v@gelis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Οχι, δεν ειναι απαραιτητο αν δεν σκοπευεις να το χρησιμοποιησεις. Ισα, ισα, ειναι καλυτερα έτσι, για θεματα αυτονομιας και κυριως σταθεροτητας του τηλεφωνικου κομματιου (ακομα και με το τελευταιο firmware, το 9000 εχει μικρα προβληματα με αυτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 φιλε βαγγελη σε ευχαριστω για την απαντηση σου:) για βιντεοκληση θα μπορει να κανει ε;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Δε θα μπορεις αν δεν εχεις καλυψη 3g (εκτος αν αναφερεσαι για παραδειγμα στις νεες καρτες της Tim, που παιζουν χωρις προβλημα και σε 3g δικτυο αυτοματα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 λεω στην περιπτωση που υπαρχει καλυψη αν παιζει ρολο οτι η sim μου δεν ειναι 3g;για overclocking παιζει το battery status;επειδη λεει οτι ειναι για omap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Ναι, αυτο εννοω κι εγω. Αν δεν ειναι 3g δε θα μπορεις να κανεις βιντεοκληση (αν το υποστηριζει ομως και η απλα καρτα που εχεις, θα βλεπεις το συμβολο του 3g. Αλλιως πας για νεα καρτουλα). Για overclocking δοκιμασε το XCPU scalar (αν δεν κανω λαθος, το battery status παιζει μονο σε OMAP οπως ανεφερες κι εσυ) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 ευχαριστω βαγγελη για ακομα μια φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Να είσαι καλά. Kαλορίζικο το 9000, που από οτι κατάλαβα τώρα αγόρασες (η αλήθεια είναι πως σκέφτομαι να το αγοράσω πάλι - για τρίτη φορά- αναμένοντας την Athena) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 δεν το εχω αγορασει ακομα:p προπονηση κανω εδω!!!!αυριο το παιρνω,πιστευω να μην το μετανιωσω:Oτο μεγεθος δεν με ενοχλει,εχω μαθει στα φορτηγα:p αλλωστε ειχα και 2020i,οποτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 καμια φωτο απο linux?κ ρε παιδια να ρωτησω κατι?τι κερδιζουμε με τα linux στο ppc μας? Παρε μια προχειρη φωτο, (την ανεβασα και στο today screen), θα ανεβασω και αλλες καλυτερες, αργοτερα. http://www.pichotel.com/pic/3600Cnm5/117664.png Tι εχουμε να κερδισουμε? Aλλο ενα λειτουργικο, χωρις να αλλαξουμε συσκευη. Κανονικα θα χρειαζοσουν ενα zaurus για να το τρεξεις. Μονο που τα zaurus κυκλοφορουν μονο στην ιαπωνια και κοστιζουν αρκετα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Καλά κάνεις, άλλωστε αυτές οι συσκευές θέλουν χρόνο και όρεξη για ψάξιμο. Δε νομίζω να το μετανιώσεις, αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος (το 70% όσων το πουλάνε, το δίνουν για αυτό το λόγο και οι υπόλοιποι για μικροπροβλήματα με το τηλεφωνικό κομμάτι του και την ανυπαρξία εξωτερικής οθόνης -αυτό διορθώνεται αισθητά με ένα bluetooth ακουστικό με αναγνώριση κλήσης). Έχει άλλη αίσθηση η VGA οθόνη, όπως και να το κάνεις (π.χ να βλεπεις το pocket informant σε full VGA ή η πλοήγηση στο διαδίκτυο, είναι διαφορετική εμπειρία συγκριτικά με 320χ240). Αν έχεις όρεξη για πειραματισμούς, δοκίμασε και τα Crossbow :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Aυτό διορθώνεται αισθητά με ένα bluetooth ακουστικό με αναγνώριση κλήσης). Έχει άλλη αίσθηση η VGA οθόνη, όπως και να το κάνεις (π.χ να βλεπεις το pocket informant σε full VGA ή η πλοήγηση στο διαδίκτυο, είναι διαφορετική εμπειρία συγκριτικά με 320χ240). Αν έχεις όρεξη για πειραματισμούς, δοκίμασε και τα Crossbow :) Αληθεια πιο bt με αναγνωριση κλησης δουλευει? Οσο για την πλοηγηση αν δεν κανεις hackeria ειναι το ιδιο και το αυτο με τα qvga. Δεν μπορω να καταλαβω πως τα pps και τα pdf τα δειχνει σε vga αναλυση, αλλα ο browser εχει μεινει σε qvga. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Καλά κάνεις, άλλωστε αυτές οι συσκευές θέλουν χρόνο και όρεξη για ψάξιμο. Δε νομίζω να το μετανιώσεις, αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος (το 70% όσων το πουλάνε, το δίνουν για αυτό το λόγο και οι υπόλοιποι για μικροπροβλήματα με το τηλεφωνικό κομμάτι του και την ανυπαρξία εξωτερικής οθόνης -αυτό διορθώνεται αισθητά με ένα bluetooth ακουστικό με αναγνώριση κλήσης). Έχει άλλη αίσθηση η VGA οθόνη, όπως και να το κάνεις (π.χ να βλεπεις το pocket informant σε full VGA ή η πλοήγηση στο διαδίκτυο, είναι διαφορετική εμπειρία συγκριτικά με 320χ240). Αν έχεις όρεξη για πειραματισμούς, δοκίμασε και τα Crossbow :)ναι θα αρχισω τα πειραματα!!!την οθονη την γυριζεις οπως γουσταρεις οποτε δεν υπαρχει προβλημα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Παιδες μπορεί κάποιος να ανεβάσει αναλυτικές οδηγίες πως μπαίνει η οθόνη σε VGA mode...είχα βάλει το Ozvga αλλα δεν μοθ δούλευε και τόσο καλά...εχει βγεί τίποτα καινούργιο? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Αληθεια πιο bt με αναγνωριση κλησης δουλευει? Οσο για την πλοηγηση αν δεν κανεις hackeria ειναι το ιδιο και το αυτο με τα qvga. Δεν μπορω να καταλαβω πως τα pps και τα pdf τα δειχνει σε vga αναλυση, αλλα ο browser εχει μεινει σε qvga. Τα HBH 662 και Jabra BT800 παιζουν κανονικα, δειχνοντας ομως μονο το νουμερο αυτου που σε καλει (υπαρχει προγραμματακι που με καποια extensions σου επιτρεπει να βλεπεις και το ονομα, αν το εχεις στον τηλεφωνικο καταλογο. Οταν ειχα το 9000 ειχε παιξει κανονικα και με ελληνικες επαφες -καποια παιδια με την τελευταια εκδοση λενε πως παιζει μονο με λατινικους χαρακτηρες). Το λινκ ειναι http://www.jetwaremobile.com/index.htm Για τον internet explorer κι εγω εννοω το αρχειακι για τη full vga ( η brute force και παει λεγοντας). Στην Athena αυτο το εφτιαξαν (εχει native 640χ480, αλλα αυτο ειναι αδιαφορια για τους κατοχους 9000). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 ναι θα αρχισω τα πειραματα!!!την οθονη την γυριζεις οπως γουσταρεις οποτε δεν υπαρχει προβλημα;) Ναι, αλλα προσωπικα σχεδον ποτε δεν τη γυριζα ετσι γιατι δε με βολευε να μπαινω στη διαδικασια του rotating για να κρατησω μια σημειωση. Βεβαια οι περισσοτεροι δεν εχουν κανενα προβλημα με αυτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Σωστο αυτο που λες σε αυτη την περιπτωση;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Παιδες μπορεί κάποιος να ανεβάσει αναλυτικές οδηγίες πως μπαίνει η οθόνη σε VGA mode...είχα βάλει το Ozvga αλλα δεν μοθ δούλευε και τόσο καλά...εχει βγεί τίποτα καινούργιο? Δες εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=257415&highlight=VGA+Hack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 mporei kaneis na mou dosei ena link na katebaso thn rom me ta win 2006 thn kaluterh rom dhladh. apo oses exoun bgei me ta 2006 kai statheroterh exo mpei sto xda developers alla den mporo na th katebaso.H as mou to steilei me pm thank kai episis an th balo tha pezei to 3g??? kai mporei na mou kanei tipota problhmata? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 mporei kaneis na mou dosei ena link na katebaso thn rom me ta win 2006 thn kaluterh rom dhladh. apo oses exoun bgei me ta 2006 kai statheroterh exo mpei sto xda developers alla den mporo na th katebaso.H as mou to steilei me pm thank kai episis an th balo tha pezei to 3g??? kai mporei na mou kanei tipota problhmata? +1 @V@gelis thanks :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Ρε παιδιά έχω ένα περίεργο πρόβλημα... Σήμερα το μεσημέρι είπα να του κάνω format επειδή είχα μερικά μικροπροβληματάκια. Μετά το format η συσκευή δε δουλεύει καθόλου σωστά. Όταν πατάω το κουμπί για να ανάψει η οθόνη, αργεί υπερβολικά και για μερικά δευτερόλεπτα είναι λευκή. Κάποιες φορές κατά την εκκίνηση κολλάει και στην οθόνη εναλλάσσονται διάφορες αποχρώσεις του μπλε. Από αυτή την κατάσταση δεν φεύγει και θέλει reset. Πολλές φορές δεν ενεργοποιείται το wifi και θέλει πάλι reset. Μετά το reset ανάβει για λίγο (το wifi) και απενεργοποιείται μόνο του... Δοκίμασα τα πάντα: Δεύτερο φορματ, τρίτο φορματ, φορματ στην κάρτα μνήμης, αφαίρεση της κάρτας μνήμης, μέχρι και φλασάρισμα, αλλά η κατάσταση παραμένει η ίδια...μάλλον είμαι για service ε; Είναι δυνατόν όλα αυτά να προκλήθηκαν από ένα φορμάτ; Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex1980 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Για WM5 υπάρχει η beta version που λειτουργεί μια χαρά στο 9000: http://www.sjphone.org/preview/ce/ Δοκιμασμένη σε Voipdiscount και eVoice To link ελιναι νεκρό.Κανένα πρόγραμμα όπως voipdiscount που έχω στο laptop και κάνω δωρεάν κλήσεις προα σταθερά υπάρχει;Καλό θα ήταν να έπαιρνα δωρεάν σε σταθερά από το qtek 9000 που έχω αντί για το laptop. Παράθεση A WORLD OF HIGH DEFINITION @ http://www.blu-rayshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 μα το voipdiscount εχει software για το 9000 εγω αυτο εχω βαλει :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex1980 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 μα το voipdiscount εχει software για το 9000 εγω αυτο εχω βαλει :) Στην ιστιοσελιδα http://www.voipdiscount.com;Εγώ γιατί δεν βλέπω τίποτα για pocket pc;:worry: :worry: Παράθεση A WORLD OF HIGH DEFINITION @ http://www.blu-rayshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex1980 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Δες λίγο κι αυτό... Is VoipDiscount available for Mac OS, Linux, Palm OS, Pocket PC...? Currently, the VoipDiscount application is only available for Windows. Stay tuned for more information about other platforms. Eventually we will release VoipDiscount for different platforms, but development has not started yet. In the meantime, it IS possible to call via the VoipDiscount network, if you use a SIP device. You just need a Windows machine once to obtain a username and password. Once you have this, you can setup your SIP device for calling with VoipDiscount and profit from our discount rates. Παράθεση A WORLD OF HIGH DEFINITION @ http://www.blu-rayshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex1980 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Πώς μπορώ να βάλω υπότιτλους για ταινίες στο Qtek 9000;Κάτι αντίστοιχο του VobSub ίσως... Παράθεση A WORLD OF HIGH DEFINITION @ http://www.blu-rayshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts