fcandreas1990 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Ρε παιδιά στο yoox ανέβασαν τις τιμές στα μεταφορικά(ups standard)? Χθες έκανα μια παραγγελία και με χρέωσαν 12,50 ευρώ..αν θυμάμαι καλά 10 ευρώ δεν είχε?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 8 εχει + 1,5 για καθε αντικειμενο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Δεν το ειχα παρατηρήσει ή το αλλάξανε πρόσφατα...άλλες φορές ότι και να έπαιρνα 10 ευρώ νομίζω πλήρωνα...τεσπα 12,50 ευρώ για standard μεταφορικά απο Ιταλία για 3 πράγματα που πήρα είναι λίγο ακριβά.Μάλλον είχα καιρό να αγοράσω κάτι χωρίς κουπονι και ξέχασα ποσα πλήρωνα για μεταφορικά:wacko: ... Υγ. για όποιον ενδιαφέρεται για Cardigan αυτό εδώ απο το yoox είναι πολύ καλή επιλογή http://www.yoox.com/item.asp?tskay=361A2971&cod10=39203945PL&sts=orders80 , το είχα βάλει στο μάτι απο καιρό αλλά ήταν λίγο ακριβό...τώρα απο 180 έπεσε στα 75 και το τσίμπησα αμέσως:) Ήμουν ανάμεσα στο μαυρό και στο μπεζ και τελικά πήρα το τελευταίο medium σε μαυρό Edited February 7, 2011 by fcandreas1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papakas Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 παιδια με ποια μεταφορικη στελνει το asos στην επαρχια? περιμενω 15μερες να μου ερθει και ακομα τιποτα...αμα με ξαναδουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) ε ναι εννοειται , σε οποιοδηποτε λογαριασμο paypal μπορεις να γυρισεις τα χρηματα κι εγω δεν ξερω λεπτομερειες αλλα μου φαινεται λογικο ! ας πουμε στο paypal , δεν σου γραφει ονομα ή κατι αλλο , απλα το email που θες να στειλεις τα χρηματα ! και μετα τα βαζεις σε λογαριασμο ταμιευτηριου τελικα καλα φοβομουν....Σου δινει δικαιωμα επιστροφης ειτε moneyoox ειτε με τον τροπο αγορας....Δλδ αγορα με παυπαλ,επιστροφη με παυπαλ...Αγορα με πιστωτικη,επιστροφη στην πιστωτικη.....Επισης για επαρχεια βλεπω εχει αλλαξει ο μεσαζοντας....Απο speedex ειναι γενικη ταχυδρομικη.... παιδια με ποια μεταφορικη στελνει το asos στην επαρχια? περιμενω 15μερες να μου ερθει και ακομα τιποτα...αμα με ξαναδουν.... εμαθα με πολυ κουραστικο τροπο με ποια γινεται η μεταφορα...ΤΗλ 210 9966661 εταιρια στην Αθηνα skynet οπου συνεργαζεται με skynet-uk,οπου συνεργαζεται με dpd-uk..Aπο τη skynet τα δεματα δινονται στην επαρχεια με διαφορες αλλες courriers.Πχ στην πατρα με την kanga services..Εννοειται πως το tracking number της dpd εντος ελλαδος δεν ισχυει,αλλαζει απο την sky-net αν εχεις βαλει express.αλλιως με ελτα μεσω ειδοποιησης Αρχισαν στο yoox να πουλανε και μεταχειρισμενα :P :P http://www.yoox.com/item/YOOX/BURBERRYS/dept/clothingmen/tskay/361A2971/rr/1/cod10/41158985BU/sts/sr_clothingmen80 Edited February 7, 2011 by stelios85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 O yeah!Συλλεκτικό κομμάτι για τον Παππού μου, αν ζούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Hi!!! ρούχα bench ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ?! Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 τελικα καλα φοβομουν....Σου δινει δικαιωμα επιστροφης ειτε moneyoox ειτε με τον τροπο αγορας....Δλδ αγορα με παυπαλ,επιστροφη με παυπαλ...Αγορα με πιστωτικη,επιστροφη στην πιστωτικη.....Επισης για επαρχεια βλεπω εχει αλλαξει ο μεσαζοντας....Απο speedex ειναι γενικη ταχυδρομικη.... αν εχεις βαλει express.αλλιως με ελτα μεσω ειδοποιησης Αρχισαν στο yoox να πουλανε και μεταχειρισμενα :P :P http://www.yoox.com/item/YOOX/BURBERRYS/dept/clothingmen/tskay/361A2971/rr/1/cod10/41158985BU/sts/sr_clothingmen80 μεταχειρισμενα οντως ?? πως και ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holic Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Αρχισαν στο yoox να πουλανε και μεταχειρισμενα :P :P http://www.yoox.com/item/YOOX/BURBERRYS/dept/clothingmen/tskay/361A2971/rr/1/cod10/41158985BU/sts/sr_clothingmen80 respect σε αυτό το ρούχο, για την εποχή του και την αυθεντικότητά του. Πάντως για το σήμερα είναι κάπως.... αλλά σε vintage party θα το έβαζα άνετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 τελικα καλα φοβομουν....Σου δινει δικαιωμα επιστροφης ειτε moneyoox ειτε με τον τροπο αγορας....Δλδ αγορα με παυπαλ,επιστροφη με παυπαλ...Αγορα με πιστωτικη,επιστροφη στην πιστωτικη.....Επισης για επαρχεια βλεπω εχει αλλαξει ο μεσαζοντας....Απο speedex ειναι γενικη ταχυδρομικη.. ανησυχεις χωρις λογο ! αγορα με πιστωτικη μετα moneyoox !!!!!!!! και μετα paypal !!! αφου το εχω κανει , δεν γινεται να αλλαξε ! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Φιλάκια στο yoox.Σμου σμου σμου.Έχουν πάει πίσω τα πράγματα απο Τετάρτη και ακόμα δεν έχουν κάνει acceptance. Ας τους γράψω μια χριστοπαναγία πάλι. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Τι χμμ ρε; Τέσπα τα έχω πάρει και προσπάθησα στους yooxηδες να στειλω όσο πιο ήρεμο mail μπορώ. Αυτό: YOU MOTHERF*(ERS! I WILL PISS ON YOUR GRAVES AND.....Έλα ok, αυτό ήθελα να στείλω αλλά τελικά αυτό πήγε: "Hello.You have received the return order 6 days ago and i don't see even a acceptance mail. 1)Where is my return money? 2)Will you ever consider offering some compensation on making me wait without absolutely no reason(no holidays,no terrorist acts,strike or whatever) for the second time, for my money back?Or is it your standard policy to completely ignore our complains and send a typical e-mail?Please note that i have addressed this to some well respected Greek fashion forums that i happen to be a well respected member. Thank you and i hope i don't get another typical pre-prepared e-mail." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Φιλάκια στο yoox.Σμου σμου σμου.Έχουν πάει πίσω τα πράγματα απο Τετάρτη και ακόμα δεν έχουν κάνει acceptance. Ας τους γράψω μια χριστοπαναγία πάλι. :mad: Καλά και γιατί σου φαίνεται περίεργο...στις επιστροφές είναι πάντα πολύ αργοί...κι εγώ όσες φορές έχω κάνει επιστροφές στο yoox καθυστέρησαν πολύ μέχρι να περάσει τον έλεγχο και να μου βάλουν τα λεφτά στο moneyoox....δεν υπάρχει περίπτωση να στα φάνε...και με τα mails δε γίνεται τίποτα όσα και να τους στείλεις δε θα αλλάξει κάτι... Edited February 9, 2011 by fcandreas1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Άλλο να μου βάλουν τα λεφτά και άλλο acceptance. Acceptance κάνουν σε 1-2 μέρες το πολύ. Δηλαδή έχουν πάρει το δέμα απο Τετάρτη και δεν έχουν κάνει ακόμα acceptance! Τα λεφτά δεν τα τρώνε, έχω κάνει 1342 επιστροφές στο yoox. Mails άσε να στέλνουμε μερικοί απο εμάς που μας έχουν σταμπάρει σαν τρομοκρατικά fashion στοιχεία (μέσα και ο james για να μην ακούσω παράπονα) :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexdd Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Άλλο να μου βάλουν τα λεφτά και άλλο acceptance. Acceptance κάνουν σε 1-2 μέρες το πολύ. Δηλαδή έχουν πάρει το δέμα απο Τετάρτη και δεν έχουν κάνει ακόμα acceptance! Τα λεφτά δεν τα τρώνε, έχω κάνει 1342 επιστροφές στο yoox. Mails άσε να στέλνουμε μερικοί απο εμάς που μας έχουν σταμπάρει σαν τρομοκρατικά fashion στοιχεία (μέσα και ο james για να μην ακούσω παράπονα) :ninja: Πριν από δυο μέρες που μου κάνανε accept έκαναν 8 εργάσιμες μέρες ...ούτε μία ούτε δυο αλλά 8....Εξάλου κάπου αναφέρουν στο site ότι υπάρχει καθυστέρηση αυτή την περίοδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Άλλο να μου βάλουν τα λεφτά και άλλο acceptance. Acceptance κάνουν σε 1-2 μέρες το πολύ. Δηλαδή έχουν πάρει το δέμα απο Τετάρτη και δεν έχουν κάνει ακόμα acceptance! Τα λεφτά δεν τα τρώνε, έχω κάνει 1342 επιστροφές στο yoox. Mails άσε να στέλνουμε μερικοί απο εμάς που μας έχουν σταμπάρει σαν τρομοκρατικά fashion στοιχεία (μέσα και ο james για να μην ακούσω παράπονα) :ninja: οταν υπαρχουν πολλες παραγγελιες , θα υπαρχουν και πολλες επιστροφες ! λογικο ειναι να αργουν λιγο περισσοτερο οταν εχει -60%, - 70% κλπ κλπ Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Γαμ@ τη γκαντεμιά μου...γιατί όταν κάνω παραγγελία και πληρώνω μεταφορικά μετά απο 1-2 μέρες βάζουν free delivery??:whip::whip::whip: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Γαμ@ τη γκαντεμιά μου...γιατί όταν κάνω παραγγελία και πληρώνω μεταφορικά μετά απο 1-2 μέρες βάζουν free delivery??:whip::whip::whip: εχουν σταλει τα πραγματα ; αλλιως κανε ακυρωση και τα ξαναπαιρνεις με free delivery ! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Να μην ξεχνιόμαστε το yoox πουλάει ρούχα παλαιότερων seasons ,συνήθως καταφθάνουν τσαλακωμένα ,ή λείπουν οι κούτες ,ή τα καρτελάκια ή πολύ συχνά είναι damaged/faulty. Η απάντηση του yoox στον vkb: Dear Vkb , Thank you for contacting with yoox.Superstars like james55 have priority in yoox.As you may know we have 3billion other inquiries and 40.000 returns from yoox-newbies like you .Please stay loyal to luisa and gavalas and for god sake dear give us a break :lol:. Best, Samantha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Η απάντηση του yoox στον vkb: Dear Vkb , Thank you for contacting with yoox.Superstars like james55 have priority in yoox.As you may know we have 3billion other inquiries and 40.000 returns from yoox-newbies like you .Please stay loyal to luisa and gavalas and for god sake dear give us a break :lol:. Best, SamanthaΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol: Συμφωνω με αυτα που λενε και οι παραπανω...τεκ ιτ ιζι μαν... Και κατι λιγο ασχετο james ο οδηγος που ειχες ανεβασει πιο παλια μηπως υπαρχει ακομα καπου? θελω να τον δωσω σε ενα φιλο αλλα δεν τον βρισκω στο πισι μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Χαχαχα. Σωστό σωστό. Α ξέχασα "γατάκια" μόλις μου ήρθε απάντηση και έχω κωδικό για free shipping μέχρι 31 Μαρτίου. Χα.Γατάκια. ;) Don't mess around with vkb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giami Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) Παιδια ψαχνω εδω και μερες το μπλουζακι Ralph Lauren world cup το πολο μπλουζακι με την σημαια της Ιταλιας και απο τι ειδα κυκλοφορει και σε μπλε αλλα και πρασινο απο το επισημο σαιτ της εταιριας δεν κανουν αποστολες στην Ελλαδα :angry: στην Θεσσαλονικη δεν μπορω να το βρω πουθενα εξαντληθηκε το βρηκα μονο σε κατι αλλα σαιτ και αν γινεται θελω να μου πειτε αν αυτα τα σαιτ ειναι αξιοπιστα http://www.poloabc.com/ralph-lauren-italia-flag-polo004-p-2673.html http://www.milanstyle.co.uk/polo_ralph_lauren.htm http://www.infinities.co.uk http://www.hughharrisshop.co.uk αν εχετε να προτεινετε καποια αλλο καταστημα σας ειμαι ευγνωμων Ευχαριστω πολυ Edited February 10, 2011 by Giami Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 καλυτερα παραγγειλε απο το 3 και απο το 4...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Πως βάζω εικόνα για να παραθέσω το mail, να μην υπάρχουν αμφιβολίες; Είπαμε 2 είναι οι τρομοκρατες των ρούχων εδώ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) Nιάου, ανεβασε φωτο στο http://imageshack.us/ Edited February 10, 2011 by THEO_LEGEND Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts