tengai34 Δημοσιεύτηκε November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 24, 2004 γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις πωσ μπορω να συνδεσω το στερεοφωνικο στον υπολογιστη και να αντιγραψω τισ κασετες μου στον υπολογιστη(φανταζομαι πως χρειαζομαι καποιο προγραμμα) ευχαριστω :) Παράθεση YAKETY YAK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 prepei na deis ti e3odous exei to stereofwniko sou. kata pasa pi8anothta 8a exei RCA (dld ena kokkino kai ena aspro bysma pou 8a lene "OUT") opote 8a pas se ena katasthme me hlektronika kai 8a pareis ena kalwdio "RCA se mini-jack". meta 8a syndeseis ta RCA bysmata sto stereofwniko kai to mini-jack sto line-in ths kartas hxou sou. 8a prepei na kaneis unmute to line-in apo ton mixer ths kartas hxou sou wste na dexetai hxo kai 8a prepei na xrhsimopoihseis enan wave editor (proteinw to steinberg wavelab 5 an mporeseis na to breis). sth synexeia mporeis na ka8ariseis ton hxo an periexei hiss, pops, scratches ktl me diafora programmata opws einai to clean ths steinberg h to recycle ths propellerhead. sto telos an 8es ta metatrepeis kai se mp3 me to winlame h ta grafeis se cd. kalh epityxia Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai34 Δημ. November 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 μαλλον η καρτα μου δεν εχει λαιν ιν γιατι ειναι παλια( τριαχρονια)και τις μονεσ εισοδoυς που βλεπω ειναι κατω απο την εισοδο που εχω βαλει το καλωδιο των ηχειων του υπολογιστη .ειναι δυο και γραφουν audio και μαλλον πρεπει να ειναι line out . (ετσι δεν ειναι ; ) σε ευχαριστω παντως για τη βοηθεια :) Παράθεση YAKETY YAK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αποκλείεται να μην έχει line in. Για να σε βοηθήσω, το πράσινο χρώμα είναι αυτό που έχεις βάλει τα ηχεία σου τώρα (line out), το κόκκινο είναι για μικρόφωνο και το γαλάζιο-μπλέ είναι το line in. ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai34 Δημ. November 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 παιδια ευχαριστω θα το δοκιμασω τη δευτερα γιατι τωρα ειμαι σε ταξιδι και θα σασ πω .οσο για προγραμμα μου ειπαν το cool edit το κατεβασα αλλα ειναι εφαρμογη μονο για 20 μερες να το ψαξω περισσοτερο για αυτο η να κυταξω για τιποτα αλλο;; ευχαριστω για τη βοηθεια :) Παράθεση YAKETY YAK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kotetsi (27 Νοέ. 2004 , 13:05) Αποκλείεται να μην έχει line in. Για να σε βοηθήσω, το πράσινο χρώμα είναι αυτό που έχεις βάλει τα ηχεία σου τώρα (line out), το κόκκινο είναι για μικρόφωνο και το γαλάζιο-μπλέ είναι το line in. ;) Γιατί αποκλείεται; Και μένα δεν έχει Line In... :( Έχει κόκκινο/μαύρο/πράσινο... Δεν έχει γαλάζιο... :( Χρόνια τώρα ήθελα να μεταφέρω τραγούδια από κασέτα στο PC... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 ontws, den yparxei periptwsh na mhn exei line-in... edw kai oi on-board kartes exoun line-in. kai ta xrwmatista jacks yparxoun mono stis fthnes kartes, oi pio akribes exoun epixryswmena h epargyrwmena jacks sta opoia prepei na symbouleyteis to manual gia na deis poio bysma einai to line-in (merikes to exoun kai san sxediagramma panw sthn karta). analoga thn karta, mporei na exoun orisei diaforetiko xrwma gia thn idia eisodo sxetika me alles kartes, opote koita3te to manual na deite ti xrwma h poio bysma einai to line-in sas. Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai34 Δημ. November 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 παιδια ειχατε δικιο η καρτα ειχε line in (το μπλε βυσμα)εκανα οτι μου ειπατε η μουσικη οκ μονο που αντεγραψα κομματια με το cool edit και δεν τα παιζει το pc παρολο που τα μετετρεψα σε wav file .μαλλον φταiει ο ρυθμοσ μεταδοσης 1411bit :eek: τελοσ παντων θα το ψαξω .. θα δοκιμασω και το προγραμμα που μου συστησατε στην αρχη αν μπορεσω και το βρω πολλα ευχαριστω και παλι :) Παράθεση YAKETY YAK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tengai34 (30 Νοέ. 2004 , 01:57) ...μαλλον φταiει ο ρυθμοσ μεταδοσης 1411bit ... Απ' ότι ξέρω όλα τα wav αυτό το ρυθμό μετάδοσης έχω. Αν κάνω λάθος διορθώστε με :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts