχεται καμια εντολη απο αγγιγμα η οθονη παρα μονο κ εαν παταω με λιγη δυναμη το πλαστικο τμημα πανω απο το joystic. υπαρχει καμια λυση?ειναι γνωστο προβλημα?ή να παω για αλλη συσκευη γιατι τελευταια ζαχαρωνω OMNIA k Touch HDαν το κοστος ειναι μεγαλο και δεν σε πειραζει η απουσια του πληκτρολογιου θα σου ελεγα να δεις τις συσκευες που λες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 sorry gia greeklish grafo apo itouch.... to ROM diamond exei bgei gia to xda kai eseis pou to xete balei axizei san finger friendly app? kai episis eiparxei dinatothta me kapio theme na kaneis to qtek na fenetai san to xperia?? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 απο οτι ειπαν οσοι το δοκιμασαν ειναι καπως πιο αργη η συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 ειναι αθλια , το μενου πολες φορες δεν ανοιγε καποιες αλλες αργουσε να παρει στροφες κτλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 κατα τα αλλα ομως μια χαρα:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 παιδια πειτε μου ενα καλο προγραμμα για μετρηση δεδομενων:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 για δες χαρα μου αυτο http://www.spbsoftwarehouse.com/products/wirelessmonitor/?en φρεσκο ειναι,το εχω απο το πρωι και παει καλα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 σημερα αποχαιρετησα και εγω το παντοφλακι μου ! για να το δοσω πεδευομουν 2 μηνες ετσι οπως πευτει η τιμη του μετα τα χριστουγεννα θα πωλητε στα 100 ευρω χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 για δες χαρα μου αυτο http://www.spbsoftwarehouse.com/products/wirelessmonitor/?en φρεσκο ειναι,το εχω απο το πρωι και παει καλα;)γιαννη τελειο!!!αυτο εψαχνα:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 To destinator 7 πως τα παει στο 9000;ειναι γενικα πιο βαρυ απο το 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 σημερα το εβαλα για πρωτη φορα,εχω την εντυπωση πως ειναι λιγο πιο βαρυ απο το 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 να ρωτησω κατι ακομα,εχω βρει μια καρτα ταχυτητας 100Χ θα ειμαι καλα η πρεπει να παρω κατι σε ποιο μεγαλη ταχυτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 μια χαρα εισαι αν ειναι απο 80Χ και πανω,διαφορα δεν θα δεις στην πραξη γιατι ο reader του 9000 δεν ειναι και κανενας ταχυτατος,οποτε οτι και να βαλεις το ιδιο θα το δει,οι διαφορες ειναι οταν περνας μεγαλα αρχεια μεσω card reader απο το pc,και παλι μιλαμε για διαφορες δευτερολεπτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 καλησπερα εχω ακομα την ranju 7.7 αι επειδη εδω και αρκετο καιρο δεν εχω παρακολουθησει τιποτα γυρω απο καινουργιες rom λογω ελειψης χρονου,εχετε να μου προτεινετε καμια καινουργια για το 9000?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 στην αναμονη για 2 που θα βγουν μεχρι τελος του χρονου,η τελευταια ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=442369 για δοκιμασε την μητσαρα να μας πεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Το bluetooth του 9000 υποστηρίζει Α2DP; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 ορισμενες ρομ 6.1 ναι,με την original 5 δεν θυμαμε να σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts