Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι μητσε,πριν 2 ωρες γυρισα,με τα αλατια ειμαι ακομα:Dthanks

ωχ σε καταλαβαινω...

αντε να επιστρεψεις τωρα στην πραγματικοτητα:lol::lol:

αστα να πανε:(να του σκασω την 8.2 για να αρχισω να μπαινω στους φυσιολογικους ρυθμους;:p

απορω ακομα πως δεν το εχεις κανει:lol::lol:

οχι μητσε,πριν 2 ωρες γυρισα,με τα αλατια ειμαι ακομα:Dthanks
αααααα καλως τον και ας αργησε:p

αστα να πανε:(να του σκασω την 8.2 για να αρχισω να μπαινω στους φυσιολογικους ρυθμους;:p
επρεπε να την εχεις περασει,η τεμπελια συνεχιζεται βλεπω:D

λες;απο τωρα;εχει ακομα μερικα χρονια:lol:την δοκιμασε κανεις την 8,2;

μαλλον ετσι πιστευω.

ο γιαννης λογικα αφου θα πηρε πρωτα τις ανασες του απο το νεφος της αθηνας που τοσο πολυ υποθετω του ελειψε στην μυκονο,αλλα και στην σαντορινη(κολοχιαστοι φετος μου ματαιωσατε διακοπες στο καλυτερο νησι του κοσμου)

μαλλον την δοκιμαζει τωρα:)

Guest lagoudakis
αφηστε τα σχολια και το κουτσομπολιο και δοκιμαστε αυτο http://software.pocketpcthoughts.com/product.asp?id=20470&n=VirtuaMouse-One-Hand θα το βρειτε στο γνωστο μερος στην πρωτη σελιδα,δουλευει μια χαρα:)

αφηστε τα σχολια και το κουτσομπολιο και δοκιμαστε αυτο http://software.pocketpcthoughts.com/product.asp?id=20470&n=VirtuaMouse-One-Hand θα το βρειτε στο γνωστο μερος στην πρωτη σελιδα,δουλευει μια χαρα:)
αααα εχει ποντικι το 9000 μου!!!!!:yahoo::respect: thanks γιαννη!!!!

νασαι καλα γιαννη:respect::respect:

και βεβαια να ειμαι καλα:pλογικα θα παιζει και στο 3600 σου

πρωτα στο 3600 το εβαλα και παιζει τελεια

ωρα και για το 9000:lol:

καλως τον!τελος οι διακοπες γιαννη;δεν εχεις παραπονο,25 μερες ειναι καλα,πολυ καλο το προγραμματακι με το ποντικι που εδωσες:)μια ερωτηση τωρα για οποιον ξερει,πηρα μια sdhc 8 giga,ολα καλα με την συσκευη και την καρτα,στις ρυθμισεις στην συσκευη μου εχει 2 επιλογες να τσεκαρω sdhc type 1 και sdhc type 2 σε ποια ειναι καλυτερα να την βαλω;και ποια η διαφορα τους;:blink:

Guest lagoudakis
τελος:( στην ερωτηση σου εγω προσωπικα δεν εχω απαντηση,εχω επιλεξει στην τυχη το type 1 αν γνωριζει καποιος τις διαφορες μας λεει

πηρα μια sdhc 8 giga,ολα καλα με την συσκευη και την καρτα,στις ρυθμισεις στην συσκευη μου εχει 2 επιλογες να τσεκαρω sdhc type 1 και sdhc type 2 σε ποια ειναι καλυτερα να την βαλω;και ποια η διαφορα τους;

Δουλεύουν και οι δύο επιλογές αρκετά γρήγορα, εγώ είχα επιλέξει την "1".

Όμως πολύ γρήγορα αντικατέστησα μία 4 GB SDHC με μία κανονική 2 GB διότι μου έσβηνε ή μηδένιζε αρχεία κυρίως DB (Handbase) και shapefiles του ArcPad.

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

τι αρχεια ειναι αυτα φιλε vga;πρωτη φορα τα ακουω:O

Η Handbase είναι DataBase για PPC (μάλλον αρκετά διαδεδομένη)

http://www.ddhsoftware.com/handbase.html

και το ArcPad είναι εφαρμογή GIS για PPC που συνεργάζεται με άλλα GIS DeskTop προγράμματα (ArcMap). Δηλαδή τα στοιχεία υπαίθρου (σημεία, γραμμές, επιφάνειες) που συλλέγεις με το PPC πολύ εύκωλα μπορεις να τα μεταφέρεις για επεξεργασία στον υπολογιστή του γραφείου (γεωλόγος γαρ...).

http://www.esri.com/software/arcgis/arcpad/index.html

Όμως θεωρώ ότι με τον ίδιο τρόπο μπορείς να απολέσεις οποιασδήποτε μορφής δεδομένα (excel, word, emails.....) που είναι αποθηκευμένα σε μια κάρτα SDHC του QTEC-9000 (άντε λίγο ακόμα...), που έχει οργανωθεί με την 7.7 ROM.

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

παιδια μπορει να μου προτεινει καποιος μια καλη ρομ με 5αρια για ενα γερμανικο 9000(Τ-Μobile),ειναι για ενα φιλο που του το κανανε δωρο αλλα θελει αγγλικα γιατι δεν σκαμπαζει απο γερμανικα,ευχαριστω