Guest lagoudakis Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου να μεινω με την 7.7 απο την στιγμη που δουλευει αψογα,τωρα φυσικα αν βγει κατι καλυτερο δεν θα πουμε οχι βεβαια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 σήμερα δεν είχα χρόνο να ασχοκηθώ να δω αν μπορώ να στρώσω το δικό μου, αν δεν τα καταφέρώ λέω να κάνω μια βόλτα από το 9volto φαντάζομαι οτι θα μπορούν να μου το στρώσουν:) χεχε Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 αστο 9volto,δοκιμασε ρε τασο σε xp να τρεξεις την ρομ,επισης διαβασε αυτο http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Uni_Stuck_Bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 σήμερα δεν είχα χρόνο να ασχοκηθώ να δω αν μπορώ να στρώσω το δικό μου, αν δεν τα καταφέρώ λέω να κάνω μια βόλτα από το 9volto φαντάζομαι οτι θα μπορούν να μου το στρώσουν:) χεχε Τι εννοείς αλήθεια με το να το στρώσεις; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Τι εννοείς αλήθεια με το να το στρώσεις; :confused: α μάλλον έχασες τα χτεσινά επεισόδια:) χεχε !! πήγα να κάνω update από vista και μου κόλλησε και έχει μείνει στο bootloader ότι και να του κάνω δεν βγαίνει , και δεν έχω καποιο pc με xp τώρα για να δοκιμάσω να κάνω update. Ασε πίκρα!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 δεν εχει κανενας φιλος σου;να βρεθουμε να φερω το λαπτοπ που εχω xp να το παλεψουμε,αν δεν βγαλεις ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 οκ αν δεν βγάλω άκρη να βρεθούμε μέσα στο Σ/Κ να το δοκιμάσουμε. Σκέφτηκα να πάω στου Θανάση αλλά εκεί τα χρησιμοποιούν συνέχεια τα pc κι εγώ θα πρέπει να το δουλέψω ώρα μέχρι να βγάλω άκρη. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 1000 φορές προτείνω Γιάννη πάντως από 9volto! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 1000 φορές προτείνω Γιάννη πάντως από 9volto! :rolleyes: θα δοκιμάσω και τις δυο λύσεις και όποια δουλέψει καλύτερα!! χαχααχαχ:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 1000 φορές προτείνω Γιάννη πάντως από 9volto! :rolleyes:αστο γιαννη μετα απο αυτο που επαθα με αυτους!!!!εστειλα ενα γνωστο εκει και του πηραν 60 ευρω εργασια για να του αλλαξουν τα καπακια στο 9000!!!:mad:τον εκαψα τον ανθρωπο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 αστο γιαννη μετα απο αυτο που επαθα με αυτους!!!!εστειλα ενα γνωστο εκει και του πηραν 60 ευρω εργασια για να του αλλαξουν τα καπακια στο 9000!!!:mad:τον εκαψα τον ανθρωπο!! οοοοοοοο τον έγδαραν :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 θα δοκιμάσω και τις δυο λύσεις και όποια δουλέψει καλύτερα!! χαχααχαχ:) ΟΚ.... αλλά άσε το 9volto για τελευταία λύση. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 αστο γιαννη μετα απο αυτο που επαθα με αυτους!!!!εστειλα ενα γνωστο εκει και του πηραν 60 ευρω εργασια για να του αλλαξουν τα καπακια στο 9000!!!:mad:τον εκαψα τον ανθρωπο!! Τα ξέρω Γιάννη... γιαυτό το λέω! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Τα ξέρω Γιάννη... γιαυτό το λέω! ;)ενταξει δεν ειπαμε και τζαμπα,μαγαζι εχουν,αλλα οχι και 60!!!η συσκευη ουτε 200 δεν πιανει οοοοοοοο τον έγδαραν :)μονο;τον σκισαν και τον εγδαραν μετα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 δεν τον ενημέρωσαν από πρίν για την τιμή ;; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 ασε ειχα ρωτησει εγω και μου ειπαν 20 ευρω εργασια,το πηγε ο ανθρωπος το αφησε και του λενε 60!!!τους παιρνω μετα και τους αρχιζω στα καντηλια και μου λενε οτι δεν καταλαβε καλα ο τυπος που μιλησα για ποιο μοντελο του ειπα,το θεμα ηταν που ελειπα εκτος αθηνων αλλιως θα ειχα κατεβει πειραια εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 60 ευρώ για τα καπάκια τραγικό !!!!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 και ειχε πληρωσει 40 ευρω απο το ebay,του πηγαν πιο ακριβα τα εργατικα απο τα ανταλλακτικα!!!συνολο 100 το κουστουμι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 καινούριο μπορούσε να πάρει :) Πάντως δύσκολα το αποχωρίζεσαι το 9000 κι εγώ τοσες φορές είπα να το δώσω αλλά δεν το δωσα. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 να σου πω κατι;δεν αξιζει και να το δωσεις,να παρεις τι;150 ευρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 αμαν tasovel σου ετυχε στραβη με την ρομ ε;αυτα τρεμω και εγω:(πιστευω θα την βρεις την ακρη δεν νομιζω να μην ξαναζωντανεψει,εχει τυχει και σε αλλους απο οτι ακουω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 θα ζωντανέψει σίγουρα:) Ήθελα κι εγώ να κάνω update από Vista:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 έκανα τα στεπ 1-2-3-4 και μεταά πήγε να του περάσει την ρομ αλλά κόλλησε και έχει μείνει σε bootloader, ότι και να του κάνω δεν βγαίνει, δεν μπορώ να του περάσω και άλλη ρομ γμτ γιατί έχω μόνο βίστα. για update απο vista μια φορα που εκανα την εξυπναδα και δουλεψε περασα τους usb drivers απο xp 64bit(64bit vista ειχα) και νομιζω ξε-κλικαρα το allow usb settings.θυμαμαι τοτε κ εγω με τα vista μια φορα αυτη μου δουλεψε μαλλον στην τυχη:p και μετα ετρεχα να βρω καθε φορα pc με xp.:lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Χαιρετω παιδες!Ολα καλα;Ρε παιδια εχω ενα προβληματακι με το qtek μου και δεν μπορω να το λυσω... Μολις η μπαταρια πεσει κατω απο 40% και παω να κανω μια κληση ή να στειλω ενα μηνυμα, ή ν ανοιξω το μπλε δοντι ( οτιδηποτε σχετικο με σημα ) το κινητο κλεινει ανεξηγητα...Λετε να ναι προβλημα μπαταριας; Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Λετε να ναι προβλημα μπαταριας; Ean eksakolouthei to problima kai meta apo hard reset... pithanotata nai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts