Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν καταλαβα καλα το συγκεκριμενο cab που κατεβαζουμε απο εδω http://www.jetwaremobile.com/index.htm βοηθαει να εχουμε και το ονομα στην αναγνωριση κλησεων στο bt ακουστικο;:confused:

Ναι. Προσωπικα το ειχα δοκιμασει παλιοτερα, τωρα δεν ξερω τι παιζει. Απο οτι λεει ο φιλος ομως, παιζει και με την τελευταια εκδοση του 9000.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

opios ebale ta win2006 pos einai sto qtek?? mporeis na kaneis videocalls??kai episis h camera ginetai kaluterh h mpa??
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

εγω τα εβαλα ειναι πιο γρηγορα αλλα αμα συνδεθω με 3g μετα πρεπει να κλεισω το τηλ για να αποσυδενθω...videocall ακομα δεν παιζει και καμερα δεν το τσεκαρει..

μετα απο μια βδομαδα δοκιμων η ρομ τελικα δεν ειναι και τοσο καλη :( κανει κατι αποστευτα κολληματα αλλα τρεχει γρηγορα σε γενικες γραμμες...περιμενω την επομενη πως και πως ;)

μετα απο μια βδομαδα δοκιμων η ρομ τελικα δεν ειναι και τοσο καλη :( κανει κατι αποστευτα κολληματα αλλα τρεχει γρηγορα σε γενικες γραμμες...περιμενω την επομενη πως και πως ;)

Με το wifi on εχει προβληματα σταθεροτητας, κατα τα αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ καλη. Ελπιζω η επομενη ρομ wm6 να ειναι ακομα καλυτερη.

Με το wifi on εχει προβληματα σταθεροτητας, κατα τα αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ καλη. Ελπιζω η επομενη ρομ wm6 να ειναι ακομα καλυτερη.

εμενα μου κανει διαφορα χαζα.... και περιμενω πως και πως να βγει η νεα!!!!

εμενα μου κανει διαφορα χαζα.... και περιμενω πως και πως να βγει η νεα!!!!

Τελικα η i-mate jasjar crossbow rom δεν ειναι καθολου καλη.

Τωρα δοκιμασω την helmi wm6 v1.1, μετα απο 3-4 μερες θα ξερω τι λεει και αυτη.

για δες και πες γιατι μου εχει σπασει τα νευρα και σε 5 δεν γυρναω πια :)

edit...

δεν κρατηθηκα τη κατεβασα και την εβαλα΄;) αν και δεν εχει extas νομιζω παει καλυτερα αλλα ειναι νωρις ακομα....

• 2 weeks later...
paidia exo ena sovaro provlima me tin helmi 1.1 rom gia wm6 .den mou emfanizei ta noumera sto keypad ,patiountai kanonika alla den mou ta deixnei dld ekei pou kanonika eprepei na einai ta noumera exei mia aspri othoni .mipos mporei kapoios na voithisei ?

paidia exo ena sovaro provlima me tin helmi 1.1 rom gia wm6 .den mou emfanizei ta noumera sto keypad ,patiountai kanonika alla den mou ta deixnei dld ekei pou kanonika eprepei na einai ta noumera exei mia aspri othoni .mipos mporei kapoios na voithisei ?

Οχι μια χαρα ειναι εμενα μετα απο μια βδομαδα χρησης.

ti na po tha tin xanaperaso kai vlepoume .vasika me to pou ekana egkatastasi to core player kai to spb shell den mou edeixne ta noumera

Τα εχω εγκατεστημενα απο την πρωτη μερα και τα δυο, κανενα προβλημα μεχρι τωρα. :)

Kαλημέρα παιδια...

Έβαλα στο 9000 το Destinator 6...Όμως παρατηρώ ενα πρόβλημα όπως και στην έκδοση Pn...Kατα την πλοήγηση κάποιοι δρόμοι εξαφανίζονται ενα - δύο δευτερόλεπτα απο το χάρτη...και ξαναεμφανίζονται...Είναι πρόβλημα λόγω της VGA οθόνης (εαν και τρέχω στην κανονική του ανάλυση)? ή πρέπει να αλλάξω κάτι...

D.G.

Kαλημέρα παιδια...

Έβαλα στο 9000 το Destinator 6...Όμως παρατηρώ ενα πρόβλημα όπως και στην έκδοση Pn...Kατα την πλοήγηση κάποιοι δρόμοι εξαφανίζονται ενα - δύο δευτερόλεπτα απο το χάρτη...και ξαναεμφανίζονται...Είναι πρόβλημα λόγω της VGA οθόνης (εαν και τρέχω στην κανονική του ανάλυση)? ή πρέπει να αλλάξω κάτι...

Ειναι προβλημα του Destinator.Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Έχω ένα πρόβλημα με το qtek 9000.Όταν με καλούν και είναι ανοιχτή η συσκευή τότε καλεί κανονικά.Όταν είναι απενεργοποιημένη και με καλούν φωτίζεται η οθόνη αλλά δεν χτυπάει ο ήχος κλήσης παρότι σε αυτόν που με καλεί φαίνεται ότι χτυπάει αλλά με βγάζει στην αρχική οθόνη και βγάζει αριστερά κάτω ''κατάσταση κλήσης'' και μόνό όταν το πατήσω με βάζει στην λειτουργία τηλεφώνου και χτυπάει ο ήχος κλήσης.Καμία ιδέα γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου;;;(οτιδήποτε εκτός από hard reset,έχω κάνει soft...)
A WORLD OF HIGH DEFINITION @ http://www.blu-rayshop.gr

Έχω ένα πρόβλημα με το qtek 9000.Όταν με καλούν και είναι ανοιχτή η συσκευή τότε καλεί κανονικά.Όταν είναι απενεργοποιημένη και με καλούν φωτίζεται η οθόνη αλλά δεν χτυπάει ο ήχος κλήσης παρότι σε αυτόν που με καλεί φαίνεται ότι χτυπάει αλλά με βγάζει στην αρχική οθόνη και βγάζει αριστερά κάτω ''κατάσταση κλήσης'' και μόνό όταν το πατήσω με βάζει στην λειτουργία τηλεφώνου και χτυπάει ο ήχος κλήσης.Καμία ιδέα γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου;;;(οτιδήποτε εκτός από hard reset,έχω κάνει soft...)

Πολύ περίεργο αυτό...Αυτό γίνετε μόνο από κάποιον συγκεκριμένο που σε καλεί ή από όλους;Μήπως έχεις ενεργοποιήσει τίποτα για αποθήκευση ενέργειας;Αν και πολύ φοβάμαι ότι είναι οι ρυθμίσεις του συγκεκριμένου Contact.

Νόμιμος κάτοχος Imate Jasjar :superman:

http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=20539

Πολύ περίεργο αυτό...Αυτό γίνετε μόνο από κάποιον συγκεκριμένο που σε καλεί ή από όλους;Μήπως έχεις ενεργοποιήσει τίποτα για αποθήκευση ενέργειας;Αν και πολύ φοβάμαι ότι είναι οι ρυθμίσεις του συγκεκριμένου Contact.

Όποιος και αν με καλει το ίδιο γίνεται.Οι ρυθμίσεις δεν έχουν σχέση αφού αυτές είχα πάντα.Βασικά με βγάζει κατευθείαν στο περιβάλλον που θα ήμουν αν ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο έκανα κλείσιμο του παραθύρου από πάνω δεξιά.Το πρόβλημα είναι ότι δεν χτυπάει ο ήχος κλήσης...

Guest lagoudakis
Ειναι προβλημα του Destinator.Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι
δεν νομιζω,γιατι στο 2020i δεν μου το κανει ενω στο 9000 το κανει και σε μενα

Όποιος και αν με καλει το ίδιο γίνεται.Οι ρυθμίσεις δεν έχουν σχέση αφού αυτές είχα πάντα.Βασικά με βγάζει κατευθείαν στο περιβάλλον που θα ήμουν αν ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο έκανα κλείσιμο του παραθύρου από πάνω δεξιά.Το πρόβλημα είναι ότι δεν χτυπάει ο ήχος κλήσης...

Τότε αν δεν βαριέσαι ευκαιρία να δοκιμάσεις τις νέες εκδόσεις WM06 που έχουν βγάλει :happy: sorry αλλά εμένα δεν μου πάει πουθενά το μυαλό για το τι μπορεί να φταιει.

Νόμιμος κάτοχος Imate Jasjar :superman:

http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=20539

μηπως κανεις το εχει συνδεση με μονιτορ??? τι θελω να πω, εχω στο αμαξι ενα μονιτορ απο carpc και πλεον δεν εχω το pc μπορω να το συνδεσω απευθειας μεσω miniusb με την οθονη??η οθονη εχει υποδοχη για usb και vga παιζει τιποτα???

Πώς μπορώ να αλλάξω τους ήχους για τις υπενθυμίσεις και για τα μηνύματα στο qtek 9000;Αυτοί που υπάρχουν το μόνο που δεν κάνουν είναι να σε ειδοποιούν/. :mad: