Nikos_Mpl Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Φίλε το z3c είναι μια κατηγορία μόνο του το είχα για 2 μέρες η μπαταρία του μαζί με το mate 7 είναι η καλύτερη που υπάρχει σε android πολύ καλύτερη από του z3 αλλά δεν υπάρχει πουθενά αλλού σύγκριση ούτε για πλάκα με το s6,720p με 4.6 ίντσες οθόνη. Και για να τελειώνουμε με τα vs γιατί είμαστε και off topic το s6 παρά την κακοπροαιρετη συνήθως κρητική που δέχεται είναι μια πανέμορφη ποιοτική συσκευή με τρομερή κάμερα για smartphone την καλύτερη οθόνη με διαφορά,χωρίς sd card με μπαταρία άνω του μετρίου και ίσως για την μικρή χωρητικότητα της πάρα πολύ καλή,για να δούμε λίγο και τι μας προσφέρουν και οι άλλες ναυαρχιδες φέτος για να κρίνουμε λίγο πιο λογικά :rolleyes: δεν κανω vs, απλα οταν ο αλλος θελει να το παρει και σε ρωταει η μπαταρια πως παει, πρεπει να εχεις καποια σημεια αναφορας, ειτε απο αλλες συσκευες ειτε με χρονους, που ολα ειναι σχετικα. για μενα συγκριση ειναι μονο ο ιδιος χρηστης με τον εαυτο του. να στησει το κινητο οπως θελει και να το χρησιμοποιει.. Τωρα για τα 2 μεταξυ τους, προφανως η μικρη αναλυση βοηθαει, αλλα αντιστοιχα και η υπερβολικη αναλυση του S6 δεν το βοηθαει..θελω να πω οτι αυτα ειναι, οπως ειναι, και συγκρινεις αυτονομιες.. απο εκει και περα προσωπικα το edge το εχω παρει στα 128gb και δε με απασχολει ακομα ο χωρος, ομως την SD την θελω για ασφαλεια αλλα ας μην το αναλυσουμε. Για την μπαταρια του διαφωνω οτι ειναι αποδοτοτικη, καθως η οθονη και το 3G, 2 βασικοι παραγοντες στη χρηση δεν το βοηθουν.. Δηλαδη σε ομιλια πιστευω οτι μπορει να βγαλει πααααρα πολυ, αλλα ειναι smartphone και θα σερφαρεις, θα μπεις ιντερνετ απεξω κτλ κτλ, εκει γονατιζει και δεν εχει καλη αυτονομια. υπο συνθηκες μονο εχει καλη αυτονομια και καλη διαχειριση.. οποτε δεν μπορεις να λες οτι ειναι ανω του μετριου. Ειναι μονο υπο συνθηκες.(ετσι για την ιστορια, με το Z3c εβγαζα 2 ημερες με 3G Μονο χρηση, εχω κανει 3 φορες το πειραμα μαζι με ενα galaxy alpha ΠΟυ φυσικα δεν εκλεισε τη μερα). Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Πάντα όταν δεν χρειάζομαι Data το έχω σε 2g. (Όταν κοιμάμαι,όταν οδηγώ το φορτηγό και όταν είμαι σπίτι) τις υπόλοιπες ώρες όταν το χρειάζομαι το γυρνάω σε 3 η 4g .Η μπαταρία του με την δική μου χρήση είναι πολύ καλη. (Edge plus) το ίδιο έκανα και με το note 4 πριν το δώσω. Στο S6 του πατέρα μου μου έκανε όλο παράπονα ότι δεν κρατεί η μπαταρία καθόλου. Του έμαθα λίγο τα "κολπα" της χρήσης μου και βλέπω μια πολύ καλή μπαταρία και στο S6. Στο κάτω κάτω αν θες να βγεις και βράδυ έξω και είσαι οριακά με μπαταρία μέχρι να ετοιμαστεις το βάζεις γρήγορα στην μπριζα.Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας παίδες. Λογικό όσοι έρχονται από Sony μέχρι Ζ3 να τους φάνηκε χειρότερη η μπαταρία αλλά δεν βλέπω άλλες ναυαρχιδες να δίνουν καλύτερες μπαταρίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 δεν κανω vs, απλα οταν ο αλλος θελει να το παρει και σε ρωταει η μπαταρια πως παει, πρεπει να εχεις καποια σημεια αναφορας, ειτε απο αλλες συσκευες ειτε με χρονους, που ολα ειναι σχετικα. για μενα συγκριση ειναι μονο ο ιδιος χρηστης με τον εαυτο του. να στησει το κινητο οπως θελει και να το χρησιμοποιει.. Τωρα για τα 2 μεταξυ τους, προφανως η μικρη αναλυση βοηθαει, αλλα αντιστοιχα και η υπερβολικη αναλυση του S6 δεν το βοηθαει..θελω να πω οτι αυτα ειναι, οπως ειναι, και συγκρινεις αυτονομιες.. απο εκει και περα προσωπικα το edge το εχω παρει στα 128gb και δε με απασχολει ακομα ο χωρος, ομως την SD την θελω για ασφαλεια αλλα ας μην το αναλυσουμε. Για την μπαταρια του διαφωνω οτι ειναι αποδοτοτικη, καθως η οθονη και το 3G, 2 βασικοι παραγοντες στη χρηση δεν το βοηθουν.. Δηλαδη σε ομιλια πιστευω οτι μπορει να βγαλει πααααρα πολυ, αλλα ειναι smartphone και θα σερφαρεις, θα μπεις ιντερνετ απεξω κτλ κτλ, εκει γονατιζει και δεν εχει καλη αυτονομια. υπο συνθηκες μονο εχει καλη αυτονομια και καλη διαχειριση.. οποτε δεν μπορεις να λες οτι ειναι ανω του μετριου. Ειναι μονο υπο συνθηκες.(ετσι για την ιστορια, με το Z3c εβγαζα 2 ημερες με 3G Μονο χρηση, εχω κανει 3 φορες το πειραμα μαζι με ενα galaxy alpha ΠΟυ φυσικα δεν εκλεισε τη μερα). Δηλαδή φίλε μου είναι σαν λες σε κάποιον μετά το lg g2 μην πάρεις s6 παρε z3c, δεν υπάρχει σύγκριση πουθενά για μένα το lg g2 είναι ανώτερο από το z3c και z3 και αν θέλεις ανοίγουμε καινούριο θέμα να το αναλύσουμε η sony είναι χρόνια πίσω και το λένε πολύ απλά οι τραγικές πωλήσεις της προσπαθούσα να βγάλω 10 φωτογραφίες για να κρατήσω μια καλή με τα παιδιά μου,οθόνες κάτω από το επίπεδο και του s4,βάρος, μέγεθος;ε αμα είναι να έχω τηλέφωνο να μου κρατάει η μπαταρία αγοράζω ένα 3310 και μου βγάζει μια βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Πάντα όταν δεν χρειάζομαι Data το έχω σε 2g. (Όταν κοιμάμαι,όταν οδηγώ το φορτηγό και όταν είμαι σπίτι) τις υπόλοιπες ώρες όταν το χρειάζομαι το γυρνάω σε 3 η 4g .Η μπαταρία του με την δική μου χρήση είναι πολύ καλη. (Edge plus) το ίδιο έκανα και με το note 4 πριν το δώσω. Στο S6 του πατέρα μου μου έκανε όλο παράπονα ότι δεν κρατεί η μπαταρία καθόλου. Του έμαθα λίγο τα "κολπα" της χρήσης μου και βλέπω μια πολύ καλή μπαταρία και στο S6. Στο κάτω κάτω αν θες να βγεις και βράδυ έξω και είσαι οριακά με μπαταρία μέχρι να ετοιμαστεις το βάζεις γρήγορα στην μπριζα.Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας παίδες. Λογικό όσοι έρχονται από Sony μέχρι Ζ3 να τους φάνηκε χειρότερη η μπαταρία αλλά δεν βλέπω άλλες ναυαρχιδες να δίνουν καλύτερες μπαταρίες Καλό είναι όμως να λέμε όταν πχ βγαζουμε 4 ώρες οθόνη ότι είναιμε 2g ή κλειστα data κτλ. Όσο για τη σονυ άνοιξε άλλο θέμα αλλά αυτά που λες είναι εκτός πραγματικότητας. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 :happy:Καλό είναι όμως να λέμε όταν πχ βγαζουμε 4 ώρες οθόνη ότι είναιμε 2g ή κλειστα data κτλ. Όσο για τη σονυ άνοιξε άλλο θέμα αλλά αυτά που λες είναι εκτός πραγματικότητας. 4 ώρες οθόνη βγάζω αν το έχω το σήμα στο 3g και το σκαλιζω είτε με WiFi είτε Data όλη μερα.οταν το γυρνάω σε 2g επειδή κάποιες στιγμές δεν θέλω Data έχω άνετα πάνω από 5 ώρες οθόνης. Δηλαδή τι άλλο να περιμένουμε από την μπαταρία; να βγάζουμε μια εβδομάδα με μια φορτιση; και είμαι σίγουρος πως πολλοί κάθε βράδυ το φορτιζουν και δεν ξεκινάνε για την δεύτερη μέρα με 30% μπαταρία πχ... (Δεν είπα κάτι για την Sony εγω...ο φίλος ποιο πάνω τα ειπε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 :happy: 4 ώρες οθόνη βγάζω αν το έχω το σήμα στο 3g και το σκαλιζω είτε με WiFi είτε Data όλη μερα.οταν το γυρνάω σε 2g επειδή κάποιες στιγμές δεν θέλω Data έχω άνετα πάνω από 5 ώρες οθόνης. Δηλαδή τι άλλο να περιμένουμε από την μπαταρία; να βγάζουμε μια εβδομάδα με μια φορτιση; και είμαι σίγουρος πως πολλοί κάθε βράδυ το φορτιζουν και δεν ξεκινάνε για την δεύτερη μέρα με 30% μπαταρία πχ... (Δεν είπα κάτι για την Sony εγω...ο φίλος ποιο πάνω τα ειπε) Το ξέρω απλά δεν ήθελα να κάνω παράθεση και τα 2 μηνύματα. Είμαι με 35% με 2 ώρες οθόνη χωρίς εξοικονόμηση και 45 λεπτά ομιλία και όλη μέρα σχεδόν wifi. Δεν βγάζεις πάνω από 3 ώρες οθόνη αν δεν προσέξεις.αυτά πουλες ισχύουν υπό πολλές προϋποθέσεις. Όσο για το τέλος της μέρας, το πρόβλημα μου είναι να βγάλει τη μέρα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Το ξέρω απλά δεν ήθελα να κάνω παράθεση και τα 2 μηνύματα. Είμαι με 35% με 2 ώρες οθόνη χωρίς εξοικονόμηση και 45 λεπτά ομιλία και όλη μέρα σχεδόν wifi. Δεν βγάζεις πάνω από 3 ώρες οθόνη αν δεν προσέξεις.αυτά πουλες ισχύουν υπό πολλές προϋποθέσεις. Όσο για το τέλος της μέρας, το πρόβλημα μου είναι να βγάλει τη μέρα. Πάρε sony φίλε και ασε εμάς για το s6 με τη χάλια μπαταρία.Τον χρόνο μπαταρίας ανέβασε τον με screenshot και όχι με τα λόγια αυτό που γράφεις δεν το είχα ούτε στις διακοπές στην παραλία με 4g και full φωτεινότητα,οτι θέλει γράφει ο καθένας εδώ μέσα. Edited November 26, 2015 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Το ξέρω απλά δεν ήθελα να κάνω παράθεση και τα 2 μηνύματα. Είμαι με 35% με 2 ώρες οθόνη χωρίς εξοικονόμηση και 45 λεπτά ομιλία και όλη μέρα σχεδόν wifi. Δεν βγάζεις πάνω από 3 ώρες οθόνη αν δεν προσέξεις.αυτά πουλες ισχύουν υπό πολλές προϋποθέσεις. Όσο για το τέλος της μέρας, το πρόβλημα μου είναι να βγάλει τη μέρα. Και εγώ χωρίς εξοικονόμηση είμαι πάντα.Κάτι δεν πάει καλά τότε με την μπαταρία σου.αυτά τα νούμερα δεν γίνεται να τα έχεις. Ότι και να του κάνεις σχεδόν 4ωρες οθόνη βγαίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Έφυγαν post. Στο επόμενο μήνυμα που θα δω το ίδιο ύφος θα ακολουθήσει άμεσα αποκλεισμός πρόσβασης στο forum. Αυτό για να μη λέτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Δεν φταίνε τα υπόλοιπα μέλη που απλά κάποιοι δεν ξέρουν να συζητάνε. Για κινητά συζητάτε... χαλαρώστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athinakat Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Μετά από ένα μήνα λειτουργίας,σχεδόν όλα τα ενεργοβορα προγράμματα κλειστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcgodxxx Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 2 μήνες με το edge έχω αυτή τη διάρκεια... Με φβ messenger instagram Twitter Gmail για τα μαιλ 2 εφαρμογες για το καιρο και καμποσες αλλες..οθόνη στο auto WiFi μόνιμα ανοιχτό και το σήμα αυτόματο 4G/3G ktl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Μετά από ένα μήνα λειτουργίας,σχεδόν όλα τα ενεργοβορα προγράμματα κλειστά 2 μήνες με το edge έχω αυτή τη διάρκεια... Με φβ messenger instagram Twitter Gmail για τα μαιλ 2 εφαρμογες για το καιρο και καμποσες αλλες..οθόνη στο auto WiFi μόνιμα ανοιχτό και το σήμα αυτόματο 4G/3G ktl τελικα 2 ωρες οθονη βγαζει ή 5? γιατι εγω ελεγα ψεματα χθες. Τελος παντων, καλο θα ειναι να λεμε τι χρηση κανουμε.. εχω βγαλει με το Ζ1 καποτε 9 ωρες οθονη επειδη παιζαμε 5 ωρες επιτραπεζια και το ειχα για χρονομετρο. Το κινητο προφανως δεν επιανε 9 ωρες αλλα το screenshot το ειχα.. Ολα εχουν σχεση με τη συνολικη χρηση. Θεωρω οτι το S6 βγαζει 2-3 ωρες με αρκετη χρηση και μπορει να περασει τις 4 με συγκεκριμενη χρηση.. Προτιμω να αναλυουμε ακριβως τι χρηση καναμε ο καθε ενας και εγγραψε τετοιους χρονους παρα να πεταμε ξερα screenshots. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 τελικα 2 ωρες οθονη βγαζει ή 5? γιατι εγω ελεγα ψεματα χθες. Τελος παντων, καλο θα ειναι να λεμε τι χρηση κανουμε.. εχω βγαλει με το Ζ1 καποτε 9 ωρες οθονη επειδη παιζαμε 5 ωρες επιτραπεζια και το ειχα για χρονομετρο. Το κινητο προφανως δεν επιανε 9 ωρες αλλα το screenshot το ειχα.. Ολα εχουν σχεση με τη συνολικη χρηση. Θεωρω οτι το S6 βγαζει 2-3 ωρες με αρκετη χρηση και μπορει να περασει τις 4 με συγκεκριμενη χρηση.. Προτιμω να αναλυουμε ακριβως τι χρηση καναμε ο καθε ενας και εγγραψε τετοιους χρονους παρα να πεταμε ξερα screenshots. Και ο φίλος με τις 5 ώρες και 20 λεπτά ψέματα λέει;νομίζω ότι σου αναλύει και το screenshot,2 με 3 ώρες οθόνη δεν παίζει στο s6,s6edge κάτι άλλο συμβαίνει και υπάρχει τόσο κακή διαχείριση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athinakat Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Η χρήση είναι ίντερνετ σχεδόν μόνο με WiFi κλήσεις περίπου 30 λεπτά την ημέρα, άλλο τόσο παιχνιδι τύπου candy crash, Facebook, email με χειροκίνητο συγχρονισμό,φωτεινότητα κατόπιν σπορ το μισό . .χωρίς GPS, location, οθόνη edge nfc ,έχω κατεβάσει ελάχιστες εφαρμογές, όλα τα Google services off, κάτι ίσως κάνω λάθος αλλά δεν ξέρω τι άλλο να σβήσω .είχα το iPhone 5s τα είχα όλα ανοιχτά κ με έβγαζε ως το απόγευμα νωρίς. .. τώρα,μένοντας σπίτι δεν μου βγάζει τη μέρα. .. αν έχετε κάποια άλλη πρόταση ευχαρίστως να την ακούσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Η χρήση είναι ίντερνετ σχεδόν μόνο με WiFi κλήσεις περίπου 30 λεπτά την ημέρα, άλλο τόσο παιχνιδι τύπου candy crash, Facebook, email με χειροκίνητο συγχρονισμό,φωτεινότητα κατόπιν σπορ το μισό . .χωρίς GPS, location, οθόνη edge nfc ,έχω κατεβάσει ελάχιστες εφαρμογές, όλα τα Google services off, κάτι ίσως κάνω λάθος αλλά δεν ξέρω τι άλλο να σβήσω .είχα το iPhone 5s τα είχα όλα ανοιχτά κ με έβγαζε ως το απόγευμα νωρίς. .. τώρα,μένοντας σπίτι δεν μου βγάζει τη μέρα. .. αν έχετε κάποια άλλη πρόταση ευχαρίστως να την ακούσω Δυστυχώς το Facebook είναι τραγική εφαρμογή για όλα τα android,κατέβασε το package disabler pro και απενεργοποιησε ότι bloatware δεν χρησιμοποιείς,δοκίμασε και το tinfoil for facebook αντί για την εφαρμογή του Facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Και ο φίλος με τις 5 ώρες και 20 λεπτά ψέματα λέει;νομίζω ότι σου αναλύει και το screenshot,2 με 3 ώρες οθόνη δεν παίζει στο s6,s6edge κάτι άλλο συμβαίνει και υπάρχει τόσο κακή διαχείριση μπαταρίας. ειπα εγω οτι λεει ψεματα?εσυ λες εμενα ψευτη μονο. γιατι θες να δημιουργεις προβληματα? προκαλεις χωρις λογο! ειπα ΜΟΝΟ οτι αναλογα με τη χρηση (το μερος δηλαδη ή την φωτεινοτητα που εχεις αλλαζει πολυ η αυτονομια) ή μηπως φαινονται και αυτα στα screenshot? Εγω πχ στις 2 ωρες ειπα οτι ειχα κλειστη την εξοικονομηση, δεν ειχα χαμηλα την φωτεινοτητα, την ειχα στο αυτοματο ή αμα χαμηλωνε πολυ την ανεβαζα, και ειχα ανοιχτα δεδομενα,εβγαλα και καμποσες φωτο,αλλα αυτο δεν φαινεται στα screenshot. Η χρήση είναι ίντερνετ σχεδόν μόνο με WiFi κλήσεις περίπου 30 λεπτά την ημέρα, άλλο τόσο παιχνιδι τύπου candy crash, Facebook, email με χειροκίνητο συγχρονισμό,φωτεινότητα κατόπιν σπορ το μισό . .χωρίς GPS, location, οθόνη edge nfc ,έχω κατεβάσει ελάχιστες εφαρμογές, όλα τα Google services off, κάτι ίσως κάνω λάθος αλλά δεν ξέρω τι άλλο να σβήσω .είχα το iPhone 5s τα είχα όλα ανοιχτά κ με έβγαζε ως το απόγευμα νωρίς. .. τώρα,μένοντας σπίτι δεν μου βγάζει τη μέρα. .. αν έχετε κάποια άλλη πρόταση ευχαρίστως να την ακούσω Με τοσα που εχεις κλειστα, αν το candy δεν φταιει, τοτε κανε μια επαναφορα εργοστασιακων και επανεγκατασταση λογισμικου.. ΠΧ εγω αυτα που λες εσυ δεν τα κλεινω ολα, και βγαζω ανετα παραπανω. Τις 2 ωρες τις βλεπω οταν εχω φωτεινοτητα ψηλα, τραβαω φωτο και χρησιμοποιω πολυ 3G σε σχεση με wifi. Edited November 27, 2015 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παιδια ο καθενας κανει την δικη του χρηση και ειναι φυσικο να υπαρχει τετοια αποκλιση στους χρονους της μπαταριας. Κι εγω εβγαλα 7ωρο και το ποσταρα,ομως συνηθως ειμαι στις 3-4 ωρες οθονη. Αλλος δεν κλεινει ποτε το 4G,αλλος δεν κλειενει το wifi και το bluetooth κτλ. Ο κολλητος μου εχει Galaxy S4 και το εχει τερμα φωτεινοτητα πρωι-βραδυ,και δεν κλεινει ποτε δεδομενα,wifi και bluetooth και κλαιγεται για την μπαταρια. Μετα ειναι κι οι εφαρμογες που χρησιμοποιουμε. Οταν ο Vag74 το εχει σε 2g,δεν χρησιμοποιει την εφαρμογη του facebook,ισως κλεινει οτι δεν χρειαζεται κτλ. φυσικο ειναι να βλεπει καθημερινα 4ωρα. Οπως και να χει μια χαρα αυτονομια εχει για αυτο που ειναι.Οποιος θελει αυτονομια G2 και Sony δεν θα το βρει εδω ουτε στο G4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παιδια ο καθενας κανει την δικη του χρηση και ειναι φυσικο να υπαρχει τετοια αποκλιση στους χρονους της μπαταριας. Κι εγω εβγαλα 7ωρο και το ποσταρα,ομως συνηθως ειμαι στις 3-4 ωρες οθονη. Αλλος δεν κλεινει ποτε το 4G,αλλος δεν κλειενει το wifi και το bluetooth κτλ. Ο κολλητος μου εχει Galaxy S4 και το εχει τερμα φωτεινοτητα πρωι-βραδυ,και δεν κλεινει ποτε δεδομενα,wifi και bluetooth και κλαιγεται για την μπαταρια. Μετα ειναι κι οι εφαρμογες που χρησιμοποιουμε. Οταν ο Vag74 το εχει σε 2g,δεν χρησιμοποιει την εφαρμογη του facebook,ισως κλεινει οτι δεν χρειαζεται κτλ. φυσικο ειναι να βλεπει καθημερινα 4ωρα. Οπως και να χει μια χαρα αυτονομια εχει για αυτο που ειναι.Οποιος θελει αυτονομια G2 και Sony δεν θα το βρει εδω ουτε στο G4. τωρα μιλας σωστα. Εγω το μονο που ειπα ειναι οτι καλο ειναι μαζι με τα screenshots να λεμε και τι χρηση καναμε..αν εγω τραβηξω και 10 βιντεακια, δεν ειναι απαραιτητο οτι θα φανει στα screenshoots, αλλα θα μου λεει γιατι βγαζω 2 ωρες οθονη. Τελος παντων, η ακριβεια ειναι απλα σημαντικη για μελη που θεωρουν σημαντικη την αυτονομια, και ζητω συγγνωμη αν μιλησα ασχημα αλλα δε μαρεσει να με λενε ψευτη, ενω προσπαθω να πω απλα την αληθεια οπως τη ζω εγω χωρις οπαδισμους. Αν ειχε προβλημα η μπαταρια μου δε θα εβγαζα και 4ωρα ουτε θα εμενε ολη νυχτα σταθερη.Η εικονα λοιπον ειναι αυτη. το κινητο δεν εχει κακη αυτονομια, απλα ο υποψηφιος αγοραστης πρεπει να ξερει ποια ειναι αυτη η αυτονομια, ειτε με απολυτα νουμερα οθονης κτλ ειτε σε συκριση με αλλες συσκευες που ειναι πιο ασφαλες, καθως εγω πχ οταν πηγα απο το ενα στο αλλο, δεν αλλαξα τη χρηση που κανω, πχ στο S6 δε μετραω βηματα, ουτε μετρουσα πριν, κανω ακριβως τα ιδια, αρα ειναι σχετικα σωστη μια συκριση με αναφορα σε αλλες συσκευες για καλυτερη εικονα. Εξαλλου η επιλογη ενος κινητου εχει σχεση με τις εναλλακτικες που εχουμε, αν δεν ειχαμε δε θα ρωτουσαμε τιποτα, απλα θα ψωνιζαμε! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Εγω πχ στις 2 ωρες ειπα οτι ειχα κλειστη την εξοικονομηση, Η εξοικονόμηση της samsung είναι για κλάματα. Της Sony είναι μακράν καλύτερη που την θυμάμαι στο Ζ2. Εδώ δεν μπορείς να βάλεις δόνηση πχ στην εξοικονόμηση της samsung. (πάντως βλέπω πως η kit kat ήταν γενικά καλύτερη στην μπαταρία. Το βιωσα με το note 4). Ας ελπίσουμε η 6.0 να μην χειροτερεψει στην μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Η εξοικονόμηση της samsung είναι για κλάματα. Της Sony είναι μακράν καλύτερη που την θυμάμαι στο Ζ2. Εδώ δεν μπορείς να βάλεις δόνηση πχ στην εξοικονόμηση της samsung. (πάντως βλέπω πως η kit kat ήταν γενικά καλύτερη στην μπαταρία. Το βιωσα με το note 4). Ας ελπίσουμε η 6.0 να μην χειροτερεψει στην μπαταρία Με το s6 2 πράγματα θα ήθελα που δεν έχει. Να με αφήνει να παραμετροποιω την εξοικονόμηση όπως γίνεται σε άλλα Samsung ( η Sony το κάνει ιδανικά αυτο-εδώ καθολου). 2ον να πατάω πάνω το κουμπί των Data (κρατημενο ) και να μπορω να βάζω 4g με τη μία όπως κάνω στο tab s και στ Sony. Από εκεί και πέρα εγώ τη χρησιμοποιώ την εξοικονόμηση όταν θέλω να έχω απόθεμα. ..αν ξέρω ότι θα πάω σπίτι δεν κάνω οικονομία πουθενά γιαυτό και οι χαμηλοι χρόνοι. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Με το s6 2 πράγματα θα ήθελα που δεν έχει. Να με αφήνει να παραμετροποιω την εξοικονόμηση όπως γίνεται σε άλλα Samsung ( η Sony το κάνει ιδανικά αυτο-εδώ καθολου). 2ον να πατάω πάνω το κουμπί των Data (κρατημενο ) και να μπορω να βάζω 4g με τη μία όπως κάνω στο tab s και στ Sony. Από εκεί και πέρα εγώ τη χρησιμοποιώ την εξοικονόμηση όταν θέλω να έχω απόθεμα. ..αν ξέρω ότι θα πάω σπίτι δεν κάνω οικονομία πουθενά γιαυτό και οι χαμηλοι χρόνοι. Αν δεν κάνω λάθος νομίζω τα Samsung έχουν όλα τις ίδιες επιλογές στην εξοικονόμηση. Η Sony είναι μπροστά πολύ σε αυτό το θέμα. Για το δεύτερο που λες συμφωνώ. Στο note 4 και στο edge plus επειδή στην εξοικονόμηση δεν μπορώ να έχω δόνηση δεν την έβαλα ποτέ. Βέβαια εγώ βλέπω καλούς χρόνους μιας και σε 3g και σε 4g είμαι πάντα φουλ σημα.τον Οκτώβριο που ήρθα Ελλάδα είχα χαλαρά 30-40% χειροτεριυς χρόνους από αυτούς που έχω στην Γερμανία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Με το s6 2 πράγματα θα ήθελα που δεν έχει. Να με αφήνει να παραμετροποιω την εξοικονόμηση όπως γίνεται σε άλλα Samsung ( η Sony το κάνει ιδανικά αυτο-εδώ καθολου). 2ον να πατάω πάνω το κουμπί των Data (κρατημενο ) και να μπορω να βάζω 4g με τη μία όπως κάνω στο tab s και στ Sony. Από εκεί και πέρα εγώ τη χρησιμοποιώ την εξοικονόμηση όταν θέλω να έχω απόθεμα. ..αν ξέρω ότι θα πάω σπίτι δεν κάνω οικονομία πουθενά γιαυτό και οι χαμηλοι χρόνοι. Νταξει τα Sony φημιζονται για την καλη τους αυτονομια. Βεβαια για μενα δεν αρκει αυτο για να δωσω λεφτα σε Sony... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Αν δεν κάνω λάθος νομίζω τα Samsung έχουν όλα τις ίδιες επιλογές στην εξοικονόμηση. Η Sony είναι μπροστά πολύ σε αυτό το θέμα. Για το δεύτερο που λες συμφωνώ. Στο note 4 και στο edge plus επειδή στην εξοικονόμηση δεν μπορώ να έχω δόνηση δεν την έβαλα ποτέ. Βέβαια εγώ βλέπω καλούς χρόνους μιας και σε 3g και σε 4g είμαι πάντα φουλ σημα.τον Οκτώβριο που ήρθα Ελλάδα είχα χαλαρά 30-40% χειροτεριυς χρόνους από αυτούς που έχω στην Γερμανία Οχι, και γιαυτο ξενερωσα, εγω στο edge τουλαχιστον, δεν εχω επιλογη να κοβει επιδοσεις ή οχι, οπως εχει στο galaxy alpha ενας φιλος, ενεργοποιεις εξοικονομηση και κανει ο,τι θελει, τοσο με φωτεινοτητα που την κατεβαζει υπερβολικα, οσο και με επιδοσεις αλλα και με δεδομενα. Βεβαια εγω παρολο οτι εχω σχετικα καλο 3G, η διαφορα που βλεπω αν το εχω κλειστο ειναι μεγαλη, βγαζω και 2η μερα αν δεν το λιωσω.. απλα ξενερωνω να κλεινω το 3G ακομα και αν δεν μου χρειαστει. θελω το viber να βαραει οταν μου στελνουν, αλλιως δεν εχουν νοημα οι εφαρμογες αυτες. Νταξει τα Sony φημιζονται για την καλη τους αυτονομια. Βεβαια για μενα δεν αρκει αυτο για να δωσω λεφτα σε Sony... γιατι κολλαει το μυαλο σου? δεν ειπαμε εμεις να παρει κανεις σονυ, εγω ειχα και ηρθα σε samsung. απλα κουβεντα κανουμε να αναλυσουμε δεδομενα και να βγαλουμε συμπερασματα. Οπου σονυ βαλε g2 πχ, που ειναι στα ιδια επιπεδα. Δεν το ειχα και δεν ξερω αλλα ετσι ακουω. Δεν συνεχιζω την κουβεντα γιατι δεν κανουμε VS, αν θες στειλε ΠΜ να το αναλυσουμε ή ανοιξε αλλο θεμα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Οχι, και γιαυτο ξενερωσα, εγω στο edge τουλαχιστον, δεν εχω επιλογη να κοβει επιδοσεις ή οχι, οπως εχει στο galaxy alpha ενας φιλος, ενεργοποιεις εξοικονομηση και κανει ο,τι θελει, τοσο με φωτεινοτητα που την κατεβαζει υπερβολικα, οσο και με επιδοσεις αλλα και με δεδομενα. Βεβαια εγω παρολο οτι εχω σχετικα καλο 3G, η διαφορα που βλεπω αν το εχω κλειστο ειναι μεγαλη, βγαζω και 2η μερα αν δεν το λιωσω.. απλα ξενερωνω να κλεινω το 3G ακομα και αν δεν μου χρειαστει. θελω το viber να βαραει οταν μου στελνουν, αλλιως δεν εχουν νοημα οι εφαρμογες αυτες. Συμφωνω!Μονο αν εισαι root βολευει η εναλλαγη δικτυου για να γλυτωνεις μπαταρια.Στο G3 ας πουμε που το ειχα ρουτ με ενα πατημα αλλαζα απο 2g σε 3g.Και με 2g μια χαρα μιλας viber.Αλλα αν πρεπει να μπαινω σε μενου καθε φορα,κατανταει βαρετο. Να δω ποσο θα αντεξω με knox 0 :lol: γιατι κολλαει το μυαλο σου? δεν ειπαμε εμεις να παρει κανεις σονυ, εγω ειχα και ηρθα σε samsung. απλα κουβεντα κανουμε να αναλυσουμε δεδομενα και να βγαλουμε συμπερασματα. Οπου σονυ βαλε g2 πχ, που ειναι στα ιδια επιπεδα. Δεν το ειχα και δεν ξερω αλλα ετσι ακουω. Δεν συνεχιζω την κουβεντα γιατι δεν κανουμε VS, αν θες στειλε ΠΜ να το αναλυσουμε ή ανοιξε αλλο θεμα. Ναι οκ αστο δεν εχει νοημα αλλωστε.Παρασυρθηκα γιατι αναφερεις ολο τα Sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Συμφωνω!Μονο αν εισαι root βολευει η εναλλαγη δικτυου για να γλυτωνεις μπαταρια.Στο G3 ας πουμε που το ειχα ρουτ με ενα πατημα αλλαζα απο 2g σε 3g.Και με 2g μια χαρα μιλας viber.Αλλα αν πρεπει να μπαινω σε μενου καθε φορα,κατανταει βαρετο. Να δω ποσο θα αντεξω με knox 0 :lol: Ναι οκ αστο δεν εχει νοημα αλλωστε.Παρασυρθηκα γιατι αναφερεις ολο τα Sony. Ξέρεις πόσες φώτο στέλνω με την αδερφή μμου που είναι εξωτερικό ή με την μάνα μου που έχουμε κοινή συνομιλία? ? Για μένα το 2G δεν παίζει σαν επιλογή. Όσο για τα Sony απλά είναι αυτά που ειχα τα τελευταία 2 χρόνια. Τι να γράψω..για το N8 που ήταν ότι καλύτερο είχα ή για το Asus padfone infinity. .ο κάθε ένας με τις εμπειρίες του. . Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts