cybervibe Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Σήμερα μου παρέδωσε η courier μια παραγγελία που είχα κάνει απο το Asos.Επειδή θα χρειαστώ όμως να στείλω πίσω ένα παντελόνι λόγω μεγέθους (το έχω παραγγείλει πάλι στο νέο νούμερο) δεν γνωρίζω την διαδικασία για να το στείλω πίσω ώστε να μου κάνουν refound.Έχω διαβάσει το returns note και φοβάμαι μην κάνω καμία πατάτα.Λογικά συμπληρώνω τον κωδικό για τον λόγο επιστροφής , τικάρω την στήλη refound στην φόρμα που μου στείλανε ,την βάζω μέσα στοδέμα και κολλάω απ'έξω το αυτοκόλλητο με την διεύθυνσή τους.Χρησιμοποιώ την courier με την οποία ήρθε ή ταχυδρομείο για μην πληρώσω άλλα τόσα μεταφορικά? Σας παρακαλώ τα φώτα σας καθότι πρωτάρης. Κανείς........? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Κανείς........? EΛΤΑ φιλε...Πας και λες συστημενο δεμα ....Κατω απο 10ευρω λογικα θα σου κοστισει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Καλησπέρα σε όλους, μιας και έρχονται εκπτώσεις από την επόμενη εβδομάδα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε υπόψην σας πού μπορώ να βρω ένα καφέ δερμάτινο jacket, pilot θα το χαρακτήριζα. Κάτι που θα φορούσε πχ ο Travolta σε διαφήμιση της Breitling για να πιάσετε το concept..! :happy: Ευχαριστώ. Φίλε εδώ είσαι!!! Δεν είναι ακριβώς δερμάτινο αλλό καλό υλικό σαν Barbour! Είναι αρκετά νεανικό και μοντέρνο. Fred Perry δεν μου αρέσει γενικά πολύ σαν μάρκα, προτιμώ παπούτσια της, και στην τελευταία αγορά τσίμπησα και το jacket http://www.infinities.co.uk/clothing-c56/jackets-c4/fred-perry-wax-harrington-jacket-black-p89937?source=webgains&siteid=47684 Χάνει πολύ στην φωτογραφία! Είναι πολύ πιο ΔΥΝΑΤΟ! Πάντως λέγεται "fred perry the british millerain" το πήρα από attica. Αν κατέβεις κέντρο και πας Attica μπες να το δεις. Καφέ-πράσινο το πήρα και εγώ, έχει και μαύρο! Το είχα πάρει από Golden Hall περίπου 160-170€ είχε καλή έκπτωση αν θυμάμαι καλά... Αξίζει φίλε ψάξτο! Τουλάχιστον δες το από κοντά και αν δεν σου αρέσει... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Φίλε εδώ είσαι!!! Δεν είναι ακριβώς δερμάτινο αλλό καλό υλικό σαν Barbour! Είναι αρκετά νεανικό και μοντέρνο. Fred Perry δεν μου αρέσει γενικά πολύ σαν μάρκα, προτιμώ παπούτσια της, και στην τελευταία αγορά τσίμπησα και το jacket http://www.infinities.co.uk/clothing-c56/jackets-c4/fred-perry-wax-harrington-jacket-black-p89937?source=webgains&siteid=47684 Χάνει πολύ στην φωτογραφία! Είναι πολύ πιο ΔΥΝΑΤΟ! Πάντως λέγεται "fred perry the british millerain" το πήρα από attica. Αν κατέβεις κέντρο και πας Attica μπες να το δεις. Καφέ-πράσινο το πήρα και εγώ, έχει και μαύρο! Το είχα πάρει από Golden Hall περίπου 160-170€ είχε καλή έκπτωση αν θυμάμαι καλά... Αξίζει φίλε ψάξτο! Τουλάχιστον δες το από κοντά και αν δεν σου αρέσει... Ευχαριστώ για την πρόταση φίλε μου, αν και δεν είναι στο συλ που ψάχνω ακριβώς, θα ήθελα να το δω live να το δοκιμάσω. Αν ξέρει κανείς από Πάτρα πού έχει Fred Perry, γιατί Αθήνα τώρα θα αργήσω να ανέβω πάλι.. :cool: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holic Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Guys , παίζει κανένα κουπονάκι για luisa ? για οποιαδήποτε collection, sale/new arrivals , αν υπάρχει κάτι δώστε και σώστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitofagos85 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 μαγγες help!!ψαχνω αυτο εδω το φουτερακι CABANELI http://www.urban-street.fr/homme/1428-cabaneli-milano-sweat-capuche-noir-typo-vert-urban-street.html αν οχι αυτο το χρωμα καπου που να εχει αρκετα για να διαλλεξεις.μενω κοντα στο κεντρο οποτε αν ξερει κανεις.αν και επειδη το ψαχνω παντου παο σε οποιαδηποτε περιοχη.αλλα οχι αγορα μεσω ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 To http://www.frmoda.com το ξέρει κανείς; Είναι αξιόπιστο; Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 μαγγες help!!ψαχνω αυτο εδω το φουτερακι CABANELI http://www.urban-street.fr/homme/1428-cabaneli-milano-sweat-capuche-noir-typo-vert-urban-street.html αν οχι αυτο το χρωμα καπου που να εχει αρκετα για να διαλλεξεις.μενω κοντα στο κεντρο οποτε αν ξερει κανεις.αν και επειδη το ψαχνω παντου παο σε οποιαδηποτε περιοχη.αλλα οχι αγορα μεσω ιντερνετ. Για ρωτα εδω , http://od-clothing.gr/pop_print.php?lang=1&wh=1&the1id=65&the2id=70&theid=70&open1=65&open2=70&thepid=812&thepid=812 αν και λεει οτι απο Σεπτ θα εχει , αλλα δεν χανεις να κανεις ενα τηλ και να δεις αν εχει φερει καποια κομματια σαν δειγματα , ή να σου πει ποιος ειναι ο προηγουμενος εισαγωγεας που τα ειχε μπας και του εχει μεινει κανενα κομματι στοκ να πας να το χτυπησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Φίλε εδώ είσαι!!! Δεν είναι ακριβώς δερμάτινο αλλό καλό υλικό σαν Barbour! Είναι αρκετά νεανικό και μοντέρνο. Fred Perry δεν μου αρέσει γενικά πολύ σαν μάρκα, προτιμώ παπούτσια της, και στην τελευταία αγορά τσίμπησα και το jacket http://www.infinities.co.uk/clothing-c56/jackets-c4/fred-perry-wax-harrington-jacket-black-p89937?source=webgains&siteid=47684 Χάνει πολύ στην φωτογραφία! Είναι πολύ πιο ΔΥΝΑΤΟ! Πάντως λέγεται "fred perry the british millerain" το πήρα από attica. Αν κατέβεις κέντρο και πας Attica μπες να το δεις. Καφέ-πράσινο το πήρα και εγώ, έχει και μαύρο! Το είχα πάρει από Golden Hall περίπου 160-170€ είχε καλή έκπτωση αν θυμάμαι καλά... Αξίζει φίλε ψάξτο! Τουλάχιστον δες το από κοντά και αν δεν σου αρέσει... ειχε καλη εκπτωση γιατι εγω χωρις εκπτωση απο το ατικα το ειχα παρει περυσι 240-260 καπου εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Καμία άλλη πρόταση για καφέ pilot jacket παιδιά? :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsouFf Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Ξερει καποιος ρε παιδια κανενα online καταστημα που να πουλαει dsquared παπουτσια?Ειδα καποια στην Θεσ/νικη και επαθα την πλακα μου αλλα ειναι μεγαλα νουμερα ολα!Παντου πηγα αλλα τιποτα.Και το επισημο στην θεσ/νικη εκλεισε!Βρηκα και 2 sites το raffaello-network και το lusiaviaroma αλλα και αυτα δεν εχουν νουμερα..Αν ξερει κανεις κατι θα του ημουν υποχρεως πραγματικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magda_k Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Γεια σας παιδιά! να σας ρωτήσω έχετε ψωνίσει καθόλου από ricardo.gr? έψαξα λίγο στο google για την αξιοπιστία του σαιτ αλλά δε βρήκα κάτι παρά μονό αυτά που γραφεί στο ίδιο το σαιτ οτι απαγορεύονται οι πωλήσεις fake προϊόντων. Βασικά έχει κάτι dsquared jeans τα οποία τα πουλάει ένας συγκεκριμένος πωλητής και από τις φώτο που έχει(οι οποίες φαίνονται τραβηγμένες σε δικό του χώρο) φαίνονται αυθεντικά.Γνωρίζει κανείς?:!::O Παράθεση Η ταπεινοτητα σε κανει να αγαπησεις και να σεβαστεις το διπλανο σου..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Καμία άλλη πρόταση για καφέ pilot jacket παιδιά? :) http://www.superdry.com/mens/leathers/details/31868/brad-bomber-jacket Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Γεια σας παιδιά! να σας ρωτήσω έχετε ψωνίσει καθόλου από ricardo.gr? έψαξα λίγο στο google για την αξιοπιστία του σαιτ αλλά δε βρήκα κάτι παρά μονό αυτά που γραφεί στο ίδιο το σαιτ οτι απαγορεύονται οι πωλήσεις fake προϊόντων. Βασικά έχει κάτι dsquared jeans τα οποία τα πουλάει ένας συγκεκριμένος πωλητής και από τις φώτο που έχει(οι οποίες φαίνονται τραβηγμένες σε δικό του χώρο) φαίνονται αυθεντικά.Γνωρίζει κανείς?:!::O Από το ricardo έχω αγοράσει άλλα προϊόντα, όχι ρούχα και είναι ένα αξιόπιστο site για αγορές γενικότερα. Όσον αφορά τα dsquared, τα έχει σε απίστευτες τιμές και πραγματικά επειδή τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ακόμη και στους δρόμους τους πάντες να γυρνάνε με φόρμες και μπλούζες dsquared, ήμαστε γενικά επιφυλακτικοί και πόσο μάλλον όταν π.χ ένα ζευγάρι της επώνυμης αυτής εταιρίας έχει κανονικά 300 ευρώ και εμείς το βρίσκουμε στα 150ευρώ, ε οκ ξέρουμε πάνω-κάτω ότι δεν παίζει να είναι αυθεντικά :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 http://www.superdry.com/mens/leathers/details/31868/brad-bomber-jacket Ευχαριστώ πολύ, κάτι τέτοιο έψαχνα. :) Για μέγεθος τώρα καμιά ιδέα? Πώς είναι της Superdry? Γενικά φοράω Large πουκάμισα/t-shirt κλπ, είμαι 1.86 με μακριά χέρια, 85 κιλά. Αλλά ένα μπουφανάκι που πήρα πρόσφατα από τα Pull & Bear το πήρα XL. (Το ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ..) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magda_k Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Από το ricardo έχω αγοράσει άλλα προϊόντα, όχι ρούχα και είναι ένα αξιόπιστο site για αγορές γενικότερα. Όσον αφορά τα dsquared, τα έχει σε απίστευτες τιμές και πραγματικά επειδή τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ακόμη και στους δρόμους τους πάντες να γυρνάνε με φόρμες και μπλούζες dsquared, ήμαστε γενικά επιφυλακτικοί και πόσο μάλλον όταν π.χ ένα ζευγάρι της επώνυμης αυτής εταιρίας έχει κανονικά 300 ευρώ και εμείς το βρίσκουμε στα 150ευρώ, ε οκ ξέρουμε πάνω-κάτω ότι δεν παίζει να είναι αυθεντικά :) 150 ειναι καλά(εννοώ και στο yoox 150 τα έχει) εγω τα βρήκα στα 50 κ φαίνονται αυθεντικά,'η είναι πολυυ καλή απομίμηση λοιπόν ή ο συγκεκριμένος πωλητής έχει άκρες και τα βρισκει σε τέτοιες εξευτελιστικές τιμές.(βασικά 50 ευρώ για τζιν δεν είναι εξευτελιστική τιμή γιατί το τζιν σαν ύφασμα είναι από τα φθηνότερα οπότε καταλαβαίνουμε οτι όταν ακούμε 300!!! για ενα ύφασμα τζιν πληρώνουμε στην ουσία το ύφασμα της μάρκας) Παράθεση Η ταπεινοτητα σε κανει να αγαπησεις και να σεβαστεις το διπλανο σου..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Το Yoox μετά από πόσες μέρες περίπου επιστρέφει τα χρήματα από επιστροφή προϊόντος στο Moneyoox; Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Moneyoox δεν ξέρω αλλά με paypal το πολύ 10 μέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 εχει παραγγειλει κανενας απο το ασος αυτον τον μηνα??Παραγγειλα με το απλο free shipping ,και μου ηρθε με courrier μεσα σε 2 μερες..Και θελω να τσεκαρω αν ημουν απλα κwλοφαρδος ή πλεον τα στελνουν ολα με courrier.Να μην πληρωνουμε αδικα το express ,οταν βιαζομαστε σε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 ξερετε καποιο μαγαζι στην θεσσαλονικη που να πουλαει μπουφαν jack wolfskin? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Πετρίδης Είδη Camping, Ταξιδίου, Ορειβατικά, Hobby, Aθλητικά, Στρατιωτικά, Αξεσουάρ, Ρούχα, Μπότες, Γάντια Καρόλου Ντηλ 27 Google is your friend :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Πετρίδης Είδη Camping, Ταξιδίου, Ορειβατικά, Hobby, Aθλητικά, Στρατιωτικά, Αξεσουάρ, Ρούχα, Μπότες, Γάντια Καρόλου Ντηλ 27 Google is your friend :cool: μονο γυναικεια. για αντρικα ενδιαφερομαι. καμια φορα η προσωπικη εμπειρια ειναι προτιμοτερη απο το google;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anubis13 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) Γνωρίζετε αν τα παρακατω εχουν αυθεντικα προιοντα? http://www.fmout.com/ http://fmestock.com Φαινεται legit ορίστε και http://whois.domaintools.com/fmout.com Ανηκουν στον ιδιο παντως. http://www.fmeshop.com/en/ Μαλλον αυτο ειναι το επισημο store. Σωστα? Edited February 4, 2012 by Anubis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossssss Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 καλησπερα,ψαχνω napapijri μπουφαν λευκο χωρις την επενδυση ,το ανοιξιατικο δηλαδη καμια ιδεα που μπορω να το βρω online? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 ξερει κανεις που μπορω να βρω γυναικεια franklin & marshall εκτος απο γλυφαδα που μου πεφτει πολυυυυ μακρια? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts