Jump to content

Daredevil (Netflix)

dimitrissa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει αυξημενες τις υπολοιπες αισθησεις

οσο για το σκαρφαλωμα ξερει παρκουρ:)

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Uhh...what?? :p

Οι δυνάμεις του πρωταγωνιστή είναι εξίσου τρελές (και αδύνατες στην πραγματικότητα) με του Superman ή του Thor.

Είναι τυφλός και βλέπει πίσω από τοίχους, ακούει χιλιόμετρα μακρυά, δέρνει 10 άτομα μαζί, διαβάζει βιβλία σε δευτερόλεπτα,

χειρίζεται υπολογιστές/smartphones/τα πάντα με πολύ μεγαλύτερη ευκολία απ' ό,τι ένας που βλέπει, τον σαπίζουν στο ξύλο κυριολεκτικά κάθε μέρα και με 10 λεπτά διαλογισμό γίνεται καινούργιος, πηδάει και πέφτει από ό,τι ύψος θέλει χωρίς γρατζουνιά, σκαρφαλώνει πολυκατοικίες και κτίρια, καταλαβαίνει από τον χτύπο της καρδιάς σου αν λες αλήθεια ή ψέμματα και πόσα άλλα.

Ούτε ανθρώπινα, ούτε γήινα, ούτε πράγματα που γίνονται τα λες όλα αυτά. Κλασικός υπερήρωας είναι.

Και μόνο που σου αφήνει την αίσθηση ότι είναι πιο κοντά στον άνθρωπο πάρα στο super είναι επιτυχία των δημιουργών. .

• 9 months later...
  • 2 weeks later...

Ξεκινησαμε πολύ δυνατά με κατευθείαν εμφάνιση του PUNISHER από το πρώτο επεισόδιο!!

Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι αυτός ο ηθοποιός ο Jon Bernthal που παίζει τον Punisher τον έχουν κάνει 2 μέτρα, όταν κανονικά είναι αρκετά κοντός.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• 2 weeks later...

εγω παλι,μολις την ξεκινησα και ειμαι στο δευτερο επεισοδιο και βλεπω οτι εχει αρχισει ηδη με αρκετη δραση,μιλαω για την δευτερη σεζον.

ο πρωταγωνιστης παντως,με εχει κερδισει,οπως και οι 2 συναδερφοι του,η κοπελα γνωστη κι απο το true blood,αυτη τη φορα σε πιο κυριλε ρολο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Και εγώ συνεχίζω ακάθεκτα!

Είμαι στο 8ο επεισόδιο της 2ης σεζόν και με κουράζουν λίγο τα δικαστικά θέματα. Αλλά η δράση δεν σταματάει!

Έχει μπόλικο ξύλο το κάθε επεισόδιο από τον DD και τηνΕλληνοπουλα μας!!

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Την μεσογειακή σχιστοματα ελληνοπουλα εννοείς.. Πάλι καλά που δεν έβαλαν καμία μαύρη!

Η σειρά είναι πολύ καλή αλλά δεν μου άρεσε έτσι όπως το έκοψαν.. Φινάλε χωρίς φινάλε!

Δεν είναι πάντως ρατσιστικό το σχόλιο αλλά θεωρώ άτοπη την επιλογή αφού η καταγωγή της Ηλέκτρας είναι συγκεκριμένη.

Edited by dyannisb

• 1 month later...
  • 6 months later...

ειδικα τα επεισοδια με τον Τιμωρο ηταν ολα τα λεφτα....Και ποσο απολαυση η σκηνη με την φυλακη.....

με τους ninja εχασα λιγο την μπαλα για να πω την αληθεια και δεν καταλαβα καν τι εκπροσωπουσε η οργανωση.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.