makis_m Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Φίλε μου δυστυχώς δεν αντιλέγω. Αλλά μετά από 2 επισκέψεις στο service και τουλάχιστον 3 hard reset δεν έφτιαξε καθόλου το θέμα. Δεν μου ταίριαξε καθόλου στη χρήση Τι να πω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 τι χρονους μπαταριας βγαζεις με το iphone 6s? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Invoked Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Εδώ και μια εβδομάδα αντιμετωπίζω πρόβλημα battery drain. Ενώ ήμουν αρκετά ικανοποιημενος με τις 5 ωρες οθόνης ξαφνικά χωρίς να έχω αλλάξει κάτι μου βγάζει 2 μισή. Το κινητό είναι 2 μηνών. Έχω κάνει delete cache κτλ. Κάποια ιδέα πριν μπω στην αγγαρεία του factory reset? Σε κατάσταση αναμονής, κλειστή οθόνη ανοικτό Wi-Fi /2G χάνει σταθερά 6% την ώρα. Κάτι συμβαίνει. Λοιπόν μετά από επαναφορά τα ίδια. Στην φώτο φαίνεται πως συμπεριφεροταν σε αναμονή με wifi/2G (τις πρωτες 7 ωρες) . Edited February 1, 2016 by Invoked Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Το ότι η γρήγορη φόρτιση φθείρει πιο γρήγορα τη μπαταρία, είναι υποθέσεις ορισμένων και όχι κάτι αποδεδειγμένο. Οι μπαταρίες πλέον που υποστηρίζουν το fast charging είναι κατασκευασμένες γι αυτό ακριβώς το λόγο. Η γρήγορη φόρτιση υπάρχει ακριβώς για να μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιεί τη συσκευή του συνέχεια και για να μην είναι στο άγχος με το ότι αν θα κατέβει το ποσοστό θα χρειαστεί κάτι ώρες να την γεμίσει ο απλός φορτιστής. Χαλαρώστε, μην φέρνετε την καταστροφή και απολαύστε τη συσκευή σας, εξάλλου δε τη παντρευτήκατε για να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας με αυτήν. ειναι δεδομενο οτι η γρηγορη φορτιση χαλαει μια μπαταρια. απλα ο τροπος που γινεται στα κινητα τη φθειρει λιγο καθως μετα το 80% δεν φορτιζει γρηγορα. Δεν παυει ομως να πεφτει η αποδοση της με τον χρονο. ΟΤαν λοιπον πολλοι αγοραζουν για 2-3 χρονια τη συσκευη, δε νομιζω να θελουν να πανε και 2-3 φορες σερβις να δωσουν το 40αρι (αν ειναι τοσο το κοστος) για αντικατασταση της. Ποσο μαλλον ατομα οπως εγω που μενω μακρυα απο σερβις.. επισης, προσωπικα τα κινητα τα αλλαζω πριν κλεισω χρονο, ομως το να μην το προσεχω στη μπαταρια επειδη δε φαινεται δεν ειναι του στυλ μου, ωστε να το παρει ο επομενος με πεσμενη αποδοση. Τελος, η γρηγορη φορτιση ειναι μια επιλογη για την περιπτωση που εχεις πριζα, αν εισαι εξω στη φυση ομως και ξεμενεις δεν ειναι. Εγω θα ηθελα μεσα στο σπιτι λοιπον να φορτιζει αργα. συζητηση κανουμε και νομιζω οτι δεν φερνουμε καμια καταστραφη, απλα λεμε και μια αλλη οπτικη γωνια. Ειναι σα να μου λες οτι τα αμαξια επειδη εχουν κοφτη στις 6200 στροφες πχ, μπορουν να πηγαινουν μεχρι εκει χωρις φθορα. Ξερω δεν ειναι το ιδιο, το οτι ομως δουλευεις κατι στα ορια του δε σημαινει οτι μακροπροθεσμα δεν θα εχει θεμα. Ετσι και οι μπαταριες.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Σε καμια περιπτωση δεν πας 2-3 φορες στο σερβις για μπαταρια σε διαστημα 2-3 ετων.Μια φορα θα πας κι οταν θα πας η τιμη της θα εχει πεσει λογικα λογω παλαιοτητας μοντελου. Επισης μολις περασουν και τα 2 χρονια και δεν θα εχεις εγγυηση δεν χρειαζεται καν να πας στο σερβις. Τωρα ο καθενας εχει τις δικες του θεωριες και τροπο να χρησιμοποιει το κινητο του. Εγω ας πουμε δεν σκεφτομαι τον επομενο.Σκεφτομαι εγω να το χαρω κι ας χασει κατι απο την αξια μεταπωλησης του.Για μενα το αγορασα. Απλα στην αγγελια θα ειμαι ειλικρινης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Το ότι η γρήγορη φόρτιση φθείρει πιο γρήγορα τη μπαταρία, είναι υποθέσεις ορισμένων και όχι κάτι αποδεδειγμένο. Οι μπαταρίες πλέον που υποστηρίζουν το fast charging είναι κατασκευασμένες γι αυτό ακριβώς το λόγο. Η γρήγορη φόρτιση υπάρχει ακριβώς για να μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιεί τη συσκευή του συνέχεια και για να μην είναι στο άγχος με το ότι αν θα κατέβει το ποσοστό θα χρειαστεί κάτι ώρες να την γεμίσει ο απλός φορτιστής. Χαλαρώστε, μην φέρνετε την καταστροφή και απολαύστε τη συσκευή σας, εξάλλου δε τη παντρευτήκατε για να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας με αυτήν. Σε καμια περιπτωση δεν πας 2-3 φορες στο σερβις για μπαταρια σε διαστημα 2-3 ετων.Μια φορα θα πας κι οταν θα πας η τιμη της θα εχει πεσει λογικα λογω παλαιοτητας μοντελου. Επισης μολις περασουν και τα 2 χρονια και δεν θα εχεις εγγυηση δεν χρειαζεται καν να πας στο σερβις. Τωρα ο καθενας εχει τις δικες του θεωριες και τροπο να χρησιμοποιει το κινητο του. Εγω ας πουμε δεν σκεφτομαι τον επομενο.Σκεφτομαι εγω να το χαρω κι ας χασει κατι απο την αξια μεταπωλησης του.Για μενα το αγορασα. Απλα στην αγγελια θα ειμαι ειλικρινης Εγω ξερω οτι οποτε λεω οτι δε με ενοχλει που δεν αλλαζει η μπαταρια ολο και καμποσοι πεταγονται που ειχαν προβλημα με τα s3, s4 τους κτλ και αλλαξαν οχι μια ουτε 2 αλλα και 3 φορες μπαταρια στα 2 χρονια, και αυτοι και οι φιλοι τους. Πως γινεται καθε φορα να βρισκονται τετοιοι και οταν μιλαμε για μπαταριες, αυτες να μην εχουν προβληματα, πραγματικα δεν το καταλαβαινω. Τελος παντων, εγω εχω δει να πεφτουν οι μπαταριες στο χρονο, και πολλων κινητων, ειδικα iphone Που λογω μικρης αυτονομιας τρωνε πολλες αστατες φορτισεις. Το να σου πεσει λοιπον εστω και λιγο η αυτονομια στο s6 ειναι μεγαλο προβλημα. Πχ σε ενα κινητο με 2 ημερες αυτονομια δε σε νοιαζει, λες σιγα θα βγαζω μια μερα. Σε ενα κινητο με μια μερα ή και λιγοτερο, αυτονομια, ειναι προβλημα και γιαυτο θα την αλλαξεις μια ωρα αρχιτερα, οχι οταν θα τα φτυσει τελειως. αυτο εννοω με 2-3 φορες στα 2-3 χρονια. Επισης το καπακι του s6 εχει κολλα, δεν ξερω ποσο ευκολα το επανατοποθετεις εκτος σερβις και να κατσει και σωστα. Θεωρω πως το S7 θα ειναι ιδιο. Κατα τα αλλα, προφανως ο καθε ενας κανει τη χρηση που θελει. Εμενα μαρεσει να το προσεχω γενικα, οχι επειδη σεβομαι τον επομενο, προφανως θα το πουλαγα 20-30 ευρω φθηνοτερα αν δεν το προσεχα, αλλα ειναι θεμα επιλογης μου. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Εγω ξερω οτι οποτε λεω οτι δε με ενοχλει που δεν αλλαζει η μπαταρια ολο και καμποσοι πεταγονται που ειχαν προβλημα με τα s3, s4 τους κτλ και αλλαξαν οχι μια ουτε 2 αλλα και 3 φορες μπαταρια στα 2 χρονια, και αυτοι και οι φιλοι τους. Πως γινεται καθε φορα να βρισκονται τετοιοι και οταν μιλαμε για μπαταριες, αυτες να μην εχουν προβληματα, πραγματικα δεν το καταλαβαινω. Τελος παντων, εγω εχω δει να πεφτουν οι μπαταριες στο χρονο, και πολλων κινητων, ειδικα iphone Που λογω μικρης αυτονομιας τρωνε πολλες αστατες φορτισεις. Το να σου πεσει λοιπον εστω και λιγο η αυτονομια στο s6 ειναι μεγαλο προβλημα. Πχ σε ενα κινητο με 2 ημερες αυτονομια δε σε νοιαζει, λες σιγα θα βγαζω μια μερα. Σε ενα κινητο με μια μερα ή και λιγοτερο, αυτονομια, ειναι προβλημα και γιαυτο θα την αλλαξεις μια ωρα αρχιτερα, οχι οταν θα τα φτυσει τελειως. αυτο εννοω με 2-3 φορες στα 2-3 χρονια. Επισης το καπακι του s6 εχει κολλα, δεν ξερω ποσο ευκολα το επανατοποθετεις εκτος σερβις και να κατσει και σωστα. Θεωρω πως το S7 θα ειναι ιδιο. Κατα τα αλλα, προφανως ο καθε ενας κανει τη χρηση που θελει. Εμενα μαρεσει να το προσεχω γενικα, οχι επειδη σεβομαι τον επομενο, προφανως θα το πουλαγα 20-30 ευρω φθηνοτερα αν δεν το προσεχα, αλλα ειναι θεμα επιλογης μου. Τα καπακια με την κολλα απλα τα ξεκολλας με θερμοπιστολο. Καθαριζεις την παλια κολλα με ασετον και βαζεις το νεο καπακι το οποιο εχει κολλα απο μονο του. Το αφηνεις το βραδυ να στεγνωσει και εισαι κομπλε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Τα καπακια με την κολλα απλα τα ξεκολλας με θερμοπιστολο. Καθαριζεις την παλια κολλα με ασετον και βαζεις το νεο καπακι το οποιο εχει κολλα απο μονο του. Το αφηνεις το βραδυ να στεγνωσει και εισαι κομπλε γιατι, σου δινουν νεο καπακι μαζι με τη μπαταρια? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) ειναι δεδομενο οτι η γρηγορη φορτιση χαλαει μια μπαταρια. απλα ο τροπος που γινεται στα κινητα τη φθειρει λιγο καθως μετα το 80% δεν φορτιζει γρηγορα. Δεν παυει ομως να πεφτει η αποδοση της με τον χρονο. ΟΤαν λοιπον πολλοι αγοραζουν για 2-3 χρονια τη συσκευη, δε νομιζω να θελουν να πανε και 2-3 φορες σερβις να δωσουν το 40αρι (αν ειναι τοσο το κοστος) για αντικατασταση της. Ποσο μαλλον ατομα οπως εγω που μενω μακρυα απο σερβις.. επισης, προσωπικα τα κινητα τα αλλαζω πριν κλεισω χρονο, ομως το να μην το προσεχω στη μπαταρια επειδη δε φαινεται δεν ειναι του στυλ μου, ωστε να το παρει ο επομενος με πεσμενη αποδοση. Τελος, η γρηγορη φορτιση ειναι μια επιλογη για την περιπτωση που εχεις πριζα, αν εισαι εξω στη φυση ομως και ξεμενεις δεν ειναι. Εγω θα ηθελα μεσα στο σπιτι λοιπον να φορτιζει αργα. συζητηση κανουμε και νομιζω οτι δεν φερνουμε καμια καταστραφη, απλα λεμε και μια αλλη οπτικη γωνια. Ειναι σα να μου λες οτι τα αμαξια επειδη εχουν κοφτη στις 6200 στροφες πχ, μπορουν να πηγαινουν μεχρι εκει χωρις φθορα. Ξερω δεν ειναι το ιδιο, το οτι ομως δουλευεις κατι στα ορια του δε σημαινει οτι μακροπροθεσμα δεν θα εχει θεμα. Ετσι και οι μπαταριες.. Το ότι οι μπαταρίες πέφτουν με τον καιρό είναι γνωστό, το ότι πέφτουν με την γρήγορη φόρτιση είναι δικό σου σενάριο και δεν είναι κάτι αποδεδειγμένο. Όταν βρεις κάποια τεκμηριωμένη μελέτη από επίσημα χείλη και όχι από κάποιες σελίδες του ράδιο αρβύλα, πόσταρε τη εδώ να τη δούμε κι εμείς. Επίσης το ότι πολλοί αλλάζουν 2-3 φορές μπαταρία στα 2 χρόνια , πάλι είναι δικό σου σενάριο. Τόσα χρόνια εδώ μέσα δε θυμάμαι να διάβασα κάτι τέτοιο και αν κάποιος έγραψε κάτι αντίστοιχο θα ήταν μεμονωμένη περίπτωση. Τέλος το παράδειγμα σου με τις στροφές του αυτοκινήτου ήταν πολύ ατυχές. Σου είχα εξηγήσει και στο παρελθόν 2-3 φορές σε διάφορα θέματά με ποιό προχωρημένους όρους το πώς δουλεύουν οι μπαταρίες αλλά δεν θέλησες να το καταλάβεις. Όλα αυτά λοιπόν είναι απλά δικές σου σκέψεις και απόψεις. Σεβαστές, αλλά μέχρι αποδείξεως τους μη αποδεκτές. Δε χρειάζεται να απαντήσεις πάλι με σεντόνι, βρίσκεις τεκμηριωμένη μελέτη και μας την ποστάρεις. Edited February 1, 2016 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Το ότι οι μπαταρίες πέφτουν με τον καιρό είναι γνωστό, το ότι πέφτουν με την γρήγορη φόρτιση είναι δικό σου σενάριο και δεν είναι κάτι αποδεδειγμένο. Όταν βρεις κάποια τεκμηριωμένη μελέτη από επίσημα χείλη και όχι από κάποιες σελίδες του ράδιο αρβύλα, πόσταρε τη εδώ να τη δούμε κι εμείς. Επίσης το ότι πολλοί αλλάζουν 2-3 φορές μπαταρία στα 2 χρόνια , πάλι είναι δικό σου σενάριο. Τόσα χρόνια εδώ μέσα δε θυμάμαι να διάβασα κάτι τέτοιο και αν κάποιος έγραψε κάτι αντίστοιχο θα ήταν μεμονωμένη περίπτωση. Τέλος το παράδειγμα σου με τις στροφές του αυτοκινήτου ήταν πολύ ατυχές. Σου είχα εξηγήσει και στο παρελθόν 2-3 φορές σε διάφορα θέματά με ποιό προχωρημένους όρους το πώς δουλεύουν οι μπαταρίες αλλά δεν θέλησες να το καταλάβεις. Όλα αυτά λοιπόν είναι απλά δικές σου σκέψεις και απόψεις. Σεβαστές, αλλά μέχρι αποδείξεως τους μη αποδεκτές. Δε χρειάζεται να απαντήσεις πάλι με σεντόνι, βρίσκεις τεκμηριωμένη μελέτη και μας την ποστάρεις. επειδη δεν κραταω αρχειο απο τα ποστ των μελων απλα παραθετω ενα προχειρο απο μελος που θυμαμαι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6530868#post6530868 κινητο 2 ετων (εκτος αν το πηρε τη μερα που κυκλοφορησε) και το εχει παει 2 φορες για μπαταρια. Και σε αλλο θεμα παλι με ιδια συζητηση θυμαμαι αντιστοιχο για s3 με 2-3 αλλαγες. Επισης εχω προσωπικη εμπειρια απο την αδερφη μου οπου εχει βγαλει off ενα lumia 800 Και ενα iphone 5s σε λιγοτερο απο ετος. Ξαδερφος μου με iphone 4s στο 1 ετος απο την αγορα του η μπαταρια του δεν εβγαζε ουτε μια ωρα χρηση. Τελος η πρωην κοπελα μου ενα S2 το εβγαλε off στον 1,5 χρονο. Τωρα απο εκει και περα, αν δε θες να καταλαβεις εσυ αυτο που λεω, προβλημα σου. αυτο που λεω λοιπον ειναι οτι παρατηρω τριγυρω μου τη χρηση που κανει ο καθε ενας (απο αυτους που μπορω να ξερω) και βλεπω και τα αποτελεσματα στη μπαταρια. Βλεπω οτι οσοι τα φορτιζουν αστατα με φορτιστες αυτοκινητου, ειδα οτι πολυ γρηγορα επεσε η αποδοση των μπαταριων του. Επισης εγω ποτε δεν ειχα θεμα με μπαταριες σε καμια συσκευη μου ενω τις φορτιζα ολες με προγραμμα. Μια φορα μου χαλασε λιθιου που την αφησα αφορτιστη κανα μηνα και μετα ηταν για πεταμα. Δεν διαφωνω με τη θεωρια, αλλα δεν νομιζω οτι θα βρεις ευκολα ερευνα που να λεει οτι οι κακες φορτισεις και οι γρηγορες χαλανε τις μπαταριες...γιατι δε συμφερει καμια εταιρεια και οσο δε συμφερει δε θα βγαινει. Εδω για θεματα υγειας και δεν τα βγαζουν, θα τα βγαλουν εδω που απλα καποιοι θα αγορασουν μια μπαταριουλα μερικους μηνες νωριτερα? Προφανως αν χαλουσαν για πλακα οι μπαταριες θα ηταν γνωστο, ομως δεν μπορεις να μην βαζεις ενα ερωτηματικο και να μην κρατας μια πιθανοτητα οταν βλεπεις καποια παραδειγματα τριγυρω σου. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Δεν ειναι τοσο το πως φορτιζει μια μπαταρια το ποσο θα κρατησει. Ειναι περισσοτερο θεμα τυχης,γιατι ειναι ενα αναλωσιμο φθηνο,με μεγαλα ποσοστα αστοχιας ( γι αυτο και η εγγυηση 6 μηνων) και επισης η τεχνολογία εχει μεινει στασιμη εδω και πολλα χρονια. Το οτι φθειρεται επισης με τη γρηγορη φορτιση ισχυει οσο και οτι ο nikos mpl τη φορτιζει και τη χρησιμοποιει σωστα. Ουτε σωστα τη φορτιζεις ουτε σωστα τη χρησιμοποιεις φιλε μου. Εχεις διαμορφωσει μια αποψη και θεωρεις οτι ετσι ειναι το σωστο. Οι ιδανικες συνθηκες φορτισης και χρησης ειναι ανεδαφικες και εκτος πραγματικοτητας. Το ξερεις οτι προτεινουν πολλες και συχνες φορτισεις κατα τη διαρκεια της μερας; Ετσι το φορτιζεις εσυ; Αποκλειεται. Θα το φορτιζεις μεχρι να παει 100%. Το ξερεις οτι αυτό θεωρητικά ειναι λαθος; Ειναι λιγο καλυτερο απ το να την αφηνεις να παει στο 0%. Οι ειδικοι λενε οτι το κινητο πρεπει να φορτιζεται μεταξυ 40-80% και να περναει το μεγαλύτερο μερος της ζωης του στο 40%. Αυτη ειναι η ιδανικη χρηση,τιποτα αλλο. Επειδη κανεις δεν τα κανει αυτα,το ποσο θα κρατησει στον καθενα η μπαταρια ειναι καθαρα θεμα τυχης. Εχω νταντεψει μπαταριες και μου χαλασαν συντομα,αλλες τις φορτιζα οπως να ναι και κρατησαν χρονια. Γι αυτο το ιδανικο ειναι να αφαιρουνται και να τις πεταμε γιατι αυτη ειναι η χρηση τους,ειναι ενα φθηνο και παλιας τεχνολογιας ανταλλακτικο που ειναι εκτος λογικης να επενδυεις χρονο και σκεψη σ αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Δεν ειναι τοσο το πως φορτιζει μια μπαταρια το ποσο θα κρατησει. Ειναι περισσοτερο θεμα τυχης,γιατι ειναι ενα αναλωσιμο φθηνο,με μεγαλα ποσοστα αστοχιας ( γι αυτο και η εγγυηση 6 μηνων) και επισης η τεχνολογία εχει μεινει στασιμη εδω και πολλα χρονια. Το οτι φθειρεται επισης με τη γρηγορη φορτιση ισχυει οσο και οτι ο nikos mpl τη φορτιζει και τη χρησιμοποιει σωστα. Ουτε σωστα τη φορτιζεις ουτε σωστα τη χρησιμοποιεις φιλε μου. Εχεις διαμορφωσει μια αποψη και θεωρεις οτι ετσι ειναι το σωστο. Οι ιδανικες συνθηκες φορτισης και χρησης ειναι ανεδαφικες και εκτος πραγματικοτητας. Το ξερεις οτι προτεινουν πολλες και συχνες φορτισεις κατα τη διαρκεια της μερας; Ετσι το φορτιζεις εσυ; Αποκλειεται. Θα το φορτιζεις μεχρι να παει 100%. Το ξερεις οτι αυτό θεωρητικά ειναι λαθος; Ειναι λιγο καλυτερο απ το να την αφηνεις να παει στο 0%. Οι ειδικοι λενε οτι το κινητο πρεπει να φορτιζεται μεταξυ 40-80% και να περναει το μεγαλύτερο μερος της ζωης του στο 40%. Αυτη ειναι η ιδανικη χρηση,τιποτα αλλο. Επειδη κανεις δεν τα κανει αυτα,το ποσο θα κρατησει στον καθενα η μπαταρια ειναι καθαρα θεμα τυχης. Εχω νταντεψει μπαταριες και μου χαλασαν συντομα,αλλες τις φορτιζα οπως να ναι και κρατησαν χρονια. Γι αυτο το ιδανικο ειναι να αφαιρουνται και να τις πεταμε γιατι αυτη ειναι η χρηση τους,ειναι ενα φθηνο και παλιας τεχνολογιας ανταλλακτικο που ειναι εκτος λογικης να επενδυεις χρονο και σκεψη σ αυτο. λοιπον, επειδη πολυ το αναλυσαμε και εδω δεν ειναι πανεπιστημιο, αλλα υπαρχει μια ελευθερια λογου, 1ον θα σου απαντησω οτι αυτα που λες τα ξερω, ομως αν ενα κινητο δεν βγαζει καν τη μερα με τη μπαταρια που εχει, τοτε προφανως δεν μπορεις να το δουλευεις στο 40-80% και 2ον εγω ειπα μια παρατηρηση που εχω κανει, δεν ειπα πως να χειριζεστε τα κινητα σας!Ειδικα για το 0% το αναφερω απο μονος μου παραπανω.. Οσο για το ποσο θα κρατησει μια μπαταρια, επειδη εχω απειρες συσκευες στο σπιτι με λιθιου, σχεδον καμια δεν εχε χαλασει εκτος απο οσες μου ξεφυγαν και εμειναν αδειες για καιρο (πχ φακος ποδηλατου ή ΒΤ κινητου). Ακομα και κινητα 7ετιας που εχουν οποτε τα χρειαστηκα ή τα δανεισα απεδωσαν εξαιρετικα, αλλα η χρηση που τους ειχα κανει ηταν οπως συνηθιζω παντα. Τωρα αν μπορουσες να αγορασεις μια μπαταρια και να την αλλαξεις στο S6 προφανως δε θα με απασχολουσε το θεμα αυτο, ομως επειδη δε θελω να ξεμεινω καμποσες μερες και να το πληρωσω και πιο ακριβα απο ο,τι μια σκετη μπαταρια, ψαχνομαι λιγο παραπανω. Φυσικα οι κατασκευαστες θα πουν τα δικα τους αλλα οταν εχουν τον παραγοντα κερδος απο πισω, δεν μου ειναι αρκετο να αποδεχθω ετσι απλα τις αποψεις τους, ποσο μαλλον οταν ξερω απο τι χαλανε οι μπαταριες. και επειδη ζητησατε αρθρο, οριστε ενα απο τα πιο σοβαρα sites που ξερω: http://batteryuniversity.com/learn/article/the_high_power_lithium_ion Αν εχετε ορεξη διαβαστε το ολο. "Batteries live longer if treated in a gentle manner. High charge voltages, excessive charge rate and extreme load conditions have a negative effect on battery life." Not only does a lithium-ion battery live longer with a slower charge rate; moderate discharge rates also help." κτλ Edited February 1, 2016 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Νικο η μπαταριες δεν φθειρονται τοσο ευκολα με fast charge!η τεχνολογια εχει προχωρησει τοσο πολυ..ειναι σχεδιασμενες οι μπαταριες να αντεχουν υψηλοτερη ταση!!και με απλο φορτιστη το ιδιο πραγμα,ασε που θα παρει πολλες ωρες φορτισης!!η μπαταρια τελιωνει καθαρα απο θεμα χρησης του χρηστη!!ηδη στο s7 ετοιμαζεται ακομα ποιο γρηγορη φορτιση type c!!απλα αμα θελεις μια καλη φορτιση καλο να ειναι κλειστο οταν φορτιζει!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Νικο η μπαταριες δεν φθειρονται τοσο ευκολα με fast charge!η τεχνολογια εχει προχωρησει τοσο πολυ..ειναι σχεδιασμενες οι μπαταριες να αντεχουν υψηλοτερη ταση!!και με απλο φορτιστη το ιδιο πραγμα,ασε που θα παρει πολλες ωρες φορτισης!!η μπαταρια τελιωνει καθαρα απο θεμα χρησης του χρηστη!!ηδη στο s7 ετοιμαζεται ακομα ποιο γρηγορη φορτιση type c!!απλα αμα θελεις μια καλη φορτιση καλο να ειναι κλειστο οταν φορτιζει!! δε διαφωνησε φιλε Ερνεστο οτι δεν φθειρονται ευκολα.. Εγω πιο πολυ εστιασα οτι και ενα 5% να χασεις απο τη μπαταρια του S6 ειναι πολυτιμο. Σκεψου οτι αν καποιος βγαζει τη μερα και φτανει πχ στις 9 το βραδυ να θελει να παει για ενα φαγητο και εχει 20% μπαταρια, θα εχει 15% πλεον. Με 15% εκτος της μεγαλυτερης ανασφαλειας μεχρι να επιστρεψεις, δεν εχεις φλας στην καμερα, και στο 5% καθολου καμερα. Μιλαω για τετοια πραγματα, και μακροπροθεσμα για την φθορα που ισως γλιτωσεις μια αντικατασταση οχι επειδη θα καταστραφει, αλλα επειδη η όποια πτωση αποδοσης της δε θα σε βοηθαει καθολου. Εκει εστιασα ρε παιδες, απο εκει και περα δεν εχω λογο να μην δεχτω τις αποψεις σας. Εγω οσο μπορω να το φορτιζω αργα θα το κανω. Edit: το fast charge είναι κάτι καινούριο. Αν μετά από μερικά χρόνια έχουμε ασφαλή συμπεράσματα θα μιλάμε αλλιώς. Τωρα μιλάτε θεωρητικά ενώ εγώ βασιζομαι σε κάτι που ισχύει γενικά. Edited February 1, 2016 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Φίλε μου αν ο άλλος ξέρει στις 9 θα πάει για φαγητό και δεν έχει μπαταρία θα το φορτισει έστω μισή ώρα μέχρι να ετοιμαστεί. Δεν θα πάθει τίποτα η μπαταρία αν το κάνεις 10 φορές στον έναν χρόνο πχ. Στο λέω εντελώς φιλικά μιας και κουβέντα κάνουμε. Σημασία έχει να χαρούμε τα κινητά που έχουμε αγοράσει. Και εγώ αργά το φορτιζω αλλά αν χρειαστεί θα το φορτησω έστω και για 20λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Καλησπέρα σας, Κάτοχος galaxy s6, δυστυχώς είμαι αρκετά απογοητευμένος από την μπαταρία, με ανοιχτό μόνιμα 3g και αρκετή ομιλία, στις 3-4 το μεσημέρι είμαι με 15% μπαταρία και ψάχνω για φορτιστή. Δεν ξέρω γτ τόσο άσχημα, πως θα μπορούσα να το ψάξω πριν μπω σε πειράματα για factory reset? Είμαι έτοιμος για μετάβαση σε iPhone, βλέπω τους συναδέλφους και η μπαταρία τους βγάζει για πλάκα 1 ημέρα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Καλησπέρα σας, Κάτοχος galaxy s6, δυστυχώς είμαι αρκετά απογοητευμένος από την μπαταρία, με ανοιχτό μόνιμα 3g και αρκετή ομιλία, στις 3-4 το μεσημέρι είμαι με 15% μπαταρία και ψάχνω για φορτιστή. Δεν ξέρω γτ τόσο άσχημα, πως θα μπορούσα να το ψάξω πριν μπω σε πειράματα για factory reset? Είμαι έτοιμος για μετάβαση σε iPhone, βλέπω τους συναδέλφους και η μπαταρία τους βγάζει για πλάκα 1 ημέρα. Ευχαριστώ Κάτι φταίει στη συσκευή σου . Δεν κραταει παραπάνω το iphone. Μάλλον κάτι δεν έχεις κάνει καλά στο στήσιμο. Είτε από εφαρμογές είτε ρυθμίσεις. Ανέβασε καμία φώτο με τη χρήση μπαταρίας. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Καλησπέρα σας, Κάτοχος galaxy s6, δυστυχώς είμαι αρκετά απογοητευμένος από την μπαταρία, με ανοιχτό μόνιμα 3g και αρκετή ομιλία, στις 3-4 το μεσημέρι είμαι με 15% μπαταρία και ψάχνω για φορτιστή. Δεν ξέρω γτ τόσο άσχημα, πως θα μπορούσα να το ψάξω πριν μπω σε πειράματα για factory reset? Είμαι έτοιμος για μετάβαση σε iPhone, βλέπω τους συναδέλφους και η μπαταρία τους βγάζει για πλάκα 1 ημέρα. Ευχαριστώ Γενικα πασχει σε αυτο το σημειο μονο το κινητο αλλα οχι κ τοσο τραγικα οπως κανει σε σενα. Μαλλον το 3g σου δεν θα επιανε τπτ απο σημα εκει που θα εισαι. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 επειδη τυχαινει να ειχα και τα 2...πιο καλα κραταει το iphone...μονο με το note 5 η το s6 edge plus βλεπεις σωστη μπαταρια δυστηχως... Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Φίλε μου αν ο άλλος ξέρει στις 9 θα πάει για φαγητό και δεν έχει μπαταρία θα το φορτισει έστω μισή ώρα μέχρι να ετοιμαστεί. Δεν θα πάθει τίποτα η μπαταρία αν το κάνεις 10 φορές στον έναν χρόνο πχ. Στο λέω εντελώς φιλικά μιας και κουβέντα κάνουμε. Σημασία έχει να χαρούμε τα κινητά που έχουμε αγοράσει. Και εγώ αργά το φορτιζω αλλά αν χρειαστεί θα το φορτησω έστω και για 20λεπτα Επειδη πολλες φορες παω εξω απο τη δουλεια το βραδυ, και επειδη βαριεμαι να κουβαλαω και φορτιστη, την εχω πατησει και μου εχει κακοφανει, γιαυτο το λεω. Δεν ειναι 10 φορες το χρονο, ειναι πολλες. Τεσπα ο καθε ενας οπως βολευεται. επειδη τυχαινει να ειχα και τα 2...πιο καλα κραταει το iphone...μονο με το note 5 η το s6 edge plus βλεπεις σωστη μπαταρια δυστηχως... Μου κανει εντυπωση που το λες, γιατι εχει η αδερφη μου το 6αρι και αυτο που βλεπω ειναι οτι σε αναμονη ειναι τερας αλλα σε χρηση πεφτει πιο γρηγορα απο το δικο μας. Θεωρω οτι παιζει πολυ σημαντικο ρολο το στησιμο του κινητου παιδια. Να απενεργοποιησεις/σβησεις ολη τη σαβουρα, να ρυθμισεις φωτεινοτητες, ειδοποιησεις κτλ απο εφαρμογες σε σωστα επιπεδα και τελος να το χρησιμοποιεις λογικα. Πχ αν εχεις βαλει 2-3 λογαριασμους mail να συγχρονιζουν συνεχεια, fb/viber κτλ βαρανε ολη μερα, εχεις φωτεινοτητα τερμα, το εχεις και σε κανα 4G ή γενικα αν δεν εχεις καλο σημα ακομα και με 3G και δεν το αφηνεις σε ησυχια, τοτε λογικο ειναι να μην σε βγαλει. Εγω που παραπονιεμαι γενικα για την αυτονομια του, βγαζω τη μερα συνηθως και μιλαω 2 ωρες, περναω τις 2 ωρες οθονη (φτανω και 4 αναλογα τη χρηση, τη μερα κτλ) και εχω viber, whatsap σε χρηση γενικα. Το να μη σε βγαζει λοιπον στη δουλεια σημαινει οτι ή δε δουλευεις ή κατι εχεις κανει λαθος στο κινητο. Μονο σε βολτες δε με βγαζει, ειτε μετα τη δουλεια αν βγω και δεν εχω αρκετη ή ΣΚ που θα το σκαλιζω απο το πρωι. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 (edited) Καλημέρα σας, το μεσημέρι θα ανεβάσω φωτογραφία πως είναι η μπαταρία. Μιλάω αρκετά στο τηλ λόγω δουλειάς, όπως και αρκετά email. Φωτεινότητα πάντα στο auto. 3g και όχι 4g. Και ανεβάζω την πρωινή στο ξεκίνημα που ήδη δείχνει ότι στις 7 περίπου θα έχει τελειώσει https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160202/e259dbcda33d19e8bdc64322fcf74168.jpg Edited February 2, 2016 by theospan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 αυτοματο αλλα που? ψηλα, χαμηλα? στη μεση? παιζει ρολο να ξερεις. Επισης, θα μας στειλεις και το χρονο που γραφει μεσα στην οθονη (πατας πανω στο screen και σε ο,τι αλλο εχει στις 3-4 πρωτες θεσεις ) να δουμε ποση ωρα λειτουργουν. Εξοικονομηση χρησιμοποιεις? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Auto στα χαμηλά στο μισό κάτω από την μέση. Εξοικονόμηση δεν χρησιμοποιώ. Το μεσημέρι θα στείλω φωτογραφία και όλα τα κουτάκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Auto στα χαμηλά στο μισό κάτω από την μέση. Εξοικονόμηση δεν χρησιμοποιώ. Το μεσημέρι θα στείλω φωτογραφία και όλα τα κουτάκια οκ. κατι που δε μας ειπες, εχεις κανει φανταζομαι αναβαθμιση σε 5.1.1 στην τελευταια εκδοση ετσι? Το εχεις βαλει στο pc με smartswitch να το τσεκαρεις? Γιατι αν το εχεις με την προηγουμενη εκδοση εχει προβλημα και την καταπινει την μπαταρια χωρις λογο. Διορθωθηκε ομως με update. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Auto στα χαμηλά στο μισό κάτω από την μέση. Εξοικονόμηση δεν χρησιμοποιώ. Το μεσημέρι θα στείλω φωτογραφία και όλα τα κουτάκια Φιλε επειδη παρομοια χρηση κανουμε στη δουλεια, πουλα το οπως εκανα εγω και παρε το edge plus που εχει μεγαλη μπαταρια. Δεν κανει για αλογιστη χρηση το μικρο. Μονο με προσοχη στη χρηση του θα κανεις δουλεια. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts