anergos13 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Ακολουθησα οτι ειδα φιλε μου...δεν εκανα τπτ εξαιρετικσ διαφορετικο.. Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ποιο screen protector εχετε για το s6 που να μην αλλοιωνει τα χρωματα της οθονης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Επειδη ζαχαρωνω εναν ασυρματο φορτιστη θα ηθελα να ρωτησω αν χρειαζεται να βγαζω την θηκη (εχω nilkin nature) καθε φορα που θα τον τοποθετω???Η φορτιζει και με την θηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Επειδη ζαχαρωνω εναν ασυρματο φορτιστη θα ηθελα να ρωτησω αν χρειαζεται να βγαζω την θηκη (εχω nilkin nature) καθε φορα που θα τον τοποθετω???Η φορτιζει και με την θηκη? Φορτιζει ανετα φίλε και με πιο χοντρες θηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Φορτιζει ανετα φίλε και με πιο χοντρες θηκες. Να σε καλά φιλε μου γιατί δε λεει καθε φορα να το βγάζεις απο την θηκη. Οπότε τον παραγγέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surf80 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Επειδή και εμένα με ενδιαφέρει η αγορά ασυρμάτου φορτιστή για το S6. O Samsung Ep-pn920 fast charging wireless κανει για το s6 η ειναι μονο για το edge Και to note 5 και θα το φορτίζει το s6 σαν τον απλό ασύρματο φορτιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Επειδή και εμένα με ενδιαφέρει η αγορά ασυρμάτου φορτιστή για το S6. O Samsung Ep-pn920 fast charging wireless κανει για το s6 η ειναι μονο για το edge Και to note 5 και θα το φορτίζει το s6 σαν τον απλό ασύρματο φορτιστή? επειδη το αγορασα εγω στο s6 edge δουλευει οπως ο απλος.fast charging ασυρματο δουλευει μονο σε note 5 και edge plus.το πηρα πιο πολυ για μελλοντικη χρηση.το καλο ομως ειναι οτι λογω μεγαλης επιφανειας δουλευει παντα,οπως και να το βαλεις και γενικα ποτε δεν μου εχει παρουσιασει το προβλημα των αλλων φορτιστων που εκαναν διακοπες στη φορτιση.οπως και να το βαλεις επανω δουλευει τελεια Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surf80 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 επειδη το αγορασα εγω στο s6 edge δουλευει οπως ο απλος.fast charging ασυρματο δουλευει μονο σε note 5 και edge plus.το πηρα πιο πολυ για μελλοντικη χρηση.το καλο ομως ειναι οτι λογω μεγαλης επιφανειας δουλευει παντα,οπως και να το βαλεις και γενικα ποτε δεν μου εχει παρουσιασει το προβλημα των αλλων φορτιστων που εκαναν διακοπες στη φορτιση.οπως και να το βαλεις επανω δουλευει τελεια Πόση ώρα σου κανει για μια πλήρη φόρτιση? Δηλαδή σε σχέση με τον απλό o fast λειτουργικά δουλεύει καλύτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Παίδες, είχα βολευτεί για καιρό με την Clear View, και επειδή την βαρέθηκα, είπα να ξαναχρησιμοποιήσω την θήκη της Ringke που είχα. Με έχει βολεψει πολύ. Είναι πολύ εύκολη στο βάλε - βγάλε. Παρέχει πολύ καλή προστασία, χωρίς να προσδίδει πολύ όγκο στη συσκευή. Εδώ μερικές φωτογραφίες: https://goo.gl/photos/ejjKK4Z6WBQnTDrY9 Edited May 3, 2016 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Πόση ώρα σου κανει για μια πλήρη φόρτιση? Δηλαδή σε σχέση με τον απλό o fast λειτουργικά δουλεύει καλύτερα? εγω συνηθως για καλυτερη συντηρηση της μπαταριας τη φορτιζω οταν φτασει στο 40%.απο εκει μετα θελει 1.5 ωρα τουλαχιστον.δουλευει καλυτερα πιστευω λογω μεγαλης επιφανειας.οπως και να κατσει φορτιζει χωρις διακοπες Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Παίδες, είχα βολευτεί για καιρό με την Clear View, και επειδή την βαρέθηκα, είπα να ξαναχρησιμοποιήσω την θήκη της Ringke που είχα. Με έχει βολεψει πολύ. Είναι πολύ εύκολη στο βάλε - βγάλε. Παρέχει πολύ καλή προστασία, χωρίς να προσδίδει πολύ όγκο στη συσκευή. Εδώ μερικές φωτογραφίες: αντι για φώτο βγάζει ενα γκρι απαγορευτικό.. :/ Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 αντι για φώτο βγάζει ενα γκρι απαγορευτικό.. :/ https://goo.gl/photos/ejjKK4Z6WBQnTDrY9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Ζελατίνα οπου εχει καμπυλες για το s6 edge ξερει κανεις,;;; ειχε το stoucky.gr αλλα τελείωσαν. Ζελατίνα οχι tempered Αν είσαι Θεσσαλονίκη έχει το plus3 Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Θεσσαλονικη ειμαι . Θα το δω , ευχαριστώ αν θες ζελατινα σιλικονουχα που να πιανει και τις ακρες screenknight καλη και οικονιμικη Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 εχω ψαξει παρα πολυ και τελικα εμεινα και εγω σε αυτη..το μονο που δεν εχει ειναι smooth scroll αλλα δεν υπαρχει κατι αλλο η τουλαχιστον εγω δε βρηκα Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλησπέρα...USB otg...τι προτείνετε;μικρό γρήγορο και τουλάχιστον 32gb...αξίζει ως αντι-micro sd; Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλησπέρα...USB otg...τι προτείνετε;μικρό γρήγορο και τουλάχιστον 32gb...αξίζει ως αντι-micro sd; Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω εχω αυτό http://www.skroutz.gr/s/6222755/Sandisk-Ultra-Dual-USB-3-0-32GB.html και αυτο http://www.skroutz.gr/s/4607676/Kingston-DataTraveler-MicroDuo-32GB.html Ψηφίζω sandisk με διαφορά!! Γρηγορότερο και πιο ποιοτικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Κάποιος οικονομικός φορτιστής για το s6 ΟΧΙ ΤΑΧΕΙΑΣ φόρτισης γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Παιδιά, είχα το Galaxy S4. Εγώ χρησιμοποιούσα πάντα δερμάτινο πουγκί, οπότε μου είναι δύσκολο να το αποχωριστώ. Το δερμάτινο που είχα για το S4 ήταν αυτό : http://www.samsung.com/ae/consumer-images/product/mobile-phones/2013/EF-LI950BAEGWW/features/EF-LI950BAEGWW-2115432-0.jpg Yπάρχει ανάλογο για το S6 που μόλις αγόρασα? Ευχαριστώ! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Παιδιά, είχα το Galaxy S4. Εγώ χρησιμοποιούσα πάντα δερμάτινο πουγκί, οπότε μου είναι δύσκολο να το αποχωριστώ. Το δερμάτινο που είχα για το S4 ήταν αυτό : http://www.samsung.com/ae/consumer-images/product/mobile-phones/2013/EF-LI950BAEGWW/features/EF-LI950BAEGWW-2115432-0.jpg Yπάρχει ανάλογο για το S6 που μόλις αγόρασα? Ευχαριστώ! Σου κάνει κάτι απο αυτά; https://www.skroutz.gr/c/1518/universal-thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?keyphrase=g920+case+%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AF Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosros Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Σήμερα έγινα και γω κάτοχος ένωση +gold !!Εχω βρει tempered glass forever curved είναι οκ ;κουμπώνει καλά πανό στο κινητό ;Επίσης αν έχει βάλει κάποιος ταιριάζει με τη φουλ cοver της Samsung ?Αυτη την πήρα μαζί με το κινητό και απο ότι είδα στις γωνιές φτάνει μέχρι την άκρη που τελειώνει το σασί του κινητού ΔΛδ το γυάλινο μέρος δεν εμποδίζεται καθόλου απο τη θήκη .Η να προτιμήσω απλό γυαλί όχι curved Παρακαλώ την βοήθεια σας!!!:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosros Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Δυστυχως πηρα curve και εχει αυτα τα χαζομπιμπικακια και χαλαει την υπεροχη ευκρίνεια της οθονης θα τη βγαλω μαλλον Υπαρχει γυαλι πεντακαθαρο curve ?????Βοηθεια παρακαλώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 δε νομιζω να εχει βρει κανεις αυτο που ζητας δυστηχως το θεμα tempered glass ειναι ενα απο τα προβληματα που εχουμε ολοι, εγω πχ εμεινα με ζελατινα Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosros Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Έχω φλιπ θήκη της samsung και σκέφτομαι να μη βάλω κάτι Λέτε να έχω θέμα με νορμάλ χρήση ?Εννοείται χωρίς πεσίματα κλπ Για γραντζουνιες θαμπώματα κ.α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να κάνω δωράκι για προστασία στο S6 Edge Plus μου χρυσού χρώματος. Έχω καταλήξει στις 2 παρακάτω επιλογές. Κλείνω κατά 60% στην Νο1 επιλογή. 1) http://www.spigen.com/collections/galaxy-s6-edge-plus/products/galaxy-s6-edge-plus-case-neo-hybrid-crystal?variant=4118264257 Πιο ταιριαστή με το κινητό. Φοβάμαι μην γρατσουνιστεί το πίσω διάφανο τζαμάκι και δείχνει θαμπό και άσχημο μετά. 2) http://www.spigen.com/collections/galaxy-s6-edge-plus/products/galaxy-s6-edge-plus-case-neo-hybrid-carbon?variant=4092041281 Πιο die hard. Αλλάζει το στυλ του κινητό από το εκλεπτυσμένο του πράγματος όμως. Σας ακούω. Έχει δοκιμάσει κάποιος από Spigen; Κάποτε είχα αγοράσει για το iPhone 5 μια μαύρη δερμάτινη pouch από τη Spigen και άξιζε μέχρι τελευταίο cent. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts