asxetoympas Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 τα λέγε ο μεγάλος james στις παραλαβές πολλές φορές κάνουν λάθη. δυστυχώς εγώ μόνο σε συγκεκριμένα ρούχα που παρακολουθώ μπορώ να διαπιστώσω το λάθος και να αγοράσω Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Πάντα οι καλύτερες αγορές είναι την στιγμή της παραλαβής και την στιγμή των εκπτώσεων ,νομίζω το χω ξαναπεί.Επίσης, η καλύτερη πλοήγηση στο yoox είναι ανά είδος ,όχι ανα μάρκα.Τα just cavalli τα είχε πολλές μέρες σε χαμηλές τιμές. Τα t-shirts τα είχε 25 ευρώ και καμιά 10αριά δερμάτινα από 250 ως 300. Αν κρίνω από ένα nylon jacket ~800 ευρώ που είδα πρόσφατα στο Μαρούσι ,μάλλον πρόκειται για τα γνωστά "total steals"του yoox.Βέβαια η συγκεκριμένη μάρκα έχει κάνει τον κύκλο της 5 χρόνια πριν που έβγαζε καλύτερα πράγματα - προσωπικά με αφήνει αδιάφορο-αλλά αυτό δε λέει και πολλά. Τα δερμάτινα ήταν όντως ευκαιρία , σίγουρα από κοντά θα έδειχναν πιο ωραία οι ευκαιρίες όμως δεν σταματάνε. Προφανώς όσοι δεν προλάβατε να τα αγοράσατε ,μάλλον δεν τρελαθήκατε κιόλας και καλώς και δεν τα πήρατε. Δεν αρκεί μόνο η καλή τιμή ,αλλά νομίζω για να γίνει αγορά πρέπει να είναι κάτι πολύ καλό ανεξάρτητα της τιμής.Γιατί 250 από εδώ ,300 από εκεί ,400 πιο κάτω ,παίρνεις κάτι καλό έξω με 1000 ευρώ.Όπως και να το κάνουμε , 1000 ευρώ είναι 1000 ευρώ και στις δύο περιπτώσεις...Από την άλλη με 1000 ευρώ από yoox ,έχεις αγοράσει ρούχα αξίας 3000+ σύνολο. Παραλαβές σε καλοκαιρινά δεν έχει φέρει ακόμη ,ίσως λόγω της κακοκαιρίας σε Β.Ιταλία (Bologna -10C την προηγούμενη βδομάδα) και γενικά σε όλη την Ευρώπη. Πάντως από τώρα ως το αργότερο τέλη Μαρτίου θα έχει φέρει το σύνολο των καλοκαιρινών ,γι αυτό ό,τι σας αρέσε πάρααα πολύ : καλοκαιρινά : αγορά Φεβρουάριο-Μάρτιο χειμωνιάτικα: αγορά Ιούλιο - Σεπτέμβριο το πολύ Αν όχι ,dreambox και αναμονή...και αν μείνει έμεινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 την 2η ζακετα που ειχε βαλει ο στελιος ειχα βαλει και εγω + αυτο http://www.yoox.com/item.asp?YOOX=1845603_6_8_JA_271&tskay=361A2971&cod10=42149451SQ&sts=dreambox80&areaid=74&id_code=1863445_18_7_SQ_271 στα 69ευρω δυστυχως δεν προλαβα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Πάλι καλά που δεν πήρες το jean,αν είναι το νούμερό σου...17,5cm άνοιγμα.Αν το έβαζες ,έπειτα θα έπρεπε να μπεις και συ στο δέμα της επιστροφής,γιατί δε θα έβγαινε με τίποτα ο συγκεκριμένος σωλήνας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 εννοεις πολυ στενη γραμμη ε? αν ναι παλι καλα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Ναι ,μου χει τυχει και μένα σε άλλη μάρκα να πέσω σε σωλήνα. Δες πόσο απέχει το κουμπί ως εκεί που τελειώνει το φερμουάρ... και πάνω που έκανα post το 1ο μήνυμα σήμερα και έδινα συμβουλές ,μέσα σε λίγα sec έρχεται το μπαμ και έκλεισα σε μια βδομάδα να χαλάσω πιο πολλά από όσα σε 6 μήνες στο yoox :D,παρόλο που πήρα και jacket 135 euro από 335 αρχική (και δεν ξέρω πόσα κατοστάρικα έκανε πέρσι ,7 ή 8).Βρήκα αυτά που έψαχνα εδώ και 1 χρόνο, σε καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα,μέσα σε μια βδομάδα. 3-4 ψιλά πραγματάκια σε 2ψήφια νούμερα έχουν μείνει να βρω ως το τέλος του 2010 και έκλεισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Κλασικά μπήκα για παράπονα. Το yoox έχει πάρει το δέμα μου απο την Τρίτη και ακόμα δεν μου έχει βάλει τα λεφτά. Λέει έχει πολύ δουλειά!!Έτσι έλεγε στο mail!!!!Δλδ αν πάω σε ένα μαγαζί θα μου πει "πέρνα αύριο γιατί έχω πολύ δουλειά"??! 2ο)Mε πρόλαβε o James.Τα Just Cavalli έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια.Στο κέντρο έβρισκα περσίνα t-shirt με 20-25 ευρώ,ε. Τα Robertο Cavalli κάτι λένε ακόμα γι'αυτό έχω και κάτι γυαλιά ηλίου. Προσοχή Moschino και Just Cavalli είναι dead.Τώρα αν στα τέτοια του καθενός ας τα πάρει,no problem,θα τα πάρει και σε καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Κλασικά μπήκα για παράπονα. Το yoox έχει πάρει το δέμα μου απο την Τρίτη και ακόμα δεν μου έχει βάλει τα λεφτά. Λέει έχει πολύ δουλειά!!Έτσι έλεγε στο mail!!!!Δλδ αν πάω σε ένα μαγαζί θα μου πει "πέρνα αύριο γιατί έχω πολύ δουλειά"??! 2ο)Mε πρόλαβε o James.Τα Just Cavalli έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια.Στο κέντρο έβρισκα περσίνα t-shirt με 20-25 ευρώ,ε. Τα Robertο Cavalli κάτι λένε ακόμα γι'αυτό έχω και κάτι γυαλιά ηλίου. Προσοχή Moschino και Just Cavalli είναι dead.Τώρα αν στα τέτοια του καθενός ας τα πάρει,no problem,θα τα πάρει και σε καλή τιμή. Εμενα το πηρε απο τη Δευτερα και δεν μου τα εβαλε ακομα. Πολυ βιαστικος εισαι. :lol: Καλο το yoox αλλα περα απο την πλακα ωρες ωρες θελει ΠΟΛΥ υπομονη !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Κλασικά μπήκα για παράπονα. ενταξει Θεος ο vkb οπως παντα:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 και που να φέρει τις επόμενες βδομάδες το μεγάλο όγκο των καλοκαιρινών...εκεί να δεις παράπονα για τις τιμές ... Όμως οι καλοκαιρινές εκπτώσεις είναι το μεγάλο κόλπο .Όλοι οι ξένοι τον Ιούλιο είναι σε διακοπές και χτυπάς ό,τι θες στο -60%. Vkb που vα πας σε ακριβό κατάστημα και να τύχεις σε απαίδευτους υπαλλήλους ,νοιώθεις ότι δε θέλουν να πουλήσουν τα προϊόντα τους.Εχεις διαπιστώσει πιστεύω τη διαφορά αντιμετώπισης στην Ιταλία και στην Ελλάδα. Ειδικά αν πέσεις και σε κανέναν στριμμένο τύπο που γυρνάει τη φρυγανιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 ότι φέρει το yoox απο βδομάδα απο καλοκαιρίνα θα αρχίζω να χτυπάω αν δεν βρω πάλι τπτ πάλι στο luisa θα πάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 εσύ είσαι επικίνδυνος... κάτσε όμως να δεις τις "ωραίες τιμές" του yoox :). Άσε που για πλάκα το έλεγα πριν καιρό για τους μεγάλους παίχτες και βγήκε αληθινό .Μετά το -70% εμφανίστηκαν οι γνωστοί yoox campers και ρίχνουν σκούπες στις καινούργιες παραλαβές σε dt και το κόβω λίγο χλωμό ακόμη και για μένα να βρίσκω τίποτα σε καινούργιο. Ειδικά οι γυναίκες είναι απιστεύτες τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 δεν ειναι θέμα τιμής ρε james αλλά κατι που να μου αρεσει πραγματικά και να μην συβιβαστώ με κατι που μαρεσει/δεν μαρεσει μονο για την τιμή του :P:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 (edited) http://blogs.lexpress.fr/cafe-mode/ http://www.garancedore.fr/ Για να επανέλθουμε στο θέμα Προσθήκη: http://stockholmstreetstyle.feber.se αμα το κατέχεις και με H&M κάνεις μοναδικό στιλ . Εξάλλου και στα H&M γνωστοί σχεδιαστές υπογράφουν τα ρούχα Edited February 6, 2010 by james55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Ναι αν έχει πάλι 30% το Luisa και το yoox σε αυτά που με ενδιαφέρουν κάνει έκπτωση τον Αύγουστο....Άσε θα πάρω εγώ οτι θέλω με το 50% μου απο Αθήνα και βλέπουμε μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Άσε την Αθήνα είπαμε,δεν έχει μάρκες της προκοπής σε καλές τιμές. Πάντως ,τώρα που το θυμήθηκα, αν μου άρεσε πολύ κάποιο δερμάτινο just cavalli με 250,να πω την αμαρτία μου θα το χτύπαγα. Δε με ενδιαφέρει το label ,αν βρω κάτι καλό ,αρκεί να είναι ok.Ας ήταν και diesel αν είχε ωραίες γραμμές,καλή εσωτερική επένδυση κλπ ,πράγμα δύσκολο σε σχέση με άλλες μάρκες που έχω δει. Εξάλλου μερικά labels που μ'ενδιαφέρουν δεν πωλούνται καν στο yoox και μόνο με ταξίδι Τόκυο ή Παρίσι ΙΣΩΣ βρω κάτι που ΔΕ θα πάρω,γιατί θα είναι σε 4ψήφιο νούμερο :lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 το πορτοφολι γέμισε και αναμένουμε το yoox. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Καλημέρα, σορρυ αν εχει ξανααναφερθεί, αλλά είναι πολλές οι σελίδες.. Θέλω να αγοράσω κατι μπλούζες που είδα από το yoox, just cavalli k dsquared.. Επειδή δεν έχω ξαναπάρει στο παρελθόν καμία από αυτές τις μάρκες, ήθελα να ρωτήσω... Τι νούμερο να πάρω; Εγώ κανονικά στις περισσότερες μάρκες όπως diesel, replay κτλ παίρνω το medium, αλλά σε αμερικάνικες μάρκες όπως volcom, billabong, nixon κτλ, μπορεί να πάρω κ το small.. Τι γραμμή έχουν αυτές οι μάρκες; Δεν θέλω να μου είναι φαρδιές πολύ... Επίσης, σε πόσες μέρες τα φέρνει το yoox? είναι σίγουρα όλα καινούρια και αξιόπιστα; Αν τ πάρεις με αντικαταβολή , είδα ότι σε χρεώνει γ αυτό γύρω στα 5 ευρώ... Αυτό είναι για 1 παραγγελία, ή ξεχωριστά για κάθε προιόν που θα πάρεις; Τέλος, περίπου πόσες μέρες κάνει να ρθει; Και αν δν μου κάνει κάτι, μπορώ να το επιστρέψω κι αν ναι, πώς; Τι επιβάρυνση έχει; sorry αν σαρ τα πρηξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Καλημέρα, σορρυ αν εχει ξανααναφερθεί, αλλά είναι πολλές οι σελίδες.. Θέλω να αγοράσω κατι μπλούζες που είδα από το yoox, just cavalli k dsquared.. Επειδή δεν έχω ξαναπάρει στο παρελθόν καμία από αυτές τις μάρκες, ήθελα να ρωτήσω... Τι νούμερο να πάρω; Εγώ κανονικά στις περισσότερες μάρκες όπως diesel, replay κτλ παίρνω το medium, αλλά σε αμερικάνικες μάρκες όπως volcom, billabong, nixon κτλ, μπορεί να πάρω κ το small.. Τι γραμμή έχουν αυτές οι μάρκες; Δεν θέλω να μου είναι φαρδιές πολύ... Επίσης, σε πόσες μέρες τα φέρνει το yoox? είναι σίγουρα όλα καινούρια και αξιόπιστα; Αν τ πάρεις με αντικαταβολή , είδα ότι σε χρεώνει γ αυτό γύρω στα 5 ευρώ... Αυτό είναι για 1 παραγγελία, ή ξεχωριστά για κάθε προιόν που θα πάρεις; Τέλος, περίπου πόσες μέρες κάνει να ρθει; Και αν δν μου κάνει κάτι, μπορώ να το επιστρέψω κι αν ναι, πώς; Τι επιβάρυνση έχει; sorry αν σαρ τα πρηξα Νομιζω πως πρεπει να παρεις το medium. Τωρα εξαρταται και η ιδια η μπλουζα καμια φορα , ακομα και αν ειναι της ιδιας μαρκας μπορει να εχει λιγο διαφορετικο sizing απο τις υπολοιπες. Τα φερνει σε 4-6 εργασιμες περιπου. Ειναι σιγουρα αξιοπιστα 100%. Για μια παραγγελια σε χρεωνει 5.5 ευρω με αντικαταβολη. Αν δεν σου κανει κατι μπορεις να το επιστρεψεις δωρεαν , παιρνεις τηλεφωνο την UPS και ερχεται στο σπιτι σου και το παιρνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 η κατάσταση που επικρατεί στο yoox με τα disquared είναι απλά κατάντια. έχει πολλάάάάάάάάάάά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 (edited) Ναι έχει αρκετά γιατί τα γνωστά και κλασικά είναι τα jean που εκεί δεν έχει τιποτα ;) Για τον φίλο που ρωτάει για size να πω ότι τα just cavalli (έχουν πεθάνει σαν μάρκα πάντως) είναι σε κλασικό size σαν diesel αλλά λιιγο μεγαλύτερα οπότε πάρε medium ή small αν θες να "κολλά" πάνω σου. Για DSQ δεν βάζω το χέρι στη φωτιά γιατί εγώ φοράω L-XL κανονικά αλλά DSQ έχω απο Μ ως XXL. Edited February 9, 2010 by VeCo Απαγορεύεται η γραφή SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Και πώς γίνεται? Αν τα πάρεις με αντικαταβολή και πάρεις μετά τηλέφωνο για να τα επιστρέψεις τι γίνεται?? Σου δίνουν μετρητά?? Αν ήταν με paypal ok θα σου έβαζαν στο paypan... Στην περίπτωση της αντικαταβολής όμως?? Ψάχνω και για δώρο ένα t-shirt (ανδρικό) με πολύ μικρό V σε M , αν έχετε να προτείνετε κάτι.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 (edited) Και πώς γίνεται? Αν τα πάρεις με αντικαταβολή και πάρεις μετά τηλέφωνο για να τα επιστρέψεις τι γίνεται?? Σου δίνουν μετρητά?? Αν ήταν με paypal ok θα σου έβαζαν στο paypan... Στην περίπτωση της αντικαταβολής όμως?? Ψάχνω και για δώρο ένα t-shirt (ανδρικό) με πολύ μικρό V σε M , αν έχετε να προτείνετε κάτι.. :worry: Το στελνεις πισω με την UPS αφου συμπληρωσεις ενα return form στο site και επιλεγεις ας πουμε ως τροπο moneyoox που σημαινει οτι θα τα εχεις στον προσωπικο σου λογαριασμο στο yoox. Απο εκει τα πας σε paypal account η και σε bank account. Σου λεω τον σιγουρο τροπο. Ισως υπαρχει και επιλογη να τα επιστρεψεις σε paypal κατευθειαν ακομα και αν δεν εχεις πληρωσει με paypal. edit. Λαθος. Για τις αγορες με αντικαταβολη η επιστροφη γινεται σε bank account αλλα αργει πολυ. Δες εδω Edited February 9, 2010 by Geezor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 τα just cavalli (έχουν πεθάνει σαν μάρκα πάντως) όπως και τα trussardi ,αλλά για δες τι μπαμ θα κάνουν φέτος...εξωτερικό εννοώ,γιατί στην Ελλάδα σε 3-4 χρόνια θα το πάρουμε χαμπάρι... Είναι προς τα που θα κινηθεί ο κάθε σχεδιαστής και η κάθε μάρκα.Έκτος των άλλων παίζει ρόλο και τι σχεδιαστές προσλαμβάνει κάθε οίκος.Θέλει να πουλήσει αρκετά;Θα παράγει συνεχώς κιτς ή στα όρια του κιτς συνθέσεις.Δεν είναι θέμα ικανότητας,είναι θέμα ότι μπαίνουν άλλα συμφέροντα στη μέση. Αν ήθελε ο εκάστοτε σχεδιαστής θα έφτιαχνε της προκοπής ρούχα,αλλά δεν είναι πολλοί πλέον πιστοί στα πιστεύω τους. Είναι ένα πράγμα σαν τις δισκογραφικές εταιρείες .Τις θέσεις των μουσικών τις κατέλαβαν λογιστές και τύποι του μάρκετινγκ ,που δεν είχαν σχέση με την τέχνη .Η επιβίωση σήμερα είναι δύσκολη ,γι αυτό ακόμα και οίκοι τύπου louis vuitton ,χρόνια τώρα ακολοθούν την τακτική "sell out more and more".Άσε που σε πολλές των περιπτώσεων τα τελευταία 10 χρόνια η ποιότητα έπεσε και οι τιμές ανέβηκαν στο θεό. Πάρε παράδειγμα και μάρκες τύπου Marc Jacobs,Jimmy Choo και Manolo Blahnik. Βλέπεις τώρα τις "μαμάδες Πανοράματος" και των Β.Π. να τρέχουν να αγοράσουν νομίζοντας ότι φοράνε κάτι πολύ "in" και fashion forward είτε είναι κάτι πολύ ωραίο είτε κάτι κιτς.Στο εξωτερικό εδώ και 1-2 χρόνια οι κυρίες τύπου "έχω 20 τσάντες και 50 ζευγάρια παπούτσια" τα έχουν ξεπουλήσει όλα από τέτοιου είδους μάρκες, για να πάρουν τα καινούργια hot brand names. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Κι εγώ δεν ήξερα τίποτα για τα just cavalli, αλλά είδα στο yoox κάτι που ήταν ωραία μπλουζάκια.. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια μπλούζα ωραία κοντομάνικη με ένα μικρό V ?? Ο,τιδήποτε μάρκα και τιμή.. Αν έχει δει κάποιος κάτι που του αρέσει ας μου πει (μέσα από yoox).. Το ξέρω ότι είναι προσωπικό το γούστο του καθενός, απλώς έτσι να δω .. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts