Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
Τα νευρα μου!!!!:mad:ο ηλιθιος ο προισταμενος μου πεταξε κατω κατα λαθος το 9000 απο το γραφειο και φυσικα εγινε κομματια!!!βεβαια αμεσως μου εδωσε 300 ευρω αλλα....γιαννη ειπαμε εχεις ενα 9000 καινουργιο;(ανοιξε επιτελους το κινητο σου) θελω ενα τωραααααα(φευγω αυριο το βραδυ για ταξιδι 10 ημερων)
δεν λες που σου εδωσε 300 για το μουσειο φωναζεις κιολας:lol:εχει ενας συναδελφος μου ενα 9000 σε τελεια κατασταση και το δινει γυρω στα 250,ειναι απο ace,του εστειλα μηνυμα και θα με παρει σε λιγο,οσο για το δικο μου προφανως δεν το εννοουσες αυτο που ειπες

Σιγά μη στο δώσει! :p
καλα δεν παει καλα η κοπελλα εχει ξεφυγει:p

ιωαννα λυπαμαι για το 9000 σου που καταστραφηκε,αλλα κοπελα μου και εσυ τι ειναι αυτα που ρωτας τον γιαννη??

ειναι που ειναι μιας ηλικιας:lol:τρεχαματα θες να εχουμε βραδιατικα??

ακου να του ζητας το 9000.:lol::lol:

ελπιζω να βρεις συντομα ενα αλλο

μου ειπε ο γιαννης (4 ποστ πιο πανω)για ενα ενος συναδελφου του,δεν με βλεπεις που ειμαι στημενη εδω και στο msn και περιμενω:p

γενικα προτιμω να παιρνω κατι απο γνωστο,για να ξερω και ποιον να βριζω μετα:lol:

ετσι ετσι,και εγω μαζι σου

τωρα που πουλησα το 3600 μεχρι να παρω καποιο αλλο,θα κυκλοφορω ξανα με το 9000 σαν κυρια συσκευη,και τωρα μου φενετε καπως.

αλλα οπως εχω ξαναγραψει και πιο πανω,ειναι η καλυτερη συσκευη που μπορεις να εχεις

κοιτα εγω θελω το htc hd,αλλα επειδη αργει λεω να παρω το diamond και μετα βλεπω.

το 3600 το εδωσα σε ενα συναδελφο,και βασικα τωρα του το σεταρω

και βαριεμαι

και εγω το βλεπω το hd ζεστα μαλιστα!!πολυ ωραια συσκευη και ομορφη για τα γουστα μουτο diamond,απλα μετα απο 2 χρονια με 9000 μου φανηκε "καπως"η οθονη και η απουσια πληκτρολογιου(οχι πως εχει το hd για αυτο κολαω λιγο) αλλα εσυ δεν θα εχεις προβλημα προσαρμογης μια και ειχες 3600 νομιζω

σαν συσκευες ειναι πολυ καλη το diamond,το μονο αρνητικο για μενα ειναι οτι δεν εχει καρτα μνημης,τωρα το hd,μου αρεσει παρα πολυ,αλλα αργει οπως ειπα,και δεν μπορω να ειμαι με το 9000 μεχρι τα χριστουγεννα.

δεν με βολευει και στην μεταφορα

η μεταφορα του 9000 ειναι ενα θεμα για τα αγορακια,εγω οκ κουβαλαω μια τσανταρα οποτε δεν υπαρχει προβλημα,απλα ψυχολογικο ειναι το θεμα τις καρτας βασικα

• Administrators
σαν συσκευες ειναι πολυ καλη το diamond,το μονο αρνητικο για μενα ειναι οτι δεν εχει καρτα μνημης,τωρα το hd,μου αρεσει παρα πολυ,αλλα αργει οπως ειπα,και δεν μπορω να ειμαι με το 9000 μεχρι τα χριστουγεννα.

δεν με βολευει και στην μεταφορα

Το Touch Pro πως και δεν το κοιτάς;

Modpic.gif

σωστα,σκεψου εμενα με το 9000 με την μεγαλη μπαταρια που το εχω,και στην θηκη του(δεν ξερω αν εχεις δει την θηκη που εχει το 9000 με την μεγαλη μπαταρια)και ολο αυτο στην ζωνη

αστειο το θεαμα πιστευω

ιωαννα πες αλευρι:pοκ με το 9000 αυριο θα το εχεις,απο 250 του ειπα 220 αντε καλοριζικο;)μητσε τι εγινε;παει το ηρωικο 3600;

ναι το εδωσα,βασικα την δευτερα το αποχωριζομαι,τωρα το στεινω,του περναω ξανα την rom του bepe

Το Touch Pro πως και δεν το κοιτάς;

σκεφτωμαι να παρω ενα diamond μεταχειρησμενο μεχρι να βγει το hd,για το pro το εγκατελειψα,γιατι αν το παρω δεν θα το πουλησω,και περιμενω βασικα το hd

ενω το diamond θα το δωσω ευκολα σε 2-3 μηνες,και θα το βρω και πιο ευκολα μεταχειρησμενο απο το pro

και ποτε με το καλο το διαμαντι;

να βρω ενα μεταχειρησμενο μεχρι να βγει το hd

απο την αλλη βδομαδα θα αρχισω το ψαξιμο

καινουργια συσκευη δεν περνω παντως τωρα

ιωαννα πες αλευρι:pοκ με το 9000 αυριο θα το εχεις,απο 250 του ειπα 220 αντε καλοριζικο;)μητσε τι εγινε;παει το ηρωικο 3600;
:w00t:ειναι καλο γιαννη;θα μου περασεις και 6.1;:O

σωστα,σκεψου εμενα με το 9000 με την μεγαλη μπαταρια που το εχω,και στην θηκη του(δεν ξερω αν εχεις δει την θηκη που εχει το 9000 με την μεγαλη μπαταρια)και ολο αυτο στην ζωνη

αστειο το θεαμα πιστευω

οντως ειναι καπως το ολο σκηνικο:O

Guest lagoudakis
να βρω ενα μεταχειρησμενο μεχρι να βγει το hd

απο την αλλη βδομαδα θα αρχισω το ψαξιμο

καινουργια συσκευη δεν περνω παντως τωρα

βρε αμα ειναι να το δωσεις σε 3 μηνες περιμενε,δουλεψε με ενα απλο κινητο για να μην κουβαλας τον δεινοσαυρο και εισαι οκ

:w00t:ειναι καλο γιαννη;θα μου περασεις και 6.1;:O

αντε γιαννη βρηκεσ δουλεια,μην ξεχνας εχεις να στησεις και το δικο μου το 9000 να βαλεις την 8.2:lol:

οντως ειναι καπως το ολο σκηνικο:O

μονο καπως??

το πιο σπαστικο τωρα γιαννη ειναι οτι ο συναδελφος που του πουλησα το 3600 δεν εχει ιδεα απο τετοια κινητα και πρεπει να του περασω τα 5αρια...αυτο με σκοτωνει

ασε που εχω ξεχασει και ολη την διαδηκασια γμτ

αν ακουσεις πουθενα για κανα diamond σε καλη κατασταση και τιμη παρε με τηλ

οκ??