Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα μου παρέδωσε η courier μια παραγγελία που είχα κάνει απο το Asos.Επειδή θα χρειαστώ όμως να στείλω πίσω ένα παντελόνι λόγω μεγέθους (το έχω παραγγείλει πάλι στο νέο νούμερο) δεν γνωρίζω την διαδικασία για να το στείλω πίσω ώστε να μου κάνουν refound.Έχω διαβάσει το returns note και φοβάμαι μην κάνω καμία πατάτα.Λογικά συμπληρώνω τον κωδικό για τον λόγο επιστροφής , τικάρω την στήλη refound στην φόρμα που μου στείλανε ,την βάζω μέσα στοδέμα και κολλάω απ'έξω το αυτοκόλλητο με την διεύθυνσή τους.Χρησιμοποιώ την courier με την οποία ήρθε ή ταχυδρομείο για μην πληρώσω άλλα τόσα μεταφορικά?

Σας παρακαλώ τα φώτα σας καθότι πρωτάρης.

Κανείς........?

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους, μιας και έρχονται εκπτώσεις από την επόμενη εβδομάδα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε υπόψην σας πού μπορώ να βρω ένα καφέ δερμάτινο jacket, pilot θα το χαρακτήριζα. Κάτι που θα φορούσε πχ ο Travolta σε διαφήμιση της Breitling για να πιάσετε το concept..! :happy:

Ευχαριστώ.

Φίλε εδώ είσαι!!! Δεν είναι ακριβώς δερμάτινο αλλό καλό υλικό σαν Barbour!

Είναι αρκετά νεανικό και μοντέρνο. Fred Perry δεν μου αρέσει γενικά πολύ σαν μάρκα, προτιμώ παπούτσια της, και στην τελευταία αγορά τσίμπησα και το jacket

http://www.infinities.co.uk/clothing-c56/jackets-c4/fred-perry-wax-harrington-jacket-black-p89937?source=webgains&siteid=47684

Χάνει πολύ στην φωτογραφία! Είναι πολύ πιο ΔΥΝΑΤΟ!

Πάντως λέγεται "fred perry the british millerain" το πήρα από attica. Αν κατέβεις κέντρο και πας Attica μπες να το δεις. Καφέ-πράσινο το πήρα και εγώ, έχει και μαύρο! Το είχα πάρει από Golden Hall περίπου 160-170€ είχε καλή έκπτωση αν θυμάμαι καλά...

Αξίζει φίλε ψάξτο! Τουλάχιστον δες το από κοντά και αν δεν σου αρέσει...

Είναι αρκετά νεανικό και μοντέρνο. Fred Perry δεν μου αρέσει γενικά πολύ σαν μάρκα, προτιμώ παπούτσια της, και στην τελευταία αγορά τσίμπησα και το jacket

http://www.infinities.co.uk/clothing-c56/jackets-c4/fred-perry-wax-harrington-jacket-black-p89937?source=webgains&siteid=47684

Πάντως λέγεται "fred perry the british millerain" το πήρα από attica. Αν κατέβεις κέντρο και πας Attica μπες να το δεις. Καφέ-πράσινο το πήρα και εγώ, έχει και μαύρο! Το είχα πάρει από Golden Hall περίπου 160-170€ είχε καλή έκπτωση αν θυμάμαι καλά...

Ευχαριστώ για την πρόταση φίλε μου, αν και δεν είναι στο συλ που ψάχνω ακριβώς, θα ήθελα να το δω live να το δοκιμάσω. Αν ξέρει κανείς από Πάτρα πού έχει Fred Perry, γιατί Αθήνα τώρα θα αργήσω να ανέβω πάλι..

:cool:

--- Sony Xperia 5 II ---

Guys , παίζει κανένα κουπονάκι για luisa ? για οποιαδήποτε collection, sale/new arrivals , αν υπάρχει κάτι δώστε και σώστε!

μαγγες help!!ψαχνω αυτο εδω το φουτερακι CABANELI http://www.urban-street.fr/homme/1428-cabaneli-milano-sweat-capuche-noir-typo-vert-urban-street.html αν οχι αυτο το χρωμα καπου που να εχει αρκετα για να διαλλεξεις.μενω κοντα στο κεντρο οποτε αν ξερει κανεις.αν και επειδη το ψαχνω παντου παο σε οποιαδηποτε περιοχη.αλλα οχι αγορα μεσω ιντερνετ.

μαγγες help!!ψαχνω αυτο εδω το φουτερακι CABANELI http://www.urban-street.fr/homme/1428-cabaneli-milano-sweat-capuche-noir-typo-vert-urban-street.html αν οχι αυτο το χρωμα καπου που να εχει αρκετα για να διαλλεξεις.μενω κοντα στο κεντρο οποτε αν ξερει κανεις.αν και επειδη το ψαχνω παντου παο σε οποιαδηποτε περιοχη.αλλα οχι αγορα μεσω ιντερνετ.

Για ρωτα εδω ,

http://od-clothing.gr/pop_print.php?lang=1&wh=1&the1id=65&the2id=70&theid=70&open1=65&open2=70&thepid=812&thepid=812

αν και λεει οτι απο Σεπτ θα εχει , αλλα δεν χανεις να κανεις ενα τηλ και να δεις αν εχει φερει καποια κομματια σαν δειγματα , ή να σου πει ποιος ειναι ο προηγουμενος εισαγωγεας που τα ειχε μπας και του εχει μεινει κανενα κομματι στοκ να πας να το χτυπησεις.

ειχε καλη εκπτωση γιατι εγω χωρις εκπτωση απο το ατικα το ειχα παρει περυσι 240-260 καπου εκει.

Ξερει καποιος ρε παιδια κανενα online καταστημα που να πουλαει dsquared παπουτσια?Ειδα καποια στην Θεσ/νικη και επαθα την πλακα μου αλλα ειναι μεγαλα νουμερα ολα!Παντου πηγα αλλα τιποτα.Και το επισημο στην θεσ/νικη εκλεισε!Βρηκα και 2 sites το raffaello-network και το lusiaviaroma αλλα και αυτα δεν εχουν νουμερα..Αν ξερει κανεις κατι θα του ημουν υποχρεως πραγματικα :)

Γεια σας παιδιά! να σας ρωτήσω έχετε ψωνίσει καθόλου από ricardo.gr? έψαξα λίγο στο google για την αξιοπιστία του σαιτ αλλά δε βρήκα κάτι παρά μονό αυτά που γραφεί στο ίδιο το σαιτ οτι απαγορεύονται οι πωλήσεις fake προϊόντων.

Βασικά έχει κάτι dsquared jeans τα οποία τα πουλάει ένας συγκεκριμένος πωλητής και από τις φώτο που έχει(οι οποίες φαίνονται τραβηγμένες σε δικό του χώρο) φαίνονται αυθεντικά.Γνωρίζει κανείς?:!::O

Η ταπεινοτητα σε κανει να αγαπησεις και να σεβαστεις το διπλανο σου..:!:

Καμία άλλη πρόταση για καφέ pilot jacket παιδιά? :)

http://www.superdry.com/mens/leathers/details/31868/brad-bomber-jacket

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Γεια σας παιδιά! να σας ρωτήσω έχετε ψωνίσει καθόλου από ricardo.gr? έψαξα λίγο στο google για την αξιοπιστία του σαιτ αλλά δε βρήκα κάτι παρά μονό αυτά που γραφεί στο ίδιο το σαιτ οτι απαγορεύονται οι πωλήσεις fake προϊόντων.

Βασικά έχει κάτι dsquared jeans τα οποία τα πουλάει ένας συγκεκριμένος πωλητής και από τις φώτο που έχει(οι οποίες φαίνονται τραβηγμένες σε δικό του χώρο) φαίνονται αυθεντικά.Γνωρίζει κανείς?:!::O

Από το ricardo έχω αγοράσει άλλα προϊόντα, όχι ρούχα και είναι ένα αξιόπιστο site για αγορές γενικότερα. Όσον αφορά τα dsquared, τα έχει σε απίστευτες τιμές και πραγματικά επειδή τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ακόμη και στους δρόμους τους πάντες να γυρνάνε με φόρμες και μπλούζες dsquared, ήμαστε γενικά επιφυλακτικοί και πόσο μάλλον όταν π.χ ένα ζευγάρι της επώνυμης αυτής εταιρίας έχει κανονικά 300 ευρώ και εμείς το βρίσκουμε στα 150ευρώ, ε οκ ξέρουμε πάνω-κάτω ότι δεν παίζει να είναι αυθεντικά :)

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ευχαριστώ πολύ, κάτι τέτοιο έψαχνα. :)

Για μέγεθος τώρα καμιά ιδέα? Πώς είναι της Superdry?

Γενικά φοράω Large πουκάμισα/t-shirt κλπ, είμαι 1.86 με μακριά χέρια, 85 κιλά. Αλλά ένα μπουφανάκι που πήρα πρόσφατα από τα Pull & Bear το πήρα XL. (Το ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ..)

--- Sony Xperia 5 II ---

Από το ricardo έχω αγοράσει άλλα προϊόντα, όχι ρούχα και είναι ένα αξιόπιστο site για αγορές γενικότερα. Όσον αφορά τα dsquared, τα έχει σε απίστευτες τιμές και πραγματικά επειδή τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ακόμη και στους δρόμους τους πάντες να γυρνάνε με φόρμες και μπλούζες dsquared, ήμαστε γενικά επιφυλακτικοί και πόσο μάλλον όταν π.χ ένα ζευγάρι της επώνυμης αυτής εταιρίας έχει κανονικά 300 ευρώ και εμείς το βρίσκουμε στα 150ευρώ, ε οκ ξέρουμε πάνω-κάτω ότι δεν παίζει να είναι αυθεντικά :)

150 ειναι καλά(εννοώ και στο yoox 150 τα έχει) εγω τα βρήκα στα 50 κ φαίνονται αυθεντικά,'η είναι πολυυ καλή απομίμηση λοιπόν ή ο συγκεκριμένος πωλητής έχει άκρες και τα βρισκει σε τέτοιες εξευτελιστικές τιμές.(βασικά 50 ευρώ για τζιν δεν είναι εξευτελιστική τιμή γιατί το τζιν σαν ύφασμα είναι από τα φθηνότερα οπότε καταλαβαίνουμε οτι όταν ακούμε 300!!! για ενα ύφασμα τζιν πληρώνουμε στην ουσία το ύφασμα της μάρκας)

Η ταπεινοτητα σε κανει να αγαπησεις και να σεβαστεις το διπλανο σου..:!:

Το Yoox μετά από πόσες μέρες περίπου επιστρέφει τα χρήματα από επιστροφή προϊόντος στο Moneyoox;
He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

εχει παραγγειλει κανενας απο το ασος αυτον τον μηνα??Παραγγειλα με το απλο free shipping ,και μου ηρθε με courrier μεσα σε 2 μερες..Και θελω να τσεκαρω αν ημουν απλα κwλοφαρδος ή πλεον τα στελνουν ολα με courrier.Να μην πληρωνουμε αδικα το express ,οταν βιαζομαστε σε κατι.

Πετρίδης

Είδη Camping, Ταξιδίου, Ορειβατικά, Hobby, Aθλητικά, Στρατιωτικά, Αξεσουάρ, Ρούχα, Μπότες, Γάντια

Καρόλου Ντηλ 27

Google is your friend :cool:

Πετρίδης

Είδη Camping, Ταξιδίου, Ορειβατικά, Hobby, Aθλητικά, Στρατιωτικά, Αξεσουάρ, Ρούχα, Μπότες, Γάντια

Καρόλου Ντηλ 27

Google is your friend :cool:

μονο γυναικεια. για αντρικα ενδιαφερομαι.

καμια φορα η προσωπικη εμπειρια ειναι προτιμοτερη απο το google;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωρίζετε αν τα παρακατω εχουν αυθεντικα προιοντα?

http://www.fmout.com/

http://fmestock.com

Φαινεται legit ορίστε και

http://whois.domaintools.com/fmout.com

Ανηκουν στον ιδιο παντως.

http://www.fmeshop.com/en/

Μαλλον αυτο ειναι το επισημο store. Σωστα?

Edited by Anubis13

καλησπερα,ψαχνω napapijri μπουφαν λευκο χωρις την επενδυση ,το ανοιξιατικο δηλαδη καμια ιδεα που μπορω να το βρω online?

ξερει κανεις που μπορω να βρω γυναικεια franklin & marshall εκτος απο γλυφαδα που μου πεφτει πολυυυυ μακρια?
Don't give up! :!: