pik. Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 τι να λεμε....ολοκληρωθηκε το κινητο. ανετα πανω απο 5 ωρες οθονη με wifi και ανετα 4 ωρες οθονη σε 4g ειχα εγω οταν ειχα το edge. το κλειδι ειναι να εχεις σταθερο σημα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Facebook & messenger πολύ απαιτητικά προγράμματα. Ίσως περισσότερο και απο youtube, σβήστε τα να βρείτε την υγεια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Ναι οντως πολυ ram καταναλωση!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Εγω παντως ειμαι ικανοποιημενος με την διαρκεια της μπαταριας του s6 βγαζω καθημερινα 5+ ωρες οθονη και μιαμιση ωρα σε.τηλεφωνα μπορει και παραπανο καμερα βιντεο 3g και wifi και κλεινω 24ωρα....μονο οταν παιζω παιχνιδια δεν κραταει καθολου....δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οσο αναφερουν καποιοι... Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Παιδιά εγώ κάθε φορά που το βγάζω απ την φόρτιση μου λέει ότι έχω μόνο 12 ώρες που θα κρατήσει η μπαταρία :p ...να το πάω να το κοιτάξουν; απλό s6 Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Παιδιά εγώ κάθε φορά που το βγάζω απ την φόρτιση μου λέει ότι έχω μόνο 12 ώρες που θα κρατήσει η μπαταρία :p ...να το πάω να το κοιτάξουν; απλό s6 Όχι.. Απλά λογικά έκανες πρόσφατα update η επαναφορά εργοστασιακων.. Θα φτιάξει μετά από 2-3 φορτισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Καλημερα παιδια, το αγορασα εχθες (edge+)...και με την πρωτη φορτιση εβγαλε 4μιση ωρες οθονη...το εσκικα ομως γιατι μετεφερα συνεχεια αρχεια, εγκαθιστουσα εφαρμογες, wifi συνεχεια και τα σχετικα... Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Δεύτερη φορτιση s6 edge+ http://i59.tinypic.com/mhu2l2.png http://i59.tinypic.com/idgpc3.png Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. .το τηλεφωνο το έχω 12 μερες Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 τι να λεμε....ολοκληρωθηκε το κινητο. ανετα πανω απο 5 ωρες οθονη με wifi και ανετα 4 ωρες οθονη σε 4g ειχα εγω οταν ειχα το edge. το κλειδι ειναι να εχεις σταθερο σημα. Να έδιναν και αυτο το ρημαδι το "shutter speed" στη φωτογραφική :rolleyes:. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 βάλτε την τελευταία ρουμανική ρομ (ΟΙ7) ή περάστε την 2.5 του crash από το xda για 920 ή 925F όσοι έχετε πρόβλημα. εμένα μου διπλασιασε τον χρόνο, παρέα με τον κερνελ του arter97 Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Καλημερα! Αγορασα το galaxy s6 τη Δευτερα (μεταχειρισμενο 2 μηνων) και ειδα οτι σε κατασταση αναμονης τρωει πολυ μπαταρια. Χθες το βραδυ απο τις 23:00 μεχρι σημερα 06:45 μου εφαγε 17% απο 100 πηγε 83%. Στο battery stats ειχαν απο 1% το device idle και το android. Απο λειτουργικο εχει 5.1.1 Με baseband version G920FXXU2COH2. Γενικα στις δυο μερες που το εχω , (ισως ειναι μικρο το δειγμα ακομη) η μπαταρια ειναι απογοητευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Καλημερα! Αγορασα το galaxy s6 τη Δευτερα (μεταχειρισμενο 2 μηνων) και ειδα οτι σε κατασταση αναμονης τρωει πολυ μπαταρια. Χθες το βραδυ απο τις 23:00 μεχρι σημερα 06:45 μου εφαγε 17% απο 100 πηγε 83%. Στο battery stats ειχαν απο 1% το device idle και το android. Απο λειτουργικο εχει 5.1.1 Με baseband version G920FXXU2COH2. Γενικα στις δυο μερες που το εχω , (ισως ειναι μικρο το δειγμα ακομη) η μπαταρια ειναι απογοητευση. Δεν ειναι φυσιολογικο με την καμμια. Εχεις κλειστα nfc, google locations και data; Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Το nfc kai to google location τα εχω κλειστα, data ανοικτα αλλα με 3g kai oxi 4g (το εχω κλειστο). Και wifi μονιμα ανοικτο. Edited September 23, 2015 by KM24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Το nfc kai to google location τα εχω κλειστα, data ανοικτα αλλα με 3g kai oxi 4g (το εχω κλειστο). Και παλι με data 3g ειναι μεγαλη η χασουρα στην μπαταρια σου... Αντε να εβλεπες ενα 7% κατω... Στη θεση σου θα ξαναπερνουσα μεσω odin το firmware και στα καπακια wipe cache απο recovery και μετα θα εστηνα τη συσκευη! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Δε θελω να χρησιμοποιησω odin, με φοβο μη γραψει ο κνοχ.Να του κανω wipe cashe και hard reset απο recovery? Λες να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Δε θελω να χρησιμοποιησω odin, με φοβο μη γραψει ο κνοχ.Να του κανω wipe cashe και hard reset απο recovery? Λες να βοηθησει? Ακριβώς αυτά θα κάνεις και θα είσαι οκ μετά λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Δε θελω να χρησιμοποιησω odin, με φοβο μη γραψει ο κνοχ.Να του κανω wipe cashe και hard reset απο recovery? Λες να βοηθησει? Δοκιμασε αυτο ναι αν και καμια εφαρμογη που μενει ανοιχτη κανει την ζημια. Καλα στατιστικα μπαταριας θα δεις με το gsam battery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Φίλος αγόρασε το edge 64, το σετάρει, το φορτίζει το βράδι στο 100% και το βάζει σε flight mode. Ξυπνάει το πρωί 20% κάτω τουτέστιν 80%. Φεύγει να πάει Γιάννενα και στις 13:00 που το ξαναβλέπει χωρίς να το έχει χρησιμοποιήσει έχει πάει στο 1%. Φρίκη...... Πακετάκι πίσω στη samsung από τη προηγούμενη Τετάρτη και ακόμη περιμένει. Αντικατάσταση είπαν αλλά από εκεί που θα γινόταν Παρασκευή, έγινε Δευτέρα και αισίως Τετάρτη. Έχει γίνει Τούρκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Φίλος αγόρασε το edge 64, το σετάρει, το φορτίζει το βράδι στο 100% και το βάζει σε flight mode. Ξυπνάει το πρωί 20% κάτω τουτέστιν 80%. Φεύγει να πάει Γιάννενα και στις 13:00 που το ξαναβλέπει χωρίς να το έχει χρησιμοποιήσει έχει πάει στο 1%. Φρίκη...... Πακετάκι πίσω στη samsung από τη προηγούμενη Τετάρτη και ακόμη περιμένει. Αντικατάσταση είπαν αλλά από εκεί που θα γινόταν Παρασκευή, έγινε Δευτέρα και αισίως Τετάρτη. Έχει γίνει Τούρκος Ελαττωματική παρτίδα έπεσε. Θα μπορούσε να απευθυνθεί στο κατάστημα για αντικατάσταση,αλλα συνήθως τα σκρουτζομαγαζα το στέλνουν πρώτα Samsung να πάρουν έγκριση και μετα σου δίνουν καινούργιο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Ελαττωματική παρτίδα έπεσε. Θα μπορούσε να απευθυνθεί στο κατάστημα για αντικατάσταση,αλλα συνήθως τα σκρουτζομαγαζα το στέλνουν πρώτα Samsung να πάρουν έγκριση και μετα σου δίνουν καινούργιο. Νομιζω οτι απευθειας smartec θα ηταν το ιδανικοτερο... Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Ελαττωματική παρτίδα έπεσε. Θα μπορούσε να απευθυνθεί στο κατάστημα για αντικατάσταση,αλλα συνήθως τα σκρουτζομαγαζα το στέλνουν πρώτα Samsung να πάρουν έγκριση και μετα σου δίνουν καινούργιο. Κατευθείαν στο service της samsung Θεσσαλονίκη το πήγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Νομιζω οτι απευθειας smartec θα ηταν το ιδανικοτερο... Ναι εκεί το στέλνουν. Η και στα κεντρικά της Samsung εφόσον δεν εχει service point στην Θες/νίκη. Edited September 23, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Είχα το ίδιο θέμα με την μπαταρία πριν 1 μήνα. Έχανε 20% για πλάκα (από 100 σε 80), και μετά ψιλοεφτιαχνε. Αλλά πάλι δεν ήταν νορμάλ. Το κινητό πήγε smartec και αλλαχτηκε πλακέτα, μπαταρία, πλαίσιο, πίσω καπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Είχα το ίδιο θέμα με την μπαταρία πριν 1 μήνα. Έχανε 20% για πλάκα (από 100 σε 80), και μετά ψιλοεφτιαχνε. Αλλά πάλι δεν ήταν νορμάλ. Το κινητό πήγε smartec και αλλαχτηκε πλακέτα, μπαταρία, πλαίσιο, πίσω καπάκι. Για δώσε περισσότερες πληροφορίες. Έχανε 20% πως? Με ανοιχτό WiFi, δεδομένα ή σε flight Mode. .; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts