Guest lagoudakis Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 μονο εσυ με πιανεις εδω μεσα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Χαίρομαι που βλέπω τόση κίνηση σε αυτό το θέμα, τόσον καιρό μετά το λανσάρισμα αυτής της συσκευής. Τι να πω, αυτό το ppc μου έχει μείνει απωθημένο, πάντα ήθελα να το αποκτήσω και πάντα κάτι στράβωνε. Ξέρω όμως ότι όταν ο φίλος μου lagoudakis αποφασίσει να πουλήσει το ένα από τα τρία, θα μου στείλει pm. :rolleyes:μην δινεις σημασια,ειμαστε 4-5 βλαμμενοι με το 9000 ακομα και συντηρουμε ενα thread μετα απο 3 χρονια,γραφικοι παντου υπαρχουν:lol:,παρε το 9000 που δινει ενας φιλος του lepes στα 200,γρηγορα ομως γιατι θα το παρω εγω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Ενδιαφέρον, θα κάνω και μια αναζήτηση στο δίκτυο. Μετά τις διακοπές πάντως, γιατί ήδη τα σκάσαμε για το διαμάντι. :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Ενδιαφέρον, θα κάνω και μια αναζήτηση στο δίκτυο. Μετά τις διακοπές πάντως, γιατί ήδη τα σκάσαμε για το διαμάντι. :) μην ανυσηχεις,θα βρεις και μαλιστα ευκολα. εισαι ικανοποιημενος με το diamond?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 μην δινεις σημασια,ειμαστε 4-5 βλαμμενοι με το 9000 ακομα και συντηρουμε ενα thread μετα απο 3 χρονια,γραφικοι παντου υπαρχουν:lol:,παρε το 9000 που δινει ενας φιλος του lepes στα 200,γρηγορα ομως γιατι θα το παρω εγω:lol:θες να πεις γιαννη οτι ειμαι γραφικια;:pαυτη την εντυπωση σου εδωσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 @jimlost Μέχρις στιγμής αποδεικνύεται εξαιρετικό, το σίγουρο είναι ότι δε θα ξαναπιάσω συσκευή χωρίς VGA. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 θες να πεις γιαννη οτι ειμαι γραφικια;:pαυτη την εντυπωση σου εδωσα; συγνωμη που επεμβαινω,αλλα στο γραφικοι ειμαι σιγουρος οτι ο γιαννης οτι δεν συμπεριλαμβανε εσενα μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 @jimlost Μέχρις στιγμής αποδεικνύεται εξαιρετικό, το σίγουρο είναι ότι δε θα ξαναπιάσω συσκευή χωρίς VGA.αυτη ζημια επαθα και εγω επαθα με το 9000 συν οθονη και τελειο πληκτρολογιο, και δεν μπορεσα να κρατησω το 3300-3600-tytn-3650:Oοι οποιες ηταν εξαιρετικες συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 @jimlost Μέχρις στιγμής αποδεικνύεται εξαιρετικό, το σίγουρο είναι ότι δε θα ξαναπιάσω συσκευή χωρίς VGA. ναι ε??το σκεφτωμουν και εγω το διαμαντι αλλα ειπα να το αφησω για το pro. δεν ξερω κατι με εκανε να μην επιλεξω την συγκεκριμενη συσκευη. το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μιλαμε για το best seller της htc οταν αναφερωμαστε στο διαμαντι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 συγνωμη που επεμβαινω,αλλα στο γραφικοι ειμαι σιγουρος οτι ο γιαννης οτι δεν συμπεριλαμβανε εσενα μεσα.αντρικη αλληλεγγυη:pτι θα ελεγες για τον φιλο σου:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 αντρικη αλληλεγγυη:pτι θα ελεγες για τον φιλο σου:lol: γυναικεια λογικη.ενω διαμαρτυρεσαι που ισως σε ειπε γραφικια,την αμεσως επομενη στιγμη παλι διαμαρτυρεσαι που μαλλον εγω σε απεκλεισα απο αυτον τον χαρακτηρισμο. δεν θα σας καταλαβω ποτε,αλλα αυτο ετσι και αλλιως μου αρεσει σε εσας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 συγνωμη που επεμβαινω,αλλα στο γραφικοι ειμαι σιγουρος οτι ο γιαννης οτι δεν συμπεριλαμβανε εσενα μεσα.και φυσικα την συμπεριλαμβανα μεσα!!!ειναι δυνατον να βλεπεις μια κοπελιτσα ντυμενη-φτιαγμενη στην πενα και να κουβαλαει και το καροτσακι με το 9000;ειναι σοβαρα πραγματα αυτα;δεν θα σκεφτεις οτι κατι δεν παει καλα;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 η σιωπη μου προς απαντηση σας κυριοι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 και φυσικα την συμπεριλαμβανα μεσα!!!ειναι δυνατον να βλεπεις μια κοπελιτσα ντυμενη-φτιαγμενη στην πενα και να κουβαλαει και το καροτσακι με το 9000;ειναι σοβαρα πραγματα αυτα;δεν θα σκεφτεις οτι κατι δεν παει καλα;:lol: δεν την γνωριζω την κοπελα ωστε να μπορω να κρινω...απλα καπως ετσι ειναι οι συνχρονες δυναμικες γυναικες της εποχης μας. αλλα για να το λες εσυ κατι θα ξερεις. και μιας και το εφερε η κουβεντα,αντε δεν κανονιζουμε για κανα καφε πριν τις διακοπες? τωρα που καπως εφτιαξε και το ποδι μου και μπορω να βγω παλι ανετε,αντε γιαννη το αφηνω σε σενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 κανενα καλο site με θεματα ξερετε να μου προτεινετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 γραψε μητσε στο google,themes ppc και θα σου βγαλει ενα σωρο site,για καφε απο σεπτεμβριο γιατι φευγω την αλλη βδομαδα και θα γυρισω 27 αυγουστου,ετσι και αλλιως απο τωρα θα αρχισουν να λειπουν πολλοι οποτε.....(ναι την γνωριζω την ιωαννα,ειναι αστα να πανε:p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 παιδια καλησπερα,γιαννη τι εγινε με τα vista;τα περασες;υπαρχει κανενα προβλημα στον συνχρονισμο με το 9000;(με την ρομ 7.7; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 παιδια καλησπερα,γιαννη τι εγινε με τα vista;τα περασες;υπαρχει κανενα προβλημα στον συνχρονισμο με το 9000;(με την ρομ 7.7; )κατα περιεργο τροπο ολα πηγαν μια χαρα:D,το device manager ειναι πραγματικα πολυ εντυπωσιακο στα vista!!καμμια σχεση με το active sync που ξεραμε,βεβαια στο laptop μου αφησα τα xp για να περναμε καμμια ρομ γρηγορα και στα σιγουρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 πολυ ωραια νεα!!!οποτε το καινουργιο pc που θα παρω σε λιγες μερες θα το παρω με vista Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Πως τα πάνε τα vista με το activesync; Ακόμα διστάζω να τα εγκαταστήσω. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Πως τα πάνε τα vista με το activesync; Ακόμα διστάζω να τα εγκαταστήσω.και εγω τον ειχα τον φοβο...λεω vista και cook rom τα πιασαμε τα λεφτα μας:pκαι ομως ολα δουλεψαν αμεσως!!!!!μεχρι και συνχρονισμο μεσω bt εκανα αμεσως:blink:,μιλαμε για γνησια ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Ευχαριστώ Γιάννη, ίσως να τα προσπαθήσω. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 μην το φοβασε,και εγω ειμουν αρνητικος αλλα τελικα μετα το sp1 πανε καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 καιρο ειχα να μπω εδω....για το θεμα της κοπελας ντυμενη κτλ που λετε με το 9000 στο "τσαντακι" οταν το πρωτοπηρα και βγηκα με μια κοπελα πρωτη φορα για καφε το βγαζω με μια υπερηφανια στο τραπεζι...και το βγαζει στα καπακια me extended battery κιολας.απλα ρομπα....ωραια σκηνικα..χαχαχχχα!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 και εγω ειμαι στο να βαλω η να μην βαλω vista στον υπολογιστη μου,αλλα μετα την απαντηση του γιαννη οτι ολα παιζουν με το 9000 λεω να το τολμησω,βασικα τα εχω βαρεθει τα xp 5 χρονια τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts