holic Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 10 διασημότερες λεωφόροι στον κόσμο της μόδας με σκοτώνεις, literally... *sighs* επίσης για να μην βγαίνω και τελείως off... guyyyssss κανένα βρωμο κούπονο απο luisa θα παίξει ποτέ ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 10 διασημότερες λεωφόροι στον κόσμο της μόδας 3 στα 5 έχω.Το παλεύω για Βαρκελόνη αλλά μου την σπάσανε με τις βλακείς που κάνουν στο μπάσκετ(ξέρω άσχετο).Μπέβερλι Χιλς δε πάω, θα με μαζεύψουν στο τμήμα απο τις πολλές γιούχες :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Ρε σεις την Ερμου ξεχασαν χαχαχα:lol::lol::lol::lol: πλακα κανω, παντως παιδια η Τσιμισκη ειναι πολυ πιο ωαραια απο την Ερμου, και δεν μιλαω για την ποικιλια των μαγαζιων πανω κατω τα ιδια εχουν,αλλα αν και πεζοδρομος η Ερμου ειναι οπως να ναι πολυ βρωμικη Τσιμισκη και παλι Τσιμισκη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 3 στα 5 έχω.Το παλεύω για Βαρκελόνη αλλά μου την σπάσανε με τις βλακείς που κάνουν στο μπάσκετ(ξέρω άσχετο).Μπέβερλι Χιλς δε πάω, θα με μαζεύψουν στο τμήμα απο τις πολλές γιούχες :O :lol::lol: σωστος!!! αλλα ειναι 10 , εχω τα 5 στα 10 , αλλα θα σου πω κατι που θα σε στεναχωρησει , εκει που λες για τις γιουχες ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει πιο πολύ απο ολους τους δρομους , δεν εχει καμια σχεση ο δρομος με αυτα που δειχνουν στα καναλια και στις διαφορες ταινιες και τουριστικες εκπομπες που παει ο καθε δημοσιογραφος με τουπε και το παιζει καμποσος και κοροιδευει, σιγουρα δεν εχει το κυρος και την ατμοσφαιρα που νιωθεις στους δρομους του Παρισιου ,που κατα την γνωμη μου ειναι μονοδικο αυτο το συναισθημα, αλλα σε διαβεβαιώ οτι μονο αυτο του λειπει , απο αποψη καταστηματων στεκεται πολυ καλυτερα.Τωρα να πω και κατι αλλο και πιστευω οτι πολλοι απο εσας θα συμφωνησουν μαζι μου αν εχουν παει Μιλανο , via Vittorio Emanuele II δεν ειναι πια και δεν θεωρειτε πια δρομος εμπορικος , το μαγαζι της Prada εχει μεινει και αυτο λογο μεγαλης διαρκειας μισθωματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 3/10 και απο μένα παιδιά αλλά σύντομα σκοπεύω να τις κάνω 4/10 :D Ρε παιδιά για τα Dondup γνωρίζετε κάτι? Πήγα σε ένα από τα πολύ γνωστά καταστήματα της Αθήνας και ο πωλητής μου έλεγε πως πρόκειται για μια 2η σειρά της Louis Vuitton όπως λέει ήταν και τα p.m.b.a με τον οίκο Hermes :blink: φούμαρα? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 :lol::lol: σωστος!!! αλλα ειναι 10 , εχω τα 5 στα 10 , αλλα θα σου πω κατι που θα σε στεναχωρησει , εκει που λες για τις γιουχες ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει πιο πολύ απο ολους τους δρομους , δεν εχει καμια σχεση ο δρομος με αυτα που δειχνουν στα καναλια και στις διαφορες ταινιες και τουριστικες εκπομπες που παει ο καθε δημοσιογραφος με τουπε και το παιζει καμποσος και κοροιδευει, σιγουρα δεν εχει το κυρος και την ατμοσφαιρα που νιωθεις στους δρομους του Παρισιου ,που κατα την γνωμη μου ειναι μονοδικο αυτο το συναισθημα, αλλα σε διαβεβαιώ οτι μονο αυτο του λειπει , απο αποψη καταστηματων στεκεται πολυ καλυτερα.Τωρα να πω και κατι αλλο και πιστευω οτι πολλοι απο εσας θα συμφωνησουν μαζι μου αν εχουν παει Μιλανο , via Vittorio Emanuele II δεν ειναι πια και δεν θεωρειτε πια δρομος εμπορικος , το μαγαζι της Prada εχει μεινει και αυτο λογο μεγαλης διαρκειας μισθωματος. Τέσπα, είχα φίλο που έμενε LA και με είχε καλέσει πολλές φορές αλλά δε γούσταρα. Παρίσι το έχω και εγώ, άρα 4.Τα 10 ποιά είναι; Α, για Μιλάνο δε μπορώ να σου πω, παραέκανες ανάλυση.Βασικά πως τώρα μπόρεσες να κάνεις αυτή την χημική ένωση στο μυαλό σου και να την εκφράσεις τι να πω ( :lol: ).Εγώ σα χαζό πήγαινα πάνω κάτω τους κεντρικούς δρόμους και κάθε μέρα μέσα στο μεγάλο το Armani (αν και τελικά δεν πήρα τίποτα απο εκεί :wacko: ). Το μόνο που με χάλασε ήταν το πολυκατάστημα στο duomo όπου, οκ, έχεις 5000 μαγαζιά γύρω και πας και μου βάζεις ρούχα;Κάντο παιδική χαρά ξερωγω. Ε αν ξαναέχω ποτέ λεφτά (που δεν το κόβω) θα πάω στο δρόμου που είπες να δω αν κουνιούντε τα πλοία :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) Μου φαίνεται πρέπει να γράψω για τις 10 πιο διασημότερες virtual λεωφόρους της μόδας :lol:. Καθόλου απίθανο τα dondup να ανήκουν σε κάποιο μεγάλο οίκο. Γενικά οι μεγάλοι οίκοι έχουν ποσοστά ή έχουν εξαγοράσει άλλους οίκους /γνωστά brand names. Στα μεγάλα ονόματα μιλάμε για "ομίλους".Δες εδώ . Via Vittorio Emanuele II κάνει πιο πολύ για τουριστικό μέρος .Για τους πραγματικούς λάτρεις της μόδας,το καλύτερο shopping σε κάθε χώρα είναι στα καλά κρυμμένα μαγαζιά ,εκτός των εμπορικών δρόμων,καθώς και στα outlets .Ειδικά στα outlets ,ό,τι πιο μαγικό να ψάχνεις για τα πραγματικά διαμάντια μέσα στη σαβούρα ,η όλη διαδικασία είναι συναρπαστική ,να βρεις κάτι που αξίζει και δεν έχει πέσει στην αντίληψη των υπoλοιπων .Αρκεί να βρεις το νούμερό σου βέβαια ,γιατί εκεί έρχεται η μεγάλη απογοήτευση. Vkb το πολυκατάστημα rinascente στο duomo είναι μια μεγάλη απάτη .Το attica είναι πολύ καλύτερο και εννοείται μακράν καλύτερο το Golden Hall .Γενικά το Μιλάνο είναι κατώτερο των προσδοκιών ,αν θεωρήσουμε ότι είναι η συμπρωτεύουσα στο χώρο της μόδας από άποψη επιλογών,ποικιλίας κλπ.Σε άλλες πόλεις τις Ιταλίας βρίσκεις μακράν καλύτερα μαγαζιά/μάρκες,απλά στο κέντρο είναι μαζεμένες όλες οι boutiques. Edited March 30, 2011 by james55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Κατάλαβα τι εννοείς james...όπως είναι και το gucci group στο οποίο ανήκουν tom ford,alexander mcqueen,bottega veneta κ.α Πάντως ωραία ρουχαλάκια ανεξαρτήτως του αν ανήκουν στον όμιλο Louis Vuitton. Έχω μια ερώτηση...αγόρασα πέρσι το χειμώνα ένα πουκάμισο dsquared καρό με άσπρο γιακά και αρκετά μεγάλες άσπρες μανσέτες...ωστόσο ενώ τότε εντυπωσιάστηκα πλέον το θεωρώ λίγο τραβηγμένο. Καμιά ιδέα για μεταποίηση? γνωρίζετε αν είναι δυνατόν να "μικρύνει" ο γιακάς και οι μανσέτες? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) vkb @Dondup πηγαινε πες του πωλητη οτι αν τα Dondup ειναι η δευτερη σειρα τοτε εσυ εισαι ο Gianni Versace ... Παιδια γενικα μην μπερδευεστε με τις δευτερες σειρες και τον ορισμο τους , δευτερη σειρα εννοειτε μια ξεχωριστη συλλογη ( ετσι τις ονομαζουν αυτοι ) που βγαινει κατω απο την επιβλεψη της ιδιας της εταιριας και εχουν την απολυτη ευθυνη σχεδιασμου και διανομης.99% η δευτερη σειρα βγαινει απο την ιδια την εταιρια και απλως την ονομαζουν ετσι για να καλυψουν αναγκες που εχουν στο brands τους και βλεπουν πιθανοτητες για να υπαρχει και εκει κερδος και πωλησεις..Ενα παραδειγμα που ολοι πανω κατω γνωριζετε, ο Armani εχει παρα πολλες σειρες για να μην σας μπλεξω με τα ονοματα που αυτο θελουν να κανουν αυτοι σε τετοιες περιπτωσεις για να κρατησουν την αιγλη του ονοματος και να προσφερουν και να καλυψουν και αλλες αναγκες πελατων..εχουμε Αρμανι μια σειρα τα καλα κουστουμια , η σειρα εχει μονο κουστουμια , δειγματιζεται σε εμπορους σε ξεχωριστο χωρο και υπαρχει η δυνατοτητα μεγαλοι πελατες να ζητησουν δικες τους σειρες-μοντελα να επαναληφθουν ή να εχουν αυτοι την αποκλειστικοτητα,μετα ειναι τα jeans , παλι αρμανι ειναι αλλα ειναι η σειρα jeans , δεν ειναι δευτερη σειρα , ειναι μια ΑΛΛΗ σειρα , δευτερη τριτη και τεταρτη της κατατασουν βαση μεσω ορο λιανικης τιμης αυτοι για τους δικους τους λογους ( εμπορικους ποιοτικους και διαφορους αλλους ).Το κολπο σε ολα αυτα ειναι ενα , Η ΔΙΑΝΟΜΗ στους αντιπροσωπους ανα το κοσμο,μπορουν να δωσουν την καθε συλλογη σε εναν πελατη τους σαν αποκλειστικο διανομεα., δηλαδη δινω στον james55 την καλη σειρα , δινω στον vkb την jeans σειρα , δινω σε καποιον την sport σειρα και παει λεγοντας.Τα οφέλη ειναι παρα πολλα για την εταιρια,ειναι μεγαλη ιστορια οποτε ας την αφησουμε καλυτερα.Επισης ολο αυτο δεν εχει καμια σχεση με προιοντα και δεν ανηκουν στις συλλογες τους οταν κατι λεει το ''by ταδε" , εκει απλα ο ταδε περνει καποια λεφτα για να βαζει το ονομα του και καλυπτεται με συμβολαιο για να εχει μια ποιοτητα κοκ.. Για την Dondup , ειναι ενα καλο brand , παλια ισως να ηταν και λιγο καλυτερο , η LVMH μυριστηκε ευκαιρια στις αρχες και μπηκε με κεφαλαιο οταν ο ιδιοκτητης νομιζε οτι ηταν ο Flavio Briatore και εκανε μεγαλα ανοιγματα σε σημειο να εχει στριμωχθει οικονομικα απο οσο ειχε ακουστει στους κυκλους... james55 , μεγαλη απατη δεν ειναι το πολυκαταστημα, ειναι μια καλη μπιζνα γι αυτους , 17 εκατομμυρια επισκεπτες 270 εκατομμυρια ευρω τζιρο το ετος , οταν το αττικα κανει 100 εκαττομυρια περιπου.Σιγουρα αυτα που αναφερεις ειναι πιο ομορφα , αλλα ασε να πιασουν τα χρονακια της ρινασεντε να δουμε πως θα ειναι τοτε και αυτα.. @gfdimopo , ναι γινετε μεταποιηση ειδικα στον γιακα αν ειναι με την κλασσικη ραφη οπως και οι μανσετες επισης , σε γνωστο μαγαζι στο κεντρο της αθηνας που εινια γνωστο χρονια για τα ραφτά πουκαμισα που κανει ο ιδιος, σε περιπτωση που δεν σου κανει την μεταποιηση πιστευω θα σου πουνε ραφτη που μπορεις να πας και να το κανεις..να ξαναπω οτι θεωρω οτι το πουκαμισο εχει κλασσικη ενωση στον γιακκα σε ραφη με το κυριο μερος του πουκαμισου και οι μανσετες το ιδιο , δηλαδη δεν εχει πανω τρουκ ,ραφτες φιρμες και διαφορα αλλα τσαλιμακια που βαζουν καποιες εταιριες στα ρουχα τους. σορρυ για το σεντονι!!:) Edited March 30, 2011 by alexasso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Ναι αλλά που κολάω εγώ με τα Dondup δε κατάλαβα; Α και την καλή σειρά θα την πάρω εγώ όχι ο james.Γιατί έτσι! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ενδιαφέρον post ,αυτονόητα τα περισσότερα . Τώρα για το εμπορικό στο duomo από άποψης ποιότητας και brand names το είπα. Το attica είναι εξίσου καλό ίσως και λίγο καλύτερο και το golden hall έτη φωτός μπροστά σε σχέση με το la Rinascente. Για τα κέρδη λογικό δεν είναι;Στο Μιλάνο δεν πας για τα αξιοθέατα.Aπλά θα περίμενε κανείς ένα πολυκατάστημα που ξεφεύγει από τα αυστηρά εμπορικά δεδομένα. Vkb και την καλή σειρά να πάρεις ,πάλι θα παραπονιέσαι :p . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παιδια τα jeans DVALENCIA τα ξερετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machado678 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Γεια σας,μηπως γνωριζετε που μπορω να βρω fraklin&Marshall στη Θεσσαλονικη?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Στον Φωκά μπορείς να βρείς φίλε μου, αρκετά σχέδια ρούχων της Franklin Marshall :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ναι αλλά που κολάω εγώ με τα Dondup δε κατάλαβα; Α και την καλή σειρά θα την πάρω εγώ όχι ο james.Γιατί έτσι! :lol: Sorry γραψε λαθος , μπερδευτηκα με σενα ....μαλλον σε ειχα συνδιασει με dondup υφος ..:) Ενδιαφέρον post ,αυτονόητα τα περισσότερα . Τώρα για το εμπορικό στο duomo από άποψης ποιότητας και brand names το είπα. Το attica είναι εξίσου καλό ίσως και λίγο καλύτερο και το golden hall έτη φωτός μπροστά σε σχέση με το la Rinascente. Για τα κέρδη λογικό δεν είναι;Στο Μιλάνο δεν πας για τα αξιοθέατα.Aπλά θα περίμενε κανείς ένα πολυκατάστημα που ξεφεύγει από τα αυστηρά εμπορικά δεδομένα. Vkb και την καλή σειρά να πάρεις ,πάλι θα παραπονιέσαι :p . Συμφωνω απολυτα μαζι σου για την ποιοτητα και στα 2 , δεν ειναι τυχαιο οτι το golden εχει παρει και βραβειο..αλλα ειναι εντελως αλλα τα δεδομενα της αγορας ...ηρθαν Ιταλοι απο την Rinascente και ειχαν παθει πλακα με το εμπορικο,αλλα επρεπε να δεις τι επαθαν οταν εμαθαν τα ενοικια...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Στον Φωκά μπορείς να βρείς φίλε μου, αρκετά σχέδια ρούχων της Franklin Marshall :) Εγω στον Φωκα δεν πηγα δεν ηξερα οτι εχει, παντως εγω πηρα απο το official store ενα μπουφανακι μου ηρθε προχθες και ηταν γαματο! http://www.fmeshop.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Παιδια και γω πηγα να αγορασω κατι shoes απο το yoox με paypal,κΑι οταν πηγενα να κανω log in στο paypal μου ελεγε δεν ειναι δυνατο να συνδεθω στο paypal και επρεπε να πατησω back,ενω μπηκα κανονικα απο το page του paypal,τεσπα εβαλα την πιστωτικη που εχω linκαρει στο paypal,αλλα γτ το κανει αυτο?εχουμε κανα coupon για luisa ή yoox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Εγω στον Φωκα δεν πηγα δεν ηξερα οτι εχει, παντως εγω πηρα απο το official store ενα μπουφανακι μου ηρθε προχθες και ηταν γαματο! http://www.fmeshop.com/ ειχες τιποτα επιβαρυνση απο τελωνειο ή σου ηρθε απο ευρωπη(ιταλια)? και σε ποσες μερες περιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 ειχες τιποτα επιβαρυνση απο τελωνειο ή σου ηρθε απο ευρωπη(ιταλια)? και σε ποσες μερες περιπου? Οχι τιποτα, 13 ευρω ηταν η χρεωση και ερχεται με την ups, σε περιπου 6 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Που επικεντρώνουμε τον ενδιαφέρον μας το φετινό καλοκαίρι? Υφασμάτινα ή jeans ?:worry: Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Που επικεντρώνουμε τον ενδιαφέρον μας το φετινό καλοκαίρι? Υφασμάτινα ή jeans ?:worry: Στις κοπέλες μας :). Ψηφίζω υφασμάτινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Μεγάλο like για την πρώτη πρόταση :lol: όντως τα υφασμάτινα έχουν μπει για τα καλά αυτό το καλοκαίρι σε σχέση με τα jeans... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros14 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Λοιπόν παιδιά,επειδή το καλοκαίρι υπάρχει προγραμματισμένος γάμος (με εμένα "ευτυχή" γαμπρό :p) έχουν αρχίσει οι αγορές κοστουμιών στις οικογένειες και μεχρι στιγμής έχουμε 4 στα 4,δλδ εχουν γίνει 4 αγορές και οι 4 έτυχε να είναι hugo boss.Το θέμα είναι οτι κάποια κοστούμια είναι made in china ή made in bulgaria,πιστεύετε οτι υπάρχει κάποιο θέμα?Θα ήθελα την γνώμη σας,αν και με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα οτι στην βουλγαρία υπάρχει κατασκευαστικό τμήμα του boss.Επίσης,σε ένα από τα μαγαζιά που ρωτήσαμε επειδή μας φάνηκε περίεργο μας είπαν οτι τα υφασματα είναι κανονικά απο γερμανία απλά τα κοστούμια φτιάχνονται και σε άλλες χώρες κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Λοιπόν παιδιά,επειδή το καλοκαίρι υπάρχει προγραμματισμένος γάμος (με εμένα "ευτυχή" γαμπρό :p) έχουν αρχίσει οι αγορές κοστουμιών στις οικογένειες και μεχρι στιγμής έχουμε 4 στα 4,δλδ εχουν γίνει 4 αγορές και οι 4 έτυχε να είναι hugo boss.Το θέμα είναι οτι κάποια κοστούμια είναι made in china ή made in bulgaria,πιστεύετε οτι υπάρχει κάποιο θέμα?Θα ήθελα την γνώμη σας,αν και με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα οτι στην βουλγαρία υπάρχει κατασκευαστικό τμήμα του boss.Επίσης,σε ένα από τα μαγαζιά που ρωτήσαμε επειδή μας φάνηκε περίεργο μας είπαν οτι τα υφασματα είναι κανονικά απο γερμανία απλά τα κοστούμια φτιάχνονται και σε άλλες χώρες κ.τ.λ. Τρεις λέξεις σου έχω: Φτηνά εργατικά χέρια! Kατά τα άλλα, όχι δεν έχει διαφορά. Τα standard παραγωγής είναι τα ίδια. Α και καλο...κρέμασμα :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros14 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Αυτό φαντάστηκα και εγώ απο την πρώτη στιγμή,το είχα γράψει κιολας αρχικά στο μήνυμα αλλά μετά το έσβησα.Οπότε όλα οκ.Ευχαριστώ και για την "ευχή" :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts