vag74 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Επί της ευκαιρίας να αναφέρω γενικά προς όλους πως.. είστε σε παραλία που σημαίνει ζέστη και ήλιος (και ας είναι σε τσαντάκι κάτω από ομπρέλα η συσκευή!), άρα αυτομάτως και με κλειστή οθόνη σε αναμονή συνεπάγεται πως θα δείτε μεγαλύτερη κατανάλωση στη μπαταρία και υπερθέρμανση της συσκευής. Ανοίγοντας την οθόνη και γενικότερα χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο αυτομάτως σημαίνει φωτεινότητα στο φουλ και εξτρά θερμοκρασία λόγω χρήσης του επεξεργαστή υπό ήδη δύσκολες συνθήκες. Πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένετε υπό τέτοιες συνθήκες και απορώ που σας φαίνεται και τόσο παράλογο.. Τέλος να υπενθυμίσω πως ταχυφορτιστές, ασύρματοι φορτιστές, χρήση της συσκευής κατά τη φόρτιση της, μισές φορτίσεις όποτε να'ναι κλπ είναι λόγοι που μπορεί να βλέπετε πολύ άσχημα ποσοστά. Δεν λέω πως είναι εύκολο λόγω καθημερινότητας να φορτίζει ο καθένας όποτε και όπως "πρέπει" αλλά δοκιμάστε μια, δύο φορές να το φορτίσετε κλειστό από το 5% μέχρι να γεμίσει και παρακολουθήστε αν θα δείτε κάποια διαφορά. Συμφωνώ με τον φίλο 100000% για πάρτε το note 4 με 40 βαθμούς στην παραλία να δείτε lag σαν λοξιγκα και μέτρια μπαταρία,εκτός από το multitasking σε όλα τα άλλα το τηλέφωνο δεν έχει αντίπαλο,το έχω root και το multitasking είναι εκπληκτικό άρα μπορεί να το λύσει η Samsung,αν και για μένα είναι φάουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Μπορώ να πω πως η μπαταρία έστρωσε για τα καλά. Είμαι με custom με βάση G925FXXU2BOGA Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Σε s6 edge περασα αλλη ρομ σημερα. Απο τος 7 και τεταρτο που ηταν 25 τωρα ειναι στο 13. Δεν εχω κανει καθολου χρηση αλλα ολα ειναι ανοιχτα. Επισης απο το 20 στο 13 επεσε αποτομα μεσα σε 1 ωρα περιπου. Θα τεσταρω και αυριο βεβαια μετα απο πληρη φορτιστη. Επισης μεσα στο κινητο δεν εχω περασει τιποτα, μονο tapatalk, viber και phone info. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 (edited) 2 ώρες οθόνη 5.1.1 αγγλική Δε με άφησε το tapatalk να ανεβάσω φωτογραφια. 23 ώρες αναμονή. Edited August 11, 2015 by michkal91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 [ATTACH]63537[/ATTACH][ATTACH]63538[/ATTACH] Η καλύτερη διάρκεια μέχρι τώρα στο συγκεκριμένο τηλέφωνο με στοκ ρομ . πέρασα το τελευταίο update εδώ και 2 μέρες . γενικά βλέπω βελτίωση σε όλα πλην του multitasking που παραμένει τραγικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 [ATTACH]63552[/ATTACH][ATTACH]63553[/ATTACH] μου φαίνεται θα το πετάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 [ATTACH]63552[/ATTACH][ATTACH]63553[/ATTACH] μου φαίνεται θα το πετάξω Μην μασάς λογικά αυτό στο βγάζει γιατί έκανες το update. Μετά από 1με 2 φορτισεις θα πιάσεις κανονικά νούμερα.. Εμένα με το ζόρι 3 μισή 4 πάρα ώρες οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Έχω κάνει πάνω από 2 φορτισεις σίγουρα. Αυτό[ATTACH]63571[/ATTACH] κράτησε για σήμερα η μπαταρία. Με όλη μέρα h+ και λίγο 3g.[ATTACH]63570[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Κι εγω εκει κυμαινομαι. Με data ανοιχτα χτυπαω 3ωρακι ενω με χρηση μονο wifi 4++ ωρες. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Λοιπόν εδώ Και δύο εβδομάδες το εχει αδελφή μοθυ, οσο αφορά την μπαταρία Με φώς λίγο Ποιο πάνω από Την μέση βγάζει δύο ώρες και κατι ψηλά screen time Με φώς σχεδον τέρμα κάτω (6 7 ) βγάζει γύρο στης 4 ώρες Της έχει κάτσει καπωςε στο λαιμό αυτό πρίν είχε το s5 και έβγαζε 4 και 7 αντίστοιχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Λοιπόν εδώ Και δύο εβδομάδες το εχει αδελφή μοθυ, οσο αφορά την μπαταρία Με φώς λίγο Ποιο πάνω από Την μέση βγάζει δύο ώρες και κατι ψηλά screen time Με φώς σχεδον τέρμα κάτω (6 7 ) βγάζει γύρο στης 4 ώρες Της έχει κάτσει καπωςε στο λαιμό αυτό πρίν είχε το s5 και έβγαζε 4 και 7 αντίστοιχα Έχει πολύ πιο φωτεινή και καλύτερη οθόνη γιαυτό φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Έχει πολύ πιο φωτεινή και καλύτερη οθόνη γιαυτό φίλε μου. δλδ δεν εχει χαλασμένη μπαταρία όπως υποψιαζόμασταν? γιατί 4 ώρες στα 6% που ίσα βλέπεις........ ειναι τραγικά.......... όπως και να το πάρεις....... τοτε να της πω να μην το στείλει δεύτερα για service να της προτείνω η powerbank η να το βαλει η εδώ η στο συνάδελφο site στην αγγελία μπας και πάρει κάνα note 3 η mate 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 δλδ δεν εχει χαλασμένη μπαταρία όπως υποψιαζόμασταν? γιατί 4 ώρες στα 6% που ίσα βλέπεις........ ειναι τραγικά.......... όπως και να το πάρεις....... τοτε να της πω να μην το στείλει δεύτερα για service να της προτείνω η powerbank η να το βαλει η εδώ η στο συνάδελφο site στην αγγελία μπας και πάρει κάνα note 3 η mate 7 εχεις να προτεινεις καποιο καλο power bank για το s6?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 εχεις να προτεινεις καποιο καλο power bank για το s6?? στο ebay μόνο βρήκα......... αν το θελήσει μόνο με θήκη θα το πάρει δεν θα δεχτεί με τπτ καλώδια κάτι τέτοιο θα της δείξω (σε καλύτερη ποιότητα λογικά θα βρω) και βλέπουμε...... http://www.ebay.co.uk/itm/4200mAh-External-Backup-Power-Bank-Battery-Case-For-Samsung-Galaxy-S6-/361279391496?var=&hash=item541dee0708 αν δεν θα της αρέσει......... να δούμε που θα βάλω την συσκευη για πώληση για να μην γκρινιάζει...... και να της πάρω ενα note 3 η mate 7 καλύτερα να ησυχάσει (το κεφάλι μου δλδ γιατι ολο έρχεται και γκρινιάζει ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 στο ebay μόνο βρήκα......... αν το θελήσει μόνο με θήκη θα το πάρει δεν θα δεχτεί με τπτ καλώδια κάτι τέτοιο θα της δείξω (σε καλύτερη ποιότητα λογικά θα βρω) και βλέπουμε...... http://www.ebay.co.uk/itm/4200mAh-External-Backup-Power-Bank-Battery-Case-For-Samsung-Galaxy-S6-/361279391496?var=&hash=item541dee0708 αν δεν θα της αρέσει......... να δούμε που θα βάλω την συσκευη για πώληση για να μην γκρινιάζει...... και να της πάρω ενα note 3 η mate 7 καλύτερα να ησυχάσει (το κεφάλι μου δλδ γιατι ολο έρχεται και γκρινιάζει ) Μπορείς να το στείλεις και στο service μήπως και βγάλεις κάποια άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Μπορείς να το στείλεις και στο service μήπως και βγάλεις κάποια άκρη. Το Έχει πάρει στο public έχει κάνει και ενα χαρτι σαν ασφάλεια που περιλαμβάνει άμεση αντικατάσταση, θα δωκιμασουμε την Δευτέρα την τύχη μας εκεί, ελπίζω να είναι ελλατοματικη συσκευή και να μην είναι όλα έτσι γιατί ΘΑ ΜΕ ΦΆΕΙ επειδή της αρέσει εμφανισιακά, αλλά τόσο μικρή μπαταρία Δεν θα την δεχτεί Και θα ακούω εγώ all day all night γκρίνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 παντως εμενα μετα την τελευταια αναβαθμιση σαφως η μπαταρια μου ειναι χειροτερη. 1η φορα φτανει οριακα απογευμα με βραδυ φορτισμενο πρωι. SOT 3 ωρες μεγιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Λοιπόν το πήγαμε στο publik χωρίς πολλά πολλά σε μισή ώρα μάς έδωσαν ένα νέο σφραγισμένο, περάσαμε fb, fb messenger, instagram,'viber , και το myf2g για Την ώρα καμια διαφορα (Τρίτη μερα δλδ) πάλι δύο ώρες, με δύο και 10 15 παραπάνω Δεν πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Λοιπόν το πήγαμε στο publik χωρίς πολλά πολλά σε μισή ώρα μάς έδωσαν ένα νέο σφραγισμένο, περάσαμε fb, fb messenger, instagram,'viber , και το myf2g για Την ώρα καμια διαφορα (Τρίτη μερα δλδ) πάλι δύο ώρες, με δύο και 10 15 παραπάνω Δεν πάει Δυστυχώς θα σε ξενερώσω αλλά όσα και s6 να αγοράσει όλα το ίδιο είναι σε κατανάλωση. Και εγώ δεν το άντεξα πέρα από 15 μέρες και το έδωσα για να πάρω ξανά το note4c. Απορώ με ένα κινητό συσκευή σαν αυτό γιατί έβαλαν τόσο μικρή μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Περιεργο παντως εγω εχω 3 ωρες στο 50%, ολα στοκ, wifi, κλησεις, browsing, fb κτλπ [ATTACH]63674[/ATTACH][ATTACH]63675[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Κακο σημα και data ειναι 2 παραγοντες που επηρεαζουν κατα πολυ την αυτονομια του S6. Το λεω εχοντας αλλαξει 2 S6 edge. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Περιεργο παντως εγω εχω 3 ωρες στο 50%, ολα στοκ, wifi, κλησεις, browsing, fb κτλπ [ATTACH]63674[/ATTACH][ATTACH]63675[/ATTACH] Χρήση 3g είναι σε μάς , με wifi το προηγούμενο καμία βαρουσε 3 ώρες, αυτή ήθελε το 5 ώρες και 6 ώρες του s5 πού από ότι κατάλαβα Ούτε Για αστείο, την πρόταση τού power bank την απορριψε έτσι λογικά θα το σπρώξει, Έχει βάλει στο μάτι note 3 και το mate 7, Και τώρα τελευταία κοιτάει και το p8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 (edited) Λοιπόν το πήγαμε στο publik χωρίς πολλά πολλά σε μισή ώρα μάς έδωσαν ένα νέο σφραγισμένο, περάσαμε fb, fb messenger, instagram,'viber , και το myf2g για Την ώρα καμια διαφορα (Τρίτη μερα δλδ) πάλι δύο ώρες, με δύο και 10 15 παραπάνω Δεν πάει Αφού δεν σε πάει ξεφορτώσου το:p Η για το ντιζάιν του κανεις τα στραβά ματια(για το edge μιλάμε όχι το άλλο ξαναζεσταμένο φαγητό) Μην τα θελουμε όλα και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη :D Αν είχε βαρβάτη αυτονομία το νήμα του edge θα είχε πενταπλάσιους χρήστες. You can count on that;) Χρήση 3g είναι σε μάς , με wifi το προηγούμενο καμία βαρουσε 3 ώρες, αυτή ήθελε το 5 ώρες και 6 ώρες του s5 πού από ότι κατάλαβα Ούτε Για αστείο, την πρόταση τού power bank την απορριψε έτσι λογικά θα το σπρώξει, Έχει βάλει στο μάτι note 3 και το mate 7, Και τώρα τελευταία κοιτάει και το p8 Και το p8 ψιλό μέτρια αυτονομία έχει. Άμα θέλει παντόφλες εναλλακτική πάω πάσο. Edited August 20, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Δεν υπαρχει περιπτωση να βαρεσει ποτε τις ωρες οθονης του S5 παιδια. Αυτο θα πρεπε να το ξερετε... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Καλημερα.Εγω παντος που εχω το s6 edge 3 μιση μηνες μονο με wi fi browsing fb instagram viber καμια κληση και κανα μηνυμα βγαζω συνηθως ενα 24 ωρο με 5 ωρες ανοιχτη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts