Jump to content

[S6] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G920F/

Από εδώ κατεβάσεις όλες τις ρομ καλό θα ήταν να είναι της χώρας προέλευσης του κινητού σου αυτό θα το δεις στο Phoneinfo.odin κατεβάζεις το 3.10.6 νομίζω.ο knox δεν θα γράψει αν το firmware είναι official οπότε το κάνεις άφοβα . ελπίζω να βοήθησα

σε ευχαριστω,ωστοσο μολις τωρα κατεβαζει την μαμα αναβαθμιση.αραγε θα ναι η τελευταια?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 322
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα η απορία μου είναι άλλη. Έχεις μια Ρομ που λειτουργεί οκ σε συγκεκριμένα θέματα. Βγάζεις "αναβάθμιση", πως σκατά γίνεται και χαλάς λειτουργίες που δούλευαν; Δηλαδή έχουμε το εφέ κίνησης φοντου που δουλεύει κανονικά. Τι διάολο πειράζεις εκεί πέρα και το κάνεις να μη λειτουργεί με την αναβάθμιση; Τι σκαλίζεις κάτι που δουλεύει; Ποτε θα σοβαρευτούν οι developers της Samsung?

Η samsung είναι μανούλα σε κάτι τέτοια, το περίεργο είναι να δώσει αναβάθμιση χωρίς να χαλάσει κάτι :lol:

ποια ειπαμε ότι είναι η νεα εκδοση λογισμικού?

• 2 weeks later...

Φαντάζομαι είμαι εντάξει με το πέρασμά της γαλλικής και με csc code ετσι?

Εχω κάνει post στο θέμα το επίσημο του 920f.

Αν μπορεί ας δει κάποιος γιατί ήδη εχω ανεβάσει την εικόνα του screenshot και δε με αφήνει το tapatalk να την ανεβάσω ξανά.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6263282

Edited by ταξιδιωτης22

Φαντάζομαι είμαι εντάξει με το πέρασμά της γαλλικής και με csc code ετσι?

Εχω κάνει post στο θέμα το επίσημο του 920f.

Αν μπορεί ας δει κάποιος γιατί ήδη εχω ανεβάσει την εικόνα του screenshot και δε με αφήνει το tapatalk να την ανεβάσω ξανά.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6263282

Οκ. Είσαι φίλε μου

Νικήτας

• 4 weeks later...
Παιδιά ένα μπούσουλα λίγο για ρουτ στο s6 γιατί και ένα οδηγό σμρ χωρίς να γράψει ο knox . Παρόλα αυτά είδα ένα σχόλιο από χδα που λέει ότι περνάει ρομ χωρίς να γράφει ο knox .λίγο τα φώτα σας
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά ένα μπούσουλα λίγο για ρουτ στο s6 γιατί και ένα οδηγό σμρ χωρίς να γράψει ο knox . Παρόλα αυτά είδα ένα σχόλιο από χδα που λέει ότι περνάει ρομ χωρίς να γράφει ο knox .λίγο τα φώτα σας

Το θεμα ποιο πανω ειναι αλλα κατεβασαν το αρχειο σημερα ενα μπλεξιμο ειναι οντως.

Το δακτυλικο αποτύπωμα μετά με unroot έχει θέμα?

Πρέπει να περάσεις official firmware ξανά για να δουλέψει .

Samsung galaxy s21+

Ολα μια χαρα..ετοιμο με root και recovery για ρομς με τον κνοξ στο 0...απλα δεν δουλευει το δακτυλικο αποτυπωμα.

Το δαχτυλικό αποτύπωμα δεν δουλεύει γενικώς ή μόνο για το Samsung Pay; Ούτε για κλείδωμα οθόνης δηλαδή;

Το δαχτυλικό αποτύπωμα δεν δουλεύει γενικώς ή μόνο για το Samsung Pay; Ούτε για κλείδωμα οθόνης δηλαδή;

Το δαχτυλικό αποτύπωμα δουλεύει μόνο με τον σωστό bootloader,δηλαδή στην 5.1.1 ήθελε τον bootloader της 5.1.1 για να δουλέψει,με τον συγκεκριμένο τρόπο root δεν δουλεύει γιατί φλασαρεις τροποποιημενο bootloader ο οποίος παρακαμπτει το knox counter για να μπορείς να φλασαρεις μετά ότι θέλεις χωρίς να γράψει ο knox.Το samsung pay δεν δουλεύει από οτι ξέρω με κανένα τρόπο root.

Ξέρεις κάνεις αν κάνουμε ρουτ με τον παραπάνω τρόπο μετά αν μπορούμε να φλασαρουμε ρομ χωρίς να γράψει ο knox ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρεις κάνεις αν κάνουμε ρουτ με τον παραπάνω τρόπο μετά αν μπορούμε να φλασαρουμε ρομ χωρίς να γράψει ο knox ?

Διάβασε πρώτα το παρακάτω και μετά αποφασίζεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412552

Ολα μια χαρα..ετοιμο με root και recovery για ρομς με τον κνοξ στο 0...απλα δεν δουλευει το δακτυλικο αποτυπωμα.

Παίζει να μας βοηθήσεις με τα αρχεία που κατέβηκαν...;

Λοιπον..Για οσους θελουν να κανουν ρουτ και να βαλουν recovery στο Samsung S6 5.1.1(COH2 ειμαι) χωρις να γραψει ο κνοξ.Απλα να ξερετε οτι δεν θα δουλευει το δακτυλικο αποτυπωμα.

Κατεβαζουμε το rar που εχει μεσα οτι χρειαζομαστε https://drive.google.com/open?id=0B5U5XV-NU-dMcGtNSlRHZ3RLMm8

1)παμε ρυθμισεις-οθονη κλειδ. και ασφαλεια και απενεργοποιουμε την Ευρεση του κινητου μου.

2)παμε ρυθμισεις-οθονη κλειδ. και ασφαλεια και βγαζουμε το δακτυλικο απο το Τυπος οθονης κλειδωματος(βαλτε οτι αλλο θελετε)

3)περναμε στην sdcard του κινητου τον custom kernel(s6 unikernel) και το ζιπ του superuser.

4)βαζουμε σε download mode το κινητο

5)ανοιγουμε το odin και παταμε BL.παμε στον φακελο που εχουμε κανει ξεζιπ το G920F Enginnering bootloader και φλασαρουμε το sboot.tar.md5.Περιμενουμε να κανει reboot.

6)μπαινουμε ξανα download mode.

7)ανοιγουμε odin και παμε options και κανουμε ξετικ το Auto reboot.Παταμε AP και παμε στον φακελο που εχουμε το twrp.tar και το φλασαρουμε.

8)παταμε ταυτοχρονα power-volume down-home για να κλεισει το κινητο και καπακι power-volume up-home για να μπουμε στο twrp recovery.

9)φλασαρουμε απο το twrp recovery τον unikernel και μετα το superuser.

ΚΟΜΠΛΕ!^_^

Edited by GARCIA

Λοιπον..Για οσους θελουν να κανουν ρουτ και να βαλουν recovery στο Samsung S6 5.1.1(COH2 ειμαι) χωρις να γραψει ο κνοξ.Απλα να ξερετε οτι δεν θα δουλευει το δακτυλικο αποτυπωμα.

Κατεβαζουμε το rar που εχει μεσα οτι χρειαζομαστε https://drive.google.com/open?id=0B5U5XV-NU-dMcGtNSlRHZ3RLMm8

1)παμε ρυθμισεις-οθονη κλειδ. και ασφαλεια και απενεργοποιουμε την Ευρεση του κινητου μου.

2)παμε ρυθμισεις-οθονη κλειδ. και ασφαλεια και βγαζουμε το δακτυλικο απο το Τυπος οθονης κλειδωματος(βαλτε οτι αλλο θελετε)

3)περναμε στην sdcard του κινητου τον custom kernel(s6 unikernel) και το ζιπ του superuser.

4)βαζουμε σε download mode το κινητο

5)ανοιγουμε το odin και παταμε BL.παμε στον φακελο που εχουμε κανει ξεζιπ το G920F Enginnering bootloader και φλασαρουμε το sboot.tar.md5.Περιμενουμε να κανει reboot.

6)μπαινουμε ξανα download mode.

7)ανοιγουμε odin και παμε options και κανουμε ξετικ το Auto reboot.Παταμε AP και παμε στον φακελο που εχουμε το twrp.tar και το φλασαρουμε.

8)παταμε ταυτοχρονα power-volume down-home για να κλεισει το κινητο και καπακι power-volume up-home για να μπουμε στο twrp recovery.

9)φλασαρουμε απο το twrp recovery τον unikernel και μετα το superuser.

ΚΟΜΠΛΕ!^_^

Απλός, λιτός, δωρικός.

Ελπίζω να μην έχεις κάποιο θέμα που πόσταρες το λινκ με τα αρχεία. Το πολύ πολύ να σβηστούν, και όποιος τα χρειαστεί να στείλει σε εμάς που προλάβαμε να τα κατεβάσουμε, για να μας ζητήσει να τα σβήσουμε και εμείς από τον υπολογιστή μας. γκουχ γκουχ.

Πρέπει να γίνει "sticky" το ποστ σου :)

• The title was changed to [S6] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις