Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εβαλα την 7,7 τελικά το βράδυ. Η άλλη είχε αρκετά κολλήματα. Θα πάω να πάρω και μια 4gb sdhc σήμερα, ελπίζω να την τρέξει :)

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mia xara eisai! :rolleyes:

μια χαρά θα είσαι. αν δεν στην τρέχει αμέσως μην πανικοβληθείς, θέλει ένα patch ή κάποια ρύθμιση μέσα από την συσκευή.

την 7.7 φοράω. Πέρασα patch αλλά μετά είδα την ρύθμιση :) Οπότε δεν ξέρω με ποιο από τα δύο δούλεψε. Πάντως δούλεψε.

αμα παρω αυτη ειμαι οκ δηλαδη;http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=958026
την πηρα πριν μια ωρα,μια χαρα δουλευει

O lagoudakis ποτε επιστρεφει; Λετε να παρακολουθει σιωπηλα; :ninja:
ειναι σαντορινη και κανει τα μπανακια του και εμεις εδω στην βρωμοαθηνα:mad:

κανει διακοπές για να πάρει δυνάμεις να συνεχίσει να γράφει και όλο τον χειμώνα στο φόρουμ :) χχεχε

Φίλοι μου δυστυχώς ο Tomal μας "τελειώσε". Χάλασε η συσκευή του και δεν έχει πλέον νέες ρομ να δούμε από αυτόν. Βλέπω πάλι απειρα flashαρισματα των συσκευών μας.............μεχρι να βρούμε κάτι
Dub be good to me!

• Administrators
Φίλοι μου δυστυχώς ο Tomal μας "τελειώσε". Χάλασε η συσκευή του και δεν έχει πλέον νέες ρομ να δούμε από αυτόν.

Bad news... :cry:

Modpic.gif

Ektos apo tis wm5 den uparxei kamia alli rom me video klisi?

Mporo na bro apo kapou (stous xda den douleuoun ta link gia toso palies rom) mia aku 3.3 h esto tin custom greek wm 5?

Sigkrinontas to 9000 me to touch pro, diamond kai kaiser exei gelio... einai apisteuta pio grigoro apo ola ta alla.

Ας επιχειρήσουμε...

Φίλοι μου δυστυχώς ο Tomal μας "τελειώσε". Χάλασε η συσκευή του και δεν έχει πλέον νέες ρομ να δούμε από αυτόν. Βλέπω πάλι απειρα flashαρισματα των συσκευών μας.............μεχρι να βρούμε κάτι
τουλαχιστον προλαβε και μας εδωσε την 7.7 που 2 μηνες που την εχω δεν μου εχει κανει το παραμικρο και δουλευει καλα

Ektos apo tis wm5 den uparxei kamia alli rom me video klisi?

Mporo na bro apo kapou (stous xda den douleuoun ta link gia toso palies rom) mia aku 3.3 h esto tin custom greek wm 5?

Sigkrinontas to 9000 me to touch pro, diamond kai kaiser exei gelio... einai apisteuta pio grigoro apo ola ta alla.

απο οτι ξερω εχει ο lagoudakis την ελληνικη με 5,πες του να στην δωσει γιατι δεν κανει να την ανεβασει εδω(μην παει φυλακη ο ανθρωπος:D )

Δηλαδή δεν υπάρχει καμία άλλη νεότερη rom με video κλήση?
μονο οι ρομ με 5 εχουν βιντεοκληση

απο οτι ξερω εχει ο lagoudakis την ελληνικη με 5,πες του να στην δωσει γιατι δεν κανει να την ανεβασει εδω(μην παει φυλακη ο ανθρωπος:D )

να παει:pπου εχει παρει σβαρνα εδω και 20 μερες τα νησια και δεν λεει να γυρισει:pεμεις δηλαδη γιατι πηγαμε 7 μερες με το ζορι;