Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και λεω στην τυπισα οτι έχω δωσει και κινητο τηλ,γτ μου πανε να δοσω κινητο σε περιπτωση που δεν με βρει ο deliveras να με παρει τηλ,και της το λεω και μου κανει δεν περνει τηλεφωνο ο οδηγος...επειδη ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω απο το yoox,aν δεν μου κανει το μπλουζακι που παραγγειλα για επιστροφη παταω το return στο My orders ?(το return που βρησκετε διπλα απο το order number και την τιμη?)

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκανα μια παραγγελια απο το asos στις 16/4 και λογικα θα επρεπε να ειναι στισ 27/4 εδω αλλα ακομα δεν ελαβα καμαι ειδοποιηση απο τα ελτα για να παραλαβω κατι παραγγειλε κανεις αυτες τις μερες τιποτα απο το asos? Ή θα ηατν καλα να παρω τηλεφωνο στο ταχυδρομιο να ρωτησω αν εχουν κανα δεμα στο νομα μου?

Γεια σου φιλε, τα ιδια κ γω εχω κανει στις 14/4 και ακομα τπτ...μαλλον λογω των προβηματων στις αερομεταφορες τα δεματα μας καθηστερησαν να φυγουν απο αγγλια η μπορει και στο ελ βενιζελος να τους ηρθαν μαζεμενα πολλα δεματα απο τις μερες που δεν πεταγαν αεροπλανα...υπομονη....

Edited by mariel19
διόρθωση quotation
Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

Εκανα μια παραγγελια απο το asos στις 16/4 και λογικα θα επρεπε να ειναι στισ 27/4 εδω αλλα ακομα δεν ελαβα καμαι ειδοποιηση απο τα ελτα για να παραλαβω κατι παραγγειλε κανεις αυτες τις μερες τιποτα απο το asos? Ή θα ηατν καλα να παρω τηλεφωνο στο ταχυδρομιο να ρωτησω αν εχουν κανα δεμα στο νομα μου?[/quote

Γεια σου φιλε, τα ιδια κ γω εχω κανει στις 14/4 και ακομα τπτ...μαλλον λογω των προβηματων στις αερομεταφορες τα δεματα μας καθηστερησαν να φυγουν απο αγγλια η μπορει και στο ελ βενιζελος να τους ηρθαν μαζεμενα πολλα δεματα απο τις μερες που δεν πεταγαν αεροπλανα...υπομονη....

τους στειλα mail και πριν λιγο μου απαντησαν πως κανονικα θα επρπε να ειχε ερθει μου ειπαν επισης να περιμενω αλλες 7 εργασιμες και τοτε σε περιπτωση που δεν εχει ερθει να επικοινωνήσω μαζι τους, βασικα τις προηγουμενες μερες πηρα ενα mail που ελεγε οτι λογω των καθυστερησεων με τα αεροπλανα θα εχω 10 % στις επομενες αγορες.

Αν και εγω επειδη δεν πολυεμπιστευομαι τον ταχυδρομο μας θα παω αυριο το πρωι στο ταχυδρομιο μας μπας και εχει ερθει και δεν με ειδοποησαν ακομα.

τους στειλα mail και πριν λιγο μου απαντησαν πως κανονικα θα επρπε να ειχε ερθει μου ειπαν επισης να περιμενω αλλες 7 εργασιμες και τοτε σε περιπτωση που δεν εχει ερθει να επικοινωνήσω μαζι τους, βασικα τις προηγουμενες μερες πηρα ενα mail που ελεγε οτι λογω των καθυστερησεων με τα αεροπλανα θα εχω 10 % στις επομενες αγορες.

Αν και εγω επειδη δεν πολυεμπιστευομαι τον ταχυδρομο μας θα παω αυριο το πρωι στο ταχυδρομιο μας μπας και εχει ερθει και δεν με ειδοποησαν ακομα.

δυσκολο να ειναι μπινια του ταχυδρομου γιατι κ γω ακομα να το παραλαβω.... ξερει κανενας τι γινεται αν δν παραλαβεις ποτε δεμα απο asos???

Edited by mariel19
διόρθωση quotation
Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

δυσκολο να ειναι μπινια του ταχυδρομου γιατι κ γω ακομα να το παραλαβω.... ξερει κανενας τι γινεται αν δν παραλαβεις ποτε δεμα απο asos???

Δεν ξερω πρωτη φορα παραγγελνω απο το asos αλλα δεν νομιζω να μην φτασει θα φτασει απλα το θεμα ειναι αν κανει 3 εβδομαδες μεχρι να ρθει δεν λει απο εξυπηρετηση το μαγαζι, να σε ρωτησω κατι απο το abercrombie εχεις παραγγειλει ποτε?

Edited by mariel19
διόρθωση quotation

Δεν ξερω πρωτη φορα παραγγελνω απο το asos αλλα δεν νομιζω να μην φτασει θα φτασει απλα το θεμα ειναι αν κανει 3 εβδομαδες μεχρι να ρθει δεν λει απο εξυπηρετηση το μαγαζι, να σε ρωτησω κατι απο το abercrombie εχεις παραγγειλει ποτε?

οχι, μια χαρα ειναι το μαγαζι σε 4 μερες οτι αλλη παραγγελια εχω κανει εχει ερθει!!!

Edited by mariel19
διόρθωση quotation

οχι, μια χαρα ειναι το μαγαζι σε 4 μερες οτι αλλη παραγγελια εχω κανει εχει ερθει!!!

Ε τι να κανουμε θα περιμενουμε, αν και ηθελα 1 ΜΑΥ να βαλω στην χαλκιδικη αυτα που περιμενω......:)

Το abercrombie όπως μας είπανε κι άλλοι χρήστες προηγουμένως στέλνει Ελλάδα, εφ' όσον είσαι διατεθημένος να πληρώσεις +80 χαράτσι στη fedex, + τα όποια μεταφορικά και άλλα τέλη ...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Το abercrombie όπως μας είπανε κι άλλοι χρήστες προηγουμένως στέλνει Ελλάδα, εφ' όσον είσαι διατεθημένος να πληρώσεις +80 χαράτσι στη fedex, + τα όποια μεταφορικά και άλλα τέλη ...

γιατι να πληρωσω την fedex δεν μπορουν να μου τα φερουν τα ελτα με δεμα? και κατι αλλο αν εγω γνωριζω εναν εκτελωνιστη(Θεσσαλονικη μενω) μπορω να πω αυτον να μου εκτελωνησει τα προιοντα?

Η abercrombie συνεργάζεται αποκλειστικά με fedex οπότε είναι αδύνατη η παράδοση με ελτά όπως επίσης και ο εκτελωνισμός σε άλλος μέρος πλην του αεροδρομίου της Αθήνας.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Παλι καλα που δεν εκανα καμια παραγγελια απο abercrombie and fitch γιατι :

1. Θα μου στοιχιζαν τα μεταφορικα χρυσαφι

2. Γεμισε ολη η Αθηνα απο abercrombie and fitch .............................

μεχρι και ενας πακιστανος σε κατι φαναρια φορουσε ...........ελεωςςςςς

Για πες μου ρε φιλαράκο που μπορείς να βρεις στην Αθήνα Α&F, μιας και έχει γεμίσει ο τόπος, να ξέρουμε κι εμείς... Δεν πειράζει, ας φοράνε και οι Πακιστανοί...

Για πες μου ρε φιλαράκο που μπορείς να βρεις στην Αθήνα Α&F, μιας και έχει γεμίσει ο τόπος, να ξέρουμε κι εμείς... Δεν πειράζει, ας φοράνε και οι Πακιστανοί...

Φίλη μου είδε στην αγορά του Χαλανδρίου, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω να σου πω..

Εγώ είχα δει πέρυσι στο Κολωνάκι, σε ένα μαγαζάκι υπόγειο στα αριστερά (η βιτρίνα είναι ένα με το πεζοδρόμιο) ακολουθώντας τον πεζόδρομο από την Πλατεία του Κολωνακίου... (ελπίζω να κατάλαβες..)

Edited by mariel19

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Παρανοια στη χωρα με αυτη τη μαρκα..Και δεν εχει κατι ιδιαιτερο!!!Το ιδιο και με τα dsq και τα dg πλεον...Αναθεμα που αγορασα και εγω καποια κομματια!!Τουλ τα πηρα σε τρομερες τιμες(να ναι καλα ο james55),και χρυσωνει καπως το χαπι

2 ερωτησεις για yoox..επειδη για πρωτη φορα θα χρειαστει να επιστρεψω ρουχο

1) εγω θα επιλεξω να μπουν τα λεφτα στο Moneyoox,αλλα αν η αγορα που θελω να κανω με αυτα τα λεφτα δεν επαρκουν τι γινεται? συμπληρωνω τη διαφορα μεσω της καρτας?υπαρχει τετοια επιλογη?

2)στην speedex που θα δωσω το πακετο τι θα τους πω οτι τα εξοδα αποστολης τα αναλαμβανει ο παραληπτης?(γιατι απο οτι ειδα ειναι δωρεαν)

Φίλη μου είδε στην αγορά του Χαλανδρίου, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω να σου πω..

Εγώ είχα δει πέρυσι στο Κολωνάκι, σε ένα μαγαζάκι υπόγειο στα αριστερά (η βιτρίνα είναι ένα με το πεζοδρόμιο) ακολουθώντας τον πεζόδρομο από την Πλατεία του Κολωνακίου... (ελπίζω να κατάλαβες..)

Στο κολωνάκι, μιλάς για την Μηλιώνη, στον πεζόδρομο που είναι το Jackson?

Πάντως, το μόνο μαγαζί που μπόρεσα και βρήκα A&F, είναι ένα μαγαζί στο Παλαιό Φάληρο, είχε 10 κομάτια, όλα μαϊμού, πουλούσε τα t-shirts 25 ευρώ.

Γι'αυτό μου κάνει εντύπωση που ο φίλος μας, μας είπε πιο πάνω ότι έχει γεμίσει ο τόπος με A&F.

2 ερωτησεις για yoox..επειδη για πρωτη φορα θα χρειαστει να επιστρεψω ρουχο

1) εγω θα επιλεξω να μπουν τα λεφτα στο Moneyoox,αλλα αν η αγορα που θελω να κανω με αυτα τα λεφτα δεν επαρκουν τι γινεται? συμπληρωνω τη διαφορα μεσω της καρτας?υπαρχει τετοια επιλογη?

2)στην speedex που θα δωσω το πακετο τι θα τους πω οτι τα εξοδα αποστολης τα αναλαμβανει ο παραληπτης?(γιατι απο οτι ειδα ειναι δωρεαν)

Ναι μπορείς να συμπληρώσεις μέσω κάρτας ή μετρητοίς με επιβάρυνση 5,5 ευρώ. Στην speedex απλά θα δώσεις το πακέτο και θα πεις για επιστροφή αφού έχεις κολήσει από πάνω το αυτοκόλλητο.

venceremos

Στο κολωνάκι, μιλάς για την Μηλιώνη, στον πεζόδρομο που είναι το Jackson?

Πάντως, το μόνο μαγαζί που μπόρεσα και βρήκα A&F, είναι ένα μαγαζί στο Παλαιό Φάληρο, είχε 10 κομάτια, όλα μαϊμού, πουλούσε τα t-shirts 25 ευρώ.

Γι'αυτό μου κάνει εντύπωση που ο φίλος μας, μας είπε πιο πάνω ότι έχει γεμίσει ο τόπος με A&F.

όχι στο Jackson.. στον πεζόδρομο .. απέναντι από την AlphaBank ... πηγαίνοντας για intersport (δεν είμαι από Αθήνα και δεν γνωρίζω .. απλά έχει τύχει να συναντήσω φίλους μου εκεί) .. κι εγώ έχω δει μαϊμουδες να κυκλοφορούν στην Αθήνα .. κι όχι μόνο (από Τουρκία να δεις τι γίνεται) ..

κανονικά κι αυτά που υποτίθεται ότι είναι αυθεντικά είναι παραεισαγωγές. η A&F δεν επιτρέπει τέτοια ... τι να πω;

εγώ πάντως είμαι κοντά στο Λονδίνο .. και δεν έχω μαϊμουδο-θέματα .. ευτυχώς .. πάω στην πηγή .. απλά θέλει γερό πορτοφόλι .. μακάρι να τα έπαιρνα από usa, που είναι κατά πολύ φθηνότερα (γιατί η τιμολόγηση είναι : λίρα = ευρώ = δολλάριο)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Εγω παντως απορω πως δεν ανοιγουν στην Ελλαδα τετοιου ειδους μαγαζια με ’’ φτηνα’’ αμερικανικα ρουχα οπως τα abercrombie και αλλες παρομοιες εταιρειες εδω στην θεσσαλονικη εχει μονο ενα μαγαζι με gap, αν ειχα λεφτα θα επερνα franchise και θα ανοιγα μερικα τετοια μαγαζια, μπουχτησμαε με τα zara και ολα της εταιρειας Inditex Group.

δεν πρεπει να συμπληρωσεις και την φορμα τπυ return στο yoox?και μετα περνεις την ups?

όχι δεν είναι απαραίτητο εγώ τις περισσότερες φορές που έκανα επιστροφή πρώτα καλούσα την ups τα έπαιρνε και μετά έκανα την φόρμα του return. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με επιστροφή .Κάποιες φορές καθυστερούσαν λίγο παραπάνω μόνο αυτό… επειδή λέμε μόνο καλά για το yoox πρέπει να πω ότι το simple sale ήταν σκέτη απογοήτευση , δεν είδα να γίνεται 90% σε κανένα προϊόν και επιπλέον πλάσαραν πολλά ρούχα από παλιότερες collection. πολλά diesel jean τα άφησαν στο 40% της αρχικής έκπτωσης.

venceremos

Εγω παντως απορω πως δεν ανοιγουν στην Ελλαδα τετοιου ειδους μαγαζια με ’’ φτηνα’’ αμερικανικα ρουχα οπως τα abercrombie και αλλες παρομοιες εταιρειες εδω στην θεσσαλονικη εχει μονο ενα μαγαζι με gap, αν ειχα λεφτα θα επερνα franchise και θα ανοιγα μερικα τετοια μαγαζια, μπουχτησμαε με τα zara και ολα της εταιρειας Inditex Group.

Έχω μάθει (εκ των έσω) ότι ούτε στα πιο κοντινά τους όνειρα σκέφτονται να ανοίξουν υποκατάστημα στην Ελλάδα ..

π.χ. γνωρίζω ότι τo Hollister ετοιμάζεται να ανοίξει στην Ισπανία υποκατάστημα και στα επόμενα σχέδια τους έχουν και το Dubai .. αλλά για Ελλάδα ούτε λόγος ....!!!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ξέρετε τι παίζει μαυτήν την σελίδα: http://www.giltman.com/sale/men

Έβαλα 2-3 πράγματα στο καλάθι και μετά απο λίγα λεπτά μου λέει παραγγείλτε τα τώρα γιατί λήγει η προσφορά. :wacko:

...

τι εξοδα υπαρχουν αμα παραγγειλουμε απο το asos.com?

επεισης ειδα εν γινετε να πηρωσω με paypal,τι τροπουσ πληρωμης έχει?

Edited by karlito13

τι εξοδα υπαρχουν αμα παραγγειλουμε απο το asos.com?

επεισης ειδα εν γινετε να πηρωσω με paypal,τι τροπουσ πληρωμης έχει?

Τα εξοδα για την Ελλαδα ειναι 6 ευρω και ερχονατι αυτα που παραγγειλες σε περιπου 7 εργασιμες μερες και 12 ευρω τα οποια ερχονται σε 3 εργασιμες, αν και εγω παραγγειλα στις 16-4 και ακομα να ερθουν!!!

Εγω εβγαλα μια προπληρωμενη καρτα απο την Eurobank την φορτωσα με 200 ευρω ( την πρωτη φορα σου κρατει προμηθεια 5 ευρω) τις επομενες φορες λιγοτερα αναλογα με το ποσο που την γεμιζεις, θεωρω η προπληρωμενη καρτα ειναι πιο ασφαλης και ευκολη στην χρηση η Eurobank διαθετει και e-banking ετσι μπορεις να βλεπεις τι ποσο εχεις μεσα απο τον υπολογιστη σου, εγςω δεν ειχα καθολου λογαριασμο στην Eurobank πηγα σε ενα υποκαταστημα και μου την εβγαλαν αμεσως αλλα να χες θα σου ανοιξουν ενα βιβλιαριο και θα σε δωσουν και μια χρεωστικη καρτα αλλα δεν ειναι τιποτα το τρομερο απλα αυτα χρειαζονατι για να μπορεις μεσω του λογαριασμου στο βιβλιαριο να φορτωνεις την καρτα.

Edited by jim88