Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To IGO 8 μπορεί να τρέξει στο 9000 υπό όρους. Δηλαδή το Dastinator αυστηρά στην SD και μεγάλη οικονομία σε όλα τα υπόλοιπα.... Λογισμικό πολύ καλό όμως οι χάρτες γιά Ελλάδα δεν λένε...
Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

99.99% θα δουλεψει,(εχω το 2006 στο 9000 και μου δουλευει αψογα)φυσικα θα την βαλεις στον ανταπτορα sd που υπαρχει μεσα στο πακετο γιατι η καρτα ειναι microsd,αν δεν τον εχει μου λες να σου δωσω εναν μια και εχω 2-3;)
γιαννη τελικα δεν ειχε τον ανταπτορα για sd οποτε να σου ......φαω εναν δικο σου;:O:O

την ειχα βαλει αλλα μετα απο 10' μου εβγαζε οτι δεν εχω μνημη,βεβαια μπορει να μην ειχα περασει καλη version,οποτε ειμαι με την 2006 που παει μια χαρα,αν και μου αρεσει η 2006 πιο πολυ γενικα
τελικα εβαλα αυτη μου εδωσες γιαννη,οντως δουλευει πολυ καλα και χωρις κανενα προβλημα,οποτε δεν το ψαχνω και πολυ,thankssssss

Και μενα δουλευει πολυ καλα μετα την ευγενικη χορηγια του γιαννη για τον ανταπτορα:Dτι καλα που θα ηταν να ειχαμε ενα 9000 με ενσωματωμενο gps:rolleyes:

Guest lagoudakis
τελικα εβαλα αυτη μου εδωσες γιαννη,οντως δουλευει πολυ καλα και χωρις κανενα προβλημα,οποτε δεν το ψαχνω και πολυ,thankssssss
και πολυ καλα θα κανεις:pτι εχουμε πει;οτι δουλευει καλα δεν το πειραζουμε;)

Και μενα δουλευει πολυ καλα μετα την ευγενικη χορηγια του γιαννη για τον ανταπτορα:Dτι καλα που θα ηταν να ειχαμε ενα 9000 με ενσωματωμενο gps:rolleyes:
εγω θα ελεγα τι καλα που δεν εχω gps στο 9000:Dγιατι;απλα σε οσες συσκευες ειχα 3300-3600-3650-dianond ηταν πανω κατω μετριο,εχω το slim fortuna οπου βεβαια καμμια σχεση σε σημα-ακριβεια-ταχυτητα κλειδωματος με αυτα που ειχα,ασε που δεν ξεσκιζωτην μπαταρια(δεν θελω να την εχω μονιμα στον φορτιστη αυτοκινητου)θα μου πεις τωρα οτι κουβαλας 2 συσκευες ε;δεν το κουβαλαω μαζι μου γιατι το εχω μονιμα παρατημενο στο αυτοκινητο αλλωστε εκει το θελω,οποτε θα ελεγα το αλλο, τι καλα να ειχαμε μνημη στο 9000;)

Γεια χαρα!

εχω ενα σοβαρο νομιζω προβλημα με την οθονη κ τη συμπεριφορα του touch screen.

για την ακριβεια δεν δεχεται καμια εντολη απο αγγιγμα η οθονη παρα μονο κ εαν παταω με λιγη δυναμη το πλαστικο τμημα πανω απο το joystic.

υπαρχει καμια λυση?ειναι γνωστο προβλημα?ή να παω για αλλη συσκευη γιατι τελευταια ζαχαρωνω OMNIA k Touch HD

• Administrators
ή να παω για αλλη συσκευη γιατι τελευταια ζαχαρωνω OMNIA k Touch HD

Μάλλον δεν θα αργήσεις να πας στις συσκευές που ζαχαρώνεις μιας και φαίνεται να είναι πρόβλημα της οθόνης σου αυτό που έχεις και πιο συγκεκριμένα του digitizer. Εκτός και αν αποφασίσεις να πας για αλλαγή οθόνης.

Modpic.gif

Guest lagoudakis
Γεια χαρα!

εχω ενα σοβαρο νομιζω προβλημα με την οθονη κ τη συμπεριφορα του touch screen.

για την ακριβεια δεν δεχεται καμια εντολη απο αγγιγμα η οθονη παρα μονο κ εαν παταω με λιγη δυναμη το πλαστικο τμημα πανω απο το joystic.

υπαρχει καμια λυση?ειναι γνωστο προβλημα?ή να παω για αλλη συσκευη γιατι τελευταια ζαχαρωνω OMNIA k Touch HD

αν το κοστος ειναι μεγαλο και δεν σε πειραζει η απουσια του πληκτρολογιου θα σου ελεγα να δεις τις συσκευες που λες;)

sorry gia greeklish grafo apo itouch.... to ROM diamond exei bgei gia to xda kai eseis pou to xete balei axizei san finger friendly app? kai episis eiparxei dinatothta me kapio theme na kaneis to qtek na fenetai san to xperia??
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

σημερα αποχαιρετησα και εγω το παντοφλακι μου ! για να το δοσω πεδευομουν 2 μηνες

ετσι οπως πευτει η τιμη του μετα τα χριστουγεννα θα πωλητε στα 100 ευρω χαχα

για δες χαρα μου αυτο http://www.spbsoftwarehouse.com/products/wirelessmonitor/?en φρεσκο ειναι,το εχω απο το πρωι και παει καλα;)
γιαννη τελειο!!!αυτο εψαχνα:happy:

Guest lagoudakis
μια χαρα εισαι αν ειναι απο 80Χ και πανω,διαφορα δεν θα δεις στην πραξη γιατι ο reader του 9000 δεν ειναι και κανενας ταχυτατος,οποτε οτι και να βαλεις το ιδιο θα το δει,οι διαφορες ειναι οταν περνας μεγαλα αρχεια μεσω card reader απο το pc,και παλι μιλαμε για διαφορες δευτερολεπτων

καλησπερα

εχω ακομα την ranju 7.7 αι επειδη εδω και αρκετο καιρο δεν εχω παρακολουθησει τιποτα γυρω απο καινουργιες rom λογω ελειψης χρονου,εχετε να μου προτεινετε καμια καινουργια για το 9000??

Guest lagoudakis
στην αναμονη για 2 που θα βγουν μεχρι τελος του χρονου,η τελευταια ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=442369 για δοκιμασε την μητσαρα να μας πεις;)