super_f Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 δεν ξερω απο που να παρω το κινητο. να το παρω απο το skroutz πχ kaizershop και να κερδισω 140-200 ευρω η απο αλυσιδα οπως public, wind κλπ. και να ειμαι πιο ησυχος απο θεμα εγγυησης και branded. τι να κανω? αν ειναι branded η συσκευη απλα θα αργουν τα updates η μπορει να μην τα παιρνει και καθολου? Η εγγύηση ισχύει για όλα τα μοντέλα από οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ και αν προέρχονται. Τώρα όσον αφορά τα updates ισχύει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λες. Συνήθως οι συσκευές που είναι από Skroutz (και συνεπώς από άλλη χώρα) παίρνουν τα updates (πολύ) πιο γρήγορα από ότι τα ελληνικά (είτε branded είτε unbranded). Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο για το S6 αλλά για όλη τη σειρά της Samsung. Συμπερασματικά, μην το σκέφτεσαι, δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά μόνο και μόνο για έναν κωδικό που λέει πάνω GR. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην είναι branded εταιρίας άλλης χώρας (πχ Vodafone). Όχι ότι αλλάζει κάτι για την εγγύηση ή τίποτα τέτοιο, απλώς συνήθως έχουν φορτωμένες πολλές εφαρμογές σαβούρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 αν ειναι branded αυτες οι εφαρμογες δεν σβηνοναι ετσι απλα? μαλλον θα το παρω απο skroutz. αλλα πως θα παρω unbranded συσκευη? εστειλα ενα email στο kaizershop για να τους πω πως θελω το κινητο να μην ειναι branded αλλα μου ειπαν οτι μονο εαν περασεις απο το καταστημα μπορεις να παρεις το imei. εγω δεν μενω αθηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athinakat Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 αν ειναι branded αυτες οι εφαρμογες δεν σβηνοναι ετσι απλα? μαλλον θα το παρω απο skroutz. αλλα πως θα παρω unbranded συσκευη? εστειλα ενα email στο kaizershop για να τους πω πως θελω το κινητο να μην ειναι branded αλλα μου ειπαν οτι μονο εαν περασεις απο το καταστημα μπορεις να παρεις το imei. εγω δεν μενω αθηνα. εχω παρει ολa τα κινητα μου απο skroutz (συνηθως kaizershop /kaizerstore) δεν ειχα ποτε θεμα,3 ηταν unbranded και το τελειιταιο s6 edge plus vodafone Ιταλιας.Εσβησα οσες εφαρμογες ειχε κ ειναι οκ.Αν ασχολεισαι κιολας αλλαξε rom κτλ κτλ οποτε μην αγχωνεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Εχει αγορασε κανεις απο εδω να μας πει εντυπωσεις? http://www.eglobalcentral.eu/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadgetfire Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Εχει αγορασε κανεις απο εδω να μας πει εντυπωσεις? http://www.eglobalcentral.eu/ Δεν στελνει ελλαδα.πρεπει να κανεις Fake Διευθυνση στην γερμανια πχ και να στο στειλουν απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Δεν στελνει ελλαδα.πρεπει να κανεις Fake Διευθυνση στην γερμανια πχ και να στο στειλουν απο εκει. Λεει οτι στελνει Ελλαδα δωρεαν σε 6-8 μερες [bShipping Location We currently offer free shipping service to Ireland, Finland, Belgium, Netherland, Sweden, Norway, Slovakia, Czech Republic, Poland, Greece, Slovenia, Portugal and Denmark.][/b] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ξεκίνησε και το 64άρι S6 Edge+ δειλά-δειλά την καριέρα του στο Skroutz.... https://www.skroutz.gr/s/7934674/Samsung-Galaxy-S6-Edge-64GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myrddin_Wyllt Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Καλημέρα, έχει παραγγείλει κανείς από το phonemania.gr? Οι εμπειρίες σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 οσοι εχετε κανει αγορα τωρα τελευταια s6,s6 edge,s6 edge plus τι αισθητηρα εχετε..isocell vs sony imx240? *#34971539# Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 οσοι εχετε κανει αγορα τωρα τελευταια s6,s6 edge,s6 edge plus τι αισθητηρα εχετε..isocell vs sony imx240? *#34971539# Έχω την εντύπωση ότι όλα τα S6 Edge+ φοράνε Sony αισθητήρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 οσοι εχετε κανει αγορα τωρα τελευταια s6,s6 edge,s6 edge plus τι αισθητηρα εχετε..isocell vs sony imx240? *#34971539# Isocell και σε s6 αλλά και στο edge, Ελβετία και Πορτογαλία αντίστοιχα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Νομιζω οτι οι τελευταιες παρτιδες ειναι ολες με isocell...και σε edge plus Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Νομιζω οτι οι τελευταιες παρτιδες ειναι ολες με isocell...και σε edge plus edge plus και note 5 όλα sony. s6 και edge βγαίνουν και με isocell.... μάλλον δεν προλάβαινε να βάλει σε όλα sony και εβαλε τον isocell για πιο φτηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Κατα πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα θα το αγοράσω απο smarties. Έχει πάρει κάποιος s6 απο εκεί? Τι εμπειρίες έχετε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Νομιζω οτι οι τελευταιες παρτιδες ειναι ολες με isocell...και σε edge plus Συμφωνω. Θεμα κοστους ; Αλλα μαλλον ετσι ειναι Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Συμφωνω. Θεμα κοστους ; Αλλα μαλλον ετσι ειναι Note 5 και edge plus όλα φοράνε sony. Σε κάποια s6 υπήρχε ο sony και σε κάποια isocell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Note 5 και edge plus όλα φοράνε sony. Σε κάποια s6 υπήρχε ο sony και σε κάποια isocell Κανεις λαθος Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Για πες μας τι φοράνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athinakat Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Κανεις λαθος το δικο μου edge plus εχει πισω καμερα sony kai μπροστινη iso .. αγορασμενο πριν ενα μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Για πες μας τι φοράνε Isocell. αγορασμενο πριν 1 εβδομαδα (edge plus) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Isocell. αγορασμενο πριν 1 εβδομαδα (edge plus) Επίσημη απάντηση είχε πάρει ένας φίλος μου από την Samsung ότι τα note 5 και edge plus είχαν όλα sony. Μάλλον δεν ήταν ενημερωμένη καλά. Εμένα έχει sony το edge plus. Το s6 του πατέρα μου isocell και το s6 που είχα sony. Πάντως όσα edge plus έχω δει όλα ήταν sony. Πρώτες παρτίδες όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkam79 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 ειδα πριν μερικες μια πολυ καλη προσφορα στο Amazon: το 64αρι Edge στα 599 ευρώ με δωρο ενα basic Samsung μοντελο το οποιο δεν θυμαμαι τωρα. στα σκρουτζομαγαζα το 64αρι εχει περιπου 630... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Isocell. αγορασμενο πριν 1 εβδομαδα (edge plus) εχω δει και εγω s6 edge plus με isocell αισθητηρα!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiaMantid1s Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 eshop το edge 128gb 699 για αυτη τη βδομαδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 eshop το edge 128gb 699 για αυτη τη βδομαδα... Δυστυχως, δεν υπαρχει ακομα η προσφορα, λογω οτι εξαντλήθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts