JLK3010 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Σε καμια περιπτωση fake φιλε μου!! εχω αγορασει πολλες φορες franklin απο κεi... Kαι εγω για 2 T-shirt Franlkin ενδιαφερομαι και φοβαμαι μηπως ειναι μουφα ! Εσυ τα ειδες για original? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Kαι εγω για 2 T-shirt Franlkin ενδιαφερομαι και φοβαμαι μηπως ειναι μουφα ! Εσυ τα ειδες για original? Φιλε μου ναι original ειναι, δεν μου φενονται για μουφα οι τιμες των franklin και ειδικα των φουτερ δεν ειναι και χαμηλες για να πεις πως ειναι μουφα. Παράθεση Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 (edited) Ο surfer ίσως ξέρει καλύτερα,εξάλλου πολύ γρήγορη ματιά έριξα και δεν ασχολούμαι με τις συγκεκριμένες μάρκες.Βασίστηκα στις φωτογραφίες και το φόντο που είναι ίδιο με παρόμοιες ιστοσελίδες που πουλάνε απομιμήσεις. Αφού έχει αγοράσει ,καλύτερα να ακούσεις τη γνώμη του. Το είδαμε και αυτό στο yoox...Ανανέωση μεσάνυχτα...Τρελάθηκε στις παραλαβές και τέλη Μάρτη έχει να φέρει άλλα τόσα ,όσα σήμερα. Τιμές ό,τι να'ναι ,αλλά δε θέλω παράπονα πλέον για τα πολύ εμπορικά prada 1 , 2 και paul smith ομοίως (όμως αυτά έχουν ίδια τιμή με αγγλικά sites) Edited March 22, 2010 by james55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Όχι ρε συ james, τι παράπονα; Απλός έχει φέρει ότι πιο χάλια και δεν έχει νούμερα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Ναι και κάτι ρούχα στην κατηγορία coats n jackets ,δερμάτινα των 1000 ευρώ ----> 300 .Απλά μέχρι και οι metrosexual ικανοποιημένοι πλέον :D ,εκτός από τους fashion forward που πανηγυρίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Kαι εγω για 2 T-shirt Franlkin ενδιαφερομαι και φοβαμαι μηπως ειναι μουφα ! Εσυ τα ειδες για original? Έχω πάρει απο και Scotch & Soda και είναι μια χαρά γνήσια. Υποθέτω ότι ισχύει το ίδιο και για τα υπόλοιπα προϊόντα τους:) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 παιδια πως υπολογιζω σε ευρω τις λιρες αγγλιας για κατι αγορες που σκεφτομαι να κανω απο asos??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 παιδια πως υπολογιζω σε ευρω τις λιρες αγγλιας για κατι αγορες που σκεφτομαι να κανω απο asos??? http://grab.by/3fGj πάνω αριστερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 http://grab.by/3fGj πάνω αριστερά. ευχαριστω πολυ:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 ευχαριστω πολυ:cool: Θα σου προτεινα να βρεις currency converter στον γοογλη γιατι στο asos εχουν παλιες ισοτιμιες και δεν τις ανενεωνουν αρκετα συχνα με αποτελεσμα να πληρωσεις παραπανω αν kανεις checkout με ευρω. Παράθεση Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Αγαπάμε xe.com ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Καλά τα πάμε . Μου οφείλουν ένα άγαλμα στην κεντρική πλατεία της Bologna και δωρεάν αγορές για ένα χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 SPRINGFEVER@YOOX -10% και freee delivery στη ss collection !! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theinsider555 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 'αλλά στο Ίλιον με βάζει σε υποψίες'...........που νομιζεις οτι βρισκεται το Ιλιον?σε κανα βουνο? μια χαρα μαγαζια εχουμε ΚΑΙ ψαγμενα(2-3 μαλιστα τα εχει προβαλει και το ΟΖΟΝ το περιοδικο!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 1+1 δώρο ή πάρε όσα θες και άλλα τόσα δώρο στο fenastock.gr αυτή τη στιγμή, μέχρι σήμερα ισχύει το βράδυ! Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Βρε τι διάολο γίνεται με τα προσωπικά email? James με αγαπά πιο πολύ το yoox ρε. :lol: Μιας και δεν θέλει user-pass μπορώ να σας το δώσω άνετα. Λοιπόν ως 30 Μαρτίου foryou@yoox -10% "su tutti i capi e gli accessori" λέει. Υ.Γ ξέρουμε μέχρι πότε θα έχει free delivery; Γιατί θέλω να κάνω "δοκιμές" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Ρε μπράβο χαρές ο vkb με το yoox :D.Μάλλον κάποιος φούρνος θα γκρεμίστικε.Είχα την εντύπωση ότι θα ανέφερες πως ο κωδικός είναι αχρείαστος, μιας και δεν πιάνει στα χειμωνιάτικα :D. Περιέργως δεν ακούω και παράπονα για τις τιμές σε ορισμένες μάρκες που παρακολουθείς. Χθες πάντως έφερε τον μεγαλύτερο όγκο σε μια μέρα σε ανοιξιάτικα, ~3500 (120σελίδες) αντρικά και τέλος του μήνα θα φέρει άλλα 1500 (50 σελίδες) . Το σίγουρο είναι ότι μέχρι και τη Δευτέρα τουλάχιστον θα έχει δωρεάν αποστολή .Από κει και πέρα όσες περισσότερες μέρες διαρκέσει τόσο καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Εγώ χαρές;Αυτοί με παρακαλάνε. :lol: Δεν ξέρω για τον κωδικό και τα χειμωνιάτικα(άλλωστε δεν έχει και τίποτα πια να πάρεις), αλλά ότι βρίσκω το αναφέρω. Άντε να φέρει και άλλα γιατί δεν βλέπω τίποτα ενδιαφέρον για καλοκαίρι(antiyoox mode on :p ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Λοιπόν για να βάλουμε και κάποια πράγματα στη θέση τους. Μια μέρα μετά απο τη τελευταία καλοκαιρινή παραλάβή έχει πάρα πολύ DSQ jean στο νούμερο μου (48).Ως εδώ καλά. Οι τιμή τους όμως είναι όσο θα τα έπερνα εγώ καινούργια με -10% -20% άντε με το ζόρι -30%(πολύ ζόρι όμως)...Λοιπόν όταν έρθει το πρώτο 10% πάω στοίχημα ότι θέλετε ότι τα νούμερα θα έχουν εξαφανιστεί.Ο κάθε ρώσος ντισκόμπαλας θα τα έχει πάρει στην αρχική(τσιμπιμένη για να μην πω τίποτα άλλο, για περσινα) τιμή. Το ερώτημα μου είναι;Τι να το κάνω τότε; Οκ επειδή ξέρω τον James θα βγει και θα μου πει μα έχει στην τάδε μάρκα φθηνά κλπ.Οκ δεκτό και μιλάω για συγκεκριμένες μάρκες που δε "γουστάρει" το yoox. Και ένα παράδειγμα. Αυτό: http://www.yoox.com/item.asp?sec=1&YOOX=DSQUARED2&dept=men&tskay=361A2971&rr=1&cod10=46149320RH&sts=sr_men80 είναι πραγματικά απαράδεκτο.Ελπίζω να έχουν κάνει λάθος στη τιμή.Απο την άλλη έχει μερικές καλές τιμές σε άλλα είδη αλλά μιας και κάθε φορά μου λέει ο james "έφερε νούμερα στα jean" και πάω και δε βλέπω τπτ, ε μιας και σήμερα τα είχε όλα τα νούμερα είπα να πω την γνώμη μου. Φέτος, ανάλογα το budget με βλέπω: 1)Αν είμαι όπως τώρα οικονομικά 70% yoox 30% Αθήνα. 2)Αν πάνε καλά τα πράγματα 50-50 αλλά όχι μόνο απο yoox. 3)Αν πάνε πολύ καλά τα πράγματα θα το παίξω ρωσάκι και θα αδειάσω το luisa :lol: α και μετά θα πάω στην Dolce στο κέντρο να πάρω κανένα special edition με κανονική τιμή για να μου κάνει υποκλήσεις ο (ντεπουστ) υπεύθυνος στα αντρικά.Μου τι σπάει το υφάκι του κάργα.Η γυναίκες εκεί είναι παρα μα παρα μα παρα πολύ πιο εξυπηρετικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Κόβω να την παίρνουν τη βίλλα στο Κάπρι οι δίδυμοι μετά τις τελευταίες δηλώσεις... Ας μιλήσουμε για άλλη μια φορά για τις συγκεκριμένες μάρκες. Οι τιμές στην πλειονότητα των καλοκαιρινών jeans είναι μ.ο. -30% ,με μερικά 40άρια και 20άρια.Στα παπούτσια οι τιμές είναι καθαρά -40% ,όπως και σε πολλά του 2008,2007.Λάθη υπάρχουν σε όλες τις μάρκες ,όταν έχεις να ελέγξεις 100.000 ρούχα. Το θέμα είναι ότι μετά το -60% ,τις τιμές που είχε στα dsq ,νομίζω δεν τις βρίσκεις εύκολα έξω.Όταν λέω έξω εννοώ στην Αθήνα,γιατί στην επαρχία νούμερα νορμάλ στα φετινά δεν νομίζω να υπάρχουν .Στο yoox βρίσκεις πολλά νούμερα για 4 λόγους: -Ο Έλληνας θέλει να αγοράσει φετινό με αρχική τιμή ,για να το παίξει μούρη -Ο δυτικοευρωπαίος ούτε καν κοιτάει τις εν λόγω μάρκες - Οι 17 σελίδες στα αντρικά και 24 γυναικεία δεν έχουν προέλθει μόνο από το εργοστάσιο stuff international, αλλά και από καταστήματα της Ιταλίας,Ελβετίας,Βελγίου κλπ όπου έμειναν απούλητα .Το yoox τσιμπάει απούλητα ρούχα και από καλά καταστήματα της Ευρώπης ,ακόμη και από το luisaviaroma. - 4ος λόγος Τέλος να πω ότι πλέον δε θεωρώ ούτε τα jeans τους κορυφαία.Πριν 3-4 χρόνια ήταν ,τώρα πλέον υπάρχουν 4-5 μάρκες πολύ καλύτερες και ίσως 2-3 ακόμη που δεν έχω δοκιμάσει.Μόνο ορισμένα jackets και γενικά λίγο τα γυναικεία ,γιατί εκεί έχουν ρίξει το βάρος πλέον. Υπογράφω τα παραπάνω ως ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του σχεδιαστικού τους ταλέντου ,απλά κατά τη γνώμη μου οδηγήθηκαν στο λάθος δρόμο τα 2 τελευταία χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 μεχρι αρχες καλοκαιριου παιζουν τιποτα μικροεκπτωσουλες στο asos??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLK3010 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 (edited) Δεν ξερω εαν συμφωνειτε αλλα φετος οι εκπτωσεις στα χειμωνιατικα ηταν ικανοποιητικες σε πολλα καταστηματα στην Αθηνα! Σπουδαιο ρολο επαιξε η οικονομικη κριση που ειχε σαν αποτελεσμα να τους μεινουν ολα τα εμπορευματα.........! Και τωρα που εκανε 30% μειωσει στα Πολυτιμα Δωρα κατι αναλογο θα γινει και με τα καλοκαιρινα στις αρχες Ιουνιου.......εκπτωσεις μεχρι θανατου Δεν λεω καλο το yoox.com και το asos.com αλλα και εδω στην Αθηνα λογω κρισης θα τα ξευτιλισουν ΑΛΛΑ οποιος προλαβει βεβαια...!!!! Edited March 27, 2010 by JLK3010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 καποιο site δοκιμασμενο που να εχει Abercrombie & Fitch υπαρχει? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Δεν ξερω εαν συμφωνειτε αλλα φετος οι εκπτωσεις στα χειμωνιατικα ηταν ικανοποιητικες σε πολλα καταστηματα στην Αθηνα! Σπουδαιο ρολο επαιξε η οικονομικη κριση που ειχε σαν αποτελεσμα να τους μεινουν ολα τα εμπορευματα.........! Και τωρα που εκανε 30% μειωσει στα Πολυτιμα Δωρα κατι αναλογο θα γινει και με τα καλοκαιρινα στις αρχες Ιουνιου.......εκπτωσεις μεχρι θανατου Δεν λεω καλο το yoox.com και το asos.com αλλα και εδω στην Αθηνα λογω κρισης θα τα ξευτιλισουν ΑΛΛΑ οποιος προλαβει βεβαια...!!!! Συμφωνώ .Από τη μεριά μου τον Ιούλιο ,όποια καταστήματα κάνουν -70% θα τα τιμήσω μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Formant56 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Παιδια , οσον αφορα τα χειμονιατικα του yoox τι θα συμβει σε αυτα που λεει "available only until the 31st of March" , θα τραβηχτουν για παντα ή θα ξαναμπουν?Btw ,περιμενουμε ο sample sale αυτες τις μερες ??Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts