Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα με έχει βολέψει αυτή :)

επειδη κι εγω μολις πηρα το qtek 9000 χρειαζομαι θηκη που μπαινει στην ζωνη!!!! Αυτην η θηκη που λες φιλε μου ειναι για ζωνη ? υπαρχουν και αλλες ? (δερματινες παντα (οι αλουμινενιες τρελλαινουν την συσκευη))

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλη χρονια σε ολους.Παιδες χρειαζομαι βοηθεια.Εβαλα τιν rom 3.2 και το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει στα μηνυματα ο λογαριασμος ΜΜS με αποτελεσμα να μην μπορω να στειλω ουτε να λαβω MMS.Kαμμια ιδεα να διορθωθει το προβλημα;

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

παιδια καινουργιο το εχετε δει πουθενα;λυσαξε ο αδελφος να παρει:p :D

Plaisio,Fnac

Guest lagoudakis
σοβαρα;γιατι το πλαισιο μου ειπε πριν λιγο καιρο οτι σταματησε να το φερνει:confused: και στο site τους αυτα που εχουν ειναι στο stock house μεταχειρισμενα

σοβαρα;γιατι το πλαισιο μου ειπε πριν λιγο καιρο οτι σταματησε να το φερνει:confused: και στο site τους αυτα που εχουν ειναι στο stock house μεταχειρισμενα

Εγω το ειδα προχθες στο Mall

paidia mporei kapoios na grapsei tis odigies gia na perasoume tin aku 3,2 ?

Πατας το power το reset και τη λαμπα για να μπει σε bootmode.Στην συνεχεια το συνδεεις με το pc.Τωρα τρεχεις το ROMUpgradeUt.exe.Αν σου βγαλει country error κανεις copy ολα τα αρχεια απο το φακελο Country_ID_Error στον φακελο που το ROMUpgradeUt.exe και τρεχεις απο εκει το MaUpgradeUt_noID.exe.Υστερα ακολουθεις τις οδηγιες που εμφανιζονται στην οθονη του υπολογιστη

Ποιο είναι το αρχείο που αποθηκεύονται τα sms? Θέλω να το αντιγράψω στην sd memory card και την το επεναφέρω όταν κάνω αναβάθμιση της rom. Είναι δυνατό?

παιδια μπορω να περασω με καποιον τροπο την ελληνικη rom?μαλλον ομως δεν γινεται γιατι ζηταει imei το site της ace-hellas για να την κατεβασω.ρωταω γιατι προκειται να παρω το MDA PRO (αγγλικη ρομ)που ειναι το qtek 9000.αξιζει η αγορα?παιζει καποιο προβλημα που δεν ειναι qtek?ουσιαστικα το ιδιο μηχανημα ειναι μονο το ονομα αλλαζει.
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

to link gia na katebasw ti rom den douleuei apo to gnwsto site.den to briskei o explorer moy.mporei kapoiow na me boithisei?

re paidia kapoios pou katebase tin update aku 3.2 mporei na me boithisei k na moy pei pws tin katebase?oso k na prospathw den mporw na tin katebasw apo to xda

Παιδια να ρωτισω κατι...εχω το qtek 9000 και βρηκα το ' Animated Today v4.0 '. υποστηριζει wm5 αλλα για να τρεξει θελει το macromedia flash player 6!!!αυτο υπαρχει στο qtek μας η' πρεπει να το εγκαταστησω και αυτο???? εχω το λειτουργικο της 'μαμας του' δεν εχω πειραξει τιποτα ακομα (μολις το πηρα βλεπετε :))

Παιδια να ρωτισω κατι...εχω το qtek 9000 και βρηκα το ' Animated Today v4.0 '. υποστηριζει wm5 αλλα για να τρεξει θελει το macromedia flash player 6!!!αυτο υπαρχει στο qtek μας η' πρεπει να το εγκαταστησω και αυτο???? εχω το λειτουργικο της 'μαμας του' δεν εχω πειραξει τιποτα ακομα (μολις το πηρα βλεπετε :))

Τον flash player τον βρισκεις στο site της macromedia.

Πριν λιγο το ετρεχα το animated today 4, ψιλο******* ειναι...:!:

τελικα για να κατεβει η rom ηθελε ftp explorer.ok κατεβασα κ τις 2 updates.αυτο που μου μενει ειναι να παρω στα χερια μου αυριο το πρωι το δικο μου τερατακι.παντως ειναι απιστευτο ppc-phone.αντε απο αυριο αλλαζω και avatar αφου θα ειμαι και εγω ενας απο τους τυχερους.

επειδη κι εγω μολις πηρα το qtek 9000 χρειαζομαι θηκη που μπαινει στην ζωνη!!!! Αυτην η θηκη που λες φιλε μου ειναι για ζωνη ?
Ναι μπορεί να μπεί στη ζώνη... :happy:

παιδια να ρωτησω κατι?καταφερα κ βρηκα ;) την ελληνικη rom για το MDA PRO μου (qtek 9000 στους περισσοτερους) απο καποιον :shifty: .μπορω να την περασω?θα την παρει ή θα μου βγαλεο καποιο error?

Xronia polla paidia

Apo pou tha katevaso tin Aku 3,2?

apo xda-developers.xreaizesai ftp explorer gia katebaseis.egw rwtaga pws tha mporousa na thn katebasw giati me ton internet explorer den moy tin evriske ti selida k kaneis den mou apantouse.to thewrw aparadekto na min apantas se kapoion pou thelei boitheia.den kostizei kati alla oute k einai kopos.alla etsi einai o ellinas.rwtaei gia na mathei ta panta alla pote den tha moirastei ayta pou kserei me kanenan.sorry an thigw merikoys alla einai i alitheia.

Ναι μπορεί να μπεί στη ζώνη... :happy:

Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα μηπως μπορεις να ανεβασεις photos?

Στο link μια photo εχει και δεν καταλαβαινω πως (δενει) το qtek 9000.Αλλιως δωσε link που να εχει αναλυτικες photo.Στο moderntalking.gr ουτε τι μαρκα ειναι δεν λεει :wacko:

Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα μηπως μπορεις να ανεβασεις photos?

Στο link μια photo εχει και δεν καταλαβαινω πως (δενει) το qtek 9000.Αλλιως δωσε link που να εχει αναλυτικες photo.Στο moderntalking.gr ουτε τι μαρκα ειναι δεν λεει :wacko:

Ορίστε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1494702#post1494702 :)

Η μάρκα είναι proporta ;)

καλησπερα.κατεβασα την rom UNI_QTEK_WWE_13077_130176_10900_WWE_Ship_GR2.0.1.exe

ειναι η ελληνικη που εχουν τα qtek 9000 στην ελλαδα?εχω το MDA PRO TMOBILE.θα μπορεσω να την περασω?σε περιπτωση που μου βγαλει το λεγομενο country error τι κανω?πως το παρακαμπτω?μπορει καποιος να μου εξηγησει?απο το site xda-developers δεν καταλαβα οταν κοιταξα στο tread με την αναβαθμιση των universal.κατεβασα και την aku 3.2 αλλα στις οδηγιες υπαρχουν ασαφειες.οποιος ρε παιδια αναβαθμισε ας βοηθησει κ εμας τους καινουριους.να στε σιγουροι οτι ειμαστε αρκετοι που δεν εχουμε καταλαβει.

Καλησπέρα.

Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος έχοντας την ένταση (και τις 2 μπάρες) στο max, να κάνει αναπαραγωγή του built-in ήχου κλήσης "Old Phone", και να δει αν κάνει καθόλου διακοπές??

Αυτό μπορεί να το δείτε είτε από τις Ρυθμίσεις, εκεί που διαλέγουμε ήχο κλήσης, είτε από τον Media Player, κάνοντας αναπαραγωγή του ήχου (βρίσκεται στο folder: Windows)

Δοκιμάστε τουλάχιστον 3-4 φορές, δεν το κάνει πάντα με την πρώτη.

Ευχαριστώ πολύ.

Don't think you are, know you are...