tasosvel Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 εβαλα την 7,7 τελικά το βράδυ. Η άλλη είχε αρκετά κολλήματα. Θα πάω να πάρω και μια 4gb sdhc σήμερα, ελπίζω να την τρέξει :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 τρέχει μαι χαρά 8gb sdhc :) 7782,50mb για την ακρίβεια:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ποσο την πηρες την sdhc;απο που;γιατι θελω να παρω και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 28,90 από Multirama. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 αμα παρω αυτη ειμαι οκ δηλαδη;http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=958026 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Mia xara eisai! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Mia xara eisai! :rolleyes: μια χαρά θα είσαι. αν δεν στην τρέχει αμέσως μην πανικοβληθείς, θέλει ένα patch ή κάποια ρύθμιση μέσα από την συσκευή. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 thanks και στους 2 σας παιδια,εσυ περασες patch;την 7.7 δεν φορας;την ρυθμιση την εχω δει στην συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 την 7.7 φοράω. Πέρασα patch αλλά μετά είδα την ρύθμιση :) Οπότε δεν ξέρω με ποιο από τα δύο δούλεψε. Πάντως δούλεψε. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 οκ,θα την παρω και πιστευω να μην εχω προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 αμα παρω αυτη ειμαι οκ δηλαδη;http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=958026την πηρα πριν μια ωρα,μια χαρα δουλευει O lagoudakis ποτε επιστρεφει; Λετε να παρακολουθει σιωπηλα; :ninja:ειναι σαντορινη και κανει τα μπανακια του και εμεις εδω στην βρωμοαθηνα:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 κανει διακοπές για να πάρει δυνάμεις να συνεχίσει να γράφει και όλο τον χειμώνα στο φόρουμ :) χχεχε Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis031 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Φίλοι μου δυστυχώς ο Tomal μας "τελειώσε". Χάλασε η συσκευή του και δεν έχει πλέον νέες ρομ να δούμε από αυτόν. Βλέπω πάλι απειρα flashαρισματα των συσκευών μας.............μεχρι να βρούμε κάτι Παράθεση Dub be good to me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Φίλοι μου δυστυχώς ο Tomal μας "τελειώσε". Χάλασε η συσκευή του και δεν έχει πλέον νέες ρομ να δούμε από αυτόν. Bad news... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Ektos apo tis wm5 den uparxei kamia alli rom me video klisi? Mporo na bro apo kapou (stous xda den douleuoun ta link gia toso palies rom) mia aku 3.3 h esto tin custom greek wm 5? Sigkrinontas to 9000 me to touch pro, diamond kai kaiser exei gelio... einai apisteuta pio grigoro apo ola ta alla. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Ευτυχως εδω και μερικες μερες εχω απεξαρτηθει απο tomal!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Φίλοι μου δυστυχώς ο Tomal μας "τελειώσε". Χάλασε η συσκευή του και δεν έχει πλέον νέες ρομ να δούμε από αυτόν. Βλέπω πάλι απειρα flashαρισματα των συσκευών μας.............μεχρι να βρούμε κάτιτουλαχιστον προλαβε και μας εδωσε την 7.7 που 2 μηνες που την εχω δεν μου εχει κανει το παραμικρο και δουλευει καλα Ektos apo tis wm5 den uparxei kamia alli rom me video klisi? Mporo na bro apo kapou (stous xda den douleuoun ta link gia toso palies rom) mia aku 3.3 h esto tin custom greek wm 5? Sigkrinontas to 9000 me to touch pro, diamond kai kaiser exei gelio... einai apisteuta pio grigoro apo ola ta alla.απο οτι ξερω εχει ο lagoudakis την ελληνικη με 5,πες του να στην δωσει γιατι δεν κανει να την ανεβασει εδω(μην παει φυλακη ο ανθρωπος:D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Δηλαδή δεν υπάρχει καμία άλλη νεότερη rom με video κλήση? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Ο Λαγουδάκης είναι για διακοπές? :) Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Ο Λαγουδάκης είναι για διακοπές? :) Έτσι φαίνεται! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Δηλαδή δεν υπάρχει καμία άλλη νεότερη rom με video κλήση?μονο οι ρομ με 5 εχουν βιντεοκληση απο οτι ξερω εχει ο lagoudakis την ελληνικη με 5,πες του να στην δωσει γιατι δεν κανει να την ανεβασει εδω(μην παει φυλακη ο ανθρωπος:D )να παει:pπου εχει παρει σβαρνα εδω και 20 μερες τα νησια και δεν λεει να γυρισει:pεμεις δηλαδη γιατι πηγαμε 7 μερες με το ζορι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 αργησα ε;:p οριστε με το που γυρισα εβγαλε ο τομαλ την 8.2 σε 2 εκδοσεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=408881 καλα φλασαρισματα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Το νέο δεν είναι ότι έβγαλε ο Tomal καινούργιες εκδόσεις... αλλά το ότι γύρισες!!! :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 καλοοοοοο:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 την flasares κιολας γιαννη την καινουργια του tomal?? καλως γυρισες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts