gfdimopo Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 καλησπέρα, Μήπως έχει βρεί κανείς παιχνίδια που παίζουν σε VGA οθόνη ? Εχω δοκιμάσει μερικά κατα καιρούς αλλά έχω βρεί πολύ λίγα.... αλήθεια αντέχει η μπαταρία (μιλάω για καινούργια όχι πολύ καιρό χρησιμοποιημένη) στο να δείς μια ταινία (ενα DVD 1,5 h) σε ένα ταξίδι (με την φωτεινότητα στο ελάχιστη ένταση)... ή τσάμπα ο κόπως και αν ναι? ποιες είναι η καλύτερες ρυθμίσεις για να κάνω convert ταινία...ψάχνω τη "χρυσή τομή" ανάλυσης και fps..... έχετε δοκιμάσει κάποιο καλό συνδυασμόπου να παίζει απροβλημάτιστα (χωρίς διακοπές - και μικρός σχετικά όγκος στην memory card)? ΥΓ χρησιμοποιώ των TCMP 076 player Ευχαριστώ πολύ Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Ναι σε μενα ειναι, υπαρχει ομως και ενα cab και κανει την cpu να τρεχει σε turbo mode. Μπορεις να το κατεβασεις απο δω εφοσον κανεις login: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=304786&page=4 Τελικα ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο xcpuscalar 2007 η το αλλο ?? τωρα δοκιμαζω το xcpuscalar 2007 με destinator 7 :):) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Προσωπικά, θεωρώ ότι οποιοδήποτε από αυτά (δεν ξέρω ποιο εννοείς εκτός από το Xscalar) απλά τρώνε τη μπαραρία, χωρίς ιδιαίτερη διαφορά. Αυτή είναι η δική μου εμπειρία και έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ. Για ταινίες, ο φίλος παραπάνω μπορεί να κατεβάσει το Spb Movie με το οποίο είναι έτοιμες οι ρυθμίσεις για PocketPC. Στο Qtek9000 δε χρειάζεται να βάλεις 640χ480, μπορείς να επιλέξεις το σύνηθες 320χ240 με medium quality και να έχεις άψογα, ταινία με υπότιτλους και ότι θέλεις (νομίζω το Spb Movie δεν έχει δικούς του υπότιτλους, ίσως το TCPMP ή ο αντίστοιχος Core Player λαμβάνουν αρχεία .sub / .srt)... Αλλά να είσαι σίγουρος ότι 2 ώρες ταινίας την βγάζει ανετότατα σε νορμάλ φωτεινότητα. Όταν το είχα πρωτοπάρει, ΑΝ θυμάμαι καλά, με 100% φόρτιση, σε ταξίδι και 2 ώρες ταινία, είχε πάει το κινητό στο 70%..... Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Προσωπικά, θεωρώ ότι οποιοδήποτε από αυτά (δεν ξέρω ποιο εννοείς εκτός από το Xscalar) απλά τρώνε τη μπαραρία, χωρίς ιδιαίτερη διαφορά. Αυτή είναι η δική μου εμπειρία και έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ. Για ταινίες, ο φίλος παραπάνω μπορεί να κατεβάσει το Spb Movie με το οποίο είναι έτοιμες οι ρυθμίσεις για PocketPC. Στο Qtek9000 δε χρειάζεται να βάλεις 640χ480, μπορείς να επιλέξεις το σύνηθες 320χ240 με medium quality και να έχεις άψογα, ταινία με υπότιτλους και ότι θέλεις (νομίζω το Spb Movie δεν έχει δικούς του υπότιτλους, ίσως το TCPMP ή ο αντίστοιχος Core Player λαμβάνουν αρχεία .sub / .srt)... Αλλά να είσαι σίγουρος ότι 2 ώρες ταινίας την βγάζει ανετότατα σε νορμάλ φωτεινότητα. Όταν το είχα πρωτοπάρει, ΑΝ θυμάμαι καλά, με 100% φόρτιση, σε ταξίδι και 2 ώρες ταινία, είχε πάει το κινητό στο 70%..... Συμφωνω το overclock δεν εχει ιδιαιτερο νοημα. Αλλα δεν συμφωνω με τα 320*240 video, το 9000 μπορει να αναπαραγει μεχρι και 800kbps/s@25FPS video σε αναλυση 640*480 με ηχο 128kbps (αναλογα και την ταινια), η ποιοτητα ειναι κορυφαια. Οσο για την μπαταρια, εμενα τωρα τελευταια αρχισε να πεφτει πολυ γρηγορα, αλλα περασα rom με 50% μπαταρια, δεν ξερω μηπως φταιει και αυτο ή απλα παω για καινουρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 το πιθανοτερο ειναι οτι φταιει η μπαταρια,εχει αναφερθει οτι μετα τους 6 μηνες κανει κολπα,το καλυτερο ειναι να παρεις την μεγαλη,αλλα θα στο κανει σαν μπαουλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 το πιθανοτερο ειναι οτι φταιει η μπαταρια,εχει αναφερθει οτι μετα τους 6 μηνες κανει κολπα,το καλυτερο ειναι να παρεις την μεγαλη,αλλα θα στο κανει σαν μπαουλο Θα φλασαρω μια αλλη rom με 100% μπαταρια να δω τι γινετε, αλλα να παρω την μεγαλη μπαταρια δεν νομιζω, μαλλον την ιδια θα παρω ή λιγο μεγαλυτερη στο ιδιο μεγεθος, αν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 παντως παιδια αυτο μου @@@@@@ τις μπαταριες ειναι οταν κανουμε συνχρονισμο με το καλωδιο και ξεκιναει η φορτιση και μετα την σταματαμε και αντε ξανα παλι τα ιδια μετα,οποτε η καλυτερη λυση ειναι συνχρονισμος μεσω bt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Θα φλασαρω μια αλλη rom με 100% μπαταρια να δω τι γινετε, αλλα να παρω την μεγαλη μπαταρια δεν νομιζω, μαλλον την ιδια θα παρω ή λιγο μεγαλυτερη στο ιδιο μεγεθος, αν υπαρχει. Πρέπει να το κάνεις. Το Qtek 9000 τρώει όποτε θυμάται μερικά εγκεφαλικούλια (στην απολύτως επιστημονική ορολογία τους: ===> :wacko: ) και κοινώς "ότι θυμάται, χαίρεται" στο θέμα μπαταρίας. Προσωπικά το έχω ενάμιση χρόνο, δεν έχει κλείσει ούτε μισή μέρα μια και είναι η κύρια συσκευή μου και η μπαταρία κλατάρει στο 39% (πάλι καλά... κάποια περίοδο έκλεινε στο 50%). Χάλασε πολύ εύκολα. Παρατήρησα πάντως, ότι με τη μεταφορά στο ΑΡΧΙΚΌ λογισμικό της Ace (έχω βαρεθεί να κάνω τον Beta Tester για χαλασμένες ROM) τα πράγματα είναι ελαχίστως καλύτερα. Έκανα βέβαια και ένα κόλπο (ΜΗΝ το δοκιμάσετε στο σπίτι όσοι απλώς θέλετε να πειραματισθείτε): Άδειασα τελείως τη μπαταρία χρησιμοποιώντας λαμπτήρα στις 2 σχετικές επαφές για ένα βράδυ. Φυσικά, η μπαταρία χάνει λίγο από τη συνολική χωρητικότητα (αρνητικό των Li μπαταριών, ΔΕΝ πρέπει κανονικά να αποφορτίζονται τελείως) και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δε φορτίζει μετά στη συσκευή. Συνέδεσα όμως απ' ευθείας από ένα γυμνό καλώδιο USB τους πόλους στη μπαταρία (forced charging) για ένα λεπτό, και κατόπιν τη φόρτισα κανονικά στο κινητό. Το αποτέλεσμα σε εμένα: Δεν βλέπω να έχει μειωθεί η απόδοσή της, και πλέον το κλείσιμο το κάνει στο 30% αντί για το 39%. Δεν είναι κι άσχημα... τουλάχιστον προειδοποιούμαι. Για το θέμα VIDEO: Προσωπικά δεν είδα διαφορά μεταξύ 320x240 για έναν πολύ απλό λόγο. Όταν είσαι εν κινήσει (οπότε και θα θελήσεις να δεις ταινία στο κινητό) 1ον κινείσαι και υπάρχει ένα φαινόμενο όπου ποτέ δεν είσαι τελείως ευθυγραμμισμένος με το κινητό ώστε να έχεις απόλυτα ορατή λεπτομέρεια (:ninja:) και δεύτερον, συμβάλλει και ο χαμηλός φωτισμός που (λογικά) είναι ρυθμισμένη η οθόνη. Γλυτώνεις και κάτι σε μπαταρία μια και όλα περνούν από τον επεξεργαστή και άλλο είναι να επεξεργάζεται Y pixels και άλλο 4*Y pixels όπως 320x240 αντί 640x480... Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Ευχαριστώ και για τις δύο απαντήσεις...απλά εχω να κάνω ένα ταξιδάκι τελος του μήνα...και είναι ευκαιρία να δώ και μια φορά ταινία στο 9000....:lol: ...thanks... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Πρέπει να το κάνεις. Το Qtek 9000 τρώει όποτε θυμάται μερικά εγκεφαλικούλια (στην απολύτως επιστημονική ορολογία τους: ===> :wacko: ) και κοινώς "ότι θυμάται, χαίρεται" στο θέμα μπαταρίας. Προσωπικά το έχω ενάμιση χρόνο, δεν έχει κλείσει ούτε μισή μέρα μια και είναι η κύρια συσκευή μου και η μπαταρία κλατάρει στο 39% (πάλι καλά... κάποια περίοδο έκλεινε στο 50%). Χάλασε πολύ εύκολα. Παρατήρησα πάντως, ότι με τη μεταφορά στο ΑΡΧΙΚΌ λογισμικό της Ace (έχω βαρεθεί να κάνω τον Beta Tester για χαλασμένες ROM) τα πράγματα είναι ελαχίστως καλύτερα. Έκανα βέβαια και ένα κόλπο (ΜΗΝ το δοκιμάσετε στο σπίτι όσοι απλώς θέλετε να πειραματισθείτε): Άδειασα τελείως τη μπαταρία χρησιμοποιώντας λαμπτήρα στις 2 σχετικές επαφές για ένα βράδυ. Φυσικά, η μπαταρία χάνει λίγο από τη συνολική χωρητικότητα (αρνητικό των Li μπαταριών, ΔΕΝ πρέπει κανονικά να αποφορτίζονται τελείως) και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δε φορτίζει μετά στη συσκευή. Συνέδεσα όμως απ' ευθείας από ένα γυμνό καλώδιο USB τους πόλους στη μπαταρία (forced charging) για ένα λεπτό, και κατόπιν τη φόρτισα κανονικά στο κινητό. Το αποτέλεσμα σε εμένα: Δεν βλέπω να έχει μειωθεί η απόδοσή της, και πλέον το κλείσιμο το κάνει στο 30% αντί για το 39%. Δεν είναι κι άσχημα... τουλάχιστον προειδοποιούμαι. Για το θέμα VIDEO: Προσωπικά δεν είδα διαφορά μεταξύ 320x240 για έναν πολύ απλό λόγο. Όταν είσαι εν κινήσει (οπότε και θα θελήσεις να δεις ταινία στο κινητό) 1ον κινείσαι και υπάρχει ένα φαινόμενο όπου ποτέ δεν είσαι τελείως ευθυγραμμισμένος με το κινητό ώστε να έχεις απόλυτα ορατή λεπτομέρεια (:ninja:) και δεύτερον, συμβάλλει και ο χαμηλός φωτισμός που (λογικά) είναι ρυθμισμένη η οθόνη. Γλυτώνεις και κάτι σε μπαταρία μια και όλα περνούν από τον επεξεργαστή και άλλο είναι να επεξεργάζεται Y pixels και άλλο 4*Y pixels όπως 320x240 αντί 640x480... Για την μπαταρια, εμενα κλεινει στο 4% αλλα πεφτει πολυ γρηγορα, μαλλον η ρομ τα επαιξε, ουτε η καμερα παιζει, θα το φλασαρω οποτε μπορεσω. Για το video εχει σημαντικη διαφορα στην ποιοτητα, αλλα συμφωνω οτι καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια, επισεις θελεις και λιγοτερο χωρο γιατι δεν χρειαζεσαι πολυ μεγαλο bitrate. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyroula Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 καλησπερα σας... θα ηθελα την βοηθεια σας...ηρθε στα χερια μου το Orange SPV M5000 της αδερφης μου και ολα καλα ως εδω.Ομως τοποθετωντας την καρτα της Τιm,διαπιστωνω πως δεν ερχονται μηνυματα με τις χαμενες κλησεις,δεν μπορω να στειλω και να λαβω MMS παρα τις ρυθμισεις απο το site της tim και ενω ειμαι στο internet μεσω WIND WAP GPRS ,συχνα αποσυνδεεται.Eπισης μερικες φορες κλεινει και παρολο που εχει μπαταρια,δεν ανοιγει με το on/off button ,παρα μονο με το soft reset.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω?Ειναι κριμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω σαν τηλεφωνο.....συγνωμη αν οι ερωτησεις μου ειναι απλοιικες,αλλα το προηγουμενο pocket pc μου ειναι το ipaq 2190,οποτε καταλαβαινετε.... Ευχαριστω προκαταβολικα. PS.Διαβαζοντας διαπιστωσα οτι οι πιο πολλοι εδω μεσα χρησιμοποιειτε την "darkforce rom".Θα βοηθουσε στην περιπτωση μου?Μπορειτε να μου δωσετε ενα link?Στο xda-developers δυσκολευομαι να βγαλω ακρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 PS.Διαβαζοντας διαπιστωσα οτι οι πιο πολλοι εδω μεσα χρησιμοποιειτε την "darkforce rom".Θα βοηθουσε στην περιπτωση μου?Μπορειτε να μου δωσετε ενα link?Στο xda-developers δυσκολευομαι να βγαλω ακρη... Δοκιμασε αυτη, μεχρι στιγμης καλη μου φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyroula Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Σε ευχαριστω πολυ,θα την δοκιμασω...!Το μονο που θα ηθελα να ρωτησω ακομη ειναι αν υπαρχει δυνατοτητα της ελληνικης γλωσσας σε αυτη τη rom,αν θα βλεπω τις χαμενες κλησεις και επισης αν,σε περιπτωση που κατι παει στραβα, θα μπορω να ξαναβρω μια επισημη ελληνικη rom μια και το orange ειναι απο το εξωτερικο και δεν μπορω να γραφτω στο forum της ελληνικης αντιπροσωπειας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Σε ευχαριστω πολυ,θα την δοκιμασω...!Το μονο που θα ηθελα να ρωτησω ακομη ειναι αν υπαρχει δυνατοτητα της ελληνικης γλωσσας σε αυτη τη rom,αν θα βλεπω τις χαμενες κλησεις και επισης αν,σε περιπτωση που κατι παει στραβα, θα μπορω να ξαναβρω μια επισημη ελληνικη rom μια και το orange ειναι απο το εξωτερικο και δεν μπορω να γραφτω στο forum της ελληνικης αντιπροσωπειας... Ακόμη κι αν γραφτείς με κάποιον τρόπο και κατεβάσεις την Ελληνική, δεν θα μπορέσεις έτσι απλά να την περάσεις. Ελέγχει το ΙΜΕΙ. Πρότασή μου, βάλε την αρχική επίσημη ROM που δίνει η Orange και άσε τις άλλες. :-) Razor, ποιά είναι αυτή η ROM που προτείνεις; Έχεις κάποιο site αναφοράς; EDIT: Άκυρο, την βρήκα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=310109 Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyroula Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Και εγω μετα απο λιγο διαβασμα κατεληξα οτι το πιο συνετο που θα μπορουσα να κανω,τουλαχιστον αυτη τη στιγμη,ειναι να μην δοκιμασω την ελληνικη rom παρολο που τελικα δεν ηταν δυσκολο να την βρω.Ο λογος που ρωτουσα ηταν γιατι το orange ειναι στα χερια μου με την ελληνικη εκδοση που τοποθετησε καποιος γνωστος και φανταστηκα οτι ισως να μην ηταν και τοσο δυσκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyroula Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 RaZoR333 σε ευχαριστω πολυ!Η rom που μου προτεινες ειναι καταπληκτικη,τουλαχιστον προς το παρον!Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος με το προβλημα των χαμενων κλησεων?Οταν το τηλεφωνο ειναι κλειστο εξακολουθω να μην δεχομαι sms απο το δικτυο (WIND) για τις κλησεις που εχασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Χμμ εγώ έχω μείνει εδώ και ένα μήνα στην Jwrightmcps Crossbow 2.02.02 WWE. Αξίζει να δοκιμάσω κάποια νεότερη; Εκτός από την WM6 Pro ποιά θα προτείνατε; Με ενδιαφέρει περισσότερο η ελεύθερη RAM, και η σωστή λειτουργία σαν τηλέφωνο! Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Χμμ εγώ έχω μείνει εδώ και ένα μήνα στην Jwrightmcps Crossbow 2.02.02 WWE. Αξίζει να δοκιμάσω κάποια νεότερη; Εκτός από την WM6 Pro ποιά θα προτείνατε; Με ενδιαφέρει περισσότερο η ελεύθερη RAM, και η σωστή λειτουργία σαν τηλέφωνο! Ειναι αρκετα καλη αυτη σε θεματα μνημης, ξεκιναει με αρκετα πανω απο 20MB με αρκετα φορτωμενη today, αλλα οπως ολες οι wm6 roms εχει memory leak και μετα απο δυο μερες αρκετα MB εξαφανιζονται και χωρις να τρεχει τπτ φτανουν τα 15MB-18MB, λογικα ενα μερος ειναι cache, ωστε να ανοιγουν πιο γρηγορα τα προγραμματα που χρησιμοποιεις συχνα, αλλα σιγουρα υπαρχει memory leak που σε καποιες rom ειναι υπερβολικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reb00t Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Υπάρχει τρόπος σε WM6 ROM (συγκεκριμένα στην L26 WM6 PRO Business V5) να βάλω Ελληνικά στο Hardware Keyboard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 me to programma aekmap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Exactly. Στο Google Θα το βρεις κατ' ευθείαν, και θα κατεβάσεις μαζί 2 πρότυπα (που υπάρχουν και στο myphone files section νομίζω), ένα για Ελληνικά Μικρά και Κεφαλαία και ένα για Ελληνικά Κεφαλαία σε SMS (160char). Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Tελικα ποια ειναι η καλυτερη wm6 rom φιλοι μου; Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Τι ειναι παλι αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reb00t Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Thanx, ακριβώς όπως τα λέει ο BrokenPhonez για τα Ελληνικά (btw οι τόνοι πως μπαίνουν?). Πάνω στην "L26 WM6 PRO Business V5" όλα λειτουργούν μια χαρά, BT, GPS, iGO, Destinator 7, WiFi, χωρίς κολήματα και σχετικά γρήγορα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Τι ειναι παλι αυτο? Remote Desktop σε full screen :) reb00t, το D7 δεν τρώει κολλήματα δηλαδή; χμμμ θα τη δοκιμάσω. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts