Guest lagoudakis Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 ασε ρε ιωαννα,παρτο ετσι οπως ειναι να κανεις την δουλεια σου και οταν γυρισεις με την ησυχια σου βαζεις 6.1,αφου φευγεις δεν υπαρχει χρονος,ειναι σχεδον καινουργιο,ο τυπος το δουλεψε μονο 2 μηνες ουτε προγραμματα δεν του περασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 το πιο σπαστικο τωρα γιαννη ειναι οτι ο συναδελφος που του πουλησα το 3600 δεν εχει ιδεα απο τετοια κινητα και πρεπει να του περασω τα 5αρια...αυτο με σκοτωνει ασε που εχω ξεχασει και ολη την διαδηκασια γμτ αν ακουσεις πουθενα για κανα diamond σε καλη κατασταση και τιμη παρε με τηλ οκ??ελα βρε c,απλα τρεχεις το original αρχειο τα ξεχασες;:pκαλυτερα δωστου το του ανθρωπου "μαμα" το 3600 αφου δεν ασχολειτε πολυ,σου ειπα περιμενε αφου σε 3 μηνες θα το δωσεις το διαμαντι,γιατι να χασεις λεφτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Το Touch Pro πως και δεν το κοιτάς;αστον αφου δεν εχει μυαλο;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 αστον αφου δεν εχει μυαλο;:p το εγκατεληψα το pro οταν ειδα το hd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 ασε ρε ιωαννα,παρτο ετσι οπως ειναι να κανεις την δουλεια σου και οταν γυρισεις με την ησυχια σου βαζεις 6.1,αφου φευγεις δεν υπαρχει χρονος,ειναι σχεδον καινουργιο,ο τυπος το δουλεψε μονο 2 μηνες ουτε προγραμματα δεν του περασεοκ,να θυμηθω και πως ειναι τα ελληνικα 5αρια:)1000 ευχαριστω γιαννη,τα λεμε αυριο ε;καλο βραδυ σε ολα τα παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 οκ,να θυμηθω και πως ειναι τα ελληνικα 5αρια:)1000 ευχαριστω γιαννη,τα λεμε αυριο ε;καλο βραδυ σε ολα τα παιδιαδεν κανει τιποτα;) το εγκατεληψα το pro οταν ειδα το hdπαντως ειναι μεγαλουτσικο και αυτο εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει,εχω μαθει στις νταλικες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 και εγω το hd οταν το ειδα τρελαθηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 και μενα μου αρεσει πολυ,λογικα ειναι το επομενο μου να κανει παρεα στο 9000 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 και μενα μου αρεσει πολυ,λογικα ειναι το επομενο μου να κανει παρεα στο 9000 μου ετσιι ετσι,και αυτος ειναι ο λογος που δεινω το 3600,και φυσικα οτι οσο το κραταω χανει και απο τιμη σε 2-3 μηνες θα το εδεινα 180- ευρω και δεν το θελω αυτο ενω με το diamond το πολυ θα χασω 50-100 ευρω απο οσο το αγορασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Old_Trafford Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 ειχα να σας διαβασω καιρο αλλα εσεις δεν αφησατε ποτε το αθλημα..ευγε!!!! το δικο μου συνεχιζει να εχει μια ρομ 1 χρονων πια και δε τη βγαζω γιατι ειμαι ικανοποιημενος... μια βοηθεια θελω..ενας φιλος μου ζηλεψε το μηχανημα μου και θέλει παρόμοιο με πληκτρολόγιο...τι προτεινετε να παρει; θελει οπωσδηποτε καινουργιο...ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 δυσκολα τα πραγματα,δεν νομιζω να βρει κατι....7500;αλλα νομιζω δυσκολα θα το βρει και ειναι και μεγαλο,οχι πως το 9000 ειναι μικρο:Dκαι βεβαια μην αλλαζεις ρομ αν εχεις βρει καποια που σε βολευει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 μια βοηθεια θελω..ενας φιλος μου ζηλεψε το μηχανημα μου και θέλει παρόμοιο με πληκτρολόγιο...τι προτεινετε να παρει; Η αλήθεια είναι ότι είναι η μοναδική συσκευή που η HTC δεν έβγαλε παρόμοιά της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 ειμαστε με το τελευταιο μοντελο γιαννη:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 τι εγινε ιωαννα,το πηρες το 9000;αν ναι τουλαχιστον δεν βγηκες χαμενη αφου στο πληρωσε και με το παραπανω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 μπορει να το πληρωσε παραπανω αλλα δεν πληρωνετε με τιποτα η τρομαρα που περνεις οταν βλεπεις την συσκευη σου που εχει καταργηθει εδω και 1.5 χρονο να γινετε κοματια μπροστα στα ματια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 δεν εχεις αδικο σε αυτο,αν μου παθει κατι η συγκεκριμενη συσκευη θα τρελαθω,δεν το εχω βαρεθει καθολου νιωθω οπως την πρωτη μερα που την αγορασα και ας περασε ενας χρονος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 τι εγινε ιωαννα,το πηρες το 9000;αν ναι τουλαχιστον δεν βγηκες χαμενη αφου στο πληρωσε και με το παραπανω:)ναι το πηρα:w00t:να ειναι καλα ο γιαννης:happy:και ειναι σε αψογη κατασταση,σιγουρα χαμενη δεν βγηκα,απλα οταν γυρισω αθηνα πρεπει να παρω ενα καλο screen protector γιατι αυτο που εχει ειναι χαλια και να περασω 6αρια γιατι ειναι τραγικο με 5 ελληνικα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Δεν εχεις αδικο,και εγω προσωπικα δεν περιμενα τετοια διαφορα απο 5 σε 6 στην συγκεκριμενη συσκευη,και ειμουνα διστακτικος μαλιστα,αλλα διαβαζα που μιλουσατε για 6αρια ετυχε και ο γιαννης και εγινε το ......καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Για να πάμε στα 6 αρια είναι απαραίτητο να πάρουμε backup απο το τηλέφωνο τις extender rom, radio klp? Είχα προσπαθήσει να την ξεκλειδώσω με την βοήθεια που μου έδωσε ο χρήστης lagoudakis αλλα δεν είχα SD 128 Mb μονο 2 gb . Μπορώ κατευθείαν να το συνδέσω και να κάνω την αναβάθμιση χωρίς να πάρω backup? Τι προβλημα θα έχω αν δεν πάρω backup? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Για να πάμε στα 6 αρια είναι απαραίτητο να πάρουμε backup απο το τηλέφωνο τις extender rom klp? Όχι. Μπορώ κατευθείαν να το συνδέσω και να κάνω την αναβάθμιση χωρίς να πάρω backup? Φυσικά, δεν συνδέονται αυτές οι διαδικασίες μεταξύ τους. Τι προβλημα θα έχω αν δεν πάρω backup? Δεν θα έχει τίποτα να επαναφέρεις από αυτά που ενδεχομένως να χρειάζεσαι, δηλαδή επαφές, sms, calendar, κτλ. Εάν τα έχεις στον υπολογιστή σου έχει καλώς. Αλλιώς πάρε ένα backup με το PIM Backup για να τα επαναφέρεις μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 επισης να συμπληρωσω οτι η διαδικασια απο pc με vista ειναι αλλη,καλυτερα να δοκιμασει ο φιλος σε pc με xp και η μπαταρια να ειναι πανω απο 50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Δηλαδή το Backup της extended είναι μόνο και μόνο για να αποθηκεύσω επαφές και τηλέφωνα? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Δηλαδή το Backup της extended είναι μόνο και μόνο για να αποθηκεύσω επαφές και τηλέφωνα? Όχι. To backup της extended το ξεχνάς. Η κάθε ROM έχει δικό της, κατά συνέπεια δεν σε ενδιαφέρει να κάνεις κάποιο backup πάνω σε αυτό. Το εάν θέλεις να κρατήσεις ένα backup από τις επαφές σου κτλ, αυτό είναι εντελώς διαφορετικό θέμα και το κάνεις (εάν θέλεις) με το προγραμματάκι που σου πρότεινα πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 παιδες το εχω πανω στην βαση και φορτιζει απο το 15% που το εβαλα εχουν περασει 4 ωρες και ειναι στο 80% ειναι λογικο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 μην ανησυχεις λεβεντη μου,και μενα τετοιους χρονους κανει πανω στην βαση,ειναι πολυ αργη η φορτιση απο το pc,ειναι διπλος ο χρονος για να μην πω και λιγο παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts