Metalman13 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 φοβαμε οτι δεν θα την παρει την επισημη qtek wwe γιατι ειναι t-mobile η συσκευη,εκτος αν λες για την ελληνικη ace που υπαρχει τροπος να μπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 φοβαμε οτι δεν θα την παρει την επισημη qtek wwe γιατι ειναι t-mobile η συσκευη,εκτος αν λες για την ελληνικη ace που υπαρχει τροπος να μπει Gia oles yparxei tropos. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 παιδια μπορει να μου προτεινει καποιος μια καλη ρομ με 5αρια για ενα γερμανικο 9000(Τ-Μobile),ειναι για ενα φιλο που του το κανανε δωρο αλλα θελει αγγλικα γιατι δεν σκαμπαζει απο γερμανικα,ευχαριστωθα σου ελεγα να βαλεις αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=409966 ειναι πολυ καλη,απλα τρεχεις το no id Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας,του εβαλα τελικα αυτη που εδωσε ο γιαννης μια και ηταν πιο ευκολα τα πραγματα,τι βλεπω στην υπογραφη σου;;;:blink:εβαλες την 8.2 και δεν μας λες τιποτα ε;για λεγε τι λεει;να την βαλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 τι εγινε γιαννη;τι λεει η 8.2;να την περασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 οχι σιγα που δεν θα την εβαζε:pπεριμενουμε εντυπωσεις,και αν δουλευουν τα βασικα,και γρηγορα:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 αμα κανει συχρονισμο με βτ θα την αφησει χαχα ρε παιδια εχει πεσει τοσο πολυ η τιμη του κινητου το βαλα 200ευρω και δεν ενδιαφερθηκε κανεις εστω να ρωτησειι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 η 8,2 λέει ; Απ ότι είδα στο xda αναφέρει ότι έχουν διορθωθεί τα προβλήματα της 8. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 αμα κανει συχρονισμο με βτ θα την αφησει χαχα ρε παιδια εχει πεσει τοσο πολυ η τιμη του κινητου το βαλα 200ευρω και δεν ενδιαφερθηκε κανεις εστω να ρωτησειιλογικο,εχει κλεισει 3 χρονια που βγηκε,γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει καποιος να την δωσει τωρα πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 λοιπον μετα απο μια μερα που εχω την 8.2 την βλεπω μεχρι στιγμης πολυ καλη,δουλευουν τα παντα,mms-bt-wifi,συνχρονισμος μεσω bt,ολα μου τα προγραμματα περασαν,επισης ειναι ταχυτατη,πιστευω οτι ειναι η καλυτερη απο οσες εβγαλε ο τομαλ(αν και ειναι νωρις για συμπερασματα)εχει πολυ ωραια εικονιδια(media player-comm manager απο diamond)και γενικα καμμια σχεση απο το χαλι τις 8.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 γενικότερα είναι περίεργη συσκευή, δύσκολα την αγοράζει κάποιος. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 γενικότερα είναι περίεργη συσκευή, δύσκολα την αγοράζει κάποιος.ακριβως!!πρεπει να εισαι "καπως"για να παρεις το τουβλο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 γενικότερα είναι περίεργη συσκευή, δύσκολα την αγοράζει κάποιος. +1000000 αλλα αν την παρει καποιος δεν την αφηνει μετα με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 +1000000 αλλα αν την παρει καποιος δεν την αφηνει μετα με τιποταακριβως,οτι και να παρω δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχω το 9000 μου:)1,5 χρονο το εχω και νιωθω οπως την πρωτη μερα που το πηρα!!!γιαννη ξεκιναω για την 8.2 το τηλεφωνο σου ανοιχτο για 1 ωρα:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 αμα κανει συχρονισμο με βτ θα την αφησει χαχα ρε παιδια εχει πεσει τοσο πολυ η τιμη του κινητου το βαλα 200ευρω και δεν ενδιαφερθηκε κανεις εστω να ρωτησειι Είναι μοναδική συσκευή, δεν πρόκειται να ξαναβγεί 3,5" οθόνη με πλήρες πληκτρολόγιο και όλα τα λοιπά κλαπατσίμπαλα - δε συμφέρει τις εταιρείες, απλά:) Όποιος ψήνεται για το form factor και τα συναφή του Universal θα το βρει μονόδρομο πιστεύω, και δυο χρόνια από τώρα μη σας πω. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 ακριβως ετσι,αυτος ειναι ενας λογος που το 9000 εχει ακομα φανατικους κατοχους,3.6 vga οθονη και απιστευτο πληκτρολογιο,δεν εχει συμβει συσκευη μετα απο σχεδον 3 χρονια να ειναι το thread της στην επικαιροτητα(γιαννη ξεκιναω και εγω για την 8.2,ευχαριστουμε για την ενημερωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 απλα παιδια msn-mms παρτε απο εδω τα cab http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=342039 γιατι δεν ειναι μεσα στην ρομ,υπαρχουν οπως ειδατε 2 8.2 η regular και η vanila που ειναι πιο clean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 esy γιαννη ποια εβαλες?? την regular η την vanila?? παντος εγω δεν την περναω τωρα,μολις γυρισα απο την δουλεια και το τελευταιο που θελω ειναι να καθομαι να βαζω rom:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 την regular γιατι ειχε μεσα προγραμματακια που δουλευω,στην θεση σου ουτε και εγω θα περναγα ρομ μετα απο την δουλεια:Oμιλαμε οτι εφαγα 4 ωρες μεχρι να τελειωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 εγω την πεταω τωρα και αυριο θα βαλω τα προγραμματα μου,δεν αντεχω ενα 4ωρο σερι με τιποτα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 4 ωρες??? ουτε για πλακα.και η regular δεν εχει μεσα ουτε mms και ουτε msn??ακομα να σκεφτεις δεν την εχω κατεβασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 ασε καθε φορα που αλλαζω ρομ ειμαι κουδουνι μετα:dizzy:και λεω αμεσως μετα οτι δεν ξαναβαζω αλλη:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 μολις τελειωσα:yahoo:ολα μια χαρα,και ειχα αγχος γιατι ηταν η πρωτη φορα που περναγα ρομ μονη μου:heat:πραγματικα ειναι απιστευτα γρηγορη!!!!!βεβαια αμα του περασω τα προγραμματα μου πιστευω οτι δεν θα ειναι το ιδιο :Oμε βλεπω να μενω σαββατοβραδο μεσα:pαρε γιαννη πετας μια κουβεντα για ρομ και το κανεις το thread ανω κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 μολις τελειωσα:yahoo:ολα μια χαρα,και ειχα αγχος γιατι ηταν η πρωτη φορα που περναγα ρομ μονη μου:heat:πραγματικα ειναι απιστευτα γρηγορη!!!!!βεβαια αμα του περασω τα προγραμματα μου πιστευω οτι δεν θα ειναι το ιδιο :Oμε βλεπω να μενω σαββατοβραδο μεσα:pαρε γιαννη πετας μια κουβεντα για ρομ και το κανεις το thread ανω κατω μπορεις να μας γραψεις με ποση μνημη ξεκιναει η συσκευη κενη?? αυτη ειναι η δουλεια του γιαννη...να τα κανει ολα π@@@@@ :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 μολις τελειωσα:yahoo:ολα μια χαρα,και ειχα αγχος γιατι ηταν η πρωτη φορα που περναγα ρομ μονη μου:heat:πραγματικα ειναι απιστευτα γρηγορη!!!!!βεβαια αμα του περασω τα προγραμματα μου πιστευω οτι δεν θα ειναι το ιδιο :Oμε βλεπω να μενω σαββατοβραδο μεσα:pαρε γιαννη πετας μια κουβεντα για ρομ και το κανεις το thread ανω κατω τελικα τον windows live δεν τον εχει μεσα?? ουτε στον flash disk οπως ολες οι προηγουμενες?? για τα mms τι cab περασες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts