aGka8l Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 χιχιι μα ετσι και αλλιως τα παλια πετοχτηστα σπιτια δεν ειναι τα καλυτερα?χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 χαχα:) είνια και αντισεισμικά !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 τελικα εχει κατι το ιδιαιτερο αυτη η συσκευη,ισως γιατι δεν βγηκε ποτε αντικαταστατης της,παλιομοντελο αλλα κραταει ακομα,θελω να σας ρωτησω αν υπαρχει κανενας browser καλυτερος απο τον οπερα γιατι η εκδοση 9,5 μπορει να ειναι ωραια αλλα αργει λιγο και τρωει και πολυ μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 θελω να σας ρωτησω αν υπαρχει κανενας browser καλυτερος απο τον οπερα γιατι η εκδοση 9,5 μπορει να ειναι ωραια αλλα αργει λιγο και τρωει και πολυ μνημη O Opera mini είναι αρκετά πιο ελαφρύς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 ευχαριστω athanaso,ειναι ομως σε τροπο λειτουργιας σαν τον 9,5 που μου αρεσει πολυ;μαλλον οχι ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Όντως ο 9.5 αργεί αρκετά, αλλά είνια πολύ ωραίος. Νομίζω έχει βγάλει και μα άλλη εταιρία browser αλλά τώρα δεν θυμάμαι πια, θα το ψάξω λίγο και θα σας ενημερώσω. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 ο net frond 3.5 παιδια ειναι στο στυλ του οπερα 9.5 τον εχω βαλει εδω και 2 μερες και νομιζω οτι ειναι πιο ελαφρυς απο τον 9.5 δοκιμαστε τον και πειτε μου την γνωμη σας,ειναι στο γνωστο μαγαζι,και για να μην ψαχνετε ειναι στην δευτερη σελιδα τωρα,βαζουμε φυσικα την εκδοση για vga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 :respect:γιαννη,τον εβαλα και μου αφησε την ιδια εντυπωση με εσενα,νομιζω οτι θα δουλευω με αυτον τον browser;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 kαλησπερα,που βαλατε τον net frond??στην κυρια μνημη η στην καρτα μνημης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Εγω το εβαλα στην καρτα Μπηκε κανονικα, εκανα ρυθμισεις και μετα καθε φορα που ηθελα να ανοιξω σελιδα ,δεν ανοιγε καμια, εβγαζε ενα μηνυμα , δεν θυμαμαι τι ελεγε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Στην καρτα μητσαρα,και εμενα μου εβγαλε το μηνυμα που λες λεωνιδα,απλα πρεπει την πρωτη φορα να ανοιξεις καποια σελιδα οπως εισαι συνδεδεμενος με το καλωδιο μεσω active,μετα θα σου ανοιγει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 To δοκιμασα με wlan αλλα και παλι γιοκ.Θα δοκιμασω αυτο που λες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 πρωτα καλωδιο,με wlan-gprs το ιδιο κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 To δοκιμαζω τωρα και επανερχομαι... Φυσικα ειχες δικιο :lol: Mιλαμε, σαρωνει απο ταχυτητα.10 φορες πιο γρηγορα απο ΡΙΕ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 οντως γιαννη τρωει λιγοτερη μνημη απο τον οπερα και ειναι γρηγοροτερος,για τον ie δεν το συζηταμε καν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 παιδιά είμαι λίγο άτυχος με το 9000 μου , έπεσε χθές μέσα στο αυτοκίνητο και έσπασε η οθόνη του γμτ. δεν νομίζω να το φτιάξω γιατί αν θυμάμαι καλά θέλει αρκετά λεφτά. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Καλύτερα να πάρεις καινούργιο πια! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 μιας και το 9000 μας άφησε χρόνους, είπα να ενεργοποιήσω ένα παλιο 2020ι που έχω, μόνο που δεν έχω πενάκι γι αυτό , μήπως υπάρχει κανένας αρχαιοκάπηλος που να έχει πενάκι για το 2020ι ; χεχε!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 παιδιά είμαι λίγο άτυχος με το 9000 μου , έπεσε χθές μέσα στο αυτοκίνητο και έσπασε η οθόνη του γμτ. δεν νομίζω να το φτιάξω γιατί αν θυμάμαι καλά θέλει αρκετά λεφτά.δυστυχως στα 9000 η οθονη εσπαγε ευκολα:(μεγαλη οθονη(επιφανεια) και βαρος συσκευης ο λογος μιας και το 9000 μας άφησε χρόνους, είπα να ενεργοποιήσω ένα παλιο 2020ι που έχω, μόνο που δεν έχω πενάκι γι αυτό , μήπως υπάρχει κανένας αρχαιοκάπηλος που να έχει πενάκι για το 2020ι ; χεχε!!τασο θα ψαξω γιατι και εγω εχω μονο 1 για το 2020i μου,αν βρω το δευτερο σου λεω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 δες αν βρείς με σώζεις¨:) ναι ρε γμτ στεναχωρεθηκα με την οθόνη και αμαρτία να την φτιαξω, εκτός και βρά από κανένα ebay οθόνη Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 οντως ειναι πολλα τα λεφτα για μια οθονη,για την συγκεκριμενη συσκευη που η τιμη της δυσκολα φτανει πανω απο 180-200 ευρω,εκτος αν βρεις καμμια συσκευη χαλασμενη αλλα με καλη οθονη,για πενακια δες στο ebay με 4-5 ευρω κανεις την δουλεια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 είχα πολύ καιρό να δουλέψω το 2020ι και μου φαίνεται πολύ παράξενο, θα ψάξω μήπως βρω και κανένα χαλασμένο 9000 να οτυ πάρω την οθόνη. μπορώ να την αλλάζω και μόνος μου; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 δυσκολα τα πραγματα τασο:O!!!εγω δεν θα το εκανα,καλυτερα σε μαγαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 είχα πολύ καιρό να δουλέψω το 2020ι και μου φαίνεται πολύ παράξενο, θα ψάξω μήπως βρω και κανένα χαλασμένο 9000 να οτυ πάρω την οθόνη. μπορώ να την αλλάζω και μόνος μου; εχω αλλαξει 3 οθονες σto qtek μου(ειμαι απο τους τυχερους την εχω σπασει με πολλους τροπους:p:lol::lol:)αλλα ειμαι απο καβαλα καντο ενα πακετο αν δεν την παλεψεις την αλλαζω και στο στελνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 οθόνες από που αγοράζεις ;; στείλε μου pm να συνηνοηθούμε αν είναι :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts