Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest lagoudakis
Γεια χαρα κ παλι!

σκεφτομουν να αγορασω το Samsung Omnia,αλλα μετα απο ενα τεστ drive στο Πλαισιο καταλαβα οτι ναι ειναι μια ωραια συσκευη αλλα δε δινω κ 600+ ευρω ενω εχω ενα Universal.

το εχω βεβαια λιγο παραμελιμενο το δικο μου κ θα ηθελα να ρωτισω κατι

1.Το οτι σβηνει στο 80% της μπαταριας σημαινει οτι εκανε το κυκλο της κ θελω καινουρια?

2.Ειδα καποια βιντεο στο youtube με το universal στα οποια εχουν φορτωμενες ROM με τις οποιες η συσκευη ειναι ταχυτατη,το δικο μου δε ειναι κ τοσο γρηγορο.Τωρα εχω WM5,αν παω σε WM6.1 θα ηθελα να μου προτεινετε μια ROM που ειναι γρηγορη κ πρακτικη,να δουλευει το ΒΤ,να μπορω να κανω κλησεις,sms κτλ κτλ.

Ευχαριστω!

αν ειναι προβλημα μπαταριας(που κατα πασα πιθανοτητα ειναι αν την εχεις πανω απο χρονο)επισης κανε αυτο που σου ειπε ο φιλος γιαννης για σιγουρια, δες ακριβως στην πισω σελιδα που θα αγορασεις,τα βιντεο που ειδες ειναι με 6 και 6.1,αν το εχεις παρει αποφαση να αλλαξεις ρομ θα σου προτεινα προσωπικα την 7.7 θα την βρεις εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=367448 απλα επειδη η μπαταρια σου εχει προβλημα θα προτεινα να αλλαξεις ρομ με καινουργια μπαταρια και φορτισμενη,επισης καλο ειναι να το κανεις απο xp,για οτι αλλο θελεις ρωτας

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις!

κ κατι ακομα,το radio μου ειναι 1.09

να το κανω update?χρεαζεται για τα WM6 ?

σχετικα με τη μπαταρια

βρηκα μεσω του skroutz την παρακατατω σε καλη τιμη

http://www.batteries.gr/product_info.php?products_id=1369

αξιζει?δε θελω να παω σε μεγαλη μπαταρια λογω ογκου.

ευχαριστω κ παλι.

Guest lagoudakis
και βεβαια μια χαρα ειναι,απλα ξεχασα να το αναφερω,γενικα ο δησιος εχει καλες μπαταριες,radio θα σου προτεινα το 1.18,θα το βρεις εδω http://www.darkforcesteam.com/showthread.php?t=117

καλα γιαννη με το τσιγγελι στα βγαζουμε:pεγω εχω radio 1.15 απο οτι ειδα,νομιζεις οτι πρεπει να παω στο 1.18;αν το κανω θα γινει μετα hard reset;:worry:

Guest lagoudakis
εισαι σιγουρη;πως νομιζα οτι ειχαμε περασει την 1.18;:confused:δυστυχως θελει hard reset μετα,αλλα αν δεν εχεις καποιο προβλημα μην το πειραζεις,αλλωστε ειναι καλο το radio που φορας απο οτι λενε;)

θα στα βγαλω τα ματακια!!!:lol:γιατι δεν μου περασες την 1.18;αν θελει hard με τιποτα δεν το κανω τωρα,δεν εχει κανενα προβλημα,αν καποια στιγμη αλλαξω ρομ οκ

• Administrators
εισαι σιγουρη;πως νομιζα οτι ειχαμε περασει την 1.18;:confused:δυστυχως θελει hard reset μετα,αλλα αν δεν εχεις καποιο προβλημα μην το πειραζεις,αλλωστε ειναι καλο το radio που φορας απο οτι λενε;)

Εάν πάρει ένα backup δεν μπορεί να το επαναφέρει μετά το flashάρισμα του νέου Radio;

Modpic.gif

• Administrators
ειναι ασφαλες γιαννη;δεν το γνωριζω αυτο προσωπικα για αυτο και δεν το ανεφερα

Ναι γιατί η ROM είναι η ίδια. Το Radio είναι ξεχωριστό κομμάτι και δεν επηρεάζει/επηρεάζεται από το backup/restore.

Στις νεότερες συσκευές έχουν φτιάξει CustomRUU που δεν κάνει hard reset τη συσκευή το flashάρισμα Radio.

Modpic.gif

Guest lagoudakis
παιδια ποια εκδοση mobile opera δουλευει καλυτερα στο 9000;εριξα μια ματια στο xda και υπαρχουν καμμια 10αρια!!!
εχω περασει την 2392 την εκδοση που μπαινει στην καρτα,2 μερες τωρα δειχνει να δουλευει καλα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=401643

thanks john,την εχω περασει απο χτες το βραδυ και δουλευει καλα,και το σημαντικο ειναι οτι μπηκε στην καρτα γιατι δεν θελω να βαζω πολλα στην εσωτερικη μνημη,ειναι που ειναι λιγη,κανενα νεο εχουμε απο καμμια ρομ;:)

Και εγω την εχω βαλει και δεν εχω κανενα προβλημα.Το μονο που μου κανει ειναι οτι οταν παω να γραψω κειμενο μου πεταει το εικονικο και οταν γραψω ενα γραμμα βγαινει εντελως απο την εισαγωγη κειμενου και γενικα γραφω μονο μεσω εικονικου... :confused:

Guest lagoudakis
thanks john,την εχω περασει απο χτες το βραδυ και δουλευει καλα,και το σημαντικο ειναι οτι μπηκε στην καρτα γιατι δεν θελω να βαζω πολλα στην εσωτερικη μνημη,ειναι που ειναι λιγη,κανενα νεο εχουμε απο καμμια ρομ;:)
απο στιγμη σε στιγμη ανεβαζουν 2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=418361 δες στο youtube πως ειναι αυτη στο ιδιο thread,αν και πιστευω οτι με αυτα τα εφε στυλ diamond θα ειναι λιγο αργη,μακαρι να κανω λαθος,και η δευτερη ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=435430 ο τυπος ειχε σχεδον ενα χρονο να βγαλει ρομ και ηταν απο τους πρωτους αν οχι ο πρωτος που εδωσε 6αρια στο 9000,πιστευω οτι θα ειναι καλη;)θα σκασει στο καπακι και καμμια του τομαλ και θα πιασουμε δουλεια:p

Και εγω την εχω βαλει και δεν εχω κανενα προβλημα.Το μονο που μου κανει ειναι οτι οταν παω να γραψω κειμενο μου πεταει το εικονικο και οταν γραψω ενα γραμμα βγαινει εντελως απο την εισαγωγη κειμενου και γενικα γραφω μονο μεσω εικονικου... :confused:
οταν λες κειμενο εννοεις με το hardware πληκτρολογιο;παντως εγω με το aek keyboard γραφω κανονικα,πχ καποια ιστιοσελιδα,βεβαια στην αρχη μου πεταει το εικονικο(rescokeyboard)αλλα το κλεινω και συνεχιζω κανονικα

Guest lagoudakis
γιατι ρε λεωνιδα;πολυ περιεργο αυτο!!!μηπως ειναι θεμα καποιας ρυθμισης;εγω προσωπικα δεν πειραξα τιποτα στον οπερα,δουλευεις με το resco σαν εικονικο;

Μα δεν εχει καποια σχετικη ρυθμιση πανω σε αυτο.Δεν ξερω και αν θυμαμαι καλα

καποια στιγμη κατι παρομοιο εκανε στον jimlost...

και εγω δεν εχω κανενα προβλημα με την εκδοση που λεει ο γιαννης,βγαινουν 2 καινουργιες ρομ;ωραια,γιαννη πιασε δουλεια και μας λες αν ειναι να της περασουμε:D

Guest lagoudakis
τι λες βρε ανοητη κορασιδα;:pκαλομαθες νομιζω και τα θελεις ολα ετοιμα,δεν ειναι καιρος να παρεις αποφαση να κανεις πρωτη δοκιμες;

τσ τσ τσ αντρικη αλληλεγγυη:lol:john θα δοκιμαζα αλλα δεν αντεχω να περναω τα παντα απο την αρχη αν δεν μου αρεσει η ρομ επειδη κατι δεν θα δουλευει σωστα,ειναι βασανο αυτο και χασιμο χρονου:(