Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικά κι εγώ δεν θα το δώσω γιατί δεν αξίζει. Η 8,2 είναι σταθερή; Σκέφτομαι να το αναβαθμίσω αν βρώ λαπτοπ με xp.

Guest lagoudakis
δεν αξιζει να το δωσεις για 150 ευρω,η 8.2 καλη ειναι αλλα θελει λιγη δουλεια απο σενα πχ να περασεις msn-mms και ειναι λιγο ζορι να καταφερει συνχρονισμο με bt,προσωπικα αν εχεις την 7.7 μεινε σε αυτη,αλλωστε σε λιγο θα μας δωσει αλλη οποτε.....

και η πλακα ειναι οτι δειχνει να δουλευει

Μήπως είναι ο touch-commander με κανένα νέο skin??? To είχα δουλέψει παλιότερα και οι κινήσεις του πολύ μου το θυμίζουν.

Dub be good to me!

έχω περάσει στο 9000 κάτι βιντεάκια από το ν95 μου σε μορφή mp4 αλλάτα τρέχει σπαστά με το tcpmp, ξέρετε ανγίνεται κάπως να τα τρέξει κανονικά; πρέπει να τα μετατρέψω;

Μόλις άρχισε να τα παίζει η μπαταρία του κτήνους μου, σβήνοντας στο 50-55%

Δοκίμασα διάφορες μεθόδους re-calibration και λοιπά αλλά μάλλον παρέδωσε πνεύμα.

Το είχα ξαναπάθει πριν περίπου ένα χρόνο όπου και είχα πάρει καινούργια από τον Γερμανό... τώρα όμως δεν βρίσκω πουθενά! :(

any ideas? :worry:

edit: άκυρο, μόλις ανακάλυψα πως στο expansys τις έχει με την εκατοντάδα :D

edit2: επειδή είμαι λίγο χαμένος, ποιά από τις 2;

α) http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=136705 (3000 mAh)

β) http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=139188 (3800 mAh)

Μου κάνει εντύπωση πως η 3800ρα έχει τόσο χαμηλότερη τιμή!

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Guest lagoudakis
παρε τηλ στο http://www.moderntalking.gr εχει κατα 99% την original με 35 ευρω,η α του expansys ειναι πολυ ακριβη και λεει κατοπιν παραγγελιας οποτε θα περιμενεις κανενα 2μηνο,εγω εχω την β εδω και ενα χρονο ειναι μεγαλη αλλα κραταει με φουλ χρηση 3 μερες(ειναι τις dyna που βγαζει και τις original)

παρε τηλ στο http://www.moderntalking.gr εχει κατα 99% την original με 35 ευρω,η α του expansys ειναι πολυ ακριβη και λεει κατοπιν παραγγελιας οποτε θα περιμενεις κανενα 2μηνο,εγω εχω την β εδω και ενα χρονο ειναι μεγαλη αλλα κραταει με φουλ χρηση 3 μερες(ειναι τις dyna που βγαζει και τις original)

για μένα καμια λύση;

Guest lagoudakis
ανοιξε το tcpmp πηγαινε options-video-video driver και δοκιμασε τις ρυθμισεις,εγω το εχω στο raw framebuffer,αν δεν δεις αποτελεσμα η αλλη λυση ειναι να δοκιμασεις τον core player

κατα την γνωμη σας ποιο προγραμμα backup δουλευει καλυτερα στο 9000 με 6.1;Spb Backup η sprite;

το spb backup απο την εκδοση 2.0.1 και μετα δουλευει μια χαρα,το sprite backup δεν ειχε ποτε προβλημε

εγω προσωπικα προτειμω το spb backup

Guest lagoudakis
παιδια και τα 2 προγραμματα ειδικα οι τελευταιες εκδοσεις ειναι μια χαρα,το sprite ηταν ενα δραμα στις πρωτες εκδοσεις στο restore,πριν καμμια βδομαδα βγηκε η 6.5 και με αλλο look,εγω προσωπικα τα εχω και τα 2 για να ειμαι σιγουρος

Γεια χαρα κ παλι!

σκεφτομουν να αγορασω το Samsung Omnia,αλλα μετα απο ενα τεστ drive στο Πλαισιο καταλαβα οτι ναι ειναι μια ωραια συσκευη αλλα δε δινω κ 600+ ευρω ενω εχω ενα Universal.

το εχω βεβαια λιγο παραμελιμενο το δικο μου κ θα ηθελα να ρωτισω κατι

1.Το οτι σβηνει στο 80% της μπαταριας σημαινει οτι εκανε το κυκλο της κ θελω καινουρια?

2.Ειδα καποια βιντεο στο youtube με το universal στα οποια εχουν φορτωμενες ROM με τις οποιες η συσκευη ειναι ταχυτατη,το δικο μου δε ειναι κ τοσο γρηγορο.Τωρα εχω WM5,αν παω σε WM6.1 θα ηθελα να μου προτεινετε μια ROM που ειναι γρηγορη κ πρακτικη,να δουλευει το ΒΤ,να μπορω να κανω κλησεις,sms κτλ κτλ.

Ευχαριστω!

• Administrators
1.Το οτι σβηνει στο 80% της μπαταριας σημαινει οτι εκανε το κυκλο της κ θελω καινουρια?

Πιθανότατα ναι. Κάνε ένα hard reset όμως πρώτα να δεις πως συμπεριφέρεται η συσκευή.

2.Ειδα καποια βιντεο στο youtube με το universal στα οποια εχουν φορτωμενες ROM με τις οποιες η συσκευη ειναι ταχυτατη,το δικο μου δε ειναι κ τοσο γρηγορο.Τωρα εχω WM5,αν παω σε WM6.1 θα ηθελα να μου προτεινετε μια ROM που ειναι γρηγορη κ πρακτικη,να δουλευει το ΒΤ,να μπορω να κανω κλησεις,sms κτλ κτλ.

Ρίξε μια ματιά πιο πίσω σε αυτό το thread να δεις τι προτείνουν οι κάτοχοι της συσκευής και θα πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις. Όσον αφορά για το που θα βρεις μπαταρία σε καλή τιμή, αναφέρεται και αυτό. :rolleyes:

Modpic.gif