EliMiNaToR Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 φιλε lepes χρονια πολλα και οτι επιθυμεις !!! τασο εγω σου προτεινω να βαλεις τα wm6 γτ ειναι ποιο γρηγορα,ποιο σταθερα,λιγο ποιο ωραια και το 90%των εφαρμογων για wm5 ειναι συμαβατο με τα 6αρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 paidia milame panta gia original wm6.gnostos pou ebale spasmena se 9000 den etreksan pano apo ta misa programata..eimaste sigouroi oti trexei ta pio polla programata apo ta pio palia windows?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 εγω οσα ειχα δοκιμασει τρεχανε μια χαρα ! οταν λες original wm6 εννοεις επισημο update σε wm6 απο την htc ? αν ναι τοτε δεν εχει κυκλοφορισει επισημο update ουτε και προκειτε .οσοι εχουμε wm6 στο 9000 εχουμε περασει rom's απο το xda-developers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 den eipa oti exoun problhmata.apla oti filos antimetopise problhmata arketa.to ksero oti ephsima den exoun kykloforisei giayto rotisa dieykrinhsh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Eliminator thanks.. οσο για τα 06 και εγω καθε μηνα βαζω και αλλη ρομ απο το XDA και ειδικα με προγραμματα δεν ειχα ποτε προβλημα ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 εγω λεω να κρατησω λιγο ακομα τα 05 και να βαλω τα 06 αργοτερα !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 εγω λεω να κρατησω λιγο ακομα τα 05 και να βαλω τα 06 αργοτερα !! Δεν κερδιζεις κατι με τα 5... Εγω θα σου ελεγα να βαλεις τα 6 να δεις ταχυτητα και πιο ομορφο gui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Μήπως κάποιος θα μπορούσε να μου πεί πώς κάνουμε hard reset? Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 με πεισατε !! εγω εχω το spv m5000 !! πρεπει να βαλω καποια ειδικη εκδοση? δεν εχω ξαναλαξει ρομ σε καποια απο τισ συσκευες μου !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Θα βοηθήσει κάποιος τελικά, πώς κάνουμε hard reset sto 9000:help::help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 πατας το κουμπακι on-off το λαμπακι που ειναι διπλα απο το διακοπτη για την ενταση του ηχου και με το πενακι το soft reset και τα 3 μαζι ταυτοχρονα :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Θα βοηθήσει κάποιος τελικά, πώς κάνουμε hard reset sto 9000:help::help: to hard reser gia to 9000 exei eipothei pampoles fores..me ligo psaksimo tha to ebriskes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 πατας το κουμπακι on-off το λαμπακι που ειναι διπλα απο το διακοπτη για την ενταση του ηχου και με το πενακι το soft reset και τα 3 μαζι ταυτοχρονα :) Σε ευχαριστώ πολύ:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Ρε παίδες, αν βάλω τα 6 από XDA και κάποια στιγμή χρειαστώ σέρβις από ACE (που είναι Ελληνική η συσκευή), μπορώ απλώς να τρέξω το τελευταίο ROM update της ACE, να περάσω έτσι τα 5 και να το πάω; Ή με το που μπαίνουν τα 6 ξεκλειδώνει μόνιμα κάτι και μετά είτε δεν ξαναπερνάει Ελληνική ROM ή μπορούν να το δουν ότι είχα βάλει WM6 και να μου κάνουν τη ζωή δύσκολη με εγγυήσεις κλπ; ΥΓ: Μπαίνω με IE μέσω WiND Plus Non Stop από το χωριό μου στη Ναύπακτο... καλοκαιρινούς χαιρετισμούς σε όλους!:D Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 απο το 9000 τρεχεις το νον στοπ?? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 telika paides trexoun poly kala ta wm6 sto 9000.kai malista einai arketa pio grigora apo ta 5aria. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 σκέφτομαι τα χριστούγεννα να πάρω το QTEK 9000 .να προβώ σε αυτήν την κίνηση?? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Εξαρτάται τι ψάχνεις. Μέχρι τα χριστούγεννα σίγουρα θα έχει παρουσιαστεί κάτι καλύτερο (ήδη έχει παρουσιαστεί). Ωστόσο το 9000 παραμένει από τα πιο πλήρη ppc (phone). Αν δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα και το gps.. και δεν παίρνεις πολλά τηλέφωνα ή έχεις 2ο μικρό κινητό πάρτο.. κάνει όλα τα άλλα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 απο το 9000 τρεχεις το νον στοπ?? Ναι τρεχεις Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Ναι τρεχεις τρεχει φρεε? η σου χρεωνει και την πλοηγηση? γιατι σε μερικες συσκευεσ σε χρεωνει αν σερφαρεις στο νετ !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 τρεχει φρεε? η σου χρεωνει και την πλοηγηση? γιατι σε μερικες συσκευεσ σε χρεωνει αν σερφαρεις στο νετ !! Εμενα τρεχει free Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 σκέφτομαι τα χριστούγεννα να πάρω το QTEK 9000 .να προβώ σε αυτήν την κίνηση?? ego file mou to eixa 6 mhnes kai to edosa mono kai mono gia na paro ena mio logo gps.me thn proth eykairia tha to ksanagoraso oposdipote.pisteyo oti ektos apo thn kamera pou sxedon einai anyparkth se ola ta alla itan einai kai tha einai to pio plhrestero thl-ypologisths kai oti allo theleis pou exei bgei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 δεν πιστευω οτι καποιος περνει ενα ppc με σκοπο να εχει μια καλη καμερα για να βγαζει photos !! εγω ακομα και σε ppc που η καμερα ηταν 2μπ δεν την χρησιμοποιησα σχεδον ποτε !! το εχω μολις μια βδομαδα το 9000 (spv m5000 για την ακριβια) και μππορω να πω οτι ειναι φανταστικο!!!!!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 EINAI KAI MERIKOI POU PSAXNOUN ENA THL NA EXEI TA PANTA.AKOMA KAI THN KAMERA POU OPOS ESY OUTE KAI EGO THN XRISIMOPOIHSA POTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 εγω ενα ξερω : οσα κινητα αγοραζω τα βαριεμαι σε εναν μηνα δυο το πολυ.το 9000 το εχω 8 μηνες περιπου και δεν το εχω βαρεθει ακομα .ειδηκα οταν το δουλευω βραδυ με τον φωτισμο του πληκτρολογιου και την οθοναρα του πορωνομαι ποιο πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts