aGka8l Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 ποτε δεν ειναι χασημο χρονου η ασχολια με κατι που αγαπατε εκτος και αν δε το αγαπατε χαχα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 το αγαπαω το 9000 μου πολυ αλλα αυτο τον καιρο εχω ψοφησει στην δουλεια και εχω ελαχιστο χρονο δυστυχως:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 τσ τσ τσ αντρικη αλληλεγγυη:lol:john θα δοκιμαζα αλλα δεν αντεχω να περναω τα παντα απο την αρχη αν δεν μου αρεσει η ρομ επειδη κατι δεν θα δουλευει σωστα,ειναι βασανο αυτο και χασιμο χρονου:(Θα παρεις ενα backup με την ρομ που φoρας τωρα,μετα περνας μια αλλη και αν δεν σου αρεσει ξαναπερνας την ρομ που φοραγες και κανεις restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 σωστοοοοο δεν το ειχα σκεφθει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 λογικο αφου εισαι ξανθια:pπαντως για να νιωσεις καλυτερα ουτε εγω το ειχα σκεφθει και σε μια παρομοια συζητηση το ειχε αναφερει αυτο ο φιλος athanasso;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 τα restore απο το sprite-spb backup ειναι αξιοπιστα κατα την γνωμη σας;η συσκευη ερχεται στην κατασταση που ηταν 100%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 τα restore απο το sprite-spb backup ειναι αξιοπιστα κατα την γνωμη σας;η συσκευη ερχεται στην κατασταση που ηταν 100%; Ναι... μπορείς να τα εμπιστευτείς και καλό είναι να χρησιμοποιείς τις τελευταίες εκδόσεις των προγραμμάτων αυτών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 ωραια!!σε ευχαριστω για την απαντηση σου και καθως για την πολυτιμη βοηθεια που δινεις σε ολα τα thread:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 αυριο μου ερχεται η οθονη την περναω και ξαναβουταω και εγω εδω μεσα!!!καλο το ΤΥΤΝ2 καλο και το διαμαντι αλλα η οθονη και το πληκτρολογιο του 9000 δεν συγκρινονται!!!!κανονισα και ρεπο αυριο και ολο το απογευμα flashing and flashing and flashing!!!!εχεται να προτεινετε καμια ρομ σταθερη βασικα και γρηγορη οχι φανταζε η θα με αφησετε με την χαρα της ανακαλυψης????χαχχα!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 καλως τον και ας αργησε:D προσωπικη μου γνωμη η 7.7 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=367448 απλα δουλευουν ολα αψογα,εβγαλε και την 8.2 αλλα δεν μου αρεσε και τοσο,μεσα στις επομενες μερες βγαινουν αλλες 2 η μια στο στυλ diamond Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 τι γινεται με αυτη την συσκευη;εχουν περασει πανω απο 3 χρονια και συνεχιζει να υπαρχει κουβεντα,πραγματικα περιεργο:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 κανονισα και ρεπο αυριο και ολο το απογευμα flashing and flashing and flashing!!!! Εγώ πάντως θα συνιστούσα βολτούλα με καλή παρέα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 τι γινεται με αυτη την συσκευη;εχουν περασει πανω απο 3 χρονια και συνεχιζει να υπαρχει κουβεντα,πραγματικα περιεργο:confused: Εντυπωσιακό... και φυσικά είναι η μοναδική συσκευή που συμβαίνει αυτό. Μήπως επειδή δεν έβγαλε ποτέ αντικαταστάτη η HTC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 το πιθανοτερο ειναι αυτο που λες,δεν εχεις αδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 μακάρι να έβγαζε αντικαταστάτη:) Ας είναι ακριβώς το ίδο εξωτετερικά άντε λίγο μικρότερο αλλά με πιο πολύ ραμ, καλύτερη κάμερα, εναν qualcomm επεξεργαστή και touch flo 3d:) Υπάρχει κάποια ρομ που τρέχει touch flo 2d ή 3d για το 9000 ; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 κατι τετοιο θα σου αρεσε; http://it.youtube.com/watch?v=UM0Ni4hcfhg υπομονη λιγες μερες,οκ για λιγο μικροτερο αλλα προσωπικα δεν θα ηθελα να χασω ουτε ιντσα απο την οθονη,αντε με το ζορι απο 3.6 σε 3.5:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 ωραιο δειχνει παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 τέλειο είναι ;; θα κυκλοφορήσει για το κινητό μας ;;;; έχω ένα diamond τώρα και έχω κολλήσει με το touch flo 3d αλλά θέλω την οθονάρα μου και το πληκτρολόγιο μου!! Πειράζει που χειρίζομαι την οθόνη του 9000 με τα δάχτυλα; είναι αρκετά πιο εύκολο μιας και είναι τεράστια:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 ναι τασο θα βγει για το 9000,αλλωστε στο βινεο φαινετε οτι ειναι 9000,απλα δεν την εχει ανεβασει ακομα ο τυπος την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 εναν qualcomm επεξεργαστή Tha protimousa enan Intel sti thesi tou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 ναι τασο θα βγει για το 9000,αλλωστε στο βινεο φαινετε οτι ειναι 9000,απλα δεν την εχει ανεβασει ακομα ο τυπος την ρομ μπηκα στο xda και την είδα, όντως δεν έχει ανέβει ακόμα !! αλλά οταν ανέβει λέω να την βάλω:) @athanaso77 ας βάλουν και τετραπύρηνο δεν με ενοχλεί χεχε :) απλά πιστεύω ότι έπρεπε να βγάλουν αντικαταστάτη, εκτός και θεωρούν το 7500 ως αντικαταστάτη του. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 απλά πιστεύω ότι έπρεπε να βγάλουν αντικαταστάτη, Eixe mpei i etairia sti diadikasia alla akyrwthike to project gia agnwstous logous. εκτός και θεωρούν το 7500 ως αντικαταστάτη του. Oxi... afto exei diaforetiko prosanatolismo kai koino. Kai parola afta den einai kai apo tis kalyteres syskeves. Parousiase kai arketa problimatakia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 βγήκε η ρομ που είναι σαν του diamond με 3d touch flo. Θα βρω ένα Pc με xp μέσα στην εβδομάδα για να την βάλω. Γίνεται να την περάσω και με vista;; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 μονο με 32βιτ δυστηχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 περασα αυτην luca16thebig - v1.7BETA WWE: WM6.1 Pro(UPDATE TO: 18-10-08) μαζι με το 1.17 radio αλλα πολλα κολληματα το tf3d και δεν συνδεοταν σε wifi. μετα εβαλα την Shivam 310 ROM αλλα και παλι χαλια τωρα εχω περασει παλι το 1.15 μαζι με την Tomal's - v8.2: WM6.1 Pro θα σας ενημερωσω για οποιοδηποτε νεο.φαινεται να τα παει καλα παντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts