Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis

Με ένα registry editor πηγαίνεις στο: HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Backlight\QKeyLedTi meout

και αλλάζεις την τιμή σε περισσότερο χρόνο.μετα κανεις reset και εισαι οκ,και βεβαια υπαρχει και ο ευκολος τροπος να το κανεις απο το advanced config το εχει η ρομ που φορας,θα το βρεις στις ρυθμισεις πληκτρολογιου

Εχει δοκιμάσει κανείς να περάσει WM6 σε Qtek 9000 απο την ACE?

Θέλει κάποιο ειδική διαδικασία ξεκλείδωμα πριν γίνει το flasharisma?

Προσπαθούσα να κάνω backup την extended και την ROM αλλα δεν με άφηνε..? Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω backup? γιατι αλλιώς δεν τα αλλάζω τα μαμα 5aria....χεχε

D.G.

είναι πολύ διαφορετικές συσκευές πάντως, το πιο βολικό στο 9000 έινια το πληκτρολόγιο, κάτι που στο diamond δεν βολευει καθόλο λόγω μικρής οθόνης.

Guest lagoudakis
gfdimopo πας εδω http://buzzdev.net/downloads.php?category=29 και κατεβαζεις το universal sim unlock και το extended rom unlocker και τα τρεχεις συμφωνα με τις οδηγιες και μετα περνας την ρομ με τον τροπο που σου ειπα

• Administrators
είναι πολύ διαφορετικές συσκευές πάντως, το πιο βολικό στο 9000 έινια το πληκτρολόγιο, κάτι που στο diamond δεν βολευει καθόλο λόγω μικρής οθόνης.

Λογικό είναι... διαφορετικές συσκευές με διαφορετικό προσανατολισμό! :rolleyes:

Modpic.gif

Guest lagoudakis
ετσι ε;:Dλοιπον αγαπητη ιωαννα επειδη θελεις να αλλαξεις τον τροπο εμφανισης των sms λογω του οτι ειναι μεγαλη η γραμματοσειρα περνα το sms tweaker που εκτος των αλλων σου επιτρεπει να κανεις και αυτη την αλλαγη;)

πεδια το κινητο θα μπορει να αναβαθμιστει σε windows 7? γιατι σκεφτομαι να το χαναπαρο ,μου χει λειψει το ατιμο:)αλλα απο την αλλη αν τα 7 θα ναι κατι wow και δεν θα πεζουν;;;;
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

• Administrators
τα 7 θα ναι κατι wow

Πως είσαι τόσο σίγουρος για αυτό;

Δε νομίζω ότι κάποιος θα έπαιρνε το Universal σήμερα με αυτή την προοπτική. Έχει άλλους πολλούς λόγους βέβαια.

Modpic.gif

Guest lagoudakis
πεδια το κινητο θα μπορει να αναβαθμιστει σε windows 7? γιατι σκεφτομαι να το χαναπαρο ,μου χει λειψει το ατιμο:)αλλα απο την αλλη αν τα 7 θα ναι κατι wow και δεν θα πεζουν;;;;
δυσκολο να σου απαντησει καποιος,μπορει ναι μπορει και οχι,αν και εχουμε αρκετο καιρο ακομα μεχρι να δουμε 7 πιστευω

Βασικα οπως γραφεται και στο αρθρο σστην αρχικη αργουν ακομα να βγουν.Οπως και να εχει οταν θα υπαρχουν λεπτομερειες πανω σε αυτα , οι cookers θα παρουν το λογο και θα μαθουμε και εμεις.

Τα νευρα μου!!!!:mad:ο ηλιθιος ο προισταμενος μου πεταξε κατω κατα λαθος το 9000 απο το γραφειο και φυσικα εγινε κομματια!!!βεβαια αμεσως μου εδωσε 300 ευρω αλλα....γιαννη ειπαμε εχεις ενα 9000 καινουργιο;(ανοιξε επιτελους το κινητο σου) θελω ενα τωραααααα(φευγω αυριο το βραδυ για ταξιδι 10 ημερων)