dimitrissa Δημοσιεύτηκε April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 20, 2015 Νέα σειρά της Marvel, η οποία φαίνεται αρκετά αξιόλογη!! Εδώ θα μπορούμε να συζητάμε για το νέο Daredevil!! IMDb: Daredevil http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt3322312/ Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Από το πρώτο επεισόδιο φάνηκε να έχει αξιόλογη πλοκή. Μένει να δούμε την συνέχεια πως θα εξελιχθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Ακόμα δεν έχω δει επεισόδιο αλλα έχει πάρει παντού καλές κριτικές. Ειναι απο τους δημιουργούς του arrow και του flash οπότε θα το δώ σίγουρα ! Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Μου άρεσε αλλά δεν έχει αγωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r3dsky Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Ακόμα δεν έχω δει επεισόδιο αλλα έχει πάρει παντού καλές κριτικές. Ειναι απο τους δημιουργούς του arrow και του flash οπότε θα το δώ σίγουρα ! Είδα 2 επεισόδια, βαρέθηκα και το παράτησα. Αργό, και ο πρωταγωνιστής αδιάφορος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Το ξεκίνησα κι εγώ και δείχνει καλό.αργή πλοκή αλλά συμπαθέστατο προς το παρόν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Έχω δει τα πρώτα 7 και μου αρέσει πολύ!! Μη το αφήνετε στα πρώτα 2, καμια σειρά δε πρέπει να την κρίνουμε τόσο γρήγορα :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Και εγω μόλις ειδα το 4.το πρωτο και εμενα δεν μου άρεσε τοσο αλλά αρχιζει και αποκταει ενδιαφέρον στα επόμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Την τέλειωσα την 1η σαιζόν. Εμένα ψιλομούφα μου φάνηκε, δεν είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί. Ο "καλός" πρωταγωνιστής που βγαίνει και δέρνει κόσμο κάθε 2η σκηνή, το αστείο κολλητάρι, η hot γραμματέας για να υπάρχει και μια ωραία παρουσία και ο "κακός". Κάθε επεισόδιο παρόμοιο με το προηγούμενο, απλά ξεπαστρεύεται άλλο τσιράκι του αρχικακού και τελικά φτάνουμε στον ίδιο τον αρχηγό. Ο πρωταγωνιστής, αδιάφορος εντελώς. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι διθυραμβικές κριτικές για την σειρά, ίσως πρέπει να 'σαι fan του comic. Πάντως αν δεν είσαι ή γενικά δεν είσαι άρρωστος με τα κόμικς, δεν νομίζω πως μπορεί να σε κρατήσει με την πλοκή της ή ο,τιδήποτε. Μόνο θετικό στοιχείο ο Kingpin, μ' άρεσε πως τον κάνανε πιο "ανθρώπινο" και όχι καρτούν. Συνολικά 5/10. Την είδα με κάποια προσπάθεια, ειδικά στην αρχή, δεν τρελάθηκα ούτε βαρέθηκα απίστευτα, αλλά τώρα που τελείωσε μου είναι αδιάφορο αν θα υπάρξει 2η σαιζόν και αύριο θα έχω ξεχάσει ήδη την 1η. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Εντάξει φίλος.. Περιεγραψες όλα τα κόμικ όμως, έτσι είναι και απλά από ήρωα σε ήρωα προστίθενται κάποιες κοινωνικές προεκτάσεις. Η σειρά είναι αργή αλλά Καλογυρισμενη. Από τις καλύτερες του είδους. Επίσης κυκλοφόρησε όλος ο κύκλος μονομιας. αν ήταν πιο γρήγορο δεν θα υπήρχε λόγος για δεύτερη σεζόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Εχω φτάσει στο 10 επεισόδιο. Αν και ξεκινάει με λίγο αργή πλοκή όσο προχωράει γίνεται ενδιαφέρον. Για εμένα αξίζει σαν σειρά. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Μία χαρά είναι,στο 5ο επεισόδιο είμαι. Ωραία πλοκή. Κι ο πρωταγωνιστής ωραίος τύπος,παιδί της διπλανής πόρτας,απλός. Πολύ ξύλο πάντως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Μία χαρά είναι,στο 5ο επεισόδιο είμαι. Ωραία πλοκή. Κι ο πρωταγωνιστής ωραίος τύπος,παιδί της διπλανής πόρτας,απλός. Πολύ ξύλο πάντως. Έχεις ακόμα... Τα καλύτερα έρχονται :) :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Εγώ είμαι στο 4ο Μέχρι στιγμής μου φαίνεται κάπως αργή, ειδικά οι σκηνές μάχης. Το 9.1 στο imdb μου φαίνεται υπερβολικό πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Περιμενα να δω μαζεμενο τον πρωτο κυκλο... Απο οτι εχω διαβασει δεν ειναι αδιαφορη... Σε μερικες μερες θα εχω πληρη αποψη Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Εγώ είμαι στο 4ο Μέχρι στιγμής μου φαίνεται κάπως αργή, ειδικά οι σκηνές μάχης. Το 9.1 στο imdb μου φαίνεται υπερβολικό πάντως δεν ειναι υπερβολικο θα δεις:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Μόλις είδα και το 13 επεισόδιο και τελείωσα την πρώτη σεζόν. Η σειρά ειναι δύναμη ! Περιμένω τον δεύτερο κύκλο πως και πως. :) Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια σημερα.... Ενταξει δεν ειναι τραγικο...καλουτσικο θα ελεγα...Ελπιζω να στρωσει λιγο στην συνεχεια Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Την ολοκλήρωσα, ειδικά τα 6 τελευταία τα είδα σε μια μέρα. Φοβερή η σειρά πραγματικά Οι σειρές έχουν ξεπεράσει και κάποιες ταινίες σε αρτιοτητα πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Την ολοκλήρωσα, ειδικά τα 6 τελευταία τα είδα σε μια μέρα. Φοβερή η σειρά πραγματικά Οι σειρές έχουν ξεπεράσει και κάποιες ταινίες σε αρτιοτητα πια Αυτό παρατηρώ κι εγώ.τα τελευταία χρόνια έχουν περισσότερο ενδιαφέρον και είναι και καλύτερα γυρισμένες,από ότι ταινίες πού εχω δει τελευταία. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Τα δύο τελευταία επεισόδια ήταν εξαιρετικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Ειναι εκπληκτική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Το τελείωσα και εγώ πριν λίγες μέρες. Σίγουρα είναι πιο αργό σαν σειρά και γι αυτό μοιάζει λίγο πιο βαρετό. Παίζει ρόλο και που είναι κανένα 15λεπτο παραπάνω κάθε επεισόδιο από ότι συνήθως. Το καλό είναι ότι παρότι ανήκει στο Marvel Cinematin Universe και ασχολείται με την Νέα Υόρκη μετά την πρώτη ταινία των Avengers δεν χρειάζεται να ξέρεις το σύμπαν αυτό για να δεις τη σειρά. Ο ήρωας μου είναι πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας, και οι κακοί δεν είναι τίποτα "υπεράνθρωποι" που είναι ευχάριστο σαν αλλαγή. Όπως προείπατε και συμφωνώ είναι πολύ καλογυρισμένη. Αλλά είναι από αυτές τις σειρές που εγώ χαρακτηρίζω ως "Καλοκαιρινή σειρά", είναι αυτές που βαριέμαι να τις βλέπω ένα ένα τα επεισόδια, και τις αφήνω για το καλοκαίρι όπου είμαι πιο χαλαρός και βλέπω 2-3 την ημέρα τουλάχιστον. Αν και λόγω Netflix και άμεσου ανεβάσματος αν έχεις χρόνο το κάνεις όποτε θες αυτό. Αυτό που έχω βαρεθεί πάντως είναι το κλισέ "my city" ή "this city" Που λένε συνέχεια (και δεν είναι η μόνη σειρά που το κάνει, βλ. Arrow, Flash κ.α.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Τέλειωσα χθες την πρώτη σεζόν. Εν συντομία θα την χαρακτήριζα ως εξαιρετική. Αυτή η αργή πλοκή ηταν για μένα η καλύτερή κίνησή καθώς ξετυλίγει τα πράγματά με τον χρόνο πού απαιτείται ώστε να βάλει τον ψαγμένο θεατή,για τα καλά στο θέμα της σειράς. Εξαιρετικό το cast,με ωραίους και έξυπνους διάλογους σε αρκετά σημεία. Ο Mat θα το ξαναπώ,εξαιρετικός σαν ρόλος,σού δίνει την αίσθηση του φίλου της διπλανής πόρτας,σεμνός κι απόλυτα συμπαθής. Ούτε υπερανθρωποι,ούτε πράγματά πού δεν μπορούν να γίνουν.επιτέλους μία γήινη σειρά. Ο Φισκ δύναμή,πραγματικά θεριό σε κάποιες φάσεις,μου αρέσει κι ο τρόπος πού κρύβει αλλά και πού εμφανίζει την ψυχεδέλεια του. Εξαιρετική σειρά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Ούτε υπερανθρωποι,ούτε πράγματά πού δεν μπορούν να γίνουν.επιτέλους μία γήινη σειρά. Uhh...what?? :p Οι δυνάμεις του πρωταγωνιστή είναι εξίσου τρελές (και αδύνατες στην πραγματικότητα) με του Superman ή του Thor. Είναι τυφλός και βλέπει πίσω από τοίχους, ακούει χιλιόμετρα μακρυά, δέρνει 10 άτομα μαζί, διαβάζει βιβλία σε δευτερόλεπτα, χειρίζεται υπολογιστές/smartphones/τα πάντα με πολύ μεγαλύτερη ευκολία απ' ό,τι ένας που βλέπει, τον σαπίζουν στο ξύλο κυριολεκτικά κάθε μέρα και με 10 λεπτά διαλογισμό γίνεται καινούργιος, πηδάει και πέφτει από ό,τι ύψος θέλει χωρίς γρατζουνιά, σκαρφαλώνει πολυκατοικίες και κτίρια, καταλαβαίνει από τον χτύπο της καρδιάς σου αν λες αλήθεια ή ψέμματα και πόσα άλλα. Ούτε ανθρώπινα, ούτε γήινα, ούτε πράγματα που γίνονται τα λες όλα αυτά. Κλασικός υπερήρωας είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts