Nikos_Mpl Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ρε συ Νικολα γιατι καθε φορα που ποσταρεις κατι ,αναφερεις και το σονυ που ειχες; Αφου αυτο σου αρεσει,το αναπολεις,γιατι δεν παιρνεις το Ζ5 να βγαλεις τα γουστα σου; Χωρις παρεξηγηση βεβαια,αλλα δεν υπαρχει λογος να αναφερεσαι συνεχεια σε αυτο. Φιλε Πανο, σου λεει η φιλη απο πανω " κανω ερευνα αγορας" κτλ κτλ. Σε τι θες να αναφερθω, σε θεωρητικα specs? ή σε ο,τι εχω εμπειρια? Αυτα προτιμουσα μεχρι τωρα, αυτα ειχα και με αυτα μπορω να κανω μια συγκριση στο ανδροιδ. Αν πχ μεχρι τωρα ειχα HTC, εκει θα αναφερομουν. Δεν μπορω ουτε να δοκιμασω ολες τις συσκευες, ουτε να εχω αποψη για ολα. Ενα μελος που ζηταει την αποψη μας, την ζηταει σε συγκριση με ο,τι αλλο υπαρχει, ειδικα οταν κανει ερευνα αγορας. Αν ηθελα Ζ5 θα το ειχα. Δεν ειμαι φαν καμιας εταιρειας, στα topics της σονυ εχω αποτρεψει πολυ κοσμο να παρει σονυ, οταν εβλεπα οτι αυτο που θελουν δε θα τους καλυψει. Ξεκολλατε λοιπον απο τον οπαδισμο και ανοιξτε το μυαλο σας. Εγω βλεπω συσκευες, προτασεις, επιλογες, κοστη, γουστα, προτιμησεις, και λεω ελευθερα την αποψη μου. Ξερω οτι δε μπορουμε να μιλαμε στο θεμα του s6 για αλλη συσκευη, αλλα δε γινεται να πεις πχ οτι εχει κακη μπαταρια σκετο. Θα πεις εχει κακη μπαταρια γιατι ειναι σχετικα μικρη, βγαζει τοσο και γιατι υπαρχει ο ανταγωνισμος που σου δινει κατι καλυτερο, αν δεν υπηρχε ο ανταγωνισμος, τοτε δε θα μας ενδιεφερε ποσο βγαζει η μπαταρια, καθως οσο και να εβγαζε δε θα ειχαμε αλλη επιλογη. Απλα πραγματα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Παντως απο δικια μου εμπειρια το edge βγαζει μια μερα σχετικα ανετα, με 3g, wifi, δεδομενα , gps παντα ανοιχτα, ποτέ εξοικονομηση ενεργειας , με λιγες κλησεις , αρκετο παιχνιδι (clash of clans) και καμποσο σερφαρισμα και φωτογραφιες. Με την ιδια χρηση, ειχα για 2 εβδομαδες το απλο σ6 και δεν αντεχε μεχρι το απογευμα (η μερα μου ξεκινα στις 07:00)και για αυτο το δεν το αντεξα και ειπα να δοκιμασω το edge, ισως να ηταν προβληματικο , δεν ξερω. Εγω γενικα ειμαι ευχαριστιμενος απο την μπαταρια του και γενικα σαν τηλεφωνο...(αν και γλυκοκοιταζω το nexus 6P !!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Να συγκρινουμε αλλα με συσκευες που εχουν οντως διαφορα. Ας πουμε με το mate 7 ή 8 ή το z3. Ο κουμπαρος μου περασε απο g4,z5 και κατεληξε στο s6 λογω μπαταριας. Ουτε υπαρχουν τεστς στα γνωστα sites που να βγαζουν μπροστα καποια ναυαρχιδα του 2015 στην μπαταρια. Ηταν ολες μετριες και το αντιθετο συνιστα καθαρη παραπλανηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Παντως απο δικια μου εμπειρια το edge βγαζει μια μερα σχετικα ανετα, με 3g, wifi, δεδομενα , gps παντα ανοιχτα, ποτέ εξοικονομηση ενεργειας , με λιγες κλησεις , αρκετο παιχνιδι (clash of clans) και καμποσο σερφαρισμα και φωτογραφιες. Με την ιδια χρηση, ειχα για 2 εβδομαδες το απλο σ6 και δεν αντεχε μεχρι το απογευμα (η μερα μου ξεκινα στις 07:00)και για αυτο το δεν το αντεξα και ειπα να δοκιμασω το edge, ισως να ηταν προβληματικο , δεν ξερω. Εγω γενικα ειμαι ευχαριστιμενος απο την μπαταρια του και γενικα σαν τηλεφωνο...(αν και γλυκοκοιταζω το nexus 6P !!) Στην πισω σελιδα ενα μελος δεν βγαζει μεχρι το μεσημερι, με edge. Ο καθε ενας εχει διαφορετικες αναγκες παιδες, μην κολλατε με την προσωπικη σας χρηση. Και εγω εφοσον βγαζω τη μερα καθομαι με το edge γιατι μαρεσει πολυ. Αν εβγαζα μεχρι μεσημερι και εβλεπα οτι ειναι προβλημα προφανως και θα πηγαινα σε αλλο. Να συγκρινουμε αλλα με συσκευες που εχουν οντως διαφορα. Ας πουμε με το mate 7 ή 8 ή το z3. Ο κουμπαρος μου περασε απο g4,z5 και κατεληξε στο s6 λογω μπαταριας. Ουτε υπαρχουν τεστς στα γνωστα sites που να βγαζουν μπροστα καποια ναυαρχιδα του 2015 στην μπαταρια. Ηταν ολες μετριες και το αντιθετο συνιστα καθαρη παραπλανηση. Φιλε μου, τι θες να αναλυσουμε τωρα? εκανα μια αναφορα σε αλλες συσκευες για την κοπελα, δεν ειναι VS εδω το θεμα ουτε εχει νοημα να ανοιξουμε τετοια συζητηση οποτε δεν προκειται να σου απαντησω. καλημερα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Στην πισω σελιδα ενα μελος δεν βγαζει μεχρι το μεσημερι, με edge. Ο καθε ενας εχει διαφορετικες αναγκες παιδες, μην κολλατε με την προσωπικη σας χρηση. Και εγω εφοσον βγαζω τη μερα καθομαι με το edge γιατι μαρεσει πολυ. Αν εβγαζα μεχρι μεσημερι και εβλεπα οτι ειναι προβλημα προφανως και θα πηγαινα σε αλλο. Μα απο την προσωπικη χρηση ο καθενας μας βγαζει συμπερασματα.Δεν υπαρχει κινητο που αν το λιωσεις θα σου βγαλει μερα.Εδω το G2 και τις μερες που το εσκιζα το απογευμα το εβαζα στην πριζα. Εγω θεωρω το S6 πως εχει πολυ καλη αυτονομια σε σχεση με το μεγεθος του.Σαφως αν ειχε 3000mah μπαταρια θα κραταγε παραπανω αλλα θα ηταν και πιο χοντρο οποτε δεν θα το θυσιαζα αυτο. Οπως εχω ξαναγραψει αν καποιος δεν ενδιαφερεται για την ομορφια της συσκευης του,αν θα ειναι λεπτη,σχετικα μαζεμενη και ομορφη εχει ενα καρο συσκευες με πιο μεγαλες μπαταριες κι ισως καλυτερες αυτονομιες. Για αυτο που ειναι το κινητο,ειναι μια χαρα.Εγω πολυ χειροτερο το περιμενα για το παχος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) Μα απο την προσωπικη χρηση ο καθενας μας βγαζει συμπερασματα.Δεν υπαρχει κινητο που αν το λιωσεις θα σου βγαλει μερα.Εδω το G2 και τις μερες που το εσκιζα το απογευμα το εβαζα στην πριζα. Εγω θεωρω το S6 πως εχει πολυ καλη αυτονομια σε σχεση με το μεγεθος του.Σαφως αν ειχε 3000mah μπαταρια θα κραταγε παραπανω αλλα θα ηταν και πιο χοντρο οποτε δεν θα το θυσιαζα αυτο. Οπως εχω ξαναγραψει αν καποιος δεν ενδιαφερεται για την ομορφια της συσκευης του,αν θα ειναι λεπτη,σχετικα μαζεμενη και ομορφη εχει ενα καρο συσκευες με πιο μεγαλες μπαταριες κι ισως καλυτερες αυτονομιες. Για αυτο που ειναι το κινητο,ειναι μια χαρα.Εγω πολυ χειροτερο το περιμενα για το παχος του. μα δεν ειπα οτι δεν τα παει καλα για αυτο που ειναι αλλα οπως και να το κανεις ουτε το μεγεθος της μπαταριας ουτε η αναλυση της οθονης το βοηθανε να βγαζει παντα την μερα. Περα απο αυτο, οταν στο 15% της μπαταριας δεν σου επιτρεπει να χρησιμοποιεις φλας, ειναι ενα ακομα μειονεκτημα..και ποτε θα εισαι με 15%, το πρωι ή συνηθως βραδυ? Στο 5% δεν ανοιγει καθολου καμερα. Θελω να πω δηλαδη οτι καποια πραγματα πολλοι δεν τα ξερουν πριν παρουν μια συσκευη που αν τα ηξεραν ισως αλλαζαν γνωμη. Εγω οφειλω να τα λεω. Ετσι λειτουργω. Τωρα για το αν θα ηταν ενα κλικ πιο χοντρο, θα προτιμουσα να μην εχει 2Κ αναλυση στην οθονη και να ειναι και ελαχιστα πιο παχυ προκειμενου να αυξησει αυτονομια. Ο λογος ειναι οτι πολλοι χρηστες δεν βγαζουν τη μερα, και δεν ειναι αναγκη να μην βγαζεις τη μερα, καθε μερα για να στη σπασει.. Οσοι δουλευουμε, συνηθως δεν παιζουμε με το κινητο. Απο εκει και περα, το ΣΚ ή οταν θα πας μια βολτα, θα το χρησιμοποιησεις παραπανω, θες για καμερα, θες για GPS, θες για Fb, και κυριως με 3G. Σε αυτα εγω πχ πλεον βγαινω, γιατι ξερω ποσο αντεχει η μπαταρια και δεν κανω σπαταλη χρηση, στην αρχη ομως δε με εβγαζε ΣΚ ευκολα. Ολα ειναι σχετικα λοιπον, και μπορουμε να ειμαστε ειλικρινεις με τα μελη που ρωτανε, δεν ειναι αναγκη να λεμε "ειναι καλο επειδη εμενα με βγαζει". Εγω λεω, τοση ειναι η αυτονομια του, αυτο ειναι το μεγαλυτερο του μειον, αν σε καλυπτει παρτο. Απλα και ξεκαθαρα. α! και κατι ακομα, πολλοι δε λετε οτι σας βγαζει η μπαταρια επειδη κλεινετε 3G ή ειστε με 2G. Αυτα τα λεμε στην κοπελα που κανει ερευνα αγορας? Εγω τα εχω ολα ανοιχτα, αυτο θεωρω smartphone, σιγα μην εχω κλειστο 3G ή σε 2G, Κινητο 800 ευρω. Edited February 5, 2016 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) Μα απο την προσωπικη χρηση ο καθενας μας βγαζει συμπερασματα.Δεν υπαρχει κινητο που αν το λιωσεις θα σου βγαλει μερα.Εδω το G2 και τις μερες που το εσκιζα το απογευμα το εβαζα στην πριζα. Εγω θεωρω το S6 πως εχει πολυ καλη αυτονομια σε σχεση με το μεγεθος του.Σαφως αν ειχε 3000mah μπαταρια θα κραταγε παραπανω αλλα θα ηταν και πιο χοντρο οποτε δεν θα το θυσιαζα αυτο. Οπως εχω ξαναγραψει αν καποιος δεν ενδιαφερεται για την ομορφια της συσκευης του,αν θα ειναι λεπτη,σχετικα μαζεμενη και ομορφη εχει ενα καρο συσκευες με πιο μεγαλες μπαταριες κι ισως καλυτερες αυτονομιες. Για αυτο που ειναι το κινητο,ειναι μια χαρα.Εγω πολυ χειροτερο το περιμενα για το παχος του. Ειμαι 100% σίγουρος οτι αν ρωτήσουμε 10 άνθρωπους οι 8 θα σου πουν οτι προτιμούν λιγο πιο παχύ αλλα με πολυ καλή χωρητικότητα μπαταρίας και μόλις 2 οτι το προτιμούν λεπτό και ;) Εμένα ο ανταγωνισμός ποιος την εχει πιο λεπτή με βρίσκει απέναντι του. Τωρα αμα κανεις χρηση tablet απο το κινητό και δεν ξεκολας το μάτι σου απο την οθονη εννοείται κανενα κινητό δεν θα σε βγάλει ημέρα παρα μονο το Xiaomi Redmi 3 με την 4000 μπαταρια σε 5.2 ίντσες. Το βράδυ σε Wifi/2G χωρίς συγχρονισμούς έχασε 39% σε 9 ώρες. Δηλαδή 4.3%/ώρα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Εννοείται δεν ειναι φυσιολογικό. Κατι δούλευε στο παρασκήνιο συνεχως εκμεταλευόμενο οτι είχες ανοιχτό το wifi. Πάντως πραγματικά με ξεπερνάει το γεγονός οτι πέφτοντας για ύπνο έχουμε το wifi ανοιχτό. Δεν το εκανα και κάνω ουδέποτε με καμια συσκευή. Edited February 5, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Invoked Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ειμαι 100% σίγουρος οτι αν ρωτήσουμε 10 άνθρωπους οι 8 θα σου πουν οτι προτιμούν λιγο πιο παχύ αλλα με πολυ καλή χωρητικότητα μπαταρίας και μόλις 2 οτι το προτιμούν λεπτό και ;) Εμένα ο ανταγωνισμός ποιος την εχει πιο λεπτή με βρίσκει απέναντι του. Τωρα αμα κανεις χρηση tablet απο το κινητό και δεν ξεκολας το μάτι σου απο την οθονη εννοείται κανενα κινητό δεν θα σε βγάλει ημέρα παρα μονο το Xiaomi Redmi 3 με την 4000 μπαταρια σε 5.2 ίντσες. Εννοείται δεν ειναι φυσιολογικό. Κατι δούλευε στο παρασκήνιο συνεχως εκμεταλευόμενο οτι είχες ανοιχτό το wifi. Πάντως πραγματικά με ξεπερνάει το γεγονός οτι πέφτοντας για ύπνο έχουμε το wifi ανοιχτό. Δεν το εκανα και κάνω ουδέποτε με καμια συσκευή. Κανονικα το εχω σε λειτουργια πτησης βραδυ και δεν πεφτει καθολου στις 8-9 ωρες. Το αφησα ανοιχτο για να τεσταρω. Λοιπον τωρα το είχα εδω και μια ωρα με wifi/2G σε safe mode και παλι μου εφαγε το 4%. Δοκιμαζω 1 ωρα με wifi μονο και μετα 1 με 2G μονο να δω αν μπορω να εντοπισω καπως τι συμβαινει. Υπαρχει καποιο καλο app για να με βοηθησει γιατι το battery του συστηματος δεν δειχνει απολυτως τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ειμαι 100% σίγουρος οτι αν ρωτήσουμε 10 άνθρωπους οι 8 θα σου πουν οτι προτιμούν λιγο πιο παχύ αλλα με πολυ καλή χωρητικότητα μπαταρίας και μόλις 2 οτι το προτιμούν λεπτό και ;) Εμένα ο ανταγωνισμός ποιος την εχει πιο λεπτή με βρίσκει απέναντι του. Τωρα αμα κανεις χρηση tablet απο το κινητό και δεν ξεκολας το μάτι σου απο την οθονη εννοείται κανενα κινητό δεν θα σε βγάλει ημέρα παρα μονο το Xiaomi Redmi 3 με την 4000 μπαταρια σε 5.2 ίντσες. Ε κοιτα νταξει αυτη ειναι η ομορφια του τηλεφωνου.Αν ηταν πιο χοντρο σιγουρα θα προτιμουσα καποιο αλλο τηλεφωνο.Αν ειχε πιο μεγαλα μπεζελς παλι θα προτιμουσα καποιο αλλο. Η λυση ειναι αυτο που ειπε ο Νικος.Μια Full HD οθονη κι οχι 2Κ.Αυτο θα ελυνε θεματα αυτονομιας κι οχι το να αλλαξουμε την συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Δοκιμασε το gsam.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) Κανονικα το εχω σε λειτουργια πτησης βραδυ και δεν πεφτει καθολου στις 8-9 ωρες. Το αφησα ανοιχτο για να τεσταρω. Λοιπον τωρα το είχα εδω και μια ωρα με wifi/2G σε safe mode και παλι μου εφαγε το 4%. Δοκιμαζω 1 ωρα με wifi μονο και μετα 1 με 2G μονο να δω αν μπορω να εντοπισω καπως τι συμβαινει. Υπαρχει καποιο καλο app για να με βοηθησει γιατι το battery του συστηματος δεν δειχνει απολυτως τιποτα. Γιατι δεν δοκιμάζεις μια απλη επανεκκίνηση του τηλεφώνου μπορεί να βοηθήσει σημαντικά να ξεκολλήσει μια διεργασία που δουλεύει συνέχεια στο παρασκήνιο και σου τρώει την μπαταρια σε μη φυσιολογικό ρυθμό. Επίσης αν εχεις κανει αναβάθμιση λογισμικού ειτε 1-2 εβδομάδες ειτε 1-2 μήνες πριν και δεν εχεις κανει hard reset να δέσει ως καθαρη εγκατάσταση,επιβάλλεται να κανεις. Ε κοιτα νταξει αυτη ειναι η ομορφια του τηλεφωνου.Αν ηταν πιο χοντρο σιγουρα θα προτιμουσα καποιο αλλο τηλεφωνο.Αν ειχε πιο μεγαλα μπεζελς παλι θα προτιμουσα καποιο αλλο. Η λυση ειναι αυτο που ειπε ο Νικος.Μια Full HD οθονη κι οχι 2Κ.Αυτο θα ελυνε θεματα αυτονομιας κι οχι το να αλλαξουμε την συσκευη. Αυτο δεν θα γίνει ομως. Άπαξ και παει εταιρία σε 2k οθονη δεν πέφτει σε 1080p Η ίδια η Samsung με την s7 σειρα σε 2 εβδομάδες που θα ανακοινωθεί θα προβεί σε αύξηση πάχους και 3000 μπαταρια διοτι αυτή ειναι η πιο ενδεδειγμένη λυση. Και η συντριπτική πλοιοψηφια θα το εκλάβει ως θετικη κίνηση απο την εταιρία. Ηδη με το νέο Α5 έδωσε το στίγμα τι θα ακολουθήσει και στην s7 σειρα. Edited February 5, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superman_07 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ποσο καιρο το έχετε το edge εσεις που το έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ποσο καιρο το έχετε το edge εσεις που το έχετε; Από Οκτώβριο εγώ. Γιατί? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis91 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ρε παιδιά ο καθένας διαλέγει το κινητό ανάλογα με το τι του αρέσει, είναι καθαρά υποκειμενικο. Εγώ το έχω σχεδόν 2 μήνες το s6 lag δεν έχω δει ούτε για δείγμα. Αλλά ας πούμε εμένα προσωπικά παρόλο που δεν μου αρέσει καθόλου το ios η κάμερα του 6 και 6s μου αρέσουν περισσότερο από τα galaxy και από κάθε κινητό. Καλά τα Sony δεν θέλω ούτε να τα βλέπω, μενού άθλιο, καμία δουλειά απ την Sony, αισθητικά το ίδιο, κρατάς το z5 το άσπρο και νομίζεις πως κρατάς ένα κομμάτι φελιζολ, κάμερα υπερβολικά ψεύτικες φωτογραφίες, δεν βρίσκω λόγο να αγοράσω Sony, όλα αυτά αποτελούν προσωπική μου άποψη. Στην ενότητα της Samsung όμως το να αναφέρεις συνεχώς το ποσό χάλια είναι το s6 και τι lag, και η μπαταρία άθλια κτλπ κτλπ νομίζω καταντάει γραφικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ρε παιδιά ο καθένας διαλέγει το κινητό ανάλογα με το τι του αρέσει, είναι καθαρά υποκειμενικο. Εγώ το έχω σχεδόν 2 μήνες το s6 lag δεν έχω δει ούτε για δείγμα. Αλλά ας πούμε εμένα προσωπικά παρόλο που δεν μου αρέσει καθόλου το ios η κάμερα του 6 και 6s μου αρέσουν περισσότερο από τα galaxy και από κάθε κινητό. Καλά τα Sony δεν θέλω ούτε να τα βλέπω, μενού άθλιο, καμία δουλειά απ την Sony, αισθητικά το ίδιο, κρατάς το z5 το άσπρο και νομίζεις πως κρατάς ένα κομμάτι φελιζολ, κάμερα υπερβολικά ψεύτικες φωτογραφίες, δεν βρίσκω λόγο να αγοράσω Sony, όλα αυτά αποτελούν προσωπική μου άποψη. Στην ενότητα της Samsung όμως το να αναφέρεις συνεχώς το ποσό χάλια είναι το s6 και τι lag, και η μπαταρία άθλια κτλπ κτλπ νομίζω καταντάει γραφικό. Επειδή αναφέρεσαι σε μένα.. 1ον θα πω ότι αν ρωτησουν50 φορές για την μπαταρία 50 φορές θα δώσω την ίδια απάντηση εφόσον δεν έχει αλλάξει κάτι. 2ον δεν υπάρχει χρήστης s6 που με εξοικονομηση να μην έχει lag, 3ον όλοι ξέρουμε ότι η μπαταρία του είναι μικρή για τις απαιτήσεις της συσκευης και 4ον δεν είπα σε κανέναν να πάρει Ζ5 ή ότι είναι πιό ωραίο το Ζ5. Τέλος η καμερα του 6s είναι κατώτερη από s6. Είχα κάνει και vs.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Οσοι εχετε lag θα προτεινα να μη χρησιμοποιειτε την εξοικονομηση ενέργειας. Ειναι ενα mode αναγκης,δεν ειναι το mode στο οποιο φτιαχτηκε η συσκευη να λειτουργει. Εγω δεν το εχω ενεργοποιήσει ποτέ, δεν ξερω καν πώς συμπεριφέρεται το κινητο σ αυτο. Τωρα,αν κάποιος το εχει μονιμα σ αυτο επειδη δεν τον καλυπτει η αυτονομία, νομίζω κακως κραταει τη συσκευη,εχει εξωτερικα ενα s6 με αποδοση galaxy pocket. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Εγω την ειχα ενεργοποιηση σημερα για πρωτη φορα να δω τι γινεται..2 ωρες μουσικη,κατι internet,facebook το κινητο μια χαρα δουλευε!!και οσοι λενε οτι ειναι lag στην εξοικονομηση ειναι λαθος..ριχνει την ταση του επεξεργαστη να εχει καλυτερη αυτονομια!!μια χαρα δουλευει η εξοικονομηση!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Εγω την ειχα ενεργοποιηση σημερα για πρωτη φορα να δω τι γινεται..2 ωρες μουσικη,κατι internet,facebook το κινητο μια χαρα δουλευε!!και οσοι λενε οτι ειναι lag στην εξοικονομηση ειναι λαθος..ριχνει την ταση του επεξεργαστη να εχει καλυτερη αυτονομια!!μια χαρα δουλευει η εξοικονομηση!! ok ολοι λεμε ψεμματα και μονο το δικο σου παει ορθιο. εχω ξανα πει 10αδες φορες οτι το κινητο δεν ειναι αργο με εξοικονομηση, δε θα κωλωσει στο να ανοιξει εφαρμογες κτλ. Εχεο λαγκ ομως αν πας να κατεβεις τον καταλογο ή τα αλμπουμ σου, εκει τρωει σκαλωματα που ειναι ενοχλητικα για πολλους. Τελος, το να λες οτι η εξοικονομηση ειναι λυση αναγκης για ενα κινητο που δεν βγαζει ευκολα τη μερα σε πολλους, δεν ειναι λογικο. Ειναι λυση που χωρις αυτη οι μισοι θα ειχαμε πουλησει το κινητο. Προφανως και το κραταω επειδη εχει την εξοικονομηση και τα μοιραζω. ΟΤαν ειμαι σπιτι κτλ δεν την εχω ανοιχτη αλλα σε εκδρομες δε με νοιαζει να εχει επιδοσεις το κινητο, θελω αυτονομια. απλα πραγματα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ρε παίδες με το να το βαλετε για μισή ώρα φόρτιση το μεσημέρι το ξέρετε ότι είναι καλύτερο από το να το λιωνετε και να το βαλετε στο 10%? Τσαμπα άγχος έχετε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ρε παίδες με το να το βαλετε για μισή ώρα φόρτιση το μεσημέρι το ξέρετε ότι είναι καλύτερο από το να το λιωνετε και να το βαλετε στο 10%? Τσαμπα άγχος έχετε αμα εχεις τη δυνατοτητα..αμα εισαι εξω βολτες δραστηριοτητες ή δουλειες σε υπηρεσιες κτλ που θα κουβαλας φορτιστη και να ψαχνεις πριζες. Εγω τις μερες που ειμαι γραφειο μπορει να γυρισω σπιτι και με 60% με εξοικονομηση. εκτος οτι δουλευω τα παντα στο pc δεν το χρησιμοποιω ιδιαιτερα. Αλλα αμα ειμαι ολη μερα εξω δε γινεται να κανω αυτο που λες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 αμα εχεις τη δυνατοτητα..αμα εισαι εξω βολτες δραστηριοτητες ή δουλειες σε υπηρεσιες κτλ που θα κουβαλας φορτιστη και να ψαχνεις πριζες. Εγω τις μερες που ειμαι γραφειο μπορει να γυρισω σπιτι και με 60% με εξοικονομηση. εκτος οτι δουλευω τα παντα στο pc δεν το χρησιμοποιω ιδιαιτερα. Αλλα αμα ειμαι ολη μερα εξω δε γινεται να κανω αυτο που λες. ενα power bank ,πλεον τα βρισκεις παντου.Ειναι κριμα να μην χαιρεσαι στο 100% της συσκευης οταν μπορεις με αυτο το gadget :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 ενα power bank ,πλεον τα βρισκεις παντου.Ειναι κριμα να μην χαιρεσαι στο 100% της συσκευης οταν μπορεις με αυτο το gadget :) φιλε μου δεν κυκλοφορω με τσαντακι οταν βγαινω εξω. Αντε να εχω εγγραφα στο χερι, και τα κλειδια μου. Τελος παντων, προσωπικα προτιμω να κανω τη χρηση που εχω αναφερει παρα να εξαρτωμαι απο power banks κτλ. Επειδη πριν μερες λεγαμε παλι για τη συντηρηση μπαταριας. Φιλη με κινητο 6 μηνων που το φορτιζε οποτε εβρισκε επειδη επαιζε παιχνιδια ξεμενε και το εβαζε 10 λεπτα φορτιση μετα παλι εκτος κτλ, τα εφτυσε και δεν της κραταει καθολου. Δεν ξερω αν ειναι μονο σε δικους μου γνωστους, ομως κανω παρατηρηση και βγαζω συμπερασματα..ο,τι και να λενε οι θεωριες αυτο που βλεπω με κανει να μην νοιωθω ασφαλης με τετοιες διαδικασιες.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 φιλε μου δεν κυκλοφορω με τσαντακι οταν βγαινω εξω. Αντε να εχω εγγραφα στο χερι, και τα κλειδια μου. Τελος παντων, προσωπικα προτιμω να κανω τη χρηση που εχω αναφερει παρα να εξαρτωμαι απο power banks κτλ. Επειδη πριν μερες λεγαμε παλι για τη συντηρηση μπαταριας. Φιλη με κινητο 6 μηνων που το φορτιζε οποτε εβρισκε επειδη επαιζε παιχνιδια ξεμενε και το εβαζε 10 λεπτα φορτιση μετα παλι εκτος κτλ, τα εφτυσε και δεν της κραταει καθολου. Δεν ξερω αν ειναι μονο σε δικους μου γνωστους, ομως κανω παρατηρηση και βγαζω συμπερασματα..ο,τι και να λενε οι θεωριες αυτο που βλεπω με κανει να μην νοιωθω ασφαλης με τετοιες διαδικασιες.. Βασικά γενικά το έγραφα όχι για σένα. Αλλά οι γυναίκες γενικά έτσι φορτίζουν ,δεν πα να τους λες..χαχα λογικό είναι άμα μπαινοβγαίνει στην ημέρα δεκα φορές. Τεσπα :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrinoman Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 καλημέρα, μια ερώτηση σχετικά με το GSam Battery Monitor... χαμηλά γραφει Averages Complete Charge αυτό δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας μου γενικά ή είναι ο μεσος όρος χρήσης από μια ημερομηνία που γραφει, γιατί έχω παρατηρήσει οτι πέφτει, να ανησυχώ ή απλά ειναι η χρήση που κάνω και οχι η κατασταση της μπαταρίας.... ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Invoked Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Σχετικα με το battery drain που ειχα γραψει ποιο πανω. Αλλου την γυρευα την λυση αλλου την βρηκα. Απενεργοποιησα απο τον router (Netgear) to UPnP και το WPS (αν και πιστευω το UPnP ευθυνεται μονο) και λυθηκαν ολα. Με μονιμα ενεργο το Wifi χωρις Sleep και βλεπω μηδαμηνη καταναλωση. Τεραστια βελτιωση απο το -4% / ωρα..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts